Ma uzeo od Jakova HITOTEKARNI kreditemil02in je napisao/la:Mora da mu je falilo žiranata pa nije mogao našteliti i ovo što ima do kraja,a onu prvu što smo izgubili nije bio još odobren kredit

Ma uzeo od Jakova HITOTEKARNI kreditemil02in je napisao/la:Mora da mu je falilo žiranata pa nije mogao našteliti i ovo što ima do kraja,a onu prvu što smo izgubili nije bio još odobren kredit
Eto nek je ova nama najbolja. Pa vala i nemate nešto odigranih sezona pa možete komotno reći koja vam je najlošija i koja najbolja. Ne trebaš biti punoljetan da bi to znao.19UM94 je napisao/la:+4 pa vi gledajte . teško ćete nas stić a nama nikad lošija sezona
Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum![]()
FORZA VELEZ
Je l' se mogu družit s tobom molim te pošto vidim da si totalno kul i moderan ?zeljooooo je napisao/la:Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum![]()
FORZA VELEZ
Kad budeš malo pismeniji onda možemo pričati.jesus345 je napisao/la:Je l' se mogu družit s tobom molim te pošto vidim da si totalno kul i moderan ?zeljooooo je napisao/la:Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum![]()
FORZA VELEZ
- Ljubitelj neretvanskih pataka
Vi cete pricat o nekakvim institucijama...Za vas je svaki klub institucija, sjeti se samo Leotara prosle godine ili osvojenih bodova uz pomoc sudija ili u dogovoru sa protivnickim klubobvima. Sreca pa svake godine imate i evropske utakmice koje posluze da se citava bh. javnost uvjeri o kakvoj se instituciji radi... PS. ima li tuljumbi na svetoj juznoj strani koja je po Islamu odabrana?zeljooooo je napisao/la:Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum![]()
FORZA VELEZ
Oteli stadion koji nije ni postojao prije socijalizma? Malo te sjecanje slabo sluzi... Vjerovatno si zaboravio i vase epizode po nizim rangovima...I nemojte samo vi o stadionima pricati. Koliko ste puta izlazili u Evropu poslje rata...Smjesteni ste u glavnom gradu i jedino ste uspjeli napraviti od rata jesu reflektori koji ni dan-danas nisu placeni...Institucija nema sta. Velez je dozivio i progon i smrtnu presudu, pa smo opet uspjeli napraviti kakav-takav stadion od livade. Sprdate se s Velezom po pitanju stadiona, eto koliki ste malogradjani... Bas mi se gadite bivsi drugoligasi...pile87 je napisao/la:Velez je najpostenija ekipa u PL vratili ljudima stadion koji su im oteli u komunizmu. Svaka cast na korektonosti.
Nisam zaboravio ni kad su nas pokusali ugasiti komunisti ni SDA nakon rata.Nismo nista napravli jer nas ne gura grad ni federacija ni drzava mi smo klub iz raje, zato smo uspjesni imamo igracke legende i nakon rata a nemamo infastrukturu. Zrinjski je za vas institucija ljud barem nisu licemjeri...samolijevo je napisao/la:Oteli stadion koji nije ni postojao prije socijalizma? Malo te sjecanje slabo sluzi... Vjerovatno si zaboravio i vase epizode po nizim rangovima...I nemojte samo vi o stadionima pricati. Koliko ste puta izlazili u Evropu poslje rata...Smjesteni ste u glavnom gradu i jedino ste uspjeli napraviti od rata jesu reflektori koji ni dan-danas nisu placeni...Institucija nema sta. Velez je dozivio i progon i smrtnu presudu, pa smo opet uspjeli napraviti kakav-takav stadion od livade. Sprdate se s Velezom po pitanju stadiona, eto koliki ste malogradjani... Bas mi se gadite bivsi drugoligasi...pile87 je napisao/la:Velez je najpostenija ekipa u PL vratili ljudima stadion koji su im oteli u komunizmu. Svaka cast na korektonosti.
hahahha, ma šta mi reče daj ba nemaš argumenata samo lupaš, pa vi u ovakvoj PL ispadate iz lige više imate drugoligaškog staža nego PL itd. Nemoj o Gošku samo prošle sezone i tako, mislim nema smisla da dalje idemo što se mene tiče over and out. Mi smo u svakom smislu giganti i institucija, a ja bi volio da ste i vi ali niste nažalost itd..samolijevo je napisao/la:Vi cete pricat o nekakvim institucijama...Za vas je svaki klub institucija, sjeti se samo Leotara prosle godine ili osvojenih bodova uz pomoc sudija ili u dogovoru sa protivnickim klubobvima. Sreca pa svake godine imate i evropske utakmice koje posluze da se citava bh. javnost uvjeri o kakvoj se instituciji radi... PS. ima li tuljumbi na svetoj juznoj strani koja je po Islamu odabrana?zeljooooo je napisao/la:Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum![]()
FORZA VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.