FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
samo da ne budu kao oni brazilci prije 9 godina... ako ih se sjecate...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ili neil wood, ako ga se sjecas. vise je zarko paspalj imao minuta u nba od njega u Zeljijovanmaksimovic je napisao/la:samo da ne budu kao oni brazilci prije 9 godina... ako ih se sjecate...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
odigrao je 16 utakmica wood, i igrao je samo jednu polusezonu tako da nije strasno...starigrad je napisao/la:ili neil wood, ako ga se sjecas. vise je zarko paspalj imao minuta u nba od njega u Zeljijovanmaksimovic je napisao/la:samo da ne budu kao oni brazilci prije 9 godina... ako ih se sjecate...
FOR PAUL
FOR PAUL
sve stoji, ali krajnji ucinak vrlo upitan. golovi, asistencije...? upratio sam da vodis statstiku o Zeljinim igracima iz ranijih sezona. imas li tacne podatke za wood-a, koliko je tekmi poceo kao starter, koliko je puta ulazio kao rezerva, minutazu u tih 16 odigranih utakmica...? ja se sjecam da je imao strasnu dijagonalnu loptu. tesko da je poslije njega bio ko jaci u tom segmentu u nasoj ligi, sve do danas.jovanmaksimovic je napisao/la:odigrao je 16 utakmica wood, i igrao je samo jednu polusezonu tako da nije strasno...starigrad je napisao/la:ili neil wood, ako ga se sjecas. vise je zarko paspalj imao minuta u nba od njega u Zeljijovanmaksimovic je napisao/la:samo da ne budu kao oni brazilci prije 9 godina... ako ih se sjecate...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Bila je dobra plavusaMuhamedTM je napisao/la:Zena mu bila dobra.

wood solidno igrao i pobjegao na polusezoni. školovan igrač
- milanribar
- Kontakt:
Sad ce opet neko napisati kako ja serem ali na sta smo mi spali da nam igrace u klub dovodi Tiago i Baljak papak. Pa ima li ista pozitivo da se uradi da ko ljudi budemo zadovoljni ? Ovdje se svrsava na igrace a niko nema pojma kakvi su. Svako bi volio da budu dobri za nas ali ko to zna. S Tiagom smo uboli sto ne mora znaciti da on treba dovesti sad pola Brazila da bi Baljak i kompanija uzeli ovo malo sto smo zaradili i utalili se u transfere.
Ko me je ovo ddobro da pitarska seljacina uzima pare sto je Oda zaradio, punimo lopovima dzepove. Sta pisati pozitivno ? Nemamo rezultate, ne borimo se za titulu godinama, od kad je Amar otisao sve je fuj. Sad ne mozemo pobjediti u gostima bruku utakmica, vracamo se u vrijeme u Hotica.
Neko nade nesto pozitivno ja ga poljubim u guzi.cu?!
Ko me je ovo ddobro da pitarska seljacina uzima pare sto je Oda zaradio, punimo lopovima dzepove. Sta pisati pozitivno ? Nemamo rezultate, ne borimo se za titulu godinama, od kad je Amar otisao sve je fuj. Sad ne mozemo pobjediti u gostima bruku utakmica, vracamo se u vrijeme u Hotica.
-
- Kontakt:
Sve u redu,ali meni fakat nije jasno na kakvu se mi vise djecu vadimo. Da sam bio na presu prvo sto bih uradio nakon izlaganja Mulalica je da ga pitam boga ti majstore koja su to djeca zbog kojih Zeljo oscilira u igri
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zeljeznicar je do sada u istoriji postigao 3499 golova u prvenstvu. sljedeci ko postigne gol, bice jubilarni gol za zelju!
FOR PAUL
FOR PAUL
Ja sam čuo da je Tiago došao preko Sime Krunića.Dinara je napisao/la:Baš me zanima kako ovi Brazilci dolaze kod nas ? Je li imamo neke "šeme" ? Valjda će biti dobri , ako ne onda nikome ništa.![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
haj ba ne seri više,ako je i od tebe dosta je,jedino smo se mi prošle i pretprošle godine borili za titulu,prošle sa pitarima a pretprošle sa zrinjskimmilanribar je napisao/la:Sad ce opet neko napisati kako ja serem ali na sta smo mi spali da nam igrace u klub dovodi Tiago i Baljak papak. Pa ima li ista pozitivo da se uradi da ko ljudi budemo zadovoljni ? Ovdje se svrsava na igrace a niko nema pojma kakvi su. Svako bi volio da budu dobri za nas ali ko to zna. S Tiagom smo uboli sto ne mora znaciti da on treba dovesti sad pola Brazila da bi Baljak i kompanija uzeli ovo malo sto smo zaradili i utalili se u transfere.
Meni ovaj visoki Brazilac baca na Ćuluma.. Pljunuti zdravlja mi !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Odlično zapazanje.. Ko od dva brata djeca vala 
Ima li koji da baca na Dzeku, valjo bi nam majku ****.. A da, Jocu kloca imamo

Ima li koji da baca na Dzeku, valjo bi nam majku ****.. A da, Jocu kloca imamo

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- milanribar
- Kontakt:
Ko god ti je to rekao slagao te. Dosao je preko jednog lika i Baljka seljacine koji gleda samo gdje bi neku marku se ugradio. Kad su ga pitari otjerali, dosao je na Grbavicu. Otjerali kao violinu a dosao drugi violina.ZZtop10 je napisao/la:Ja sam čuo da je Tiago došao preko Sime Krunića.Dinara je napisao/la:Baš me zanima kako ovi Brazilci dolaze kod nas ? Je li imamo neke "šeme" ? Valjda će biti dobri , ako ne onda nikome ništa.![]()
- milanribar
- Kontakt:
Od kad je Amar otisao mi se ne borimo ni za sta. Ovdje izgleda pola vas ne prati Zelju uopce osim mozda sto pogleda nekad utakmicu kad ima stream, ne kazem direktno tebi nego opcenito. Ako ides na utakmice onda ti kao ni ja nisi pogledao pet dobrih utakmica na Grbavici za tri godine.struja je napisao/la:haj ba ne seri više,ako je i od tebe dosta je,jedino smo se mi prošle i pretprošle godine borili za titulu,prošle sa pitarima a pretprošle sa zrinjskimmilanribar je napisao/la:Sad ce opet neko napisati kako ja serem ali na sta smo mi spali da nam igrace u klub dovodi Tiago i Baljak papak. Pa ima li ista pozitivo da se uradi da ko ljudi budemo zadovoljni ? Ovdje se svrsava na igrace a niko nema pojma kakvi su. Svako bi volio da budu dobri za nas ali ko to zna. S Tiagom smo uboli sto ne mora znaciti da on treba dovesti sad pola Brazila da bi Baljak i kompanija uzeli ovo malo sto smo zaradili i utalili se u transfere.
I sta je tu jos problem sto mi uopce ne napredujemo nego totalno stagniramo ali bas stagniramo. Opet smo se vratili na vrijeme Hotica, sad nam Baljak dovodi igrace, to je nas skaut. Ko ce procijenit igraca u nasem kadru. Pa neko je pisao da ce Karic biti pomocni, ako nademo trenera golman, pa zamisli onnda kakav smo mi tek cirkus. Karic je odlican momak, znam njegovu zivotnu pricu ali da bude pomocni trener

To sto bi svi voljeli da citaju neke bajke na ovoj temi kako nam neki serviraju godinama, pa ne moze. Isto kao nojevi glavu u pijesak i suti. Nismo ba pobjedili u gostima ne sjecamo se a ti meni jos pises da smo se borili za titulu. Jesmo jer je Oda izvadio maksimum, maksimuma iz ove ekipe dok mu nisu prodali Bajica i Kvesica a zamjena jadni Mladenovic, momak je mozda za Drine, Mladosti, ali za Zelje.

A da ne pricamo o Livaji, Hodzurdu kojeg sad neko gura i tako dalje...Sve u svemu da se ima nesto pozitivno pisati, mi bi sad bili u vrhu i derali bi sve.
Kad se pisalo na pocetku sezone da nam pojacanja ne mogu biti iz ekipa koje su se borile za opstanak ili ispale, ovdje su drvlje i kamenje sasipali i gurali nam lazne price...
jovanmaksimovic je napisao/la:zeljeznicar je do sada u istoriji postigao 3499 golova u prvenstvu. sljedeci ko postigne gol, bice jubilarni gol za zelju!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.