Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Njima cvijece a vama cemo samo kitu dati
-
- Kontakt:
ako se nastavis kurciti ugasicemo vam i klub ko i grupu
-
- Kontakt:
Iskreno ja ih nikad nisam volio zato sto pokusavaju da prave prijateljstvo sa pitarima . A bilo je isto 2022 ona utakmica ja msm u martu koliko se sjecam . Kad su TM morali da budu na istoku jer je pao snijeg usred marta . Pa RA bio u zdenci na sjeveroistoku pa glumili nesto i gadjali kamenovima i raznim stvarima ljude koji su bili blize toj zdenci sto su bili obican narod koji gleda tekmu . A TM su bili na istoku ali skroz tamo kod juga gdje ce biti sad ovu citavu polusezonu dok se jug gradi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nemojte tako kolege . Vi ste doveli Almedina Ziljkica koji je umalo ugasio FK Sarajevu . Kako se tad na forumu pricalo da je on kriminalac , kako je ovo kako je ono . Kako igraci ne smiju izlaziti iz kuce zbog njega. Nemojte da vam se isto desi . Jos samo sacekajte sledece izbore pa kad ne bude Nermina Niksica ja ne znam kako cete vi dalje . Inace Nermin Niksic veliki navijac FK Veleza koji nikad nijedan mandat nije osvojio na izborima gdje narod glasa nego postavljan na pozicije zbog stranke .MostarReds22 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:00Jedini klub koji cete vi ugasiti je skretničar, za mjesec dana na skupstini![]()
![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
- Kontakt:
Kao mi nemamo razloga dizemo frku oko ove odluke, a njihov klub je imao razlog da donese ovu odluku?
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jel to momEK pijacarski prica o posjeti? Nas u Sloveniji se skupi ko vas u 5 utakmica kucirishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:46Ovi što su kao vatreni navijači Želje na forumu u stvarnosti ih 95% ih ne ide ni na Grbavicu a kamoli na gostovanje.
I takvi ti ovdje dođu i pokušavaju omalovažavat nekog i nešto. A sad da im pustiš cijeli kapacitet stadiona ako bi doslo 500 ljudi evo glave..
Zao mi je samo sto je losa atmosfera kod nas, u suportnom vec bi se 1000 karti prodalo

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gađali ih kamenovima
zivi bili pa vidjeliMostarReds22 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:00Jedini klub koji cete vi ugasiti je skretničar, za mjesec dana na skupstini![]()
![]()

"gađali kamenovima" 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Trpaj selo pored Mostara !

Suti sad. Da hoce selo pored Mostara biti od neke koristi, pa da nam skine Adzema sa grbace

Imal dana da ovi plavi ne kukaju
Pa normalno da se skupi u Sloveniji jer nas živi bruka tamo...Na takve utakmice ide i onaj ko ne zna 2 igrača iz Želje,tad ideš s neke patriotske strane. Isto je i kad odeš u zemlje Skandinavije,imat ces extra posjetu,jer tamo ima naseg naroda i doci ce podrzat i Želju i Sarajevo,Velež,Čelik.. Ja pricam o domaćim posjetama.. Kad je Europa u pitanju,na te tekme dođu i djevojke koje ne znaju ni koji su naši ni koji njihovi...Hrammm1921 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:08Jel to momEK pijacarski prica o posjeti? Nas u Sloveniji se skupi ko vas u 5 utakmica kucirishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:46Ovi što su kao vatreni navijači Želje na forumu u stvarnosti ih 95% ih ne ide ni na Grbavicu a kamoli na gostovanje.
I takvi ti ovdje dođu i pokušavaju omalovažavat nekog i nešto. A sad da im pustiš cijeli kapacitet stadiona ako bi doslo 500 ljudi evo glave..
Zao mi je samo sto je losa atmosfera kod nas, u suportnom vec bi se 1000 karti prodalo![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Jesi bas iz kiseljaka ili okolica?Pact1921 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:01Iskreno ja ih nikad nisam volio zato sto pokusavaju da prave prijateljstvo sa pitarima . A bilo je isto 2022 ona utakmica ja msm u martu koliko se sjecam . Kad su TM morali da budu na istoku jer je pao snijeg usred marta . Pa RA bio u zdenci na sjeveroistoku pa glumili nesto i gadjali kamenovima i raznim stvarima ljude koji su bili blize toj zdenci sto su bili obican narod koji gleda tekmu . A TM su bili na istoku ali skroz tamo kod juga gdje ce biti sad ovu citavu polusezonu dok se jug gradi .
- Hrammm1921
- Kontakt:
Golemo je porediti nekakvo selo pored Mostara sa Zeljom
Jos on to nesto ponosno 

-
- Kontakt:
skupilo se bogami i nas podosta pa vam oborili rekord Grbavice ,pa vam zadali zadatakHrammm1921 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:08Jel to momEK pijacarski prica o posjeti? Nas u Sloveniji se skupi ko vas u 5 utakmica kucirishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:46Ovi što su kao vatreni navijači Želje na forumu u stvarnosti ih 95% ih ne ide ni na Grbavicu a kamoli na gostovanje.
Zao mi je samo sto je losa atmosfera kod nas, u suportnom vec bi se 1000 karti prodalo![]()

Salim se malo

Sto se tice gostovanja u petak dobit ce te dovoljno karata za navijacku tribinu,a i za ostale tribine bujrum valjda ce biti karata do petka pobrinite se da nabavite ranije mozda ih nece biti u petak ,sjedite gdje god hocete samo bez obiljezja (tako i ja odem na Grbavicu na istok ili sjever)
Vip tribina je mala (oko 1200 sjedista) i klub je ostavio clanovima kluba da mogu tu sa porodicama da dodju i u miru da gledaju utakmicu , da ne bi bilo nekog nereda.Ne znam sto bezveze dizete dreku ,niko vam nije zabranio dolazak

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kako su se napalili gunjaši na Velež kao da Liverpoolu gostuju. I nekoga uvjeravaju da je nama ovo bitna utakmica 

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Direktorcic, held9, mnon46, Redred, riki46, rishovski, Vanja8 i 20 gostiju.