Premijer liga BiH - aktuelno

samirr
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la samirr » 13 avg 2025, 14:54

Zutti je napisao/la:
13 avg 2025, 09:49
NoDi80 je napisao/la:
13 avg 2025, 06:46
Cim su batine blizu mitomana nigdje
Smijali se pazarcima, a pazarci ispali vece mudonje

Nigdje junaka na vidiku
slika

slika

slika

slika

U Sarajevu kako god je zavrsilo dobili su i poljaci po picki
Jos ih je vise bilo Sarajevu nego u Beogradu
Plus kroz Sarajevo nisu mogli marsirati kao kroz Beograd

slika
Nodi kralju, u Sarajevo nije mogao ući i marširati sarajevsko-romanijski korpus sa svom logistikom protiv, praktično, golorukog naroda, a da marširaju neki poljski huligani. :kafa:
:bih:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 13 avg 2025, 15:01

goGlobal je napisao/la:
13 avg 2025, 14:48
Vorovus je napisao/la:
13 avg 2025, 14:24
HercegovinaCali je napisao/la:
13 avg 2025, 12:07

Pa šta su drugo uradili Varvari nego šetali 10 minuta i policija ih skupila uza zid kod trga. Apsolutno ista stvar,2018. godine A BA liga utakmica između Cedevite - Budućnost, tko je to od BBBa pratio Cedevitu i košarku.
Ljudi prije toga godinama nisu dolazili na gostovanja Budućnosti protiv Cedevite/Cibone.
Baš kao i Tornado koji je došao na utakmicu protiv Igokee, koju Lešinari ne prate.
Varvari:...Dogovor je da se svi skupimo u lokalu koji se nalazio na 100 metara od njihove nove udruge i čekamo.
Nasi izlaze na oko 500-600 metara od centra i mirnom setnjom idemo put trga i tog lokala. Pretpostavljali smo da nas prate i da su na neki način znali da možemo doci. Iako su par BBB bili pored kortea i dobili potvrdu od nas da smo Varvari i da ih čekamo, mi smo samo prošli pored njih, pokazujući da nam nijesu oni bitni nego njihova ekipa.. Ipak sa kraja kortea par momaka uz okolne gradjane krecu na nase zadnje i uzimaju stolice i gadju nas i pocinje frka sa njima i sa ljudima okolo koji su izasli iz kafica. To traje nekih pola minuta – minut. To je uticalo da promijenimo strategiju jer smo od starta željeli da bez pjesme sjednemo i čekamo...

Iz ovog je jasna namjera Varvara za sukobom. Sa druge strane imas Tornado koji je usput stao na putu za Laktase, prosetao kroz dvije ulice, uslikali se i vratili se do busa. Bez ikakve namjere da ikog sacekaju, da se sukobe. Varvari su dosli da se pobiju, a ovi stali usput da se uslikaju.
Nisam imao namjeru da ti repliciram na ovo ali bode u oci. Kakvi varvari, vidjeli smo mi u Podgorici sta i ko su varvari. Kriju se iza policije. O Zagrebu necu ni pisati mnogo, gledao sam Dinamo na Maksimiru dok su BBB bili pod teskom represijom, gdje su ih kupili pred Maksimirskim pabovima maricama samo zato sto vole Dinamo a jebu Mamica i momci si se tukli s policijom, kao da se vode napiju. BBB su za varvare a i mnoge druge grupe s ovih prostora licno avangarda u svakom smislu te rijeci. Samo Enemiesa i d42 imas vise nego varavara i momci su prekaljeni na ulici, da ne spominjem Agramovce i Knighte. Ali ovdje pise svako sta zeli, tako da ti se ne ne treba uzeti za zlo. Nisam kompetentan vjerovatno da se uvazava moje misljenje,ali ono sto sam vidio od Boysa u ZGu na cesti je za veliki respect. A vjerovatno najbolje znaju ekipe koje su se sretale s njima ko su i sta su. Ali da se osvrnem na varvare jos jednom. U CG im nema premca i to je cinjenica a sve ostalo su price za malu djecu. Na povratku iz Tirane protiv kukesija smo im stali kod starog aerodroma na magistrali u PG i prilazili su u grupicama momci jako blizu na nekih 50ak metara, osmatrali ali nije bilo akcije a sto je to tako ni nama nije jasno bilo a bili smo skoro pola sata tu na lokaciji bez oratnje bez iceg nas 50tak. Na repci su onda pokazali u sustini da su smijesni, krili se iza policije lezerno.
Kkavi varvari, kakve pizde materine. Pogotovo takve stavljati u istu recenicu sa BBB. Ko su i sta su BBB vidjelo se ono jutro na pujankama kad je 4x vise torcide doslo, ljudi su planski stali u onaj progan, nisu dopustili da budu razbucani na vise strana jer bi tad popusili cisto zbog brojcane nadmoci splicana. O njihovim akcijama na ulici sirom evrope je suvisno i pricati. Za mene ubjedljivo NO1 grupa na ovim prostorima..
1946-1987

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 13 avg 2025, 15:13

goGlobal je napisao/la:
Vorovus je napisao/la:
13 avg 2025, 12:07

Pa šta su drugo uradili Varvari nego šetali 10 minuta i policija ih skupila uza zid kod trga. Apsolutno ista stvar,2018. godine A BA liga utakmica između Cedevite - Budućnost, tko je to od BBBa pratio Cedevitu i košarku.
Ljudi prije toga godinama nisu dolazili na gostovanja Budućnosti protiv Cedevite/Cibone.
Baš kao i Tornado koji je došao na utakmicu protiv Igokee, koju Lešinari ne prate.
Varvari:...Dogovor je da se svi skupimo u lokalu koji se nalazio na 100 metara od njihove nove udruge i čekamo.
Nasi izlaze na oko 500-600 metara od centra i mirnom setnjom idemo put trga i tog lokala. Pretpostavljali smo da nas prate i da su na neki način znali da možemo doci. Iako su par BBB bili pored kortea i dobili potvrdu od nas da smo Varvari i da ih čekamo, mi smo samo prošli pored njih, pokazujući da nam nijesu oni bitni nego njihova ekipa.. Ipak sa kraja kortea par momaka uz okolne gradjane krecu na nase zadnje i uzimaju stolice i gadju nas i pocinje frka sa njima i sa ljudima okolo koji su izasli iz kafica. To traje nekih pola minuta – minut. To je uticalo da promijenimo strategiju jer smo od starta željeli da bez pjesme sjednemo i čekamo...

Iz ovog je jasna namjera Varvara za sukobom. Sa druge strane imas Tornado koji je usput stao na putu za Laktase, prosetao kroz dvije ulice, uslikali se i vratili se do busa. Bez ikakve namjere da ikog sacekaju, da se sukobe. Varvari su dosli da se pobiju, a ovi stali usput da se uslikaju.
Nisam imao namjeru da ti repliciram na ovo ali bode u oci. Kakvi varvari, vidjeli smo mi u Podgorici sta i ko su varvari. Kriju se iza policije. O Zagrebu necu ni pisati mnogo, gledao sam Dinamo na Maksimiru dok su BBB bili pod teskom represijom, gdje su ih kupili pred Maksimirskim pabovima maricama samo zato sto vole Dinamo a jebu Mamica i momci si se tukli s policijom, kao da se vode napiju. BBB su za varvare a i mnoge druge grupe s ovih prostora licno avangarda u svakom smislu te rijeci. Samo Enemiesa i d42 imas vise nego varavara i momci su prekaljeni na ulici, da ne spominjem Agramovce i Knighte. Ali ovdje pise svako sta zeli, tako da ti se ne ne treba uzeti za zlo. Nisam kompetentan vjerovatno da se uvazava moje misljenje,ali ono sto sam vidio od Boysa u ZGu na cesti je za veliki respect. A vjerovatno najbolje znaju ekipe koje su se sretale s njima ko su i sta su. Ali da se osvrnem na varvare jos jednom. U CG im nema premca i to je cinjenica a sve ostalo su price za malu djecu. Na povratku iz Tirane protiv kukesija smo im stali kod starog aerodroma na magistrali u PG i prilazili su u grupicama momci jako blizu na nekih 50ak metara, osmatrali ali nije bilo akcije a sto je to tako ni nama nije jasno bilo a bili smo skoro pola sata tu na lokaciji bez oratnje bez iceg nas 50tak. Na repci su onda pokazali u sustini da su smijesni, krili se iza policije lezerno.
Jesi ti glup ili sta? Objasnjavam mu razliku izmedju njih u Zagrebu i ovih iz Zadra u BL. Ti pises elaborat o BBB, nije tema uopste.

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 13 avg 2025, 15:24

Vorovus je napisao/la:
13 avg 2025, 15:13
goGlobal je napisao/la:
Vorovus je napisao/la:

Jesi ti glup ili sta? Objasnjavam mu razliku izmedju njih u Zagrebu i ovih iz Zadra u BL. Ti pises elaborat o BBB, nije tema uopste.
I jedni i drugi nisu šetali preko 10-20 minuta prije nego ih je policija zaustavila,ako želiš sukob javiš ljudima, odeš u neki kvart gdje policija neće moći vremenski tako brzo reagirati. Ili odradiš kao što su BBB na Pujankama,prethodno javili Torcidi da će doći. Kao što je i Torcida javila BBBa na Bundeku da ih čekaju.
Jedina razlika u ove dvije situacije je ta da Tornado nije napisao izvještaj na internetu. Mogli su i oni napisati da im je cilj bio doći do udruge Lešinara gdje bi ih sačekali. Ljudi su hodali kroz BL s udarnim gostujućim transparentom.
Niti jedni niti drugi nisu godinama prije dolazili na košarkaška gostovanja u ZGu/BLi a bome niti u zadnjih pet godina.
Koja to grupa može u roku 20 minuta skupiti 100 ljudi i biti na dogovorenoj lokaciji.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 13 avg 2025, 15:34

denimen99 je napisao/la:
13 avg 2025, 14:38
Argentina je napisao/la:
13 avg 2025, 14:27
Da li je moguce da ljudi pisu o navijackim grupama (sljamu i propalitetu drustva) i uz to ih hvale? :shifty:
Čim pričaju na forumu o tome, znaš odmah da su pichke i da nisu sudjelovali. No dobro s obzirom na kvalitet našeg fudbala, mora se pričati o stranim navijačima.
Kakva logika :tokralju:

Može li pojašnjenje, zbog čega je neko **** i nije sudjelovao ako napiše na forumu nešto o tome?

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 13 avg 2025, 15:35

13 avg 2025, 15:24
Jedina razlika u ove dvije situacije je ta da Tornado nije napisao izvještaj na internetu. Mogli su i oni napisati da im je cilj bio doći do udruge Lešinara gdje bi ih sačekali.
Naravno da nisu mogli jer su hodali u suprotnom smjeru sto se i vidi na snimku. Sta god bi napisali u izvjestaju bilo bi besmisleno kao i citava "akcija".

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 13 avg 2025, 15:48

Ljudi stigli i maskotu da im nacrtaju na stadionu :urnebes:

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 13 avg 2025, 15:50

Vrapcici nam zabranili da dodjemo na zapadnu tribinu, samo s clanskom se moze, prepali se invazije valjda. Kakva anti promocija lige✌🏼

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 13 avg 2025, 15:50

Prijatelji, braca :urnebes:
Od svakog sam ovakvu sramotu ocekivo, al od beogradskih navijackih grupa, ne

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 13 avg 2025, 15:52

Manijakdokraja9 je napisao/la:
13 avg 2025, 15:50
Vrapcici nam zabranili da dodjemo na zapadnu tribinu, samo s clanskom se moze, prepali se invazije valjda. Kakva anti promocija lige✌🏼
Kad ti moze stara zabranit da na Grbavicu ides, mozemo i mi u Vrapcice internet ratniče.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 avg 2025, 15:52

:rol:

U plavom taboru su se naprasno počele događati shizo stvari.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 13 avg 2025, 15:54

Lahko se poljacima šepurit po Beodradu dok su heroji na gostovanju u den Haagu.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 13 avg 2025, 15:54

tutankamon1905 je napisao/la:
Prijatelji, braca :urnebes:
Od svakog sam ovakvu sramotu ocekivo, al od beogradskih navijackih grupa, ne
Pazi kako su prefarbali :rol:

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 13 avg 2025, 15:56

MostarReds22 je napisao/la:
13 avg 2025, 15:52
Manijakdokraja9 je napisao/la:
Kad ti moze stara zabranit da na Grbavicu ides, mozemo i mi u Vrapcice internet ratniče.
Sta je pisac htio da kaze? Ja cu doci svakako, ne mozes ti nikome nista zabranit.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 13 avg 2025, 15:59

Bruka i sramota u reziji Vrapcica, po ko zna koji put?
Da vam kakvi cetalji dolaze, ugosti bi vi njih, mamicu vam u pakash

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 13 avg 2025, 16:02

Najpametniji potez uprave Veleza,imate gostijucu tribinu i bujrum.
Zadnja izmjena: Mostarska, dana/u 13 avg 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 13 avg 2025, 16:02

Hrammm1921 je napisao/la:
13 avg 2025, 15:59
Bruka i sramota u reziji Vrapcica, po ko zna koji put?
Da vam kakvi cetalji dolaze, ugosti bi vi njih, mamicu vam u pakash
Manijak prica o ugoscavanju cetnika, kao da sam negdje to vec vidio. A da postoji video i slike gdje vam vrh grupe upravo to radi.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 13 avg 2025, 16:04

Otiđite neorganizovano pod bijeli brijeg i sjedite sa njima kada budete igrali. Njima ste cvijeće nosili

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 13 avg 2025, 16:16

NoProfit je napisao/la:
13 avg 2025, 15:34
denimen99 je napisao/la:
13 avg 2025, 14:38
Argentina je napisao/la:
13 avg 2025, 14:27
Da li je moguce da ljudi pisu o navijackim grupama (sljamu i propalitetu drustva) i uz to ih hvale? :shifty:
Čim pričaju na forumu o tome, znaš odmah da su pichke i da nisu sudjelovali. No dobro s obzirom na kvalitet našeg fudbala, mora se pričati o stranim navijačima.
Kakva logika :tokralju:

Može li pojašnjenje, zbog čega je neko **** i nije sudjelovao ako napiše na forumu nešto o tome?
Navijački Kodeks nalaže tako!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 13 avg 2025, 16:16

Krečimo, pozdrav.
slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46, StarmoCity, tutankamon1905 i 28 gostiju.