FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gleda li neko borac -zrinjski hahahahha pa ovo ce se igrati dok teren ne potone jer je borac upravo poveo. E ako je ovo regularno onda moze svako selo sa svojim stadionom igrati u ligi.
Presmijesna smo liga.
Presmijesna smo liga.
Nego gdje nam je bordo zapadnjak? Pozdravljam potez Edisa. 

Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Subasic je U21, mogo je igrat.
A mora malo izrotirati yebiga, pogotovo ovako kada igraš tri tekme u 7-8 dana a mi obično igramo sa skoro identičnih prvih 11. Ova sredina nije kreativna, ali trebalo bi da je trkački dobra, pa im možda šta mognemo kroz tranziciju.
Brza krila i pravi špic, po meni je ovo dobra postava Mulalića, ali vidjet ćemo kako će izgledati na terenu.
Brza krila i pravi špic, po meni je ovo dobra postava Mulalića, ali vidjet ćemo kako će izgledati na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ode Amer Gojak iz Dinama u Ferenc za 5mil €, jel imamo neku naknadu?
- imekorisnicko
- Kontakt:
Po meni ovo i jeste pozicija za Beću i ako je različit profil od Subašića i Štile. Sad jel bolji on il Suba ne znam,valjda se nešto i na treninzima vidi. Kosorić je,defakto, jedini trom igrač danas. I ako Mulalić važi za tvrdoglavog trenera do sada ispada suprotno. Mekić, Kosorić i sve više Began ispadaju iz prvih XI. Nadam se da Edis ne čita mišljenja navijača po netu i djeluj.
-
- Kontakt:
Zar bi mi ista od Gojaka trebali dobiti, on je igrao za Olimpic kad je otisao dalje koliko.se ja sjecam
1%CiroDiMarcio je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:02Zar bi mi ista od Gojaka trebali dobiti, on je igrao za Olimpic kad je otisao dalje koliko.se ja sjecam
-
- Kontakt:
Pa dobro ovdje se tjerao Kosoric i to govori koliko je legitimno sve sto se pise na forumu. Povrijedi ti se Cocalic i ko bi igrao da neka Kosorica? Jedno je staviti nekoga na klupu a drugo je raskinuti ugovor ali to je neka visa matematika za neke. Normalno da neki igraci nisu za prve postave, ali sve dok nekamo popunjene sve pozicije u slucaju kartona i povreda i dok ne nadjemo bolje rjesenje, ne treba ih tjerati.
Ona nasa bivsa sljaka je vembli za ovaj teren u bosanskom novom, a malo bolji je bio kad smo igrali sa borcem pa je valjda jasno da se na ovakvom terenu ne moze igrati fudbal.
Ona nasa bivsa sljaka je vembli za ovaj teren u bosanskom novom, a malo bolji je bio kad smo igrali sa borcem pa je valjda jasno da se na ovakvom terenu ne moze igrati fudbal.
-
- Kontakt:
Imal ko kakav dobar link
-
- Kontakt:
Bh liga i dzeko11 su vam najbolji portali za steam nase lige
-
- Kontakt:
Nego sta je s ovim mekicem frajr po svadbama pije i konta igrat i zna li ko sta je s malim jaganjcem je li jos clan mladih..
-
- Kontakt:
Fb stranica sport uživo prenosi
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Povedi nas, Sablja!
Mislim da ce nastaviti van Bosne i Hercegovine.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 17:16Nego sta je s ovim mekicem frajr po svadbama pije i konta igrat i zna li ko sta je s malim jaganjcem je li jos clan mladih..
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Balorda, Levin, Majestic-12 [Bot] i 29 gostiju.