ako je to razlog i ne treba nam,samo nam treba da nas pocnu i za to optuzivatiBegAx je napisao/la:Pa bas nemamo sreceBosnjak izgleda nece moci potpisati za nas , jer navodno HNS mu ne da papire radi
namjestanja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ako je to razlog i ne treba nam,samo nam treba da nas pocnu i za to optuzivatiBegAx je napisao/la:Pa bas nemamo sreceBosnjak izgleda nece moci potpisati za nas , jer navodno HNS mu ne da papire radi
namjestanja
neka malo dok ne pocne sezona,imace Prandelli svoje mjestomolotovljev je napisao/la:Padobranac..sta je sa frizurom(avatar)![]()
Pa i jesu posudili od njih samo za slikanja..miky_hz je napisao/la:Ziku trenerki,ziku opreme,ovo se opet na Legeu preslo,samo gdje nadjose ovu crvenu drecavu evo ih ko Celik-Sloboda u ovim trenerkama
kralju moj,mozda frajer koristi ove nase timove za nabijanje kondicijes.s.lazio je napisao/la:Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!!![]()
![]()
Što se Gavarića tiče,vaša urota sa Olipmic nije prošla i to je završena priča !padobranac1978 je napisao/la:kralju moj,mozda frajer koristi ove nase timove za nabijanje kondicijes.s.lazio je napisao/la:Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!!![]()
![]()
svakako ga okrivljuju za ta namjestanja,samo nemoj da bude kakvih zalbi kad pocne nastavak,a nebi me cudilo posto ste vi navikli na to....samo da ne bude ko i za Gavarića
ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu
Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja
pa gledao sam ga samo protiv Travnika 15 min. hladno bilo pa otisao,ali ako cemo plakati sad za njim onda mi ne valja...a po ovome ako je vec otisao u Slobodu pokazuje kakav je kao licnost i nije mi sekunde cudno da ucestvuje u namjestanjima i kao takav nam ne treba,meni je bolji Aladin 10 puta od njega,kazem meni...Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja
ma ok....samo jeli on potpisao ili ce poslije kad pocne nastavak?s.s.lazio je napisao/la:ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu
Bas tako, momak nije nista posebno...imamo na njegovoj poziciji Hadzica, Suljica a i H. Handzic moze igrati tu poziciju.ekii je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja
Ko je bio protiv Travnika na tekmi, nece plakati za njim!!
Evo jedan text pa sam zaključi :padobranac1978 je napisao/la:ma ok....samo jeli on potpisao ili ce poslije kad pocne nastavak?s.s.lazio je napisao/la:ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu