Postali smo ko prekodrinske komšije, pa se qurčimo bez pokrića. Svi su oko nas krivi, jedini mi pravi k'o strijele.H8Z7 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:17Ko te sabotira? Mirvić sa svakakvim osobama, lažnim ratovima sa savezom, prodajom bitnih igrača svake sezone, gotovo svakih šest mjeseci mi dovodimo trenera kako je on ovdje, djeca igraju na Otoci jer Butmir nije uslovan. Da, svima smo trn u oku, mi smo najbolji, najjači, mi smo šampioni samo nas malo zeza trener, igrač, Vico, sudija. Ismir da želi mogao je završiti sve probleme koje ima u ligi (barem za nas), nije jer ga nema neko posavjetovati, nije jer se okružio Ajlom, tobbaco likušom itd. Svi su krivo samo mi nismo. Daj molim te.enzo1 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:51Ako danas nismo shvatili da moramo biti ujedinjeni i prestati pljuvati po upravi i klubu onda nećemo nikad.
Raja, hajmo jednom biti ujedinjeni i borit se za FKS.
Dosta je više, svi nas mrze i sabotiraju na svakom koraku a mi svojim pljuvanjem po upravi samo im pomažemo.
Ima 100 loših stvari al tako je kako je, ako smo protiv nečega ne moramo to i javno govoriti i razjedinjavat se!
Podržimo Sarajevo jer prošli smo 100 gorih situacija i prići ćemo još 100 al FKS je tu, prkosi svemu i mi treba da smo oslonac kluba bez obzira na upravu, trenere igrače. Svi oni su prolazni a mi treba do ostanemo vjerni našoj najvećoj ljubavi i radost!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ostao je Šarlija. Pohvale! 

Husrefe, **** ti Kenan Handzic sve a i ti njemu.
Joj pomocnika Bože dragi, pa kad ih procitas po imenima to je nivo Stupcanice.
Jedan osoba je odgovorna, šta misliš ko? Ne krivim ja Melisu niti bilo koga, ko bi odbio dobar novac?PikachuSA je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:49Ili ukratko, neophodno je da prvo počistimo vlastitu avliju. A naša avlija je trenutno puna onih koji ne bi trebali niti smjeli biti tu. Na fušeraju i neradu koji vlada u našoj avliji nam mogu pozavidjeti sve državne firme...H8Z7 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:17Ko te sabotira? Mirvić sa svakakvim osobama, lažnim ratovima sa savezom, prodajom bitnih igrača svake sezone, gotovo svakih šest mjeseci mi dovodimo trenera kako je on ovdje, djeca igraju na Otoci jer Butmir nije uslovan. Da, svima smo trn u oku, mi smo najbolji, najjači, mi smo šampioni samo nas malo zeza trener, igrač, Vico, sudija. Ismir da želi mogao je završiti sve probleme koje ima u ligi (barem za nas), nije jer ga nema neko posavjetovati, nije jer se okružio Ajlom, tobbaco likušom itd. Svi su krivo samo mi nismo. Daj molim te.enzo1 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:51Ako danas nismo shvatili da moramo biti ujedinjeni i prestati pljuvati po upravi i klubu onda nećemo nikad.
Dosta je više, svi nas mrze i sabotiraju na svakom koraku a mi svojim pljuvanjem po upravi samo im pomažemo.
Ima 100 loših stvari al tako je kako je, ako smo protiv nečega ne moramo to i javno govoriti i razjedinjavat se!
Podržimo Sarajevo jer prošli smo 100 gorih situacija i prići ćemo još 100 al FKS je tu, prkosi svemu i mi treba da smo oslonac kluba bez obzira na upravu, trenere igrače. Svi oni su prolazni a mi treba do ostanemo vjerni našoj najvećoj ljubavi i radost!
Baš tako brate.MaroonBjelave je napisao/la:Postali smo ko prekodrinske komšije, pa se qurčimo bez pokrića. Svi su oko nas krivi, jedini mi pravi k'o strijele.H8Z7 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:17Ko te sabotira? Mirvić sa svakakvim osobama, lažnim ratovima sa savezom, prodajom bitnih igrača svake sezone, gotovo svakih šest mjeseci mi dovodimo trenera kako je on ovdje, djeca igraju na Otoci jer Butmir nije uslovan. Da, svima smo trn u oku, mi smo najbolji, najjači, mi smo šampioni samo nas malo zeza trener, igrač, Vico, sudija. Ismir da želi mogao je završiti sve probleme koje ima u ligi (barem za nas), nije jer ga nema neko posavjetovati, nije jer se okružio Ajlom, tobbaco likušom itd. Svi su krivo samo mi nismo. Daj molim te.enzo1 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:51Ako danas nismo shvatili da moramo biti ujedinjeni i prestati pljuvati po upravi i klubu onda nećemo nikad.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
E čuj Handžić,osvojit ćemo trofej al u qrcu
Oformili B ekipu, ulozio klub milione i sad visi u zraku sve to.
Neces vjerovati, jedan je bio u Stupcanici i otjeran je.
Prije toga je bio u zeljeznicaru i sr.ao o nasem klubu.
Ali sad ce naraziv, neka ga, nase dijete !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

OVO LIJEPITI NA SVAKOJ STRANICI !!!
ONO NIJE 11 GODINA OTISLO NA UTAKMICU , RADILO U zeljeznicaru , HVALI IH...
I ti ga dovedes u strucni stab !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Ma strucni stab sra.nje zivo iskreno
Treneri golmana nikad u zivotu nisam cuo
Sarlija okej postujem.Cosic mu je uvijek tu
Obuca i Dzakmic nikakve trenerske ambicije nemaju.Volim ih obojicu ali treba ti neko od koga ces imati koristi poslije.Merso bi bio idealan sad
Kondicioni standardica Pipo ide fatanje grceva u 60.minuti
I slag na tortu Keno faking Handzic koji je po mahali svakodnevno pljuvao Sarajevo kojeg je bio kapiten za par stoja u kmelji.Nek i Radovca vrate slobodno,sta Pelak radi gdje je on
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
znam nije ti lahko, dosta si trpio ali sad se otvori i reci svoje probleme ima ovde pametnih forumasa pomoce ti da izadjes iz krizeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:20Jos nisi shvatio da si glup?
Odyebi papcino ubacena
Dzakmic je selektor u17 i ima dobre rezultate (ni i generacija mu je top)NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:25Ma strucni stab sra.nje zivo iskreno
Treneri golmana nikad u zivotu nisam cuo
Sarlija okej postujem.Cosic mu je uvijek tu
Obuca i Dzakmic nikakve trenerske ambicije nemaju.Volim ih obojicu ali treba ti neko od koga ces imati koristi poslije.Merso bi bio idealan sad
Kondicioni standardica Pipo ide fatanje grceva u 60.minuti
I slag na tortu Keno faking Handzic koji je po mahali svakodnevno pljuvao Sarajevo kojeg je bio kapiten za par stoja u kmelji.Nek i Radovca vrate slobodno,sta Pelak radi gdje je on
ima i ovo
"Istina je da sam prije desetak dana imao kontakt sa Željezničarom i to je sve što mogu reći u ovom trenutku. Zasad je ostalo na tome", izjavio je Handžić za portal K.lix.ba.
"Igranje za Željezničar su motiv za svakog igrača, volio bih zaigrati na Grbavici i sigurno bih dao maksimum na svakom treningu i utakmici kako bih opravdao povjerenje.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 14 avg 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Jarane sta si se zalijepio mene s tim seljackim foramaSHZ82 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:28znam nije ti lahko, dosta si trpio ali sad se otvori i reci svoje probleme ima ovde pametnih forumasa pomoce ti da izadjes iz krizeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:20Jos nisi shvatio da si glup?
Odyebi papcino ubacena
Sta sam napisao da ne valja ili napisi nesto konkretno ili ne trpaj temu bezveze smaras ljude naporan si a i glup.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
#NewEra, #TrustTheProcess 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: juka55, r3m1, Varijantas8 i 55 gostiju.