FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:26

Pa bas na tom terenu nije nista pokazao, a van istog ne znam ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 23:30

mma_hz je napisao/la:
pardon je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ee tu se slazem s tobom naravno da ga treba gurat i da treba biti u prvom planu al jbg prvo mora da smrsa i da se vrati u formuu aa to da je dobar igrac i da moze pomoci jeste jbg ehhe
mozda butmir il sask sto kaze padobranac pola godine pa onda da vidimo heheh
SMIJESNO HAHAHAHA al hajd ljubomora vlada!!! Drugo decko uopste nije debeo jer jesi ti bio isti s 17 god i s 20,naravno nisi...Ko ima mozga zna sta znaci izrasti,ojacati,porasti i sl....
aj Bgm pa na sta da budem ljubomoran ajde osim sto je propadao po Poljskoj i sto izgleda ko medo sa sjevera kad ga covjek gleda ...
on ne trci ....on gmizeee ..
aa po tome sto sam vidjeo na terenu ovo sve i goovorim ...cuj mjerilo teren lik nije odigrao u kontinuitetu 2 godine jbt haahahha
Pasa iskreno lupas gluposti....Otidji kada na trening pa se uvjeri kako 2 m iza sebe ostavlja pojedine,pa nesto pricaj..Drugo Ta Poljska duga prica...lopovluk je cudo,Trece onda su svi u Engleskoj ligi mede kao sto kazes kad bi tebe slusali...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:32

Bogami ako tako nastavis,mene ces ubijediti pored mojih ociju da je on svjetska klasa samo sto ga ne primjecuju zbog ovakvih kao ja,jer ga miniramo na svakom koraku :oops:

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 04 feb 2011, 23:34

padobranac1978 je napisao/la:Pa bas na tom terenu nije nista pokazao, a van istog ne znam ;)
Kakao ce pokazati kada mora igrati AVDIC itd....Dat sansu pa onda pljuvati i pricati!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:36

pardon je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:Pa bas na tom terenu nije nista pokazao, a van istog ne znam ;)
Kakao ce pokazati kada mora igrati AVDIC itd....Dat sansu pa onda pljuvati i pricati!!!
Priznaj da si to ti Handzicu? :mrgreen: Nisu te poveli,pa ubijas vrijeme po forumima,cccccccc

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 feb 2011, 23:39

ma buraz sve ja to pratim vjeruj mii(sto se tice treninga) ,nezz sta se desavalo u Poljskoj al nista me ne cudi ...
ma ne poredi te mede s nasim Bgt jbg ti poredis nemoguce stvarii Bgm ...
Handzic je dobar igrac al sjecam se da je vissio u x kod bicakcica i druzio se s klosarima onim iz queena jbg...i to mi se nije svidjeloo..
al isto takoo je istina kada je otisao u Poljsku nije odigrao puno tekmi jbg i da je konst propadao jer valjda kad igrac ne igra onda il stagnira il propada a ja kad se vratio kada sam ga vidjeo koliki je mogaao sam samo reci da je propadao to je bar moje subjektivno vidjenje al ponavljam on je za nase uslove dobar igrac al nesto ozb nema sanse mozda Hrvatska jbg..al ja bih mu uvijek dao mjesto ispred avdica trenutno samo da je spreman hehe
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 feb 2011, 23:42

Handzic je dosao tobe,to se vidjelo i utakmici protiv Travnika. Ne mogu mu nista :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:48

Megamon je napisao/la:Handzic je dosao tobe,to se vidjelo i utakmici protiv Travnika. Ne mogu mu nista :lol:
:lol: :lol: :lol: on mene sa svojim trcanjem podsjeca na Smjecanina,sav se nesto nakrivi prema naprijed...

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 04 feb 2011, 23:53

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Handzic je dosao tobe,to se vidjelo i utakmici protiv Travnika. Ne mogu mu nista :lol:
:lol: :lol: :lol: on mene sa svojim trcanjem podsjeca na Smjecanina,sav se nesto nakrivi prema naprijed...
@padobranac-tvoji ironični komentari su prevršili svaku mjeru......izadzi malo napolje,uzmi svježeg zraka i prestani se glupirati

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 23:57

KARL HAJNC je napisao/la:
@padobranac-tvoji ironični komentari su prevršili svaku mjeru......izadzi malo napolje,uzmi svježeg zraka i prestani se glupirati
preskocis brate moj komentar,moje misljenje-moja stvar a tvoje je hoces li se sloziti sa istim ili neces,a i ti si jedan od onih koji misle da je Handzic igracina,ocito....volio bi da me on demantuje i da postigne bar 5 golova u nastavku,nije valjda puno ;)

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 05 feb 2011, 01:40

pardon je napisao/la:
Priznaj da si to ti Handzicu? :mrgreen: Nisu te poveli,pa ubijas vrijeme po forumima,cccccccc
Moj padobranac e bas si smijesan! Ja cu zivot dati da handzic i nezna da postoji ovaj forum jer decka nezanimaju mahalske gluposti! rekla kazala! Ja kao dijete grada Sarajeva i kao veliki navijac svog kluba igrao hare ili ne,nisam nista lose veceras rekao osim da cu uvijek biti za to DA buraz igra onaj ko zna i voli klub iz dna duse..A tebi ocito odgovara da ti igraju neke izdajice koje vole lovu a ne klub npr:Hamzagic koji pljuje i sam znas a igrat ce a nasa dijeca nek propadaju....ZATO JE GOSP.HUSREF KRALJ- JER IGRA SAMO ONAJ KO ZNA,a ne stele i veze...I reci cu ti podatak samo jos 1 da je isti taj decko za kadete zabio 58 golova u sezoni a za juniore 63 i da je iz tog razloga prikljucen prvom timu,da bi se ispostavilo da zna i vrijedi!!! Toliko SAMO SARAJEVO!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 feb 2011, 11:07

Samo treba citati i citati,a ne samo puf evo mene tu,e sad da vam ja kazem da nemate pojma i sl......vrati se malo i citaj,pa ces vidjeti koliko ja gotivim Hamzagica i slicne njemu,a sto se tice ovog golgetera za mene je rasprava gotova ;) caos...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2011, 15:29

Bivsi golman Slobode Bojan Jovic pojacao vas klub .Nezz dal je bila info.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 feb 2011, 15:30

harry_90 je napisao/la:Bivsi golman Slobode Bojan Jovic pojacao vas klub .Nezz dal je bila info.
Yes
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 feb 2011, 15:48

http://www.transfermarkt.co.uk/en/jose- ... 38803.html

Kad vam ovaj dođe bokte jel ovo neka zajebancija il ej fakat Reggina vama poslala igrača na posudbu :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 feb 2011, 15:50

Hajmo malo se ukljuciti u desavanja,ne vracajte plocu toliko unazad :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 feb 2011, 18:37

Ne zna da li se slazete sa mnom ali ja mislim da bi dolaskom Pehlica i ostankom Baneta bili na dobitku (ukoliko Bane ode bili bi na nuli negdje) ovo govorim jer smo vec dobili Belosevica na ljevom beku plus imamo Trebinjca kao zamjenu. Kad bi Bane ostao kojim slucajem onda bi bili jaci za Ledeta koji moze igrat gotovo svugdje. Iako je otisao Dzakmic mislim da bi i na toj poziciji bili dobri jer imamo iskusnijeg KAPITENA plus Pehlica uz vec odlicnog Kojasevica i Vucinu.
Napad nam je najslabija karika ali tu smo Jaci za Amela Handzica i Obucu . Nismo puno jaci ali jesmo kolko tolko.

Na ljeto ili vec sad pod hitno produzit ugovore Pixiju,Torlaku,Ledetu i Banetu ako ostane i to produzit na barem jos godinu/godinu i po. To ce biti moguce samo ako igraci budu imali redovne plate,neke nagrade za pobjede u gostima(kolko tolko) . Poslati Avdica i Ihtijarevica u penziju i otarasit se Jahovica. Probati dovesti jos jednog veznjaka kreatora i napadaca pravog i za sljedecu sezonu bi imali straasan tim,naravno pod uslovima da sve ostane i bude kao sto sam ja gore napisao.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 05 feb 2011, 18:54

Je li istina da se Arsenijevic prikljucio pripremama u Antaliji ? :?:
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 05 feb 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 feb 2011, 18:56

ekii je napisao/la:Je li istina da se Arsenijevic prikljucio na pripremama u Antaliji ? :?:
Ne znam ali bih volio :)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 05 feb 2011, 19:02

I Jahovic se prikljucio u Turskoj! :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”