RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 07 maj 2013, 18:24

@ludinjo, ja Zvijezdu ne podcijenjujem, upravo suprotno, nego samo želim da kažem da od prodaje utakmice neće biti ništa. Ako ostvare na terenu, i budu bolji, kao što rekoh već, kapa dole.

Sve ostale kombinacije ne dolaze u obzir.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 maj 2013, 20:15

Ma ne mogu vjerovati,pa dokle više sa ovim pričama o prodaji utakmica.Pa sad će biti da Ibro svojim parama kupuje utakmice,ne smijemo izgubiti jer će biti prodato,a ako dobijemo onda je kupljeno.Ma dajte ljudi šta je sa vama,imamo dobre rezultate i nemojte pisati gluposti,a ako neko ima dokaze bujrum u policiju i prijavi to.Kanite se ćorava posla,normalno je da sutra odigramo malo lakše jer smo 99% obezbijedili opstanak.Sutra je prava prilika za igrače koji imaju manju minutažu da se pokažu i nametnu Ibri za ostatak sezone.Pozdrav za sve RA gdj god da se nalaze
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 07 maj 2013, 20:41

Opet su krenuli ovi petokolonasi sa "provjerenim informacijama"

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2013, 21:48

TAZ je napisao/la:Opet su krenuli ovi petokolonasi sa "provjerenim informacijama"
Zalosno je samo to sto ce se neka raja stvarno nakacit na ovakve informacije. Nebi bio prvi put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 07 maj 2013, 21:49

Pustite ovog bratobrato i neki je dan rekao da ćemo pustit Sarajevu.I šta bi?Dosta je više ovakvih likova na forumu koji pišu nebuloze i unose nemir čim se nešto dobro napravi.Više mi se ni ne da gledat ovaj forum zbog ovakvih debila koji sigurno nisu ni punoljetni.Neko im puni glavu glupostima a uvijek im je Tana kriv.Dosta više.Taman pošli dobri rezultati i onda neko baci šuplju i ode sve u pm.Sad o utakmici. Imamo dugu klupu tako da se ne trebamo bojati ko će igrati.Majkića i Letića čuva Ibro za subotu a ostali imaju žute ili su povrijeđeni.Volio bi da sutra izvučemo dobar rezultat u inat ovim provokatorima i da u subotu napunimo stadion protiv Selje.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2013, 21:52

A da ce Zvijezda gristi - hoce. I treba. I njima gori pod nogama.
Svasta je moguce. Ako bi uzeli 3 boda - mi bi bili gotovo na sigurnom.

Ovako, ako zijanimo, nece bit dobro.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 07 maj 2013, 23:00

Ja ocekujem x, i to rezultat 0-0

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 maj 2013, 10:48

TAZ je napisao/la:Ja ocekujem x, i to rezultat 0-0
također očekujem i ja x (1:1)...kaže @bratobrato da Vlada neće igrati danas, a na oficijelnoj ni riječi o tome...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 maj 2013, 10:59

znaci danas nam fali dosta igraca! kodro i sisic povrijedjeni, izostanak njih dvojice nam svakako i neskodi toliko ali eto igrali su u prvi 11 prije povreda! zolj i hebibovic imaju kartone i moraju preskocit danasnju tekmu! leticu i majkicu fali po jedan zuti da bi morali odradit kaznu i stim ce ih ibro cuvat za zelju jer hoce rezultat u toj tekmi u subotu da definitivno dokaze da imamo jednu od bolji ekipa u ligi. znaci igrat cemo bez sestorice od koji bi barem 4 igraca bili u prvi 11 da je sve optimalno. danas cemo znaci konacno vidit tog pejica na djelu jer letic neigra i ta njegova pozicija na lijevom beku je slobodna. merzic se vraca i zauzima svoje mjesto u srcu odbrane sa kazazicem dok sa izostankom hebibovica neznam ko bi mogao dobit zadatak da pokriva desnog beka!!? vladavic, zvonic i okic igraju znaci fali jos jedan igrac u vezi neznam ko bi to mogao bit!!? jedino da vladavica gurne u vezu sa zvonicem, okica na lijevo krilo a malog hajdarovica ili plisku na desno!

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 08 maj 2013, 17:21

neko spomenu da Vladavic nece igrati jer KAO ZNA SE da je utakmica namjestena...

argument broj 1.
Vlada je kao olicenje postenja pa mu eto to neko, eventualno, namijestanje tesko pada...takav fudbaler ne postoji u nasoj ligi bez obzira o kom rangu se radilo, mozda doduse negdje u kadetskim uzrastima se i moze naci neki postenjacina hehe :)

argument broj 2. - bar prema ss.ba :)
ZVIJEZDA: Mirković, Moranjkić, Mus, Stančeski, Sušić, Diatta, Ponjević, Ordagić, Halilović, M. Džafić, Savić.

VELEŽ: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Serdarević, Vladavić, Merzić, Okić, Pejić, Nuhić, Pliska, Vidić.

argument broj 3.
Sta uopste ima veze i da izgubimo od Zvijezde...niti smo mi toliko dobri, niti je Zvijezda toliko losa kao sto tabela pokazuje..pa sve i da se radi o "najcistijem" fudbalu, budimo realni, nebi tu nista bilo cudno i da danas zijanimo...uostalom Zvijezda je jedan od uredjenijih klubova u nasoj ligi, a i vec zadnjih par godina, ako ne i vise od par, postize bolje rezultate nego sto su to nasi...na moju zalost..ali to je ipak realnost...

a kad sam vec spomenuo te omladinske uzraste nasih fudbalskih/nogometnih klubova...

[youtube][/youtube]

kad vec nema kvalitetnih terena onda da bar djeca teoriju znaju :)

u svakom slucaju...

FORZA VELEZ

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 08 maj 2013, 17:54

nonda_83 je napisao/la:neko spomenu da Vladavic nece igrati jer KAO ZNA SE da je utakmica namjestena...

argument broj 1.
Vlada je kao olicenje postenja pa mu eto to neko, eventualno, namijestanje tesko pada...takav fudbaler ne postoji u nasoj ligi bez obzira o kom rangu se radilo, mozda doduse negdje u kadetskim uzrastima se i moze naci neki postenjacina hehe :)

argument broj 2. - bar prema ss.ba :)
ZVIJEZDA: Mirković, Moranjkić, Mus, Stančeski, Sušić, Diatta, Ponjević, Ordagić, Halilović, M. Džafić, Savić.

VELEŽ: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Serdarević, Vladavić, Merzić, Okić, Pejić, Nuhić, Pliska, Vidić.

argument broj 3.
Sta uopste ima veze i da izgubimo od Zvijezde...niti smo mi toliko dobri, niti je Zvijezda toliko losa kao sto tabela pokazuje..pa sve i da se radi o "najcistijem" fudbalu, budimo realni, nebi tu nista bilo cudno i da danas zijanimo...uostalom Zvijezda je jedan od uredjenijih klubova u nasoj ligi, a i vec zadnjih par godina, ako ne i vise od par, postize bolje rezultate nego sto su to nasi...na moju zalost..ali to je ipak realnost...

a kad sam vec spomenuo te omladinske uzraste nasih fudbalskih/nogometnih klubova...

[youtube][/youtube]

kad vec nema kvalitetnih terena onda da bar djeca teoriju znaju :)

u svakom slucaju...

FORZA VELEZ
"nonda_83 SLAŽEM SE i POTPISUJEM :D

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 maj 2013, 18:19

Mi stvarno ne znamo gola primiti.
Postajemo dosadni :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 maj 2013, 18:27

Koliko smo golova primili ove polusezone???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 08 maj 2013, 18:30

da li postoji igdje da bi se kao mogla pronaci tabela jesenjeg i proljetnog dijela prvenstva..znaci odvojeno..cisto da bi vidio kako stojimo u ovoj drugoj polusezoni? - da ne racunam sad sve jedno po jedno :)

FORZA VELEZ

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 maj 2013, 18:31

nonda_83 je napisao/la:da li postoji igdje da bi se kao mogla pronaci tabela jesenjeg i proljetnog dijela prvenstva..znaci odvojeno..cisto da bi vidio kako stojimo u ovoj drugoj polusezoni? - da ne racunam sad sve jedno po jedno :)

FORZA VELEZ
hehe i ja sam bas to sada trazio. nisam nasao.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 08 maj 2013, 18:31

6 smo primili ove poluzezone pirke

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 maj 2013, 18:35

jesus345 je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
nonda_83 je napisao/la:da li postoji igdje da bi se kao mogla pronaci tabela jesenjeg i proljetnog dijela prvenstva..znaci odvojeno..cisto da bi vidio kako stojimo u ovoj drugoj polusezoni? - da ne racunam sad sve jedno po jedno :)

FORZA VELEZ
hehe i ja sam bas to sada trazio. nisam nasao.
6
Sad sam izbrojio 7. Nismo primili gol od 6. aprila. Dakle 6.5 kola bez primljenog gola.

Najs.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 08 maj 2013, 18:48

ja sam mislio onako uopste..ne samo vezano za velez..nego neku punu tabelu svih klubova ali samo drugi dio prvenstva...nisam mislio na golove..nego na bodove.. :)

FORZA VELEZ

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 maj 2013, 18:54

Evo GOŠK zijanio, taman nam to odgovara. Uzmemo bod/ove do kraja ove tekme, i onda sa Željom odigrati otvorenu tekmu pa šta bude, bude. :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 08 maj 2013, 19:01

nonda_83 je napisao/la:ja sam mislio onako uopste..ne samo vezano za velez..nego neku punu tabelu svih klubova ali samo drugi dio prvenstva...nisam mislio na golove..nego na bodove.. :)

FORZA VELEZ
Ima na sofascore dosta statistike sve tabele liga, head to head, zadnjih 10 kola za svaki tim....
I ima verzija za Android :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.