FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
200 000 za Kvesica i milion za Bajica je bagatela
[youtube][/youtube]
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih ****
jer tebe Željo volim više nego sebe !
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih ****
jer tebe Željo volim više nego sebe !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
.. južne tribine i Doline što mu pjeva...
Kako se trebaju početi trzati i uprava i igrači tako se moramo početi trzati i mi navijači. Boli ona tišina na stadionu, baš boli... i onaj minut što se zapjevalo bilo je dovoljno da se naježim. Manijaci nemojte ostavljati Želju!
Kako se trebaju početi trzati i uprava i igrači tako se moramo početi trzati i mi navijači. Boli ona tišina na stadionu, baš boli... i onaj minut što se zapjevalo bilo je dovoljno da se naježim. Manijaci nemojte ostavljati Želju!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ako se na vrijeme upozori i kaže da ovaj trenerćić nije za šefa onda počne prozivka itd.
Mene je stid kada vidim kakav lik je na čelu moga kluba. Željo nikada u svojoj istoriji nije igrao ovako tj. bez ikakvog sistema. Ovo govorim iz jednog razloga a to je da Željo mora da dovede iskusnog stručnjaka a ne amatera i početnike koji treba da se afirmišu u jednom klubu kakav je Željo.
Zašto bi ja i moji sugrađani koji vole Želju morao imati strpljenja da gleda i šuti i trpi te da ne ide na utakmice zbog raznih špekulacija štela , namještanja , podvala i svega drugog što radi dvojac Alihođič - Mulalić uz podršku Šiljka.Pa ove treba prvo dati nekome da se kale a ne da mu ja služim k'o pokusni kunić i čekam da li će nešto uraditi.
Zar je to predsjednik koji svoj uspjeh gradi na nekakvoj lokalnoj benziskoj pumpi i to promoviše kao veliki poduhvat.
Ovo je situacija za vanredne skupštine i za smjenom kompletne uprave a pogotovu stručnog tima.
Mene je stid kada vidim kakav lik je na čelu moga kluba. Željo nikada u svojoj istoriji nije igrao ovako tj. bez ikakvog sistema. Ovo govorim iz jednog razloga a to je da Željo mora da dovede iskusnog stručnjaka a ne amatera i početnike koji treba da se afirmišu u jednom klubu kakav je Željo.
Zašto bi ja i moji sugrađani koji vole Želju morao imati strpljenja da gleda i šuti i trpi te da ne ide na utakmice zbog raznih špekulacija štela , namještanja , podvala i svega drugog što radi dvojac Alihođič - Mulalić uz podršku Šiljka.Pa ove treba prvo dati nekome da se kale a ne da mu ja služim k'o pokusni kunić i čekam da li će nešto uraditi.
Zar je to predsjednik koji svoj uspjeh gradi na nekakvoj lokalnoj benziskoj pumpi i to promoviše kao veliki poduhvat.
Ovo je situacija za vanredne skupštine i za smjenom kompletne uprave a pogotovu stručnog tima.
Necu komentarisati utakmicu, vec me zanimaju neke stvari o Jugu i navijanju. Ali kako mi je vise puta receno da ovaj forum nije za to molim nekog od vas da se javi na pp. Ali samo neko ko zaista zna pojedinosti, prave odgovore, nekog bliskog onima sto su u zadnje vrijeme vodili tribinu.
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
Ogroman je pritisak na njima, bojim se da bi opet moglo biti velikih promašaja jer se u takvim okolnostima mnogo griješi. Niko o tome neće da priča, ali mi smo u velikoj krizi i u očajnoj formi. Ako nastavimo ovako loše igrati, nismo daleko ni od borbe za opstanak (mnogo je sličnih slučajeva bilo u prošlosti i u mnogo stabilnijim evropskim klubovima), ma koliko mi uvjereni bili da se to neće desiti, tabela govori drugačije. Dodatni promašaji bi nas samo gurnuli u provaliju od koje nas samo ivica dijeli! Najpametnije bi sada bilo da se okrenemo iskusnim i provjerenim igračima (makar za njih morali plaćati odštete), da sve ostalo zanemarimo (tipa mladih radi zarade), i to ne samo jednim igračem nego više njih, kako bi mogućnost promašaja sveli na minimum. Veliki je rizik sada izmišljati toplu vodu sa nekim nedokazanim igračima jer smo daleko od situacije koja bi nam to dozvoljavala.godrina je napisao/la:joj tuge majko mila![]()
ali preskocit cemo mi ova sranj.a valjda jebbemu vise
upravo zelimo pojacanja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne znam sto sve crnite ovde... bod protiv slavije je dobar kad se gleda u konacnici da smo jos uvijek iznas crte... zato opusteno... sad imamo dvije sedmice pauze i onda krecemo u lov u zeceve... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
i opet meni one tvoje godine sa "peticama" dolaze u glavu, 'ebo te peticejovanmaksimovic je napisao/la:ne znam sto sve crnite ovde... bod protiv slavije je dobar kad se gleda u konacnici da smo jos uvijek iznas crte... zato opusteno... sad imamo dvije sedmice pauze i onda krecemo u lov u zeceve...

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cuti bre, pokusavam da ne mislim o tome...DooVe je napisao/la:i opet meni one tvoje godine sa "peticama" dolaze u glavu, 'ebo te peticejovanmaksimovic je napisao/la:ne znam sto sve crnite ovde... bod protiv slavije je dobar kad se gleda u konacnici da smo jos uvijek iznas crte... zato opusteno... sad imamo dvije sedmice pauze i onda krecemo u lov u zeceve...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Mi kao klub više nismo interesantni igračima, trenutno će uvijek izabrati Slobodu, pitare, Zrinjski pa čak i Mladost. Mi smo navikli godinama da navlačimo igrače na ime jer im se uvijek bilo lakše kasnije prodati. E to više nije slučaj i dokle god to klub ne uvidi mi ćemo biti u ovakvoj situaciji.
Sav onaj kredibilitet koji smo imali i koji smo gradili godinama više nemamo. Počev od lige pa do fudbalskog saveza.
Sav onaj kredibilitet koji smo imali i koji smo gradili godinama više nemamo. Počev od lige pa do fudbalskog saveza.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- bistrikboy
- Kontakt:
Hodzurda danas najbolji,pametnom dosta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- invincible1921
- Kontakt:
1. Smijesan i limitirana ekipa za nesto vise nismo ni sposobni. Đelmić, Blagojević, Tiago su zasluzili donekle prolazne ocjene mada su imali padova u sezoni, a ostali je jako diskutabilno dal da uopste i ostanu u klubu
2. Uprava nesposobna da dovede bilo kakvo pojacanje, nego prodali dva put mu.da pod bubrege, napraivli pitu od go.vana pa misle moze dovijeka....moze al u ku.rcu
3. Drago mi je da i ovdje raja uviđa ono što ja i još nas pojedinih pišemo više od godinu. AKO JE NEKO IZ NAŠEG POGONA NE ZNAČI DA JE DOBAR IGRAČ, A AKO NIJE DOBAR IGRAČ NE TREBA GA FORSIRAT. ... Mi kao ovakav klub u ovako maloj zemlji ako u 3 generacije imamo jednog odlicnog igraca to je da se udaramo nogom u guzicu. Od povratka Amara do sada pokazalo se da naša djeca pojma nemaju izuzev par izuzetaka. Hodžić je igrač koji će postati svjetska klasa , bilo je još tu igrača koji bi mogli napravit solidne karijere Višća, Bajić mogo je i Svraka....
4. Ne krivim mulalica ima ekipu kavku ima, ali ne vidim što ga ovdje pojedini dižu. Izuzev derbija koji je dobijen na inat i čisto srce ja ne vidim u čemu je to on bolji od Čapljića? Fraer dodje i kaže analizirali smo rudar 7 dana i mi ne ošutamo na go
neka Sablja bgt nismo ni mi od juce... Odović je daleko najbolji trener kojeg smo mogli imat, ali eto uprava je uradila šta je uradila...
5. AMAR OSIM !
2. Uprava nesposobna da dovede bilo kakvo pojacanje, nego prodali dva put mu.da pod bubrege, napraivli pitu od go.vana pa misle moze dovijeka....moze al u ku.rcu
3. Drago mi je da i ovdje raja uviđa ono što ja i još nas pojedinih pišemo više od godinu. AKO JE NEKO IZ NAŠEG POGONA NE ZNAČI DA JE DOBAR IGRAČ, A AKO NIJE DOBAR IGRAČ NE TREBA GA FORSIRAT. ... Mi kao ovakav klub u ovako maloj zemlji ako u 3 generacije imamo jednog odlicnog igraca to je da se udaramo nogom u guzicu. Od povratka Amara do sada pokazalo se da naša djeca pojma nemaju izuzev par izuzetaka. Hodžić je igrač koji će postati svjetska klasa , bilo je još tu igrača koji bi mogli napravit solidne karijere Višća, Bajić mogo je i Svraka....
4. Ne krivim mulalica ima ekipu kavku ima, ali ne vidim što ga ovdje pojedini dižu. Izuzev derbija koji je dobijen na inat i čisto srce ja ne vidim u čemu je to on bolji od Čapljića? Fraer dodje i kaže analizirali smo rudar 7 dana i mi ne ošutamo na go

5. AMAR OSIM !
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:
4. Ne krivim mulalica ima ekipu kavku ima, ali ne vidim što ga ovdje pojedini dižu. Izuzev derbija koji je dobijen na inat i čisto srce ja ne vidim u čemu je to on bolji od Čapljića? Fraer dodje i kaže analizirali smo rudar 7 dana i mi ne ošutamo na goneka Sablja bgt nismo ni mi od juce... Odović je daleko najbolji trener kojeg smo mogli imat, ali eto uprava je uradila šta je uradila...
5. AMAR OSIM !

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
za naše okvire, ne za lige petice, naša djeca itekako imaju pojma. samo što su se tek zadnjih godina počela potpisivati na vrijeme. zamisli da su ti npr. samo u paketu sa bajićem i dadom potpisani hajradinović (koji je bio i debitovao za nas) i ćerimagić. danas bi bio ili još milion bogatiji ili bi imao puno, puno manje briga sa sastavom da su tu. o gojaku da ne počinjem, pričano je hiljadu puta.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 08 nov 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
- milanribar
- Kontakt:
Kakva ba djeca, guras ga dok odraste kao igrac i kad treba da ti pomogne prodas ga da se Zubanovic ogradi, a onda Mulalic i ostali. Znas ono ja sam te gurao ide i meni tal, a sto navijaci je.bu sami sebi sve sto prate to, to nikom nista. Pisaj po bjedi...
Još jedan Brazilac danas dolazi, ovaj je ljevak
Jesmo to postali Brazilska kolonija 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
u tome i jeste bar dio naših problema, što su se procenti ugrađivanja radikalno smanjili i doveli na neke normalne i u civilizovanom svijetu uobičajene menadžerske provizije. pa su gospoda nezadovoljna i prenose svoje nezadovoljstvo i na igrače sa kojima rade...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ako nisi znao ovo je treci trener ove sezone, a igra je i dalje katastrofalnazucca je napisao/la:Ako se na vrijeme upozori i kaže da ovaj trenerćić nije za šefa onda počne prozivka itd.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ne lupaj!!ChWilla je napisao/la:u tome i jeste bar dio naših problema, što su se procenti ugrađivanja radikalno smanjili i doveli na neke normalne i u civilizovanom svijetu uobičajene menadžerske provizije. pa su gospoda nezadovoljna i prenose svoje nezadovoljstvo i na igrače sa kojima rade...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.