HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Znači nakon Maribora u Sarajevo.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Paklen raspored: 12. 07. prva utakmica sa Mariborom, 19.07. uzvrat, 22.07. protiv Sarajeva na Kosevu, 25.07. prva utakmica 3.pretkola, 29.07. protiv NKŠB u Mostaru, 02.08. uzvratna utakmica 3.pretkola...treba ovo izdržati....

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
evo i cijelog rasporeda za Zrinjski u PLBiH:
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... ski/9/info
(Slobodu vodimo kao da će dobiti licencu, ukoliko se to ne desi, automatski će biti urađen update na istom linku)
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... ski/9/info
(Slobodu vodimo kao da će dobiti licencu, ukoliko se to ne desi, automatski će biti urađen update na istom linku)
za 15 minuta (18:00) maribor igra protiv fc ural. mešanović če igrati drugo poluvrijeme.
stream če bit ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=LQCjaBW8lGc
stream če bit ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=LQCjaBW8lGc
-
Hvala kolega!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
ne sekiraj se prijatelju za nas, doć će krpić umjesto meše, zavalit će vam dva laka komadaJestinac je napisao/la:meša odmah zabio

HŠKZ!
kakav je ovaj Adnan Kovačević stoper Sarajeva, vidim bit će slobodan igrač, a potreban nam je jedan stoper ostali smo na Slobi i Matiji
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Malo ovo vec zabrinjava posto nitko ne dolazi,shvacam da je i tesko dovesti neko "ime" u premijer ligu pa bolje mozda ovo sto imamo uigrati nekoga sa Jamakom mada ce nam sredina terena trpiti jer smo ostali bez klasicnih defanzivaca npr. Jamak to nije on je vise za naprijed i ne moze trcati i pokrivat velik dio terena kao Petrak ili Tomic,mara1905 je napisao/la:ne sekiraj se prijatelju za nas, doć će krpić umjesto meše, zavalit će vam dva laka komadaJestinac je napisao/la:meša odmah zabio![]()
![]()
Jel ovaj Cirjak defanzivni vezni?
Kobiljara tu ne mozemo staviti jer je slabasan .
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- tutankamon1905
- Kontakt:
Igra li se u subotu protiv GOSKa ovde na stadionu?
Da,18htutankamon1905 je napisao/la:Igra li se u subotu protiv GOSKa ovde na stadionu?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
-
Laštro se vratio...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Ajde neka je , Neven je dobar stoper.PiazzaGrande je napisao/la:Laštro se vratio...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Veznjak?Bar jedan?Hoće li Barišića vraćati?
-
I ja bih volio njega opet vidjeti kod nas, prije nego Rustemovica...Obojica traze neki angazman vani, Hrvoje je navodno u Poljskoj, a Edin ima neku ponudu iz Kazahstana, ako se ne varam...ALOBOLA je napisao/la:Veznjak?Bar jedan?Hoće li Barišića vraćati?
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:I ja bih volio njega opet vidjeti kod nas, prije nego Rustemovica...Obojica traze neki angazman vani, Hrvoje je navodno u Poljskoj, a Edin ima neku ponudu iz Kazahstana, ako se ne varam...ALOBOLA je napisao/la:Veznjak?Bar jedan?Hoće li Barišića vraćati?
Barisic je dozivio strahovit pad u karijeri i ne vidim kako bi nas on mogao pojacati osim toga zadnjih godina vise igra stopera nego veznjaka,al evo posto vracamo igrace nebi me on iznenadio niti njegov povratak,Lastro je npr dobar igrac pa cak ako i Katanec ode,mislim da on po igrama u Mladosti i u nas dokazao da moze igrati i jacu ligu od premijer lige.
Dokle su pregovori sa Stevanovicem dosli?

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
Bilo je priče zimus da će Barišić kod nas, medjutim doživio je neku ozljedu igrajući mali nogomet, kako sam čuo...
pa je transfer propao... Može igrati zadnjeg veznog, središnjeg, a i stopera, nešto kao Petrak...
Gledao sam par utakmica Viteza, ne bih se zakleo da ne bi bio pojačanje...Pa u utakmici Vitez-Zrinjski naši veznjaci, za kojima još suze lijemo, nisu se vidjeli pored njega...
Doduse, nije se baš prijateljski rastao sa našim klubom, prije par godina, možda je to mala otežavajuća okolnost što se tiče mogućeg ponovnog angažmana u Zrinjskom...

Gledao sam par utakmica Viteza, ne bih se zakleo da ne bi bio pojačanje...Pa u utakmici Vitez-Zrinjski naši veznjaci, za kojima još suze lijemo, nisu se vidjeli pored njega...
Doduse, nije se baš prijateljski rastao sa našim klubom, prije par godina, možda je to mala otežavajuća okolnost što se tiče mogućeg ponovnog angažmana u Zrinjskom...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Daj nam Krpica i Ordagica i dobro je kako je moglo bit. Al nesto ni u taj scenarij ne vjerujem
Barišić je odličan defanzivac pa bi on i Jamak za nase lige bili ok kombinacija.
Kakav crni Barišić taj je vrata kluba guzicom zatvorio (samo što to dosta raje ne zna) kao i Crnov, Simeunović, Lendrić.. njega ne treba dovodit pa makar bio bolji od Casemira
ja bi prije Rustemovića 

HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.