FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 15:52

BegAx je napisao/la:Pa bas nemamo srece :roll: Bosnjak izgleda nece moci potpisati za nas , jer navodno HNS mu ne da papire radi
namjestanja :roll:
ako je to razlog i ne treba nam,samo nam treba da nas pocnu i za to optuzivati :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 feb 2011, 16:02

Padobranac..sta je sa frizurom(avatar) :?: :)
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 16:13

molotovljev je napisao/la:Padobranac..sta je sa frizurom(avatar) :?: :)
neka malo dok ne pocne sezona,imace Prandelli svoje mjesto ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2011, 16:55

Ziku trenerki,ziku opreme,ovo se opet na Legeu preslo,samo gdje nadjose ovu crvenu drecavu evo ih ko Celik-Sloboda u ovim trenerkama :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 feb 2011, 18:08

miky_hz je napisao/la:Ziku trenerki,ziku opreme,ovo se opet na Legeu preslo,samo gdje nadjose ovu crvenu drecavu evo ih ko Celik-Sloboda u ovim trenerkama :P
Pa i jesu posudili od njih samo za slikanja.. :D :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 18:20

Upravo tako,a u Turskoj ce igrati u zelenim dresovima koje sam im ja dao :oops: u kojima smo nekada igrali u firmi na terminu,cccccc a zvjerke sto je duhovit :mrgreen:

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 04 feb 2011, 19:12

Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!! :D :D :D
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 19:16

s.s.lazio je napisao/la:Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!! :D :D :D
kralju moj,mozda frajer koristi ove nase timove za nabijanje kondicije ;) svakako ga okrivljuju za ta namjestanja,samo nemoj da bude kakvih zalbi kad pocne nastavak,a nebi me cudilo posto ste vi navikli na to....samo da ne bude ko i za Gavarića :?:

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 04 feb 2011, 19:23

padobranac1978 je napisao/la:
s.s.lazio je napisao/la:Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!! :D :D :D
kralju moj,mozda frajer koristi ove nase timove za nabijanje kondicije ;) svakako ga okrivljuju za ta namjestanja,samo nemoj da bude kakvih zalbi kad pocne nastavak,a nebi me cudilo posto ste vi navikli na to....samo da ne bude ko i za Gavarića :?:
Što se Gavarića tiče,vaša urota sa Olipmic nije prošla i to je završena priča !
Što se Bošnjaka tiče može on nabijat kondiciju i u Hrvatskoj,ima i tamo planina !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 19:24

Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 feb 2011, 19:25

padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja :roll:

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 04 feb 2011, 19:30

padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu ;)
ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 feb 2011, 19:30

Da nije legla neka razmjena izmedju vas i Slobode.Oni vama trenerke crvene a vi njima ovog Bosnju :lol:
1921-2011

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 04 feb 2011, 19:31

Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja :roll:

Ko je bio protiv Travnika na tekmi, nece plakati za njim!! ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 19:32

Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja :roll:
pa gledao sam ga samo protiv Travnika 15 min. hladno bilo pa otisao,ali ako cemo plakati sad za njim onda mi ne valja...a po ovome ako je vec otisao u Slobodu pokazuje kakav je kao licnost i nije mi sekunde cudno da ucestvuje u namjestanjima i kao takav nam ne treba,meni je bolji Aladin 10 puta od njega,kazem meni...
@ekii....upravo tako

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 19:35

s.s.lazio je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu ;)
ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...
ma ok....samo jeli on potpisao ili ce poslije kad pocne nastavak?

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 04 feb 2011, 19:35

ekii je napisao/la:

Ko je bio protiv Travnika na tekmi, nece plakati za njim!! ;)
Bas tako, momak nije nista posebno...imamo na njegovoj poziciji Hadzica, Suljica a i H. Handzic moze igrati tu poziciju.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 feb 2011, 19:50

Nemojte molim vas spustati ovakvim komentarima F.K.SARAJEVO na nivo PL.Koji ovaj,onaj..nek idu gdje mogu igrati.Mi smo INSTITUCIJA..svidjelo se to kome ili ne..Vrijeme ce pokazati..AKO BOG DA :!:
F.K.SARAJEVO

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 04 feb 2011, 19:50

padobranac1978 je napisao/la:
s.s.lazio je napisao/la:
ma ok....samo jeli on potpisao ili ce poslije kad pocne nastavak?
Evo jedan text pa sam zaključi :

U Slobodinom autobusu za Medulin, koji kreće sutra u jutarnjim satima, naći će se i dva nova igrača.

Radi se o Miljenku Bošnjaku, 23-godišnjem veznjaku porijeklom iz Ljubuškog i bivšem fudbaleru Croatije Sesvete, koji je prošle sezone bio član rumunske Astre iz Ploještija, te Gradimiru Crnogorcu povratniku iz Kazahstana.

Radi se o odličnim igračima. Presretan sam što su dio tima, jer sada se lakše diše – potvrdio nam je Denis Sadiković, čiju ekipu, nakon bazičnih priprema, u Medulinu očekuju prve utakmice.

Bošnjak, koji je nastupao i za mladu reprezentaciju Hrvatske, igra na mjestu zadnjeg veznog i prije dogovora sa Slobodom nekoliko dana je trenirao sa Sarajevom, sa kojima nije našao zajednički jezik.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 04 feb 2011, 19:52

nigdje ne pise da je potpisao ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Fouzi1, riki46 i 15 gostiju.