BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Arnelv52
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Arnelv52 » 14 maj 2016, 10:46

KayserSose je napisao/la:
opel je napisao/la: Zamislite situaciju da Messi, Pique i Suarez pređu iz Barce u Real, da Hazard, Villian i Costa pređu u MC, da Ozil i Sanchez pređu u Chelsea, to je nezamislivo, ja mislim da bi publika prestala dolaziti na utakmice u znak protesta, a ono što je tamo nezamislivo, u BL je postala normala i opet će 80.000 ovaca blejati i zviždati na Westfalenu, a na ovom forumu pričati biblijske priče o Judama, prodanim dušama, licemjerima itd. S te strane, BL je smiješna liga.
Pa tih 80000 ovaca ne navijaju za taj klub zbog nekog gubavog plaćenika već zato što vole taj klub. :facepalm:

Ali slažem se da je BL u tom kontekstu smiješna liga. Ipak bolje tu temu ne načimati da hebivjetri s Buyernova topica ne bi opet zaspamali ovdje.
Arsenal je u Manchester City prodao Nasrija, Clichya, Sagnu, Tourea i Adebayora. U Manchester United još i van Persia. Svi osim Sagne i možda Tourea na vrhuncu njihove karijere. Bilo je momenata kad se sve to moralo durati, sada je došlo vrijeme kad Arsenal ne mora prodavati svoje igrače u te klubove ili bilo koje i kada može dovoditi vrhunske igrače za slične sume koje izdvajaju i njihovi konkurenti.

BVB se ne treba takmičiti i porediti sa Bayernom jer se iz aviona vidi da nisu konkurenti po dubini džepa. BVB bi se trebao takmičiti sam sa sobom pa da i on dodje u situaciju u kakvoj je Arsenal i na tom polju ja ne vidim razlog za strah. Nije Bayern pretplaćen na monopol, može se i on srušiti.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 14 maj 2016, 20:20

Prejaka :)

slika

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 maj 2016, 00:15

Kakav je bio oprostaj od kvazikapitena?

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 15 maj 2016, 09:58

Bez poraza smo ove sezone kod kuce. Niz bez poraza kod kuće ukupno traje 21 utakmicu.

Najbolji smo drugoplasirani tim svih vremena u BL. U 45 sezona od 53 bi bili prvaci s ovolikim brojem bodova.

S 82 postignuta gola oboren je klupski rekord po postignitim golovima.

Weigl je jučer imao 211 kontakta s loptom i tako postavio novi rekord lige.

Total
Kontakt:

Post Postao/la Total » 15 maj 2016, 15:37

^Like za statističke podatke, vrlo čitljivo štivo. Ogroman iskorak i plus naspram prošlogodišnjeg izdanja. :clap:

Jučerašnji meč bez većeg značaja, stoga i partija prikazana u identičnom izdanju. Kao što rekoh, meč kontra Kolna odigran je više kao revijalni, uz goleadu, bar da su slavili zbog prezentacije nove garniture, al' eto, nebitno, usredotočiti se na DFB pokal.

Hummy se oprostio od Dortmunda, izdajnički čin definitivno, al' treba biti čovjek, pružiti ruku, i reći sretno. :thumbup:
Klassenerhalt - Na klar doch !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 maj 2016, 15:10

Kako stoje stvari samo Reus i Pisczek ce imati neku znacajnu ulogu na europskom...odlicna stvar za sljedecu sezonu. I generalno gledano,jos samo Weigl i mozda Burki da ce biti u Francuskoj.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 maj 2016, 15:14

Nuri bi isto trebao biti u Francuskoj. Također i Kuba koji se vraća s posudbe. Ali svakako da je za klub odlično da što manje igrača bude raubano na Euru.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 18 maj 2016, 15:30

slika

:opaopa:

SportBild piše da je odšteta za Dembelea 8 mil + 7 mil raznih bonusa. :clap: :clap: :clap: :salut:
http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html

Svaka cast Corče. :kralj:

Također sam pročitao da je Dragović prvi izbor za štopera. Cijena 20 mil. Toprak je 25, Mustafi 40. :wave:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 maj 2016, 18:09

Koji ba 8 mil.? Pa ljudi odbili 35 mil od Barcelone. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 18 maj 2016, 18:22

Saurman je napisao/la:Koji ba 8 mil.? Pa ljudi odbili 35 mil od Barcelone. :rol:
Ma stipu ih, samo kod njih igraci igraju zbog ljubavi, a ne para :rol:
Mia San Mia

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 18 maj 2016, 23:21

Ma sta znaju u Sportbildu,upucenije su dvije krave odbjegle iz stale i balege pa se malo pogubile...
Sema,ne siri dezinformacije,prvo pitaj pametnice u kravarskoj pa onda pisi...

Nego hebo njih,odlican posao,upravi sve pohvale na dobro odradjenom transferu.Za sicu doveden potecijalni WC igrac.
E kad bi doveli Dragovica i uparili sa Sokratom,pa pola lige bi bez nogu ostalo,hebo mater...

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 18 maj 2016, 23:29

Krivo njima što smo doveli boljeg talenta za 5x manje novca od onog mulca iz Benfice. :kafa:

Samo u kost smopi. Nek si nam se vratio. :salut:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 18 maj 2016, 23:47

Ne kunite se u tog malca,mogao bi on do godine u Minhen :mrgreen:

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 19 maj 2016, 00:04

autogol je napisao/la:Ne kunite se u tog malca,mogao bi on do godine u Minhen :mrgreen:
Neka barem par godina, dok ne postane kapiten.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 19 maj 2016, 02:51

:rol: Vidi ovih kravara sto su se raspisali, hvale se doveli nekog predatora iz benfice :facepalm: :urnebes: , pa Dembele je za njega Mesi., jos ga dobili za 15.milioncica , a bayo iskesirao vec 35.milki i plus bonusi izace oko 80 :facepalm: :lol: .
Prosle godine spiskali 80.milki na Vidal i Costa i opet polufinale liga prvaka tapija :D plafon vec trecu godinu zaredom.
Red je da mi dignemo titulu u bundeski za sezonu 2016/2017 a vama zelim opet polufinale i Barcelonu u liga prvaka i to je to :rol: :facepalm:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 19 maj 2016, 03:14

jamesrodriguez je napisao/la::rol: Vidi ovih kravara sto su se raspisali, hvale se doveli nekog predatora iz benfice :facepalm: :urnebes: , pa Dembele je za njega Mesi., jos ga dobili za 15.milioncica , a bayo iskesirao vec 35.milki i plus bonusi izace oko 80 :facepalm: :lol: .
Prosle godine spiskali 80.milki na Vidal i Costa i opet polufinale liga prvaka tapija :D plafon vec trecu godinu zaredom.
Red je da mi dignemo titulu u bundeski za sezonu 2016/2017 a vama zelim opet polufinale i Barcelonu u liga prvaka i to je to :rol: :facepalm:
Costa,a pogotovo Vidal je isplatio svaki taj € kojim je placen.Vi se samo i mozete zadovoljavat tim poluigracima,kad gotovog igraca ne mozete dovesti. Pa et o hajde reci kad ste doveli neko zvucno ime??
Jedino sto valja jos je Reus,a i on ce propast ako ne ode :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2016, 06:49

Šta napisao Bild 8 mil i to je sveto slovo jest al' u nekom šizoidnom svijetu logike žutalja gdje oni misle da su uzeli igrača za 8 mil za kojeg je Rennes prethodno ladno odbio 35 mil.

Ovih 8 mil i bonusa 7 mil saberite i dobijete cifru od 15 mil koju je BvB odmah isplatio plus 37 mil bonusa o kojem mudro šute.I onda možete aplaudirati Fatzkeu ako mislite da zaslužuje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 maj 2016, 09:58

Palamudaju simpatizeri kluba koji ce samo u jednom prelaznom roku ostati bez tri kljucna igraca (Gundoghan, Hummels i Miki). Ja bi takvoj upravi spomenik napravio, da im se forumasi sa ovog pdf-a klanjaju, za razvojni klub poput Borussije veliki je uspjeh uzeti vise novca nego su ovu trojicu platili. Ja bi vas klub uporedio sa Bingom (marketi), za malo para mozes dobru podmiru da napravis.
Dembele je Messi, a ja sam izmislio petofaznu struju.

Sanches je igrac prvaka Portugala, redovnog ucesnika Lige prvaka, a koji je racku Rennes u Evropi?

Vi ste ovce nego sta, nikog vise ne sisaju, a nikad niste bili zadovoljniji farmerom Fuckzkeom.

PS. Da vam cestitam na drugom mjestu, vidim da pojedinci velicaju to drugo mjesto i potignute golove, red je da se cestita.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 19 maj 2016, 10:15

FRANK RIBERY je napisao/la:
Sanches je igrac prvaka Portugala, redovnog ucesnika Lige prvaka, a koji je racku Rennes u Evropi?
Gotze iz viceprvaka Evrope doveden za 37 miliona, pa je sad kao igrač giganta FCB pao na 35, a Auba iz drugorazrednog Sent Etjena doveden za 15, pa je sad dogurao do 45 miliona. Prema tome, tvoja citirana poređenja ne znače ništa kad su transferi u pitanju.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 19 maj 2016, 10:26

FRANK RIBERY je napisao/la:Palamudaju simpatizeri kluba koji ce samo u jednom prelaznom roku ostati bez tri kljucna igraca (Gundoghan, Hummels i Miki). Ja bi takvoj upravi spomenik napravio, da im se forumasi sa ovog pdf-a klanjaju, za razvojni klub poput Borussije veliki je uspjeh uzeti vise novca nego su ovu trojicu platili. Ja bi vas klub uporedio sa Bingom (marketi), za malo para mozes dobru podmiru da napravis.
Dembele je Messi, a ja sam izmislio petofaznu struju.

Vi ste ovce nego sta, nikog vise ne sisaju, a nikad niste bili zadovoljniji farmerom Fuckzkeom.

PS. Da vam cestitam na drugom mjestu, vidim da pojedinci velicaju to drugo mjesto i potignute golove, red je da se cestita.
A iduce sezone opet kad dodju u fazu da ne osvoje nista, opet ce plakati i pricati kako Bayern unistava konkurenciju a i samu BL :lol:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.