FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 06 nov 2015, 21:39

Kompletirana je kolonija juznoamerikanaca. Nadam se da ce nositi nadimak TripleOK ili skraceno 3OK. Sljedece sedmice ce osjetiti travnjak nase PONOSNE Grbavice.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 nov 2015, 21:50

tm8782 je napisao/la:Kompletirana je kolonija juznoamerikanaca. Nadam se da ce nositi nadimak TripleOK ili skraceno 3OK. Sljedece sedmice ce osjetiti travnjak nase PONOSNE Grbavice.
Lijevo krilo - OK.
Desno krilo - OK.
Napad - OK.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 nov 2015, 21:55

kenan_tm87 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:puno je bitnija podrška sa juga u ovom trenutku, čak i bitnija od toga ko će doći a ko otići
Koja podrska? Jug se raspao...
Jer jug se nikad neće srušit tako lako ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 nov 2015, 22:18

Minjore je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Kompletirana je kolonija juznoamerikanaca. Nadam se da ce nositi nadimak TripleOK ili skraceno 3OK. Sljedece sedmice ce osjetiti travnjak nase PONOSNE Grbavice.
Lijevo krilo - OK.
Desno krilo - OK.
Napad - OK.
Mislim da je desni bek OK i da je vezni OK. Opet kazem mislim nemam 100% provjeren info.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 nov 2015, 22:56

Da je nekako ovu pricu oko pojacanja ostaviti za kasnije. Nasa najveca pojacanja bila bi 12 bodova iz ove 4 utakmice. Mozemo li to? Mozemo.
Treba ovu u nedjelju dobiti. Dobijemo li Slaviju,dobicemo i Borac. Uvezemo li te dvije pobjede,dobicemo i Radnika. Moze ova ekipa bolje i vise. Trebaju samo dvije pobjede zaredom.
Zato je u nedjelju bitno doci na utakmicu i pomoci ekipi.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 06 nov 2015, 23:00

Ovo je vrh, ako pobjedimo dvije, pobjedit cemo i trecu :urnebes: :urnebes:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 nov 2015, 23:18

Vidi,to je moja predpostavka i zelja.
Meni je vrh tvoja bolesna opsesija. Postao si podvojena licnost. To je ozbiljan poremecaj,ozbiljna bolest. Raspitaj se malo,ali sto prije. Mozda zakasnis.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 06 nov 2015, 23:20

Ma ti si kralj gluposti, nema to veze s preDpostavkom, ali s pretpostavkom mozda ima. :urnebes: :urnebes:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 nov 2015, 23:29

Ok,evo ti znas kako se to ispravno pise,ja ne znam. Drago mi je sto nam,osim klubova za koje navijamo,cak ni to nije zajednicko.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 06 nov 2015, 23:36

Ja ipak mislim da si ti jedan kompleksas obicni koji ako neko ima suprotno misljenje od tebe ti su tu odmah ko kakva baba da dodes da pravdas ono sto se ne moze opravdati. A ti si bas nebitna licnost da bi odlucivala ko za koga navija, a pogotovo da ako ti pises gluposti to znaci da si veci navijac od mene. Naravno da preDpostavka ako pobjedimo Slaviju da cemo pobjediti Borca, i onda cemo i trecu uzeti. Ako izgubimo prvu izgubit cemo sve tri. :clap: :clap:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 06 nov 2015, 23:36

tm8782 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Lijevo krilo - OK.
Desno krilo - OK.
Napad - OK.
Mislim da je desni bek OK i da je vezni OK. Opet kazem mislim nemam 100% provjeren info.
imamo desnog beka i veznjaka ,da je još nafatat kakvog špica i lijevog beka igotov prelazni rok :D :D :D

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 06 nov 2015, 23:37

Barca ima MSN a mi ćemo imat 3OK :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 nov 2015, 23:51

milanribar je napisao/la:Ja ipak mislim da si ti jedan kompleksas obicni koji ako neko ima suprotno misljenje od tebe ti su tu odmah ko kakva baba da dodes da pravdas ono sto se ne moze opravdati. A ti si bas nebitna licnost da bi odlucivala ko za koga navija, a pogotovo da ako ti pises gluposti to znaci da si veci navijac od mene. Naravno da preDpostavka ako pobjedimo Slaviju da cemo pobjediti Borca, i onda cemo i trecu uzeti. Ako izgubimo prvu izgubit cemo sve tri. :clap: :clap:
Ok. A ja ipak mislim da si ti ozbiljno bolestan. Da nije tako,bio bi samo na temi svog kluba i pisao nesta normalno ili nenormalno,nebitno.
Na tvoju zalost,tebi predstavlja zadovoljstvo glumatati po temi FK Zeljeznicara,razradjivati taktiku sopstvenog nastupa kako bi se malo zamaskirao. Napises ponekad nesta sto lici na normalan komentar. Ali ti to dodje samo kao paravan za podlo i dusmansko poturanje,rovarenje,pokusaj izazivanja smutnje kod nekih(istina rijetkih)koji te nisu provalili.
Apsolutno mi ne smeta to sto radis. To je iskljucivo tvoj problem,tvoja bolest.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 07 nov 2015, 00:21

Vjeruj mi da je bolest kad se neko trudi da analizara sta neko radi ili ti ga pise na nekom forumu, iako ti je analiza pogresna totalno. Umjesto da kao normalan covjek komentarises i izneses svoje misljenje a ne da spopadas ljude na bilo kakvu kritiku. :salut:

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 07 nov 2015, 00:37

za pitara ribar je dobar momak

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 07 nov 2015, 02:57

milanribar je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Sa Dželmićem ne smijemo napraviti grešku kao sa Tomićem, budu li zajebali neka svi u klubu naprave harakiri.
A sta ako ti trazi nerealnu cifru za produzetak ugovora samo da bi te odbio ? Ko je onda tu kriv ?
Naravno ovo je jedna od tvojih gluposti, odnosno ovo je opravdanje za neradnike u klubu kao sto si izmisljao da imamo pare za igrace a da je Alihodzic usr.ao transfere i slicne gluposti. Tj. pises samo kako ti guzici odgovara a realnost i istinitos su na drugoj planeti..Zato nam je Zeljo u klincu, sto svi hoce da su menadzeri, da dovode igrace i tjeraju..

Sad kao ti mene razacorao, bar pazi sta pises inace...
Moj pile ovaj violinista poceo da prijeti po forumu, svi njegovi interesi su max skresani.. al fkt bi volio kad bi ti, fkz1921 i ostala dobra raja ovdje napokon pocela da ga ignorise, cak i boccacio mu cijeli jedan post posveti, a znamo da ti postovi nisu mali nikako - al mi je drago da se on oglasio jer mu ga je suknuo momacki..
je.bo ba ribara-violinistu jedno te isto svrlja, vidi se kakvi su njegovi interesi, jer kad je toliko zapeo za propuste i on nesto pametuje, da voli zelju a takva osoba, sigurno bi koji put prokomemtarisao i navijace kao jedan od najgorih segmenata u ovom vremenu, al ne samo vamo gdje ima interese..
a naravno najveca boljka mu je greda, zna se zasto... zato mi je zao sto je dao ostavku, zbog ovakvih debila..
Abd mi treba sad da povezemo koju dobru tekmu, da djelma produzi (mada meni i nije toliki sjeb ako ode) dolaze OK likovi, pa ide sjednica, poslije fine pripreme, sve ce prije ili kasnije krenuti pravim putem.

A do tad IGNORE violinista, jer riba kad smrdi..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 nov 2015, 03:57

Kakav ignore ba :D velikioda,dona,samogrbavica,ajfel, ribar itd.
Ovaj tip ima zestok problem. Treba ga pustit I ignorisati pa samo pljuje non-stop, nije ni jednom napisao post dobar ili cak mislim da jeste kad smo uzeli ferencvaros tamo onda je napisao pod nickom samogrbavica " Pisa se sam na sebe" zato sto je baljezgo prije toga nesto.
Samo unosi losu energiju na ovoj temi.
Ja kontam da nije
1 pitar
2 bivsi zaposlenik kluba
3 degen

Kakav mentol moras biti da se reg 100 puta, dršš :roll:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 nov 2015, 07:53

FKZ1921 je napisao/la: Ok. A ja ipak mislim da si ti ozbiljno bolestan. Da nije tako,bio bi samo na temi svog kluba i pisao nesta normalno ili nenormalno,nebitno.
Na tvoju zalost,tebi predstavlja zadovoljstvo glumatati po temi FK Zeljeznicara,razradjivati taktiku sopstvenog nastupa kako bi se malo zamaskirao. Napises ponekad nesta sto lici na normalan komentar. Ali ti to dodje samo kao paravan za podlo i dusmansko poturanje,rovarenje,pokusaj izazivanja smutnje kod nekih(istina rijetkih)koji te nisu provalili.
Apsolutno mi ne smeta to sto radis. To je iskljucivo tvoj problem,tvoja bolest.
Prijatelju, ostali su rekli dosta toga, a ja ne znam sto pokusavas da ovome nesto objasnis ili da ga analiziras. Samo ignorisi budalu, ovakvi se vise ni ne abortiraju. Bezveze se okruzujes negativnom energijom, njegova jedina uloga je da bude dvorska luda i da bude ono u cemu je najbolji - budala.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 07 nov 2015, 09:23

IvanOsim je napisao/la:
Moj pile ovaj violinista poceo da prijeti po forumu, svi njegovi interesi su max skresani.. al fkt bi volio kad bi ti, fkz1921 i ostala dobra raja ovdje napokon pocela da ga ignorise, cak i boccacio mu cijeli jedan post posveti, a znamo da ti postovi nisu mali nikako - al mi je drago da se on oglasio jer mu ga je suknuo momacki..
je.bo ba ribara-violinistu jedno te isto svrlja, vidi se kakvi su njegovi interesi, jer kad je toliko zapeo za propuste i on nesto pametuje, da voli zelju a takva osoba, sigurno bi koji put prokomemtarisao i navijace kao jedan od najgorih segmenata u ovom vremenu, al ne samo vamo gdje ima interese..
a naravno najveca boljka mu je greda, zna se zasto... zato mi je zao sto je dao ostavku, zbog ovakvih debila..
Abd mi treba sad da povezemo koju dobru tekmu, da djelma produzi (mada meni i nije toliki sjeb ako ode) dolaze OK likovi, pa ide sjednica, poslije fine pripreme, sve ce prije ili kasnije krenuti pravim putem.

A do tad IGNORE violinista, jer riba kad smrdi..
Kad vec pomenu violinu volio bih znati ima li on sad kakvu ulogu u klubu? Kako su ga navodno otjerali on 24/7 visi na Grbavici..
BUDI ŽELJO !!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 nov 2015, 10:18

Hajde molim vas ignorisite ovu budalu :pray:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.