FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Pasa iskreno lupas gluposti....Otidji kada na trening pa se uvjeri kako 2 m iza sebe ostavlja pojedine,pa nesto pricaj..Drugo Ta Poljska duga prica...lopovluk je cudo,Trece onda su svi u Engleskoj ligi mede kao sto kazes kad bi tebe slusali...mma_hz je napisao/la:aj Bgm pa na sta da budem ljubomoran ajde osim sto je propadao po Poljskoj i sto izgleda ko medo sa sjevera kad ga covjek gleda ...pardon je napisao/la:SMIJESNO HAHAHAHA al hajd ljubomora vlada!!! Drugo decko uopste nije debeo jer jesi ti bio isti s 17 god i s 20,naravno nisi...Ko ima mozga zna sta znaci izrasti,ojacati,porasti i sl....mma_hz je napisao/la:ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
mozda butmir il sask sto kaze padobranac pola godine pa onda da vidimo heheh
on ne trci ....on gmizeee ..
aa po tome sto sam vidjeo na terenu ovo sve i goovorim ...cuj mjerilo teren lik nije odigrao u kontinuitetu 2 godine jbt haahahha
-
- Kontakt:

Kakao ce pokazati kada mora igrati AVDIC itd....Dat sansu pa onda pljuvati i pricati!!!padobranac1978 je napisao/la:Pa bas na tom terenu nije nista pokazao, a van istog ne znam
-
- Kontakt:
Priznaj da si to ti Handzicu?pardon je napisao/la:Kakao ce pokazati kada mora igrati AVDIC itd....Dat sansu pa onda pljuvati i pricati!!!padobranac1978 je napisao/la:Pa bas na tom terenu nije nista pokazao, a van istog ne znam

ma ne poredi te mede s nasim Bgt jbg ti poredis nemoguce stvarii Bgm ...
Handzic je dobar igrac al sjecam se da je vissio u x kod bicakcica i druzio se s klosarima onim iz queena jbg...i to mi se nije svidjeloo..
al isto takoo je istina kada je otisao u Poljsku nije odigrao puno tekmi jbg i da je konst propadao jer valjda kad igrac ne igra onda il stagnira il propada a ja kad se vratio kada sam ga vidjeo koliki je mogaao sam samo reci da je propadao to je bar moje subjektivno vidjenje al ponavljam on je za nase uslove dobar igrac al nesto ozb nema sanse mozda Hrvatska jbg..al ja bih mu uvijek dao mjesto ispred avdica trenutno samo da je spreman hehe
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Megamon
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Handzic je dosao tobe,to se vidjelo i utakmici protiv Travnika. Ne mogu mu nista

-
- Kontakt:
@padobranac-tvoji ironični komentari su prevršili svaku mjeru......izadzi malo napolje,uzmi svježeg zraka i prestani se glupiratipadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Handzic je dosao tobe,to se vidjelo i utakmici protiv Travnika. Ne mogu mu nista![]()
![]()
on mene sa svojim trcanjem podsjeca na Smjecanina,sav se nesto nakrivi prema naprijed...
-
- Kontakt:
preskocis brate moj komentar,moje misljenje-moja stvar a tvoje je hoces li se sloziti sa istim ili neces,a i ti si jedan od onih koji misle da je Handzic igracina,ocito....volio bi da me on demantuje i da postigne bar 5 golova u nastavku,nije valjda punoKARL HAJNC je napisao/la:@padobranac-tvoji ironični komentari su prevršili svaku mjeru......izadzi malo napolje,uzmi svježeg zraka i prestani se glupiratipadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Handzic je dosao tobe,to se vidjelo i utakmici protiv Travnika. Ne mogu mu nista![]()
![]()
on mene sa svojim trcanjem podsjeca na Smjecanina,sav se nesto nakrivi prema naprijed...

Moj padobranac e bas si smijesan! Ja cu zivot dati da handzic i nezna da postoji ovaj forum jer decka nezanimaju mahalske gluposti! rekla kazala! Ja kao dijete grada Sarajeva i kao veliki navijac svog kluba igrao hare ili ne,nisam nista lose veceras rekao osim da cu uvijek biti za to DA buraz igra onaj ko zna i voli klub iz dna duse..A tebi ocito odgovara da ti igraju neke izdajice koje vole lovu a ne klub npr:Hamzagic koji pljuje i sam znas a igrat ce a nasa dijeca nek propadaju....ZATO JE GOSP.HUSREF KRALJ- JER IGRA SAMO ONAJ KO ZNA,a ne stele i veze...I reci cu ti podatak samo jos 1 da je isti taj decko za kadete zabio 58 golova u sezoni a za juniore 63 i da je iz tog razloga prikljucen prvom timu,da bi se ispostavilo da zna i vrijedi!!! Toliko SAMO SARAJEVO!padobranac1978 je napisao/la:Priznaj da si to ti Handzicu?pardon je napisao/la:Kakao ce pokazati kada mora igrati AVDIC itd....Dat sansu pa onda pljuvati i pricati!!!padobranac1978 je napisao/la:Pa bas na tom terenu nije nista pokazao, a van istog ne znamNisu te poveli,pa ubijas vrijeme po forumima,cccccccc
-
- Kontakt:

Yesharry_90 je napisao/la:Bivsi golman Slobode Bojan Jovic pojacao vas klub .Nezz dal je bila info.
Kad vam ovaj dođe bokte jel ovo neka zajebancija il ej fakat Reggina vama poslala igrača na posudbu

Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

-
- Kontakt:
Napad nam je najslabija karika ali tu smo Jaci za Amela Handzica i Obucu . Nismo puno jaci ali jesmo kolko tolko.
Na ljeto ili vec sad pod hitno produzit ugovore Pixiju,Torlaku,Ledetu i Banetu ako ostane i to produzit na barem jos godinu/godinu i po. To ce biti moguce samo ako igraci budu imali redovne plate,neke nagrade za pobjede u gostima(kolko tolko) . Poslati Avdica i Ihtijarevica u penziju i otarasit se Jahovica. Probati dovesti jos jednog veznjaka kreatora i napadaca pravog i za sljedecu sezonu bi imali straasan tim,naravno pod uslovima da sve ostane i bude kao sto sam ja gore napisao.

-
- Kontakt:
Ne znam ali bih volioekii je napisao/la:Je li istina da se Arsenijevic prikljucio na pripremama u Antaliji ?

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, amypitar, Anex, Arhitekt, Benko123, BeYaZ, boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dencho, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, mercurial, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, relativizam, riki46, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 733 gosta.