FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj vi se starim objavama zamarate, koga boli k u r a c ako bude radio svoj poso
Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Beganović Turda Jović Kuprešak
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
za tebe u svakom smislu ljudska velicina
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ili ce Guliashvili na krilo a Mlinaric u napad. A mozda kod Husrefa proigraju dobro Butic ili Turkes. Nije se jednom desilo da neki igrac eksplodira nakon promjene trenera. Nije prethodna formacija nikako bilo za njih. I mislim da ce Ristovski biti u prvih 11 99%.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
Svjestan sam ja brate da nema postave bez Guliashvilija al' smijem maštat u sitan sat. Da slučajno mogu da biram, ja bih Ristovskog na desnog beka, Elezija na 10 i Ljajića na lijevo krilo jer mi je nekako u pamćenju ostao da po toj lijevoj strani djecu pravi svima al' činjenica je da je s godinama izgubio eksplozivnost i da je trenutno najbolji na 10. Zato treba naći pravi dvojac iza njega Cimi i Jatta bi bili perverzija al' onda mora Mujke na U21 itdkeli je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:18Ili ce Guliashvili na krilo a Mlinaric u napad. A mozda kod Husrefa proigraju dobro Butic ili Turkes. Nije se jednom desilo da neki igrac eksplodira nakon promjene trenera. Nije prethodna formacija nikako bilo za njih. I mislim da ce Ristovski biti u prvih 11 99%.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
Mlinarića stavit na devetku da pakuje Ljajićeve odbijene šuteve al' nećemo taj film da gledamo jer Hus bez devetke jablana ne izlazi iz stana.
Bilo bi jako da Hus sutra izađe s 3 5 2 da se samobanujemo kolektivno.

Ma razumijem a mozda bi ga cak i trebalo ohladiti malo. Slazem se za Cimi Jatta tad bi Mujkic bio najbezbolnije U21 rijesenje. Potajno se nadam da ce iz Turkesa izvuci nesto sto nismo jos vidjeli.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:33Svjestan sam ja brate da nema postave bez Guliashvilija al' smijem maštat u sitan sat. Da slučajno mogu da biram, ja bih Ristovskog na desnog beka, Elezija na 10 i Ljajića na lijevo krilo jer mi je nekako u pamćenju ostao da po toj lijevoj strani djecu pravi svima al' činjenica je da je s godinama izgubio eksplozivnost i da je trenutno najbolji na 10. Zato treba naći pravi dvojac iza njega Cimi i Jatta bi bili perverzija al' onda mora Mujke na U21 itdkeli je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:18Ili ce Guliashvili na krilo a Mlinaric u napad. A mozda kod Husrefa proigraju dobro Butic ili Turkes. Nije se jednom desilo da neki igrac eksplodira nakon promjene trenera. Nije prethodna formacija nikako bilo za njih. I mislim da ce Ristovski biti u prvih 11 99%.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš

Da se Turkeš nije zblajho, Hus bi ga zvao Merso.
Nisam pametan, mislim da i Renan i Ristić s Ademom iza leđa mogu trpat' a kamoli Turkeš koji je realno naš najbolji finišer.
Neće Guli odmorit', mislim da investitori još uvijek ne smatraju situaciju dovoljno ozbiljnom da rezultat na listi prioriteta stave iznad zarade, al' ako ne dobijemo sutra (Bože sačuvaj) morati će se neki rezovi napraviti.

Nisam pametan, mislim da i Renan i Ristić s Ademom iza leđa mogu trpat' a kamoli Turkeš koji je realno naš najbolji finišer.
Neće Guli odmorit', mislim da investitori još uvijek ne smatraju situaciju dovoljno ozbiljnom da rezultat na listi prioriteta stave iznad zarade, al' ako ne dobijemo sutra (Bože sačuvaj) morati će se neki rezovi napraviti.
Mogao bi Mujkic na lijevog beka, a Kupresak na desno krilo, lijevo Kyeremeh/Guli.keli je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:38Ma razumijem a mozda bi ga cak i trebalo ohladiti malo. Slazem se za Cimi Jatta tad bi Mujkic bio najbezbolnije U21 rijesenje. Potajno se nadam da ce iz Turkesa izvuci nesto sto nismo jos vidjeli.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:33Svjestan sam ja brate da nema postave bez Guliashvilija al' smijem maštat u sitan sat. Da slučajno mogu da biram, ja bih Ristovskog na desnog beka, Elezija na 10 i Ljajića na lijevo krilo jer mi je nekako u pamćenju ostao da po toj lijevoj strani djecu pravi svima al' činjenica je da je s godinama izgubio eksplozivnost i da je trenutno najbolji na 10. Zato treba naći pravi dvojac iza njega Cimi i Jatta bi bili perverzija al' onda mora Mujke na U21 itdkeli je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:18
Ili ce Guliashvili na krilo a Mlinaric u napad. A mozda kod Husrefa proigraju dobro Butic ili Turkes. Nije se jednom desilo da neki igrac eksplodira nakon promjene trenera. Nije prethodna formacija nikako bilo za njih. I mislim da ce Ristovski biti u prvih 11 99%.![]()
Joj kako jedva čekam subotu oko 23h da se smire razni babunin i orangutani, bez osnovne kulture i komunikacije. Da barem jedno 5-6 dana bude fina atmosfera i pripreme za Borac 
Jedno je komunicirati i pljuvati za strucnost/starost nestrucnost itd itd jbg svako ima svoje misljenje treba ga uvaziti.
Drugo je psovat djecu i nesto tog tipa. Neovisno o cemu i kome je rijec u zivotu. Ali ocigledno pojedini ne smiju ni rec ni napisati nikad nikome nista osim na ovom forumu.
Fakat ko primati. Preimenuj temu u rezervat i zoo.

Jedno je komunicirati i pljuvati za strucnost/starost nestrucnost itd itd jbg svako ima svoje misljenje treba ga uvaziti.
Drugo je psovat djecu i nesto tog tipa. Neovisno o cemu i kome je rijec u zivotu. Ali ocigledno pojedini ne smiju ni rec ni napisati nikad nikome nista osim na ovom forumu.
Fakat ko primati. Preimenuj temu u rezervat i zoo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- napoleon72
- Kontakt:
Kakav posao moze radit, nije mak'o iz kantona lik a kamoli iz drzave. Al i da je Najgelsman, poslije onog bi rampu trebao dobit u klub realno. Idi u Zelju i budi tamo ponosan. Dobro neko rece, trebamo vratit i Pelaka, Zeku i Resica. I Ihtijarevicu opet neku ulogu dat. Neka nama nasih.rimljanin90 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 01:57Joj vi se starim objavama zamarate, koga boli k u r a c ako bude radio svoj poso

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Seferovic potpisao za drugoligasa iz UAE, tako da njega treba zaboraviti. Dobro i izgledalo je nerealno da dodje, iako su dolaskom Ljajica apetiti navijaca porasli. Treba se okrenuti drugim opcijama, mada iz kluba imamo tajac kada su u pitanju dolasci/odlaski igraca.
Svi znamo sta nam treba za vise ciljeve - kvalitet, tj. provjereni igrači kao što su Cimirot, Ljajic, Ristovski, Gojković..
Lično bi bio zadovoljan da nam dodje jos bar jedan igrač kako treba, npr. Cimirot, koji je za ovu ligu top pojačanje. Nisam zagovornik gomilanja igrača prosječnih kvaliteta..
Svi znamo sta nam treba za vise ciljeve - kvalitet, tj. provjereni igrači kao što su Cimirot, Ljajic, Ristovski, Gojković..
Lično bi bio zadovoljan da nam dodje jos bar jedan igrač kako treba, npr. Cimirot, koji je za ovu ligu top pojačanje. Nisam zagovornik gomilanja igrača prosječnih kvaliteta..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 15 avg 2025, 08:55, ukupno mijenjano 3 puta.
Ne vjerujem da ima raje koja je mislila da bi seferovic kod nas, imamo 6 napadaca, jos guli nigdje nije otisao
-
- Kontakt:
Kod nas može Seferović al onaj štrumf,ne bi me čudilo da Husref i njega vrati.
-
- Kontakt:
Fakat je ibret prizivanje Turkeša u prvih 11, cime vas je kupio ev ne mogu da dobacim nikako, klasicni igrac kad ganjas neki rez.pa da uleti u 77 min.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
- napoleon72
- Kontakt:
Ma jedino to sto je klasicni Husrefov tip igraca. Rascic, Merso, Turkes, svi fizicki dosta slicni, sidrasi. S tim sto ova obojica Turkesa u zubima mogu nosit koliko je mlitav.propoklopac je napisao/la: ↑15 avg 2025, 08:56Fakat je ibret prizivanje Turkeša u prvih 11, cime vas je kupio ev ne mogu da dobacim nikako, klasicni igrac kad ganjas neki rez.pa da uleti u 77 min.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Turkes nije ni f od finisera. Sta su nas njegove fule bodova kostalo.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:51Da se Turkeš nije zblajho, Hus bi ga zvao Merso.![]()
-
- Kontakt:
To je to, igrac bez energije, isto kao da izadje na teren eto sto mora, ne mozes porediti a Ahmom koji je trcao u rangu veznog igraca..napoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:02Ma jedino to sto je klasicni Husrefov tip igraca. Rascic, Merso, Turkes, svi fizicki dosta slicni, sidrasi. S tim sto ova obojica Turkesa u zubima mogu nosit koliko je mlitav.propoklopac je napisao/la: ↑15 avg 2025, 08:56Fakat je ibret prizivanje Turkeša u prvih 11, cime vas je kupio ev ne mogu da dobacim nikako, klasicni igrac kad ganjas neki rez.pa da uleti u 77 min.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
Turkes je jedini, onaj cisti go igrac u nasoj ekipi. Fizicki izgleda ko sidras, iako to nije, ali ima odlicne kretnje u 16 i ne pegla puno, nego gleda odmah da ga zabije. To se u finalu kupa najbolje vidjelo, uostalom nazabijao se pred kraj sezonepropoklopac je napisao/la: ↑15 avg 2025, 08:56Fakat je ibret prizivanje Turkeša u prvih 11, cime vas je kupio ev ne mogu da dobacim nikako, klasicni igrac kad ganjas neki rez.pa da uleti u 77 min.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
Njemu ne odgovara bas ovaj nas sistem, ali mislim da ce mu goditi ljaljic iza sebe.
-
- Kontakt:
On je fizicki sve samo ne sidras, njega nose svi ovi jablani protivnickih ekipa...ono je meni klasicki "boliK...." igracboki86 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:09Turkes je jedini, onaj cisti go igrac u nasoj ekipi. Fizicki izgleda ko sidras, iako to nije, ali ima odlicne kretnje u 16 i ne pegla puno, nego gleda odmah da ga zabije. To se u finalu kupa najbolje vidjelo, uostalom nazabijao se pred kraj sezonepropoklopac je napisao/la: ↑15 avg 2025, 08:56Fakat je ibret prizivanje Turkeša u prvih 11, cime vas je kupio ev ne mogu da dobacim nikako, klasicni igrac kad ganjas neki rez.pa da uleti u 77 min.hazarder je napisao/la: ↑15 avg 2025, 02:12Ne priča se puno o tome al' ovo večeras je jedna od najvažnijih utakmica Sarajeva unazad par godina. Ako dobijemo večeras u BL nećemo izgubiti sigurno zato hajte ne vagajte nego dođite da poguramo naše. Voljeli il' ne voljeli Husa i Hišmu i Melisu dajte da guramo naše do pobjede. Danas igra Sarajevo.
Banić
Krdžalić Jatta
Kyeremeh Ljajić Mlinarić
Turkeš
Njemu ne odgovara bas ovaj nas sistem, ali mislim da ce mu goditi ljaljic iza sebe.
-
- Kontakt:
Znaci ljudine mogu da hraknu po klubu? Vratiti Jadovca to i ja kazem i on je ljudina,Zeka ljudina isto mada kakvih debila imamo ovdje na forumu i u klubu nebi me cudilo i njih da vrate.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, ErosViverosViv, Haksss, johntravolta123, pierce, Proximic, riki46, spezial i 352 gosta.