Uz dobar vezni red takav napadac bi mogao 20ak golova uvalit iduce sezone,Mesanovic ako ode odlicna zamjena.
gdje su otišliLillard je napisao/la:Otišli Petrak i Mešanović i službeno. Prvog mi žao, a Mešu sam jedva čekao vidit van kluba.
Meša u Beč, Petrak je isto rekao da će vani, ne znam gdje.(iako čitam tamo na FKSA da potpisuje za njih?)KingJamesMVP je napisao/la:gdje su otišliLillard je napisao/la:Otišli Petrak i Mešanović i službeno. Prvog mi žao, a Mešu sam jedva čekao vidit van kluba.
Znači prolazimo Maribor:P:DDuff je napisao/la:Mešanović u Mariboru
Taramba je napisao/la:Cuj Mesanovic nas napustio prema protivniku Mariboru![]()
Ako bude igrao, Jakovljevic ce mu uletiti jednim klizecim startom i Jasmin se nece vise vidjeti do kraja utakmice
Nisu ti ovo zelje i pozdravi,mara1905 je napisao/la:Čitam komentare i ne vjerujem šta pišu pojedinci, Meša je bio najnormalniji i najskromniji momak koji je igrao u klubu, uvijek je davao sve na terenu, nekad ga nije islo ali trudio se uvijek, sramota je da neki kažu da nije dobar igrač i da je dobro što nas je napustioo.. Meša legendo sretno i sve najboljee.. samo malo omanjaj protiv naaaas ahaha
Što se transfera tiče moram dovesti 4-5 vrhunskih igrača, stopera, dva vezna, krilo i špicu (moje želje: Vukotić, Ordagić, Rustemović. Stevanović, Krpić)
Tipčno ohakaj koga god stigneš, umjesto da kažeš sretno i hvala što si doprinio da osvojimo dva naslova prvaka u dvije godine koliko si u klubu... kakvo je pomladjivanje, idu igrači u najboljim godinama (Peko 1990., Tomić 1990., Bogdanović 1990., Petrak 1991., Meša 1992., Graovac 1993.) ostaju Jamak, Kajkut.. znam ja da svi oni hoće vani i da uprava nije kriva, ali priča o pomlađivanju ne pije voduhskzmostar je napisao/la:Nisu ti ovo zelje i pozdravi,mara1905 je napisao/la:Čitam komentare i ne vjerujem šta pišu pojedinci, Meša je bio najnormalniji i najskromniji momak koji je igrao u klubu, uvijek je davao sve na terenu, nekad ga nije islo ali trudio se uvijek, sramota je da neki kažu da nije dobar igrač i da je dobro što nas je napustioo.. Meša legendo sretno i sve najboljee.. samo malo omanjaj protiv naaaas ahaha
Što se transfera tiče moram dovesti 4-5 vrhunskih igrača, stopera, dva vezna, krilo i špicu (moje želje: Vukotić, Ordagić, Rustemović. Stevanović, Krpić),cinjenica je da cemo protiv Maribora uci znatno slabiji nego lani a ruku na srce nismo ni briljirali sa Tomicem i Petrakom previse su defanzivni igraci i limitirani u igri prema naprijed ,Baka je izjavio da se uprava okrenula ka pomladjivanju a i danas Pero izjavi da ce ovi sto su ostali morat nadokanditi ove sto su otisli,znaci od pojacanja tesko mozda neki igrac uleti pred pocetak premijer lige do LP tesko jer svi hoce kao Mesanovic vanka.
Sretno Meši u svakom slučaju i ako je istina da ce godišnje zarađivati 160 000 eura +premije + novi Nissan ,onda je njemu ovo posao života.I bez obzira na istek ugovora sa nama ,navodno zbog korektnosti kluba, i Zrinja ce dobiti 30 000 eura od transfera.Bravo Meša!Lillard je napisao/la:Joj brate nemam ništa protiv Mešanovića, ali je kilav, trud nikad nije bio upitan, ali za iskorak nam treba neko bolji ipak. Lako će se on zamijenit, da Bilbiju izgubimo e to bi bio sjeb.
Tačno za mjesec dana.ALOBOLA je napisao/la:Prvo pa muško, prvo kolo gostovanje na koševu.Samo nisam upratio koji je ovo datum kad počinje prvenstvo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.