Ja podrzavam Husrefa ali nemoj se zavaravati da ce on nesto novo raditi, da je nesto novo naucio. Sta ti je. Bice isto ko i vazda samo sto nikad nije ovako jaku ekipu vodio i to je razlika.macahz je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:14Kako mi je sad drago što je Husref trener. Zbog ovih kvazistručnjaka, što žalopojke pucaju za prevarom ZZ kao da je on je on tu došao bi ovaj, došao bi onaj. Ja ne znam od kud taj narativni mlad, moderan trener. Po čemu moderan, šta to stariji ljudi se ne mogu edukovat i usporediti stari sistem sa novim i naći neki balans u profilu igrača. Šta po njima Gasperini, Raznijeti, Alđeloti nisu dobri treneri jer nisu poderani kao ZZ. Ne znam kako je samo uspio Gasperini da preuzme Romu pored ZZ....![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mirvica je sigurno hodza savjetovao da vrati husrefa, da spadne kletva husrinih suza
Pa da mozemo titule slaviti
Pa da mozemo titule slaviti
- feniksptica
- Kontakt:
Lik hladno poredi Gasperinija i Musemića (uz dužno poštovanje Husrefu).macahz je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:14Kako mi je sad drago što je Husref trener. Zbog ovih kvazistručnjaka, što žalopojke pucaju za prevarom ZZ kao da je on je on tu došao bi ovaj, došao bi onaj. Ja ne znam od kud taj narativni mlad, moderan trener. Po čemu moderan, šta to stariji ljudi se ne mogu edukovat i usporediti stari sistem sa novim i naći neki balans u profilu igrača. Šta po njima Gasperini, Raznijeti, Alđeloti nisu dobri treneri jer nisu poderani kao ZZ. Ne znam kako je samo uspio Gasperini da preuzme Romu pored ZZ....![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
Gasperini kad dolazi negdje trazi vrijeme sa se ideje slegnu. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uglavnom sve nepoznato,bar meni,ne znam,dosta stranaca,sad kakvo je mjerilo Bratstvo upitno je ali bukvalno nisu pogledali na gol,sad ima materijala za prvi tim sigurno...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bratstvo dosta ozbiljna ekipa, kao i cijela prva liga federacije.
Nikola Nikić ih godinama vodio. Poznat je po tome što da momcima loptu da igraju na dva,a on ode brati gljive. Često se zna i ispružiti na klupi za vrijeme treninga. Gradonačelnik im vodi klub i sve transfere.
Nikog ne uzimati iz B tima prvu godinu.
- feniksptica
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:47Bratstvo dosta ozbiljna ekipa, kao i cijela prva liga federacije.
Nikola Nikić ih godinama vodio. Poznat je po tome što da momcima loptu da igraju na dva,a on ode brati gljive. Često se zna i ispružiti na klupi za vrijeme treninga. Gradonačelnik im vodi klub i sve transfere.
Zaboli me za Bratstvo
Al nit je Nikic tu duze vrijeme nit je gradonacelnik isti vec duze vrijeme.
Znaci sve samo da ocrnis sta god ti se ukaze prilika oko FK Sarajeva, ne biras nacine i lazi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vracamo se na formaciju 4-2-3-1,druge necemo ni imati s ovim trenerom...
-
- Kontakt:
Napetost u okolini Banovica se moze rezati nozem.
Imal ovdje ko iz Sarajeva da se posvadjamo oko Vrbanjuse i Vratnika?
Imal ovdje ko iz Sarajeva da se posvadjamo oko Vrbanjuse i Vratnika?
-
- Kontakt:
Jel jos uvijek po zakonu o radu radna sposobnost do 65-te,i penzija?
Ako je tako kako onda moze ugovor na 2 godine?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Jel ima pojacanja kakvih na radaruuu
Ako taj Senga zadnji vezni odskače toliko od ostalih daj ga Husu na trening da proba. Nije da imamo 9 opcija tu trenutno. Belgijski papiri, ne zauzima mjesto stranca. Znaju na silu forsirat projekat na poziciji gdje imamo boljeg igrača al' tamo gdje smo tanki ne d'o Bog da se šta pokuša.
-
- Kontakt:
Bili su fakat ozbiljna ekipa zadnjih par godina...Sad su dosta oslabljeni, napustili su ih Devedžić, Poturalić, Smajić, Berbić itd.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:47Bratstvo dosta ozbiljna ekipa, kao i cijela prva liga federacije.
Od ozbiljnijih imena pojačao ih samo Ordagić.
Tako da su ove sezone mrtvi prosjek Prve lige.
Sto se tiče naše B ekipe, vidio sam da je na par pripremnih branio Al Walid Abdoulaziz, izuzetno zanimljiv golman, gledao sam ga lično par puta.
Tu su još momci iz Prve lige Hamza Martinović, Armin Karišik iz Čelika odnosno Toška.
Ima dosta internacionalaca kako sam upratio.
Sve u svemu, zanimljiv projekat, vidjet cemo da li ce nam sta dobro donijeti.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Moglo se produžiti na jos godinu dana, ali mislim da su u pitanju deficitarna zanimanja.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:01Jel jos uvijek po zakonu o radu radna sposobnost do 65-te,i penzija?
- napoleon72
- Kontakt:
E cuj maca diskrecija poredi Husrefa i Ancelotija 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Momak je uporedio kako stariji treneri glat mogu parirati mladjim trenerima. Samo sam na ovom forumu cuo da ima starosna doba kao uslov da si dobar trener. Kakvi spinovi nevjerovatni. Cuj ono duma kako je Husref u penziji a dobio ugovor. Zamisli navijac klub i oko toga devera. Zanima me sta cete jos iskopati narednih dana. Bas se trudite.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Na osnovu tvog komentara mogu zaključiti da si od knjiga pročitao samo 3 lektire u osnovnoj, ako i to. Nerazumijevanje napisanog teksta jeste posljedica slabe inteligencije i neutreniranosti uma da izvuče ključnu poruku iz teksta.
Ovdje ne poredam Husrefa ni sa kim, već vama pokušava figurativno prikazati vaš stav prema ZZ, koji veze sa vezom nema.
Po vama Husref ne može biti dobar trener za Sarajevo jer kao nije moderan, ma šta to značilo, a ZZ je moderan i pravi izbor Iako smo pod njim imali dosta loše rezulstet, 20 bodova minusa, poniženje na Koševu od Borca i Zrinskog, poniženje protiv Radnika, smušeni igru i šta sve ne, a kupi vas mahalskom pričom, nije ovo ničija prilika....
Kako samo iskrivljen sistem vrijednosti imate. To je dublji psihološki problem u vašoj ličnosti da idealizijete ono što se vama sviđa Iako svi pokazatelji govore suprotno.