Nisi mozda kriv, nego si sto posto kriv...I nije fer sada preko novina pricati moj Oda, nije fer...Imao si priliku da pricas svaki dan...Choks je napisao/la:Ko je dovodio pojačanja ? Vi ili Uprava ?
Dobro , možda sam i ja kriv što sam pristajao na neka riješenja koja nisu bila . Igrači koji su dovedeni nisu bili na nivou Bajića , Stanića , Kvesića i zato smo počeli padati u igri . Da smo dobili pojačanja koja sam želio bila bi druga priča. Kriza se skoro ne bi ni osjetila .
Koje ste igrače željeli ?
Konkretno želio sam Subića , Mahira Karića, Ordagića , Govedaricu ... Sve su to danas ponajbolji igrači u svojim klubovima . S njima bih povećao kvalitet igre , što bi rezultiralo boljim rezultatima . Nažalost nije mi se dozvolilo , jer je klub smatrao da je nužna promjena na klupi .
Šta danas Želji nedostaje , mislim na pozicije ?
Nema sumnje , za veće domete fali jedan kvalitetan špic , jedan vezni - u rangu Blagojevića ili bolji . Željo mora imati kvalitetno riješenje na lijevom boku pa ako hoćeš i na desnom boku . S tim igračima se može jurišat na vrh i Evropu .
Dio razgovora sa Odovićem u avazovom Sportu .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- milanribar
- Kontakt:
Samo pricaj ionako su svi pobjegli od Gredica pa na dalje. Ti si radio za milju, donio si im dva miliona a doveli su ti kari.nu jednu. Prodali dva igraca I na kraju te nabili nogom i na tebe srucili sve da si kriv.
-
- Kontakt:
OK 1 OK 2 VAMOS 1
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Vrlo jednostavno. Jesi pogriješio si i ti Oda jer si pristao. Drugo, niko ne garantuje da bi i sa njima uradio nešto bolje. Lako je reći meni treba taj i taj, ali ja i dalje tvrdim da SUbića i Ordagića po svemu što je logično nismo mogli dovesti. Za Mahira i GOvedaricu sam obrazložio, a Oda je evo priznao da je sam pristao na neka druga rješenja. Mogao sam i ja reći hoću DŽeku i Pjanketa. Vraćam se na onu o čemu sam vazio a to je skaut, pregovarač i kao trener moraš posložiti kockice.Choks je napisao/la:Ko je dovodio pojačanja ? Vi ili Uprava ?
Dobro , možda sam i ja kriv što sam pristajao na neka riješenja koja nisu bila . Igrači koji su dovedeni nisu bili na nivou Bajića , Stanića , Kvesića i zato smo počeli padati u igri . Da smo dobili pojačanja koja sam želio bila bi druga priča. Kriza se skoro ne bi ni osjetila .
Koje ste igrače željeli ?
Konkretno želio sam Subića , Mahira Karića, Ordagića , Govedaricu ... Sve su to danas ponajbolji igrači u svojim klubovima . S njima bih povećao kvalitet igre , što bi rezultiralo boljim rezultatima . Nažalost nije mi se dozvolilo , jer je klub smatrao da je nužna promjena na klupi .
Šta danas Želji nedostaje , mislim na pozicije ?
Nema sumnje , za veće domete fali jedan kvalitetan špic , jedan vezni - u rangu Blagojevića ili bolji . Željo mora imati kvalitetno riješenje na lijevom boku pa ako hoćeš i na desnom boku . S tim igračima se može jurišat na vrh i Evropu .
Dio razgovora sa Odovićem u avazovom Sportu .
Ova rečenica mi nije jasna: Nažalost nije mi se dozvolilo , jer je klub smatrao da je nužna promjena na klupi .
Kako se nije dozvolilo? Tačnije je nije se moglo. DOzvolili bi svi da se moglo, a kakve veze ima promjena na klupi kad je ranije bio prelazni rok.
Ponovit ću svoje mišljenje. Oda je dobar taktičar. Svi taktičari nekad i fule taktiku što se njemu dešavalo početkom prvenstva. Taktika je i to koji će igrači istrčati i sl. Odi za vrhunskog trenera treba stav a on ga nema. Mora on reći šta i kako, koga i čvrsto se držati ith stvari. Sigurica trener i to je dovoljno za ovog nivoa. Zbog toga nikad nije otišao dalje. SIgurica je i u taktici. Rijetko je rizikovao.
Ovak tekst je smjesan. Ako je ovo Odovic rekao reci cu javno da LAŽE. Kad mu je bilo rečeno i kada je bio pitan za Ordagića i Govedaricu, za prvog je rekao da ne vrijedi 70 000KM dati, a za drugog da je puno 50 000KM dati. Nije želio da rizikuje 100%. Svaki od trenera je imao odrješene ruke, kao i što sad ima Edis. Prema tome... Dosta mi je ovih novina i Sinan koji svaku moguću rečenicu okreće kako bi nanio štetu našem klubu. Dirigovan od zna se koga...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jasno je da trebamo da napravimo zavrsnicu ovog dijela prvenstva i da je napravimo sto bolje, da probamo da sakupimo nekih bodova koji bi nas nekako sto vise priblizili mjestu koje vodi bar u evropu. Normalno je i to da bi mi kao klub a sa njim i navijaci sve snage trebali koncentrisati u tom pravcu, da pomognemo da dodjemo u situaciju za tu evropsku borbu.
Izgleda da se ipak namece neminovna prica o pojacavanju kadra u svojstvu postizanja ciljeva, kako bi proljece docekali jaci u tom segmentu , gdje bi probali u ostatku utakmica da pobijedimo kroz to poznato plavo proljece. Problem je sto ce nam to proljece biti dosta skraceno i zaista smo se doveli u jednu situaciju koja nije ugodna, kada gledamo bodovno.
Mi vec sada pricamo o tim stvarima, jer smo svjesni da nam slijedi prilicno buran period i ne mozemo tek tako biti koncentrisani na predstojece meceve i samo na njih. Znamo da se vec sada mora raditi na dovodjenju novih, boljih igraca, isto tako razmisljamo o tome kako ce izgledati postavka celnistva naseg kluba koja treba biti izabrana na narednoj godisnjoj skupstini i sve to cini veliki dogadjaj, gdje smo svi mi navijaci na neki nacin u neizvjesnosti, jer nismo sigurni kako ce neko ko bude novi predsjednik povesti klub i koju ce politiku zastupati u sportskom smislu i u organizaciji samog kluba.
Sa ovim igrackim kadrom moramo izdrzati jos nekoliko kola. Raspored nam u neku ruku odgovara i bilo bi dobro kada bi ovi igraci uspjeli da pronadju snagu i motiv pa da se ne dese novi ispadi sa bodovnim saldom, vec da to preokrenemo u svoju korist. Imacemo nakon toga dugu pauzu i sa nekim novim predsjednikom, te uz nadu da ce neke nove igracke snage preporoditi nas igracki kadar, da bi mogli da se nosimo sa trenutno vodecim ekipama. Jasno je da kroz neku analizu mi mozemo doci do nekih bitnih pobjeda u nastavku prvenstva, ali nikada ne smijemo zaboraviti da ce se i druge ekipe spremati dobro i da ce se pojacavati kako bi sacuvali ovaj trenutni rezultat na tabeli. Nista nama nije sigurno i bez obzira na eventualna pojacanja , moracemo se maksimalno pripremiti da budemo bar za nijansu ispred ostalih, kako bi uspjeli nadoknaditi veliki zaostatak.
Kada smo kod pojacanja, to je kod nas uvijek varljivo pitanje. Mi smo klub koji ne daje novac na pojacanja, a hocemo velike stvari. Postoje indicije da se radi po tom pitanju i ja se iskreno nadam da cemo imati nekoliko pogodaka u dovodjenju igraca. Evo spominju se novi brazilci. Mi ne mozemo tu nista znati o njihovim kvalitetima. Prosli put su dovedena dvojica ako se ne varam, pa je Tiago uspio, drugi se vratio, a Tiago je opet prosao kroz iglene usi. Pokazao je na kraju balade, da moze biti vrlo koristan, ali na pocetku je to izgledalo vrlo klimavo. Valjda ce taj koji dovodi nove brazilce imati u vidu kakav je kvalitet nama potreban i za koju lovu, pa da u skladu s tim ovi novi dodju i da se pokazu u lijepom svjetlu. Sve je to macak u vreci i ne moze se reci da li je to pogodak ili nije, dok se ne oprobaju, pa se ne moze odmah reci da smo doveli kvalitet.
Ja sam generalno sebican kada je u pitanju Zeljo i ne gledam igrace kroz samu buducu prodaju. Mene to nikada nije zanimalo na taj nacin, vec bas suprotno, zelim da ti igraci ostanu sto duze u Zelji kako bi na terenu davali kvalitet koji zelim da gledam. To da li je igrac mlad ili star nije u mojoj sferi posmatranja na taj nacin da ako je star necemo ga moci prodati, a ako je mlad i doba, trljamo ruke jer cemo zaraditi. Upravo suprotno, trljam ruke jer je dobar i volim sto duze da ga gledam, ne zanima me hoce li se prodati. Ja sam navijac, nisam blagajnik niti radim u finansijskom sektoru kluba. Mene jako zaboli kada ode jedan Kvesic, ili Zolotic ili Ara Hodzic. Ne trljam ruke na njihovu prodaju. Isto tako nemam nikakav problem da potpisemo sada nekoga ko ima 34 godine, a realno je klasa i mozemo imati koristi od njega na terenu. To su mnogi igraci pokazali, stavicu za primjer Alena Mesanovica, ili doktora Vuksanovica, a primjera ima dosta.
Sve moje nade su usmjerene u dobru namjeru sadasnje uprave da popravi neke greske u sportskom segmentu. Trebamo i dalje vjerovati u neke dobre mogucnosti koje klub ima i koje moze postici. Vidjeli smo na nasem primjeru koliko nam evropa znaci i koliko je nama na moranje da to ostvarimo. To bi trebao biti minimalan cilj, o tituli i da ne pricam. Bice jako tesko, ali mi moramo da pomognemo i da pozitivno reagujemo na nasu svetinju. Svaka naredna utakmica je nama mec lopta. Ne smiju nam se vise desavati onakva gostovanja kao u Prijedoru ili u Doboju kod Kaknja. Nego navaliti svim silama, pa sta bude. Kroz par pojacanja, dobro se pripremiti i na proljece da bljesnemo. To nam ova uprava apsolutno duguje i mislim da se ovaj put ne smiju igrati sa navijacima, jer hodaju po tankoj zici. Zato i vjerujem u uspjeh na kraju prvenstva.
Izgleda da se ipak namece neminovna prica o pojacavanju kadra u svojstvu postizanja ciljeva, kako bi proljece docekali jaci u tom segmentu , gdje bi probali u ostatku utakmica da pobijedimo kroz to poznato plavo proljece. Problem je sto ce nam to proljece biti dosta skraceno i zaista smo se doveli u jednu situaciju koja nije ugodna, kada gledamo bodovno.
Mi vec sada pricamo o tim stvarima, jer smo svjesni da nam slijedi prilicno buran period i ne mozemo tek tako biti koncentrisani na predstojece meceve i samo na njih. Znamo da se vec sada mora raditi na dovodjenju novih, boljih igraca, isto tako razmisljamo o tome kako ce izgledati postavka celnistva naseg kluba koja treba biti izabrana na narednoj godisnjoj skupstini i sve to cini veliki dogadjaj, gdje smo svi mi navijaci na neki nacin u neizvjesnosti, jer nismo sigurni kako ce neko ko bude novi predsjednik povesti klub i koju ce politiku zastupati u sportskom smislu i u organizaciji samog kluba.
Sa ovim igrackim kadrom moramo izdrzati jos nekoliko kola. Raspored nam u neku ruku odgovara i bilo bi dobro kada bi ovi igraci uspjeli da pronadju snagu i motiv pa da se ne dese novi ispadi sa bodovnim saldom, vec da to preokrenemo u svoju korist. Imacemo nakon toga dugu pauzu i sa nekim novim predsjednikom, te uz nadu da ce neke nove igracke snage preporoditi nas igracki kadar, da bi mogli da se nosimo sa trenutno vodecim ekipama. Jasno je da kroz neku analizu mi mozemo doci do nekih bitnih pobjeda u nastavku prvenstva, ali nikada ne smijemo zaboraviti da ce se i druge ekipe spremati dobro i da ce se pojacavati kako bi sacuvali ovaj trenutni rezultat na tabeli. Nista nama nije sigurno i bez obzira na eventualna pojacanja , moracemo se maksimalno pripremiti da budemo bar za nijansu ispred ostalih, kako bi uspjeli nadoknaditi veliki zaostatak.
Kada smo kod pojacanja, to je kod nas uvijek varljivo pitanje. Mi smo klub koji ne daje novac na pojacanja, a hocemo velike stvari. Postoje indicije da se radi po tom pitanju i ja se iskreno nadam da cemo imati nekoliko pogodaka u dovodjenju igraca. Evo spominju se novi brazilci. Mi ne mozemo tu nista znati o njihovim kvalitetima. Prosli put su dovedena dvojica ako se ne varam, pa je Tiago uspio, drugi se vratio, a Tiago je opet prosao kroz iglene usi. Pokazao je na kraju balade, da moze biti vrlo koristan, ali na pocetku je to izgledalo vrlo klimavo. Valjda ce taj koji dovodi nove brazilce imati u vidu kakav je kvalitet nama potreban i za koju lovu, pa da u skladu s tim ovi novi dodju i da se pokazu u lijepom svjetlu. Sve je to macak u vreci i ne moze se reci da li je to pogodak ili nije, dok se ne oprobaju, pa se ne moze odmah reci da smo doveli kvalitet.
Ja sam generalno sebican kada je u pitanju Zeljo i ne gledam igrace kroz samu buducu prodaju. Mene to nikada nije zanimalo na taj nacin, vec bas suprotno, zelim da ti igraci ostanu sto duze u Zelji kako bi na terenu davali kvalitet koji zelim da gledam. To da li je igrac mlad ili star nije u mojoj sferi posmatranja na taj nacin da ako je star necemo ga moci prodati, a ako je mlad i doba, trljamo ruke jer cemo zaraditi. Upravo suprotno, trljam ruke jer je dobar i volim sto duze da ga gledam, ne zanima me hoce li se prodati. Ja sam navijac, nisam blagajnik niti radim u finansijskom sektoru kluba. Mene jako zaboli kada ode jedan Kvesic, ili Zolotic ili Ara Hodzic. Ne trljam ruke na njihovu prodaju. Isto tako nemam nikakav problem da potpisemo sada nekoga ko ima 34 godine, a realno je klasa i mozemo imati koristi od njega na terenu. To su mnogi igraci pokazali, stavicu za primjer Alena Mesanovica, ili doktora Vuksanovica, a primjera ima dosta.
Sve moje nade su usmjerene u dobru namjeru sadasnje uprave da popravi neke greske u sportskom segmentu. Trebamo i dalje vjerovati u neke dobre mogucnosti koje klub ima i koje moze postici. Vidjeli smo na nasem primjeru koliko nam evropa znaci i koliko je nama na moranje da to ostvarimo. To bi trebao biti minimalan cilj, o tituli i da ne pricam. Bice jako tesko, ali mi moramo da pomognemo i da pozitivno reagujemo na nasu svetinju. Svaka naredna utakmica je nama mec lopta. Ne smiju nam se vise desavati onakva gostovanja kao u Prijedoru ili u Doboju kod Kaknja. Nego navaliti svim silama, pa sta bude. Kroz par pojacanja, dobro se pripremiti i na proljece da bljesnemo. To nam ova uprava apsolutno duguje i mislim da se ovaj put ne smiju igrati sa navijacima, jer hodaju po tankoj zici. Zato i vjerujem u uspjeh na kraju prvenstva.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
@bocaccio drug sve stoji, samo ja mislim da niko ne trlja ruke kad se neko proda što mu je drago da je otišao, nego što nije otišao džaba i što će se taj novac iskorititi da klub ide stepenicu naprijed. Nažalost, naša liga je na tom nivou da dobar dio igrača pogotovo onih većeg kvaliteta, gleda kako će otići vani i jedini način da ga potpišeš na određeni period je da mu ne praviš probleme kod eventulane dobre ponude i po nas i po igrača. Drago ti je kad ode za neku lovu što tu lovu možeš iskorititi da dovedeš mlađeg sa većim potenicjlom ili starijeg istih a ponekad i većih kvaliteta. Vremenom, tim zaradama, dižeš standarde kluba, ali nažalost odlaske ne možeš spiječiti. Kvesa bi sad stvarno otišao džaba da ga nismo pustili za odštetu. Čekao bi još pola godine i otišao. Nebi više produžavao sigurno. Kvesa je jedan od primjera. I sa Bajom bi bilo slično za godinu dvije. Mislim da je bilo pravo vrijeme za prodati ga, možda još samo polusezonu max da je mogao ostati. Sa druge strane kada ti neko ode džaba moraš uzeti novac sa hrpe da platiš novoga tj ideš u minus da bi bar održao isti kvalitet ekipe.
- milanribar
- Kontakt:
Svakako mi prodajemo igrace ali ne napredujemo nego duboko stagniramo. Tj sve smo gori, zaprdivanje na ovoj temi je prioritet..Napise te neki konstruktivan post da ima malo istine i kakvo je stanje u klubu, a ne zaprdivanje u prazno... 
Novi amterizam ljudi u klubu ce biti Djelmic...

Moram te razocarati sa Djelmicem je dogovoreno oko produzenja do polusezone bice i zvanicnomilanribar je napisao/la:Svakako mi prodajemo igrace ali ne napredujemo nego duboko stagniramo. Tj sve smo gori, zaprdivanje na ovoj temi je prioritet..Napise te neki konstruktivan post da ima malo istine i kakvo je stanje u klubu, a ne zaprdivanje u prazno...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Bas me interesuje koga cemo kriviti na proljece ako se zimski prelazni rok ne odradi kako treba.. Vjerovatno bi Alihodzic bio na listi za skidanje glave ali posto je jedini sa licencom to mu garantuje radno mjesto, bar sad za sad.. Jos uvijek nije dosao niko novi ko bi mogao promijeniti nesto na bolje sto se dovodjenja igraca tice tako da ja licno opet ocekujem puno suplje posle koje ce biti "tresla se gora, rodio se mis".. Za prosli prelazni rok se okrivio Odovic koji je jasno rekao koje igrace hoce.. Neko drugi je pregovarao i raspolagao finansijama ali nema veze, opet je Odovic glavni krivac..
BUDI ŽELJO !!!
- milanribar
- Kontakt:
A izvini majke ti, ti inace znas sve ugovore, ko je koliko trazio, zasto nije dosao, izvini majke ti insajderu. Jesu mu dali 100.000KM ugovor ?pile87 je napisao/la:Moram te razocarati sa Djelmicem je dogovoreno oko produzenja do polusezone bice i zvanicnomilanribar je napisao/la:Svakako mi prodajemo igrace ali ne napredujemo nego duboko stagniramo. Tj sve smo gori, zaprdivanje na ovoj temi je prioritet..Napise te neki konstruktivan post da ima malo istine i kakvo je stanje u klubu, a ne zaprdivanje u prazno...
Novi amterizam ljudi u klubu ce biti Djelmic...sad mozes plakati na nekom drugom mjestu.
Sigurno je potpisao isto kao sto smo vidjeli da Kokot nije za nas, a prode godina od njegovog dolazka.

Alihodzic nece imati nista vise sa pojacanjima a Edis ce od nove godine imati licencu.Hadzijalagic je napisao/la:Bas me interesuje koga cemo kriviti na proljece ako se zimski prelazni rok ne odradi kako treba.. Vjerovatno bi Alihodzic bio na listi za skidanje glave ali posto je jedini sa licencom to mu garantuje radno mjesto, bar sad za sad.. Jos uvijek nije dosao niko novi ko bi mogao promijeniti nesto na bolje sto se dovodjenja igraca tice tako da ja licno opet ocekujem puno suplje posle koje ce biti "tresla se gora, rodio se mis".. Za prosli prelazni rok se okrivio Odovic koji je jasno rekao koje igrace hoce.. Neko drugi je pregovarao i raspolagao finansijama ali nema veze, opet je Odovic glavni krivac..
Nije jos potpisao dogovorio je i nije Kokot simulator za nas, igrac sa seoskim manirima i za seoske klubove mozda jeste za tebe povedi ga kuci.milanribar je napisao/la:
A izvini majke ti, ti inace znas sve ugovore, ko je koliko trazio, zasto nije dosao, izvini majke ti insajderu. Jesu mu dali 100.000KM ugovor ?
Sigurno je potpisao isto kao sto smo vidjeli da Kokot nije za nas, a prode godina od njegovog dolazka.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 06 nov 2015, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
- milanribar
- Kontakt:
Naravno ovo je jedna od tvojih gluposti, odnosno ovo je opravdanje za neradnike u klubu kao sto si izmisljao da imamo pare za igrace a da je Alihodzic usr.ao transfere i slicne gluposti. Tj. pises samo kako ti guzici odgovara a realnost i istinitos su na drugoj planeti..Zato nam je Zeljo u klincu, sto svi hoce da su menadzeri, da dovode igrace i tjeraju..pile87 je napisao/la:A sta ako ti trazi nerealnu cifru za produzetak ugovora samo da bi te odbio ? Ko je onda tu kriv ?Dolina je napisao/la:Sa Dželmićem ne smijemo napraviti grešku kao sa Tomićem, budu li zajebali neka svi u klubu naprave harakiri.
Sad kao ti mene razacorao, bar pazi sta pises inace...
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 06 nov 2015, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.
puno je bitnija podrška sa juga u ovom trenutku, čak i bitnija od toga ko će doći a ko otići
-
- Kontakt:
Ovo za Edisa je super vijest i zbog Harisa mi je drago sto vise nece biti izlozen kritikama jer njegova ovlastenja nikad nisu bila dovoljna da bi ga s pravom svrstavali u najodgovornije za los prelazni rok.. I za Djelmica, ako je istina, je super vijest, samo sto me podsjeca na situaciju sa Tomicem.. Ako je dogovorena suradnja onda ne vidim razlog zasto se vec danas ne potpise ugovor vec se ceka kraj polusezone.. Haj, valjda ce na dobro sve izaci..
BUDI ŽELJO !!!
Covjek je trazio vecu cifru tako to ide u pregovorima i onda su se nasili na prihvatljivoj cijeni za oboje. Da si nesto radio u zivotu osim plakanja na forumu znao bi kako to ide. Sada kada je produzio mozes plakat negdje drugo.milanribar je napisao/la:
Naravno ovo je jedna od tvojih gluposti, odnosno ovo je opravdanje za neradnike u klubu kao sto si izmisljao da imamo pare za igrace a da je Alihodzic usr.ao transfere i slicne gluposti. Tj. pises samo kako ti guzici odgovara a realnost i istinitos su na drugoj planeti..Zato nam je Zeljo u klincu, sto svi hoce da su menadzeri, da dovode igrace i tjeraju..
Sad kao ti mene razacorao, bar pazi sta pises inace...

Aldin na aparatima.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Koja podrska? Jug se raspao...Velahalve je napisao/la:puno je bitnija podrška sa juga u ovom trenutku, čak i bitnija od toga ko će doći a ko otići
FORZA ZELJO
niko ne bi trebao biti izložen kritikama za loš prelazni rok ako ti za isti daju recimo 100,000 km, koliko i kakvih igrača možeš dovesti za te pare, ne može biti loš prelazni rok ako nema para. pa jel Haris kriv za prošli prelazni rok, ako je imao neke novce na raspolaganju za igrače onda jeste, ako nije, onda nije kriv, kriva je uprava što mu ih nije obezbjedila!Hadzijalagic je napisao/la:Ovo za Edisa je super vijest i zbog Harisa mi je drago sto vise nece biti izlozen kritikama jer njegova ovlastenja nikad nisu bila dovoljna da bi ga s pravom svrstavali u najodgovornije za los prelazni rok.. I za Djelmica, ako je istina, je super vijest, samo sto me podsjeca na situaciju sa Tomicem.. Ako je dogovorena suradnja onda ne vidim razlog zasto se vec danas ne potpise ugovor vec se ceka kraj polusezone..
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin, Lokomotifa i 30 gostiju.