FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Malo ce to teze ici. Situacija je takva da treba zamjena Busquetsu. Nico je i dalje jedan solidan potencijal plus igra za kikiriki. Pjanic je i dalje medju najplacenijim igracima.
Suvise je dalek takav razvoj situacije. Morat ce se Pjanic tu dobro protegnut plus se moraju poklopiti neke stvari.
Suvise je dalek takav razvoj situacije. Morat ce se Pjanic tu dobro protegnut plus se moraju poklopiti neke stvari.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
.................levandovski...........
dembele.....bernardo....rafinja
.............pedri.........de jong
................... buskec..........
..kristense..araujo..kunde...
ovo bi bilo zanimljivo, ali preofanzivno i neozbiljno pomalo
realnija je opcija
................levandovski.......
dembele.... bernardo.... rafinja
............ buskec.... pedri....
alba...kristensen..araujo.. kunde
dembele.....bernardo....rafinja
.............pedri.........de jong
................... buskec..........
..kristense..araujo..kunde...
ovo bi bilo zanimljivo, ali preofanzivno i neozbiljno pomalo
realnija je opcija
................levandovski.......
dembele.... bernardo.... rafinja
............ buskec.... pedri....
alba...kristensen..araujo.. kunde
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
kako god da bude, pjanic treba da se zahvali xaviju jer mu je dao priliku na pripremama, koje je odradio dobro i pokazao da ima jos nesto u rezervoaru, pa sad moze i da pronadje dobar klub u ligama petice, prije toga bio spreman za aziju ili usa, licio je na propalog igraca
lazio, roma, napoli, fiorentina, lyon, marseille, sevilla, villarreal, leverkusen, west ham, newcastle, everton il mozda ove slabije lige, al ekipe koje ce se boriti za titulu (ajax, psv, benfica, porto, galata, fenerbahce) i ne bi me iznenadilo da ode u juve, massimiliano allegri ih voli starije :mrgreen:
lazio, roma, napoli, fiorentina, lyon, marseille, sevilla, villarreal, leverkusen, west ham, newcastle, everton il mozda ove slabije lige, al ekipe koje ce se boriti za titulu (ajax, psv, benfica, porto, galata, fenerbahce) i ne bi me iznenadilo da ode u juve, massimiliano allegri ih voli starije :mrgreen:
prilicno sam siguran da ce ovo biti sastav za prvo kolo la lige:
------dembele-------lewa---------raphinha------
--------------pedri---------gavi----------
-------------------busquets----------
--jordi alba---christensen---eric garcia---araujo---
------------------ter stegen--------
------dembele-------lewa---------raphinha------
--------------pedri---------gavi----------
-------------------busquets----------
--jordi alba---christensen---eric garcia---araujo---
------------------ter stegen--------
ne bih imao nista protiv toga da xavi ekperimentise s pozicijim desnog beka, da tamo pokusava prilagoditi arauja ili koundea, a da se christensen i eric garcia rotiraju, jer nekako ne mislim da ce eric garcia pasti u zaborav kod xavija, a zaista ne vidim kako ce doci do minuta ako araujo i kounde budu igrali kao centralni bekovi, a tu su jos christensen i pique
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Ne znam stvatno zasto se pise ovdje da bi Pjanica trebalo zadrzati ili da je odigrao dobre pripreme…
Tokom americke turneje protiv Miamia nije bio u sastavu, protiv Real Madrida je bio cijeli mec na klupi, protiv Juventusa je odigrao 45 minuta i protiv New Yorka 30 minuta…
Znaci u 4 utakmice imao samo 70 minuta igre, nista se od ovoga ne moze zakljuciti… ako poredimo njegovu platu i njegov doprinos u igri on mora 100% da ide…
Tokom americke turneje protiv Miamia nije bio u sastavu, protiv Real Madrida je bio cijeli mec na klupi, protiv Juventusa je odigrao 45 minuta i protiv New Yorka 30 minuta…
Znaci u 4 utakmice imao samo 70 minuta igre, nista se od ovoga ne moze zakljuciti… ako poredimo njegovu platu i njegov doprinos u igri on mora 100% da ide…
budala je sto je i dolazio... najveća greška u životu
u ekipi gdje će će Busqets igrati dok ne bude mogao hodati nema šanse ni za koga... mislim da lik ima najgori sprint na 100 metara u ligama petice
u ekipi gdje će će Busqets igrati dok ne bude mogao hodati nema šanse ni za koga... mislim da lik ima najgori sprint na 100 metara u ligama petice
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... elona.htmlManchester United 'are preparing a FINAL offer to sign Frenkie de Jong from Barcelona with the Premier League giants to match his £450,000-a-week salary and wipe out the £17m he is owed in wages' as Erik ten Hag tries to land his main target
Hajde, Frenkieee.

@igrajlopte 🐦
Ne znam koliko si upratio , ali fudbal nije fizicki sport.Ima nesto i u slow motionu
upratio sam od Meha Kodre, Figa i Rivalda... mislim da je dovoljno
dobro je dok ne griješi, brzo razmišlja i daje tačne pasove... čim pas bude presječen, a to se desi svakome.. igrač manje jer ga svi pretrče
Yaya, Mascherano, Song, Frenkie, Pjanić, Nico
kolike karijere sjeba mrtvi Busquets, reklo bi se da ima nešto u njemu

-
- Kontakt:
Niko ne kaze da Busquets nije bio igracina, bio je najbolji na svojoj poziciji u prajmu. Ali njegov prajm je davno prosao, a i ne igra se vise igra koja njemu godi. Treba neko tipa Casemiro da igra na njegovoj poziciji da razbija akcije. On niti razbija protivnicke akcije niti kreira nase akcije.
Šta će trčati 100m kad razmišlja 100m prije svih.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gospodin Xavi se ne slaže s tobom. Ostavljam mogućnost da bolje znate i vidite od dotičnog.TheWeekndXO je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:16Niko ne kaze da Busquets nije bio igracina, bio je najbolji na svojoj poziciji u prajmu. Ali njegov prajm je davno prosao, a i ne igra se vise igra koja njemu godi. Treba neko tipa Casemiro da igra na njegovoj poziciji da razbija akcije. On niti razbija protivnicke akcije niti kreira nase akcije.
Kakva ohebina je onaj Artur, sreca pa ga se rijesise. Kad se samo sjetim koliko ga se guralo ovdje na forumu i stavljalo ispred nekih drugih igraca.
Slicno ce i sa De Jongom biti. Samo da ga je kome uvaliti.
Slicno ce i sa De Jongom biti. Samo da ga je kome uvaliti.
Čovjek da nije lijen bio bi jedan od boljih veznjaka.
Don't hate what you don't understand.
Araujo na beku je smrtni grijeh, vjerovatno vec sad jedan od najboljih stopera u ligi ako ne i sire, ako ovako nastavi imamo stopera za narednih deset godina. I sad zamisli njega prebaciti tamo da bi ti jedan garcia igrao na stoperu, ili cak onaj iz celzija, od obojice je vec sad araujo 5 puta bolji igrac.
Onaj tešnjak meni psovao familiju zbog Artura, nije dao pisnuti na njega

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.