kako bi institucija zeka veceras ovo s petoricom nazad, dva zadnja vezna i gulishom samim u spicu, pa onda kuknjava syebo nas sudijanokee je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:52Ovaj nas brod nažalost nema pojma gdje plovi, lutanje opasno. Od dovedenih igraca za jednu formaciji pa saltanja sad na nesto novo, al eto raja se zazelila promjena vidim. Joj Zekic je za ovo sve bio institucija, vrijeme ce pokazati.
Veceras me nema na kosevu nakon ne znam koliko, i nije mi zao sekunde. Et toliko se zgadilo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzimamo 5-0 braco
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
J e b o on svoju mater povrijedi ti igraca ovako rano. Kakav kreten glupi. Ja fudbalercine
Ne postoji prokleti klub od nas, pa dokle vise sa povredama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Evo vidjeces Anceloti večeras ljepote od ofanzive, i generalno s Husrefom. Ima da prsti ko u svakom mandatu.spezial je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:59kako bi institucija zeka veceras ovo s petoricom nazad, dva zadnja vezna i gulishom samim u spicu, pa onda kuknjava syebo nas sudijanokee je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:52Ovaj nas brod nažalost nema pojma gdje plovi, lutanje opasno. Od dovedenih igraca za jednu formaciji pa saltanja sad na nesto novo, al eto raja se zazelila promjena vidim. Joj Zekic je za ovo sve bio institucija, vrijeme ce pokazati.
Veceras me nema na kosevu nakon ne znam koliko, i nije mi zao sekunde. Et toliko se zgadilo
Ko da je namjenski birao najnize igrace pa je svaki prekid ako bufu znali sansa..
Trebali smo vratit Dudica, red je da neko konacno ode hodzi, sve je bio u pravu.
-
- Kontakt:
Ukleto i prokleto ovo Koševo, treba bježati na drugu lokaciju, a stadion se svakako urušava pa ne vrijedi ulagati u ruševinu.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakva igracina je Adem
Igramo fino malo nas štoperi zezaju al ok dok se uigra sve
Bit ce ovo top
Igramo fino malo nas štoperi zezaju al ok dok se uigra sve
Bit ce ovo top
15.10.2013.
Svaki gol Sarajeva VAR studira, moze li se kako ponistiti
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Adem, velika kreativnost za ekipu

Ide ovo na 2:0 do poluvremena
Mislim da je krajnje vrijeme da Beganović ****. Brat ne zna vodit loptu…
Nama u Pionirima da se ovo desilo kod Imširovića, dobili bi iz jedne glave hiljadu jezika.
Nama u Pionirima da se ovo desilo kod Imširovića, dobili bi iz jedne glave hiljadu jezika.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Moramo ubaciti jos koji jer vise me strah Njegomirovica nego Posusija!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Bravo paskalev
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, mnon46, nedimmmm1337 i 62 gosta.