Sloga ima bod vise, ali igraju s Borcem sljedecu sto znaci da halale bodove
Svakako Radnik, Sloga, Rudar uzece bodove Zrinjskom, Sarajevu, Zeljeznicaru, Velezu, ali Borcu nece
To im je najveca svrha u ligi boriti se za Borac i premije
Sloga ima bod vise, ali igraju s Borcem sljedecu sto znaci da halale bodove
Sve je to uredno što si napisao, ali si jednu stvar zaboravio a to je da ste vi tada i pored tih poraza bili daleko najveći pretendant i favorit za titulu...(plus još druge okolnosti koje ne treba spominjati).NoDi80 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:42Pogledaj malo bolje od 2002 do danasjurisicduska je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:38Nodi ba, možeš ti izgubit utakmicu ali te ne može Rudar nadigrat na tvom terenu. Pusti gluposti kakva titula i crn k.NoDi80 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:28Tek pocela liga
Nista cudno sto vidimo svakakve razultate i oni jos nista znace za cijelokupnu sliku
Zeljo i mnogo puta kad je bio prvak, znao je izgubiti cak dvije utakmice u prva tri kola
Malo potcijenili, dobili smo po bod i sta ces
Bitno je da nemamo poraza
Znali smo u prva tri kola gubiti od Rudar Ugljevik, Zepca, Travnika, Zvijezde Gradacac
Hahah smijesno reci da nas je neko nadigrao
Zeljo Rudar
60% 40% posjed
Sutevi 16:10
Odbrane golmana
3:4
Zabili nam iz slobodnog gol i to greska Muftica
Isto protiv Radnika greska Osmanovica i Muftica
Mi smo treci na tabeli i nemamo poraza za razliku od vas, sirokog, veleza, posusja, rudara..
Mi pobjedimo veleza i prvi smo kako god ostali da odigraju
Tako da ne treba nam panika i nervoza
Veleza shvatiti preozbiljno i pametno uci u utakmicu bez prevelikog srljanja
Novi TSS. U Osijeku slavili kad su ga se riješili.
I ti si zaboravio da smo bolji od vas i da vam nema sudija ne bi bili ni top 4Combattente87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:40Sve je to uredno što si napisao, ali si jednu stvar zaboravio a to je da ste vi tada i pored tih poraza bili daleko najveći pretendant i favorit za titulu...(plus još druge okolnosti koje ne treba spominjati).NoDi80 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:42Pogledaj malo bolje od 2002 do danasjurisicduska je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:38
Nodi ba, možeš ti izgubit utakmicu ali te ne može Rudar nadigrat na tvom terenu. Pusti gluposti kakva titula i crn k.
Znali smo u prva tri kola gubiti od Rudar Ugljevik, Zepca, Travnika, Zvijezde Gradacac
Zeljo Rudar
60% 40% posjed
Odbrane golmana
Mi smo treci na tabeli i nemamo poraza za razliku od vas, sirokog, veleza, posusja, rudara..
Pogledaj poslednjih nekoliko sezona, luksuz ti je za cijelu sezonu izgubiti 2 do 3 utakmice i još toliko nerješenih...Vi jednostano niste favoriti za titulu, niti je to ambicija kluba...Moli Boga da ove godine izborite evropu, jer ako Velež nastavi ovakvom igrom umješaće se u borbu za titulu...
Izvini ali zadnjih 5 godina niste bolji od nas, koliko god sudije navlačile...Svake godine smo imali bolju ekipu...NoDi80 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 21:10I ti si zaboravio da smo bolji od vas i da vam nema sudija ne bi bili ni top 4Combattente87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:40Sve je to uredno što si napisao, ali si jednu stvar zaboravio a to je da ste vi tada i pored tih poraza bili daleko najveći pretendant i favorit za titulu...(plus još druge okolnosti koje ne treba spominjati).NoDi80 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:42
Pogledaj malo bolje od 2002 do danas
Zeljo Rudar
60% 40% posjed
Odbrane golmana
Pogledaj poslednjih nekoliko sezona, luksuz ti je za cijelu sezonu izgubiti 2 do 3 utakmice i još toliko nerješenih...Vi jednostano niste favoriti za titulu, niti je to ambicija kluba...Moli Boga da ove godine izborite evropu, jer ako Velež nastavi ovakvom igrom umješaće se u borbu za titulu...
Vidjet cemo vas ove sezone Slogu, Radnik i Rudar ne pikam kao neko mjerilo, jer oni ce prije pobjediti Real i Barcu nego nego Borac
Izvini ti ali kad se posteno igra vi ni nas ne mozete dobitiCombattente87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 21:42
Izvini ali zadnjih 5 godina niste bolji od nas, koliko god sudije navlačile...Svake godine smo imali bolju ekipu...
Pa vi ste se borili za opstanak dragi Dino,i kažeš da ste bolji...svašta
Ako si Pitar sa istoka, nemoj. Toliko divlju sliku u svijet ne bih da šaljemo.
Ovo ce bit manje bolno ako Topica vrate.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 21:00Bencun,Maglica,Balic,Caktas...ovog me bilo najvise strah. Propaliteti u godinama, nekadasnja "imena", da uzmu jos koju paru pred kraj karijere..a u upravi drkaju na ovakve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.