FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 07 nov 2015, 23:56

Jel rekoste da jedan od ovih Brazilaca igra desnog beka a drugi zadnjeg veznog?
BUDI ŽELJO !!!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 08 nov 2015, 00:18

Hadzijalagic je napisao/la:Jel rekoste da jedan od ovih Brazilaca igra desnog beka a drugi zadnjeg veznog?
Riječ je o igračima koji su poput Tiaga igrali u nižim brazilskim fudbalskim ligama, a na Grbavici se nadaju da će i s njima napraviti pravi potez. Klebson igra na poziciji zadnjeg veznog, dok Yuri igra na poziciji štopera.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 08 nov 2015, 00:19

ZZtop10 je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Baš me zanima kako ovi Brazilci dolaze kod nas ? Je li imamo neke "šeme" ? Valjda će biti dobri , ako ne onda nikome ništa. :D :D
Ma vidili da je Tiagu ovdje OK,pa dosli da se uvjere,mozda su mu rodbina :D
The Maniacs 1987
FK Željezničar

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 08 nov 2015, 00:20

Nekim navijacima bi fkt trebalo zabraniti da pisu o Zelji. Daj malo mozak ukljucite, pameti se dozovite, ako vec toliko volite Zelju, ne znaci da imate pravo svoja umisljanja iznositi i ciniti nas normalne glupljim svojom mutavom pricom.
FORZA ZELJO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 nov 2015, 00:31

ZZtop10 je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Baš me zanima kako ovi Brazilci dolaze kod nas ? Je li imamo neke "šeme" ? Valjda će biti dobri , ako ne onda nikome ništa. :D :D
Ja sam čuo da je Tiago došao preko Sime Krunića.
Dosao je preko Maria lika koji je tu sa njima na snimku. I ovi su dosli isto preko njega s tim da su trebala biti trojica na probi ne znam sta je sa jos jednim igracem koji je trebao doci.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 nov 2015, 00:37

Koliko sam upoznat trebao je i napadač doći, griješim li pile?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 nov 2015, 00:43

ovaj celavi vise baca na boksera nego na fudbalera :mrgreen:
nadati se da bar jedan od njih valja i ostavi neki pecat u nasem klubu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 08 nov 2015, 00:44

mario je čini mi se tiagov zet i menadžer

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 08 nov 2015, 00:47

propuh je napisao/la:ovaj celavi vise baca na boksera nego na fudbalera :mrgreen:
ja bi više volio da ovaj što igra zadnjeg veznog zaqdovoljijer tu nam gori

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 nov 2015, 01:00

starigrad je napisao/la:da ne ostanem nedorecen ili pljuvac... imam punih 50 godina zivota i Zelju sam pratio sirom Juge i BiH, jos sa Djilldom rahmetli, Zutim, koji je donedavno bio "ekonom" u Zelji (valjda se tako zvala njegova funkcija), Adilom (ostao bez lijeve noge u ratu), Javom, Farukom Dzankom, sa Dinom Pekicem igrao veliki fudbal (Vrbanjusa) i mali fudbal (Biseri u ratu).... sin mi ima 24 godine i na njega sam prenio ludu ljubav prema Zelji, te je istog pratio i prati po domacim i evropskim gostovanjima, domace tekme nema potrebe pominjati. kada bih napisao sinovo ime, svi mladji bi znali o kome se radi i znali bi da iz nase kuce nema nista lose protiv Zelje. uz njega smo i u dobru i u zlu. problem je u tome sto nam se pokusava bacati prasina u oci, nekakvim supljim pricama o, trenutnoj, bajnoj situaciji u klubu. ne kazem da trenutna uprava Zelje nije uradila mnogo na finansijskoj stabilizaciji kluba (nisam insajder, pa niti tvrdim, niti imam namjeru ponistavati izjave pojedinih forumasa po tom pitanju), ali na sportskom segmentu, koji je nama ovdje i na tribini, najbitniji kaskamo debelo. vidim najave novih latinoamerikanaca u rosteru. hahahahha, dok ovo pisem, na hayatu ide pres sa Sabljom. kad ga slusam i kakve probleme navodi s kojim se susrece, pitam se sta su onda oda ili capljic mogli drugacije odraditi. i jjegova prica se svodi na mladost ekipe, nemogucnost njihove konstantnosti u igri i sl. nista protiv Sablje, izuzetno a cijenim kao igraca i ono sto je pruzao igrajuci za Zelju. ali, zasto onda nismo mogli istrpiti i naprijed navedene trenere, koji su imali istu ekipu? ja ne vidim da je Mulalic donio neki pozitivni sok, izuzev u tekmi sa njanjama, koji su samo prenahupana ekipa. pozvao bih ove neumorne optimiste (pile87, Zeljo1921...) da pobiju bilo koji pasus iz mojih danasnjih postova, ali argumentovano. ako se to desi, obecavam da cu obrisati ovaj acc i nikad vise na ovoj temi necu rijec napisati. kako vec napisah, aldin i, kontra njega, pojedinci pisu ono sto bi zeljeli da bude, bez ikakve argumentacije. danas me Zeljo1921 proglasi i alkoholicarem. nije frka, majstore, de me pobij argumentima, pa cu se ja poceti i valjati misleci da sam pijan, jer si me ti ubjedio u to. pustite se suplje. od guranja glave u pijesak nemamo nista. ni u ludilu ne razmisljam o opstanku, jer nam to nije upitno, ali izlazak u evropu itekako jeste. a, vi, neumorni pozitivci situacije u klubu, demantujte me argumentima, ja vam se izvinem i ugasim acc. mislim da je posteno s moje strane.
Drug niko tebe ne tjera da mislis drugacije to je tvoje pravo i ne vidim razlog da gasis acc sve i da ti neko dokaze da si u krivu. Ovo je forum ljudi razmjenjuju misljena pisu o stvari do koje im je stalo u zivotu koju prate zbog koje se osjecaju i dobro i lose a zove se Zeljo.
Kao odgovor na tvoje pitanje koje i nije pitanje reci cu ti par stvari. Situacija u klubu po organizaciji i finansijama je bolja nego kada je Amar bio tu nazalost zakazalj smo kao klub na onome do cega nam je najvise stalo sportskog segmenta. Ja sam bio taj koji je najvise kritikovao na pocetku sezone i predvidjao ovakav ishod zbog lose uradjenog prelaznog roka i nedostatka prave osobe kojoj bi bio posao da brine o tome da imamo ekipu kako treba nemamo je ni sad ali znam da ljudi rade sve da isprave greske od proslog prelaznog roka da su novci za igrace koji bi trebali doci spremni. Hoce li biti opet fula ne znam vjerovatno hoce kada se uzme u obzir o kakvoj se klasi igraca radi i da se izbor svodi na slobodne igrace uvijek ce biti fula ali se pokusava raditi sistemski da bi te greske bile minimalne.
Reci cu ti jos nesto ja ne navijam za Zelju jer je sampion nego zbog onoga sta Zeljo pdedstavlja zbog filozofije kluba zbog pozitivne price u kojoj je Zeljo nasta i zbog toga kakav treba biti u buducnosti.
Ne vjerujem da iko od nas zeli lose klubu samo imamo drugacije poglede na stvari i drugaci smo vjerovatno po prirodi.
U jednu stvar sam prilicno siguran da smo imali Amara i ovu upravu da bi napravili puno veci iskorak nazalost kod nas nikad dva dobra sastaviti ali tako je to u Zelji od kad znam i opet.cemo potonuti i opet.ce se dici. Stvari se mogu popraviti samo uz sistemska rijesenja nazalost kod nas je uvijek to na ustrb necega. Ima tu jos ljudi koji uozbiljnom Zelji nemaju sta traziti i bice vjerovatno jos dugo ali se bar sada zna svaka marka gdje ide i nije klub nici bankomat da uzme koliko mu treba kao sto je bio slucaj. I zbog takvih stvari imaju moju podrsku. Pred nama je prelazni rok koji ce pokazati domete sadasnje uprave i vjerovatno odrediti njihovu sudbinu kada je Zeljo u pitanju. Ja ne volim preiducirati stvari nisam vidovit oni su tu rade misle da dobro rade sacekacemo ustvari moramo nema nam druge i vidjecemo sta ce napraviti.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 nov 2015, 01:06

struja je napisao/la:
propuh je napisao/la:ovaj celavi vise baca na boksera nego na fudbalera :mrgreen:
ja bi više volio da ovaj što igra zadnjeg veznog zaqdovoljijer tu nam gori
bilo bi fino, na prvi pogled ima konstituciju, e sad sta ima u nogama i glavi ostaje nam da vidimo.
valjalo bi nam da ubadamo ove latinose uz nasu omladinu bilo bi za deset, ocito je da kod nas slabo prolaze polovnjaci iz nase lige.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 nov 2015, 01:15

Ajzea je napisao/la:Koliko sam upoznat trebao je i napadač doći, griješim li pile?
Desni bek fali on nije dosao.

Vedrana
Kontakt:

Post Postao/la Vedrana » 08 nov 2015, 09:05

Hoće li biti kakav link danas za nas u tuđini?
? $ - ? " $!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 nov 2015, 09:14

Bit ce tekma na Areni pa bi trebao i link biti.

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 nov 2015, 10:09

Riječ je o Mariu Lubardi,koji je Tiagov menadžer i zet,uz to ima drama dobru ženu tj. Tiagovu seku :D Mislim da je taj frajer bio na probi u Slaviji prije par godina.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 nov 2015, 11:19

Mario Lubarda je Paljanin. :D Svi ovi latini dolaze preko njega, ali i preko još jednog vašeg bivšeg igrača.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 nov 2015, 12:36

Na Grbavici trenutno nekih 100 dusa...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 08 nov 2015, 12:40

hoce li neko napraviti link?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 08 nov 2015, 12:47

Link za utakmicu:

http://goo.gl/JTpzBG

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.