Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čini mi se da klub može 3 utakmice odgoditi po svojoj želji. A ostalo ako se drugi klub složi.
Pošteno govoreći, to je pravilo zbog nas uvedeno prošle sezone. I treba ga ukinuti čim prođe odiseja Zrinjskog u evropi.
Dakle krajem avgusta.
Ostaviti max jednu utakmicu da možeš odgoditi.
Pošteno govoreći, to je pravilo zbog nas uvedeno prošle sezone. I treba ga ukinuti čim prođe odiseja Zrinjskog u evropi.
Dakle krajem avgusta.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- bavariapivo
- Kontakt:
0-019vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 13:33Velez - Zeljo predikcija?Quartararo je napisao/la: ↑11 avg 2025, 12:12Jel se oporavio bosanski Rejal od šoka? Iduća je njima ponovo skidanje gaća. Sarajevo je plavo.![]()
![]()
Muftic ce sve zicere poskidati
- Combattente87
- Kontakt:
Max jednu i to je to !Riziko je napisao/la: ↑11 avg 2025, 13:52Čini mi se da klub može 3 utakmice odgoditi po svojoj želji. A ostalo ako se drugi klub složi.
Dakle krajem avgusta.
Imam šmek da će tražiti odgodu i ove sada što ide, i ako Široki pristane odmah smatrati da je to znak neke prevare - dogovora....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
Ma nijednu. Partizan s djecurlijom sinoc zabi 7 golova na strani, a za 3 dana gonja dva gola razlike u evropi. Udji u grupe pa onda odgadjaj i cao.Riziko je napisao/la: ↑11 avg 2025, 13:52Čini mi se da klub može 3 utakmice odgoditi po svojoj želji. A ostalo ako se drugi klub složi.
Dakle krajem avgusta.
- Shategabri
- Kontakt:
Al zašto i jednu odgađati?
Tu praksu skroz izbaciti.
Ako nisi u stanju igrati srijeda-subota, onda stvarno
Ako nisi u stanju igrati srijeda-subota, onda stvarno

Koševo Zapad
...onda nemoj ni igrat.Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:07Al zašto i jednu odgađati?
Ako nisi u stanju igrati srijeda-subota, onda stvarno![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- invincible1921
- Kontakt:
Svi kluobvi prave rostere da ig prilagode igranjem u evropi i ligi, plus kupovi..samo kod nas nema potrebe za tim jer ce ti savez odgodit 17 utakmica ako treba.
Pa ljudino ako nisi spreman igrat na dva fronta nemoj ni igrat.
Evo pogledajte lige sirom evrope, mnogi su kiksali u ligi jer su igrali evropu...ali boze moj to i jes car fudbala..samo kod nas jok.
Liga nije regularna jer sa ovim odgadjanjima klub ima ogromnu prednost u vidu cheat koda za sklapanje tima i vaganja. Da ne pricam o tome sto ce igrat utakmice kad njima odgovoara, a mozda protivniku ne odgovara
Pa ljudino ako nisi spreman igrat na dva fronta nemoj ni igrat.
Evo pogledajte lige sirom evrope, mnogi su kiksali u ligi jer su igrali evropu...ali boze moj to i jes car fudbala..samo kod nas jok.
Liga nije regularna jer sa ovim odgadjanjima klub ima ogromnu prednost u vidu cheat koda za sklapanje tima i vaganja. Da ne pricam o tome sto ce igrat utakmice kad njima odgovoara, a mozda protivniku ne odgovara
=\_1921_/=
Ne vjerujem da je zbog nas.Riziko je napisao/la: ↑11 avg 2025, 13:52Čini mi se da klub može 3 utakmice odgoditi po svojoj želji. A ostalo ako se drugi klub složi.
Dakle krajem avgusta.
Zrinjski je 2022. godine odgodio 5 utakmica u prvih 7 kola.
https://sport.bosnainfo.ba/samo-u-bih-z ... ijer-ligu/
-
- Kontakt:
Ti ljudi su znalici i gospoda za 90% ovih satro mladih i modernih trenera s tabletimaitatabisine je napisao/la: ↑11 avg 2025, 11:42E to bi bi shou, vi Husrefa, mi Amara, Zrinjski Sliskovica ili Karacica, Borac Jagodica, a velez Rahimica. Mogu misliti na sta bi igra licila u tim ekipama, vratili bi nas 15 godina unazad

E ovo sam zaboravioVorovus je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:23Ne vjerujem da je zbog nas.Riziko je napisao/la: ↑11 avg 2025, 13:52Čini mi se da klub može 3 utakmice odgoditi po svojoj želji. A ostalo ako se drugi klub složi.
Dakle krajem avgusta.
Zrinjski je 2022. godine odgodio 5 utakmica u prvih 7 kola.
https://sport.bosnainfo.ba/samo-u-bih-z ... ijer-ligu/

Užas.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Naime, kod rezultata 1:1, poslije jednog napada u šesnaestercu domaćina Kolin Sidorf, strijelac gola za Željezničar je brutalno startovao na napadača Prijedorčana Nedima Keranovića i faulirao ga. Glavni sudija Dražen Marić iz Bijeljine nije mogao da vidi ovu situaciju, ali je VAR „zaspao“ na stadionu Grbavica i nije se oglasio!U VAR kombiju bili su Ernis Džemidžić iz Goražda i Arnel Novalić (Doboj-Istok) koji su „prećutali“ oočigledan jedanaesterac za „rudare“ sa Sane i na taj način oštetili gostujući tim, a po svemu sudeći mu uzeli i pobjedu.
Zanimljivo je da je u prvom poluvremenu bila zanimljiva siituacija kada je sudija marić dosudio jedanaesterac za Rudar Prijedor kod rezultata 0:0, kada se vidjela noga Željinog defanzivca na leđima gostujućeg napadača, ali je VAR u korist sarajevskog tima reagovao i zvao glavnog sudiju koji je, potom, poništio svoju prvobitnu odluku.
Zanimljivo je da je u prvom poluvremenu bila zanimljiva siituacija kada je sudija marić dosudio jedanaesterac za Rudar Prijedor kod rezultata 0:0, kada se vidjela noga Željinog defanzivca na leđima gostujućeg napadača, ali je VAR u korist sarajevskog tima reagovao i zvao glavnog sudiju koji je, potom, poništio svoju prvobitnu odluku.