Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 15 avg 2025, 11:43

Uzivajmo :ljepota:

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 15 avg 2025, 11:45

Kad bacis pogled ko su sve novinari i kakav mediokritet vlada medju istim,pa onda uprave,odnos i ponasanje igraca (ne svih),nazovi treneri i njihovi pratioci koji cine SS,nikakvo cudo nije sto izgleda sve tako kako izgleda. Poput skrivene kamere. Kao da skeceve snimaju.

U gradu Sarajevu konkretno fudbal i sport generalno odavno ne stanuju tu.

U kompletnoj ligi ja ne vidim nikakav trenerski potencijal,niti ljudi hoce da se skoluju,nemaju nikakve ambicije ali bi zato uzimali platu linijom raznih slihtanja.

Od nadolazecih i da kazes iole perspektivnih trenerskih profila u kompletnoj ligi ja ne vidim nikoga.
Eventualno Vule i ovaj Sablic,ovo sve drugo da Bog mili sacuva.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 15 avg 2025, 11:54

Beli98 je napisao/la:
15 avg 2025, 11:16
Gledao sam press konferenciju.... Uzas, isto dijete u petom osnovne kad prepricava lektiru. Nikakve price o taktici, samo nekakvo sranje i naglabanje. Kako je ovaj lik dosao na celo Zeljeznicara mi nije jasno.

Oni su dobar tim, moramo ih postovat, igra se u petak, igrat cemo u Mostaru, na lijepom stadionu, oni su dobili Siroki, mi nismo Radnika. Oni imaju 4 boda mi 5...

Kakav pacijent covjece, kako je uopste dosao do trenerskog posla?
Glavna mu referenca da dodje na klupu je "on je nas".
Daleko od toga da je on najveci problem Zelje i da bi svi problemi nestali da on ode ali itekako utice i pravi probleme, bar u svom dosadašnjem bitisanju u Zelji.
Ima sanse da se to preokrene ali ja bas sumnjam u to.
Ima sanse da se preokrene iz razloga jer sve ekipe osim Sarajeva, Zrinjskog i Borca su ili jednake ili losije od Zelje. Nije ovo do sad ni tragično strasno, mozda se malo preuvelicava ali ja sam npr ocekivao malo neki pomak, iskorak ali nema sanse da se to desi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 avg 2025, 11:55

Ovo su fudbalske i sportske čari. Neprijateljstvo na tribinama i na terenu, napetost i sta sve to donosi. Pune tribine, rivalstvo, grub fudbal za svaku loptu. Tenzija. Svaka čast i Veležu i Želji.
Kad vidim onaj topli pede.rluk kad igraju Velež i Sarajevo povraća mi se. Dupeuvlakači.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 15 avg 2025, 12:08

avenija je napisao/la:
15 avg 2025, 11:55
Ovo su fudbalske i sportske čari. Neprijateljstvo na tribinama i na terenu, napetost i sta sve to donosi. Pune tribine, rivalstvo, grub fudbal za svaku loptu. Tenzija. Svaka čast i Veležu i Želji.
Kad vidim onaj topli pede.rluk kad igraju Velež i Sarajevo povraća mi se. Dupeuvlakači.
Prvo je rivalstvo, drugo je prijateljstvo - dvije potpuno različite, a normalne stvari u svijetu fudbala. Nažalost do tog prijateljstva je, postepeno, došlo poslije svi znamo kojeg događaja. Da bogdom nije nikad pa da se i sa njima "koljemo".
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 avg 2025, 12:25

avenija je napisao/la:
Jeste pustaju nas a dobili ih 6 puta na 18 utakmica od kad su se vratili u ligu.Ne znam da imamo s nekim slabiji skor u smislu da dobijamo u prosjeku 1/3 utakmice

Ne pricajte gluposti molim vas kad nemate pojma sta pricate
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 avg 2025, 12:47

Raprodat stadion, pijacari nalozeni max, neki pakao
spremaju, utakmica sezone za njih jer im dolazi velikan pa se diglo sve na noge.
Jos samo fali da ludi Adzem napokon ubode neki normalan sastav i zapisa nalozenu sirotinju. Obicno tako bude.

Al ko ce ga onda trpiti do januara :hmmmmm:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 15 avg 2025, 12:48

Dobar dan svima osim prosjacima. :bih:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 15 avg 2025, 12:52

let3 je napisao/la:
15 avg 2025, 12:47
spremaju, utakmica sezone za njih jer im dolazi velikan pa se diglo sve na noge.
Jos samo fali da ludi Adzem napokon ubode neki normalan sastav i zapisa nalozenu sirotinju. Obicno tako bude.

Bolje za vas da izgubite, pricat ce se o porazu dan dva i zaboravit ce se, a ovako gdin. Adzem ostaje i dalje :rol:

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 15 avg 2025, 12:55

Bujrum na sjevernu tribinu svim normalnim navijacima Zeljeznicara. Smjestite se na slovo V i uzivajte u utakmici.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 15 avg 2025, 12:56

TrofejiSuTu je napisao/la:
15 avg 2025, 11:45
Kad bacis pogled ko su sve novinari i kakav mediokritet vlada medju istim,pa onda uprave,odnos i ponasanje igraca (ne svih),nazovi treneri i njihovi pratioci koji cine SS,nikakvo cudo nije sto izgleda sve tako kako izgleda. Poput skrivene kamere. Kao da skeceve snimaju.

U gradu Sarajevu konkretno fudbal i sport generalno odavno ne stanuju tu.

U kompletnoj ligi ja ne vidim nikakav trenerski potencijal,niti ljudi hoce da se skoluju,nemaju nikakve ambicije ali bi zato uzimali platu linijom raznih slihtanja.

Od nadolazecih i da kazes iole perspektivnih trenerskih profila u kompletnoj ligi ja ne vidim nikoga.
Eventualno Vule i ovaj Sablic,ovo sve drugo da Bog mili sacuva.
Vranješević što vodi Radnik je dobar, uveo je neke ekipe u viši rang, prošle godine spasio i Posušje (lično on im nakupio mnogo bodova) i Radnik. Ćorić je isto dobar, vjerovatno mu u Želji presudilo što su utakmice sa Širokim doslovno puštene.
Glory Glory Man United

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 avg 2025, 12:57

Mostarwolf1981 je napisao/la:
15 avg 2025, 12:52
let3 je napisao/la:
15 avg 2025, 12:47

Bolje za vas da izgubite, pricat ce se o porazu dan dva i zaboravit ce se, a ovako gdin. Adzem ostaje i dalje :rol:
Imate priliku da budete od koristi i skinte nam sa grbace tog amatera, jer je on bez obraza i nece sam dati otkaz. Njega moraju rezultati i porazi smjeniti.

Al vi levati kakvi ste necete to znati.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 15 avg 2025, 13:01

avenija je napisao/la:
Odlicno razmisljanje, brz povratak u PL BiH pa da i vama napunimo stadion :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 15 avg 2025, 13:08

godrina je napisao/la:
15 avg 2025, 11:54
Beli98 je napisao/la:
Gledao sam press konferenciju.... Uzas, isto dijete u petom osnovne kad prepricava lektiru. Nikakve price o taktici, samo nekakvo sranje i naglabanje. Kako je ovaj lik dosao na celo Zeljeznicara mi nije jasno.

Oni su dobar tim, moramo ih postovat, igra se u petak, igrat cemo u Mostaru, na lijepom stadionu, oni su dobili Siroki, mi nismo Radnika. Oni imaju 4 boda mi 5...

Glavna mu referenca da dodje na klupu je "on je nas".
Daleko od toga da je on najveci problem Zelje i da bi svi problemi nestali da on ode ali itekako utice i pravi probleme, bar u svom dosadašnjem bitisanju u Zelji.
Ima sanse da se to preokrene ali ja bas sumnjam u to.
Ima sanse da se preokrene iz razloga jer sve ekipe osim Sarajeva, Zrinjskog i Borca su ili jednake ili losije od Zelje. Nije ovo do sad ni tragično strasno, mozda se malo preuvelicava ali ja sam npr ocekivao malo neki pomak, iskorak ali nema sanse da se to desi.
Ma rezultate sa strane, govorim samo o ovim press konferencijama. Da me ne shvatite pogresno, ne govorim zato jer je trener Zeljeznicara, ima u lige jos ovakvih "strucnjaka" i bilo ih je uvijek. Sto neko napisa, i novinari su nam otprilike takvi da ne znaju postaviti pitanje kako treba. Uglavnom ona standardna pitanja o povredama, proslim rezultatima i pojacanjima. Pitaju ono sto bi i dijete od 10 godina pitalo. Mozes unaprijed znati kakva pitanja ce postaviti. Ali treneri generalno, imaju taj nekakav "mangupski" nacin vodjenja konferencija, da ne kazem seljacki. Zlo mi dodje kad gledam.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 avg 2025, 13:13

avenija je napisao/la:
Ništa dok se ne izvuku motke i šljemovi i udri :kafa:
Koševo Zapad

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 avg 2025, 13:14

Beli98 je napisao/la:

A sta si drug ocekivao od Adzema bogati ? da prica suvislo o nekoj taktici ko da je Guardiola :crazy:

Lik je strogi amater, uz to jos i mentalno popustio. Zato i takve izjave.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 avg 2025, 13:18

KONTRASVIH je napisao/la:
15 avg 2025, 13:01
avenija je napisao/la:
Odlicno razmisljanje, brz povratak u PL BiH pa da i vama napunimo stadion :ljepota:
Nije da nam nije potrebno :)

12 000 x 10 KM= 120 000 KM

+ vas moze doci koliko želite jer ne mozete napuniti sjever od 2500 gostujucih kod nas nema ograničenja, svi bujrum koliko god vas ima :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 15 avg 2025, 13:20

let3 je napisao/la:
15 avg 2025, 13:14
Beli98 je napisao/la:

A sta si drug ocekivao od Adzema bogati ? da prica suvislo o nekoj taktici ko da je Guardiola :crazy:

Lik je strogi amater, uz to jos i mentalno popustio. Zato i takve izjave.
Pa zato sam i pitao kako je moguce da takav jedan lik dodje na celo kluba kao sto je Zeljeznicar.
Mulalic je isto imao svojih musica, ali znao je pricati i o taktici i o pozicijama na terenu. Bar je licilo na nesto kad vodi press konferenciju. Ovaj, isto kao da mu je mrsko zrak udisati, takav dojam ostavlja.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 15 avg 2025, 13:21

Tresi, tresi, tresi mrežu! :kafa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, Mostarska, riki46 i 27 gostiju.