FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ristovski na beka a Guli u pitchkuu materinu i uzimamo ovo. Ne znam hoće li post proći jer nam je net na stadionu za qrac...
-
- Kontakt:
Da li ima u Svjetu primjer da je se trener šest puta vraćao da vodi isti klub?feniksptica je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:02Kako mislis brata novi trener ??f0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:52Počeli pljuvaci
Zabili 1 gol i imali 3 100% šanse
Pod novim trenerom prva utakmica
Kako mislis prva utakmica
Evo i oni tebe selame!
Jel vam sad jasno da Giorgi mora na klupu barem dvije utakmice?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Yebem vas usta, sad vam ni Guliashvili ne valja, koji ste vi smecari, yebo vas otac glupii, zato i nemamo nikad pomaka nikakvog, sta mora biti Messi i Ronaldo zajedno svakih 90 minuta smecari????? Jeel???
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 16 avg 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sta je sa Bralicem? Zasto on ne igra ?
Amar će do kraja svoje karijere ugroziti ovaj rekord.obrijanopile je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:04Da li ima u Svjetu primjer da je se trener šest puta vraćao da vodi isti klub?feniksptica je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:02Kako mislis brata novi trener ??f0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:52Počeli pljuvaci
Zabili 1 gol i imali 3 100% šanse
Pod novim trenerom prva utakmica
Kako mislis prva utakmica
Momče Hercegovče
-
- Kontakt:
Kratak period od da bez Gulija nećemo uzeti bod do tjeraj ga .
Ne mora drug, ali u pravu su kad kažu da izgleda nezainteresovano. Jednostavno nije na nivou na kojem ima potencijal biti.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Sta treba mu odmah yebati porodicu? Tjerat ga?
Gdje ste masine pa ste svi na poslu 100% svaki dan, fuuj i ne trebamo napredovati s ovakvim debilima od navijaca
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 16 avg 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Nonsalantno i preopusteno. Kombinatorno ok, ali nonsalantno u zadnjoj liniji. Beganovic je stoper manje, zao mi je sto ovako
pisem. Nije Ristovski stoper, ali je vjv. bolji bek od Beganovica.
pisem. Nije Ristovski stoper, ali je vjv. bolji bek od Beganovica.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 16 avg 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samo ga nam je ovaj zabio ko Crespo.
Što se tiče nas, stvarno ne kontam što je Renan uopšte na terenu. Kapiten kao što je i navikao, kapitenski - štagod daje neki Spor, prihvatiti.
Ljajić stvarno izgleda kao tri nivoa iznad.
Dobićemo ovo. Ali zato što je Posušje ofirno, a ne mi dobri.
Što se tiče nas, stvarno ne kontam što je Renan uopšte na terenu. Kapiten kao što je i navikao, kapitenski - štagod daje neki Spor, prihvatiti.
Ljajić stvarno izgleda kao tri nivoa iznad.
Dobićemo ovo. Ali zato što je Posušje ofirno, a ne mi dobri.
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno je Koso iz juniora za njega Rodrygo, da ne pričam o ovim babukama iz B ekipe...
Ko god da igra presing protiv Sarajeva dobice tekmu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
:ugradio se u potencijalni Gulijev transferledesma je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:08Sta treba mu odmah yebati porodicu? Tjerat ga?
Gdje ste masine pa ste svi na poslu 100% svaki dan, fuuj i ne trebamo napredovati s ovakvim debilima od navijaca
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Oličenje kluba na terenu
Dovedite Husrefa i titula je sigurna 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, bordobijeli, Dadox, ErosViverosViv, johntravolta123, nedimmmm1337, Oerde, riki46, Vanja8 i 66 gostiju.