Nervozni su, ne znam zašto.
Aj sad uđi s onog drugog pravog profila pa daj samom sebi podršku,koristećiKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:14Radi ih ushicenost, sad ce oni jedan po jedan iskakati![]()
Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.rishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:16Aj sad uđi s onog drugog pravog profila pa daj samom sebi podršku,koristećiKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:14Radi ih ushicenost, sad ce oni jedan po jedan iskakati![]()
ili
![]()
Možeš li mi objasniti zašto koristiš termin "Pijaćari" i odakle vam tolika mržnja prema RA? Nije provokacija Boga mi, samo nisam u toku.
Malo ti jedan profil,bas moras sa 2 profila otkrivat svoju dijagnozu... i da ti je forum životKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:18Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.rishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:16Aj sad uđi s onog drugog pravog profila pa daj samom sebi podršku,koristećiKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:14Radi ih ushicenost, sad ce oni jedan po jedan iskakati![]()
ili
![]()
Sve ok, primjetio sam ranije da nisi bas bistar. Sretnorishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:20Malo ti jedan profil,bas moras sa 2 profila otkrivat svoju dijagnozu... i da ti je forum životKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:18Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.![]()
Hajde sad malo uđi na onaj glavni profil,red je da podržiš samog sebe... Ti si ionako sam sebi prijatelj na forumu,prijatelji su uvijek tu jedni za druge.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:22Sve ok, primjetio sam ranije da nisi bas bistar. Sretnorishovski je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:20Malo ti jedan profil,bas moras sa 2 profila otkrivat svoju dijagnozu... i da ti je forum životKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:18
Dobar primjer, ovaj je toliko ushicen da je poceo halucinirati.![]()
![]()
Zato sto oni koriste vase izraze "skretnicari", grbavicu nazivaju stocnom pijacom, ciganisu svaku put kad dolaze manijaci, izmisljaju neka skandiranja Praljku itd.
Hrammm1921 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:25‘ Mi smo seljacaka ekipa, nalozimo se samo protiv Zelje i Sarajeva, protiv Borca i Celika gubimo bodove’
Prosle godine sam licno bio na zapadu u cosku i bilo nas je ukupno 50ak iz Sarajeva. Bili smo kulturni i normalni osim zadnjih 20 minuta kada su igraci Veleza poceli ofirno zadrzavati vrijeme i izlezavati se jer su vodili 1-0 i tu je uslijedilo par psovki sudiji, nista pretjerano. Kad je Boljevic dao go za 1-2 skocili smo svi i bas proslavili go euforicno i dosta ljudi na tribini je to zasmetalo gdje je bilo par ruznih rijeci s njihove strane. Niko od nas nije uzvratio niti se obazirao na to, niti smo provocirali i na koji nacin. Kad je zavrsila tekma samo smo izasli i sacekali kao i ostali navijaci da autobusi sa gostujucim odmaknu. Po meni je to car fudbala i ne bi mi smetalo da vazda na istoku Grbavice pored mene sjedi navijac protivnicke ekipe, pod uslovom da je normalan. Prije je to uvijek tako bilo. Opet kazem, nekome smo zasmetali prosle godine sto smo slavili pobjedu u vasoj kuci, nista drugo nego kompleks. Sjecam se Velezove pobjede na Grbavici prije par godina, policija jos pustila gostujuce da slave pobjedu s igracima. Tek 10ak minuta nakon kraja poceli izlaziti i tad sam rekao da je i trebaju moci proslaviti. To su uspomene.Threeplanetrees je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:19Ja mislim da ih panika već hvata pa je situacija eksplodirala zbog nebitne odluke koju je donio FK Velež iako navijači Želje nikada nisu dolazili neorganizovano na naš zapad. Možda nešto pojedinaca ali stvarno nebitno za ovoliku količinu šizofrenije. Ako će im biti lakše ista pravila će biti i protiv Sarajeva zato ih molim da se uozbilje i prestanu blamirati. Niko se nije naložio na njih niti ih doživljava kao nešto posebno. Normalan rivalitet kao protiv svih