Dobro eto haj ti meni reci sta bi se desilo s vasim klubom ako bi vlasti RS-a digle ruke od njega? Necemo se lagati. Druga liga bi bila premija.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:45Znači nas su vlasti gurale u drugu ligu kad im dosadimoHordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:42Ko ce da najebe? Zar ima jos ljudi koji vjeruju u ovo?Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:33
Joj kad dođe Ozrenka sa tefterom, pa kaže ajmo moci da podvučemo....
Ne zna se ko će više da naebe![]()
Vidi nesto ja nemam pozitivno misljenje o Mirvicu i rukovodstvu kluba, ali imas investitore koji ulazu i trose, njihovo je pravo da daju plate koje misle da su realne. To je sve. Kao sto dodje onaj Arap u Man City i skrsi stotine miliona na pojacanja, ako mu dosadi doce neki drugi Arap, Kinez, Rus i dovidjenja.
Ne kontam zasto je tesko razumjeti da zivimo u kapitalistickom sistemu i da pricate o klubu koji je fakticki privatizovan. Ne moze gazda sam sebi dugovati i nema on sta sebi podvlaciti racune i nema Ozrenka sta tu da radi.
Kod vas samo moze doc Mile ali ne sa tefterom nego sa dugmetom koje ce da pritisne i gurne vas u drugu ligu kao sto su vam vlasti i prije radile x puta kad god ste im dosadili.
Najgore je svoju zenu jebbavat i tudje pare brojat. Vazda bilo.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Care da znaš kao što ne znaš, Borac je osvajao i prvenstvo i kup kad nikakve veze sa vlasti nismo imali...A u drugu ligu zna se kako smo i zbog čega ispadali...Nemaš pojma i samo laprdaš jer sve apsolutno dolazi uvijek na naplatu, nebitno državno ili privatno (pogledaj koliko je klubova u evropi naebalo i ugašeno kad su investitori digli ruke) ! Želju je karma već iznabijala po dupetu za onih 100k u Žepču ispod astala !Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:50Dobro eto haj ti meni reci sta bi se desilo s vasim klubom ako bi vlasti RS-a digle ruke od njega? Necemo se lagati. Druga liga bi bila premija.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:45Znači nas su vlasti gurale u drugu ligu kad im dosadimoHordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:42
Ko ce da najebe? Zar ima jos ljudi koji vjeruju u ovo?
Vidi nesto ja nemam pozitivno misljenje o Mirvicu i rukovodstvu kluba, ali imas investitore koji ulazu i trose, njihovo je pravo da daju plate koje misle da su realne. To je sve. Kao sto dodje onaj Arap u Man City i skrsi stotine miliona na pojacanja, ako mu dosadi doce neki drugi Arap, Kinez, Rus i dovidjenja.
Ne kontam zasto je tesko razumjeti da zivimo u kapitalistickom sistemu i da pricate o klubu koji je fakticki privatizovan. Ne moze gazda sam sebi dugovati i nema on sta sebi podvlaciti racune i nema Ozrenka sta tu da radi.
Kod vas samo moze doc Mile ali ne sa tefterom nego sa dugmetom koje ce da pritisne i gurne vas u drugu ligu kao sto su vam vlasti i prije radile x puta kad god ste im dosadili.
Najgore je svoju zenu jebbavat i tudje pare brojat. Vazda bilo.![]()
A ja i moji istomišljenici kojih je 90 % u gradu BL bi sada potpisali da vlast digne ruke ! Ima dosta ljudi koji su utjecanjni i koji će stati iza najvećeg sportskog imena u BIH, samo da mogu doći do izražaja

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zasto je stala izgradnja juga? Ima li nekog izvjestaja, da gradjani KS budu upuceni na sta su njihove pare utrosene.
-
- Kontakt:
Nije stala ima se problema sa klizištem, tamo gdje je projektom predviđeno da stubovi stoje ispade nije najsjajnije mjesto, pa traže novu opciju , ispituju, traje to. Biće jug ko bombona.ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 avg 2025, 14:54Zasto je stala izgradnja juga? Ima li nekog izvjestaja, da gradjani KS budu upuceni na sta su njihove pare utrosene.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Lošina na podforumu plavih, izbacili njihovog iz sudijske organizacije, nemaju se čemu nadati 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne troši sigurno budžetske kao vi.obagol je napisao/la: ↑12 avg 2025, 09:56Kad jednom shvatiš da ne troši SVOJE novce, možda budeš posmatrao iz nekog drugog ugla.NoProfit je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:32Opet prosjak brine gdje Ismir troši svoje novce. Prelijepo.Predatod je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:23Doskorašnji skaut Sarajeva: Nemam više doticaja s "Ademima Ljajićima" koji stižu za zanimljiv novac
http://www.klix.ba/clanak/250812010
Zanimljive cifre. Sto li bas ovo rece???? A radio je u klubu i zna sta se desava?![]()
![]()
A sarajevo vise dobija od kantona para to je zanimljivo . I sad ce dobiti vise para za rekonstrukciju istoka od opstine jest da to necemo pikati jer nije njihov stadion oni samo igraju na njemu jer su podstanari pa nemaju gdje.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- tutankamon1905
- Kontakt:
Đurasek takodjer dolazi na rehabilitacijuHercegovinaCali je napisao/la: ↑12 avg 2025, 11:48Marko Vranjković iz Lokomotive dolazi u Zrinjski,primarno desni bek,pokriva i krilo.
Fran Topić navodno blizu povratka,dogovara se i lijevi bek.
Vlasnik kladionice Premier navodno ulazi u klub i daje velike pare.
Štimcu u stožer dolaze Marijo Tot,Fausto Budicin,Luka Radman.
Jedini klub na svijetu kojem država vraća državni porez.

- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 17:19
Lechovci utjeruju strah u kosti Beograđanima, svi se pitaju gdje su Delije i Grobari?
5000!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A sta im ljudi rade po knez mihajlovoj 

Setaju ljudi beogradom a manijaci se sa bracom zavukli u misije rupe
Je li vodja negdje u podrumu

Je li vodja negdje u podrumu

Gde su bre zemuncisvrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 17:19
Lechovci utjeruju strah u kosti Beograđanima, svi se pitaju gdje su Delije i Grobari?

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Lako im je kad je nodi na tajlandu a kontrasvih mora raditi pa nisu u mogucnosti da skoknu do beograda da ih bre rasteraju sa bracom zemuncima
Odavno se zna, da su cpcki navijači sisice.
Oni su se pobratili sa pola svijeta samo, da ih nedira niko. Ono uvlacenje lehovcima danima mi je bilo presmjesno.
Likovi su braca sa Rusima, Poljacima, Madjarima, Rumunima, Slovacima, Bugarima nastavi niz...
Oni su se pobratili sa pola svijeta samo, da ih nedira niko. Ono uvlacenje lehovcima danima mi je bilo presmjesno.
Likovi su braca sa Rusima, Poljacima, Madjarima, Rumunima, Slovacima, Bugarima nastavi niz...
- Combattente87
- Kontakt:
Jeste prepale se Delije, Grobari i Taurunumi u po Beograda
u kojem vi svijetu živite sunce vam poljubim.....

Gdje god vide da su donji, ide bratimljenju
Cirkusanti. 72 bratstva i prijateljstva. Bjezi u pm.
Cirkusanti. 72 bratstva i prijateljstva. Bjezi u pm.
- FKS -
- Combattente87
- Kontakt:
Nije ovo nikakvo bratstvo, ovo je samo poštovanje, al muka je vama da svarite ovakve stvari jer vas niko ne doživljava

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarReds22, rodjak i 23 gosta.