FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
B tim bi trenutno mogao igrati sa prvim timom.
-
- Kontakt:
Jatta Cimirot Ljajic je potencijalno vezni red nemoguce dobar. Taman kako treba. Ova dvojica imaju pluća a nisu loši ni tehnički Adem magija. Vala nemamo se tu šta požaliti. A odbrana ima 804 varijante da se napravi da nije šuplja. Po meni nas jedino ebe taj golgeter.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Pa imamo najboljeg strijelca lige u ekipi a mislim da ce i Turkes vise prostora dobiti kod Husrefa. Mozda proigra i on.jurisicduska je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:21Jatta Cimirot Ljajic je potencijalno vezni red nemoguce dobar. Taman kako treba. Ova dvojica imaju pluća a nisu loši ni tehnički Adem magija. Vala nemamo se tu šta požaliti. A odbrana ima 804 varijante da se napravi da nije šuplja. Po meni nas jedino ebe taj golgeter.
Nikada Cimi u FKS nece doci, pa vi sad prosudite zasto...jurisicduska je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:21Jatta Cimirot Ljajic je potencijalno vezni red nemoguce dobar. Taman kako treba. Ova dvojica imaju pluća a nisu loši ni tehnički Adem magija. Vala nemamo se tu šta požaliti. A odbrana ima 804 varijante da se napravi da nije šuplja. Po meni nas jedino ebe taj golgeter.

U teoriji da, u praksi ne, pošto mi ne bi nikad bili "Seeded"BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 avg 2025, 20:43jel realno da bi nas put do playoffa odveo na Zelju
Basaksehir izbacio Viking i idu na pobjednika Craovia Spartak
il ne mogu iz iste drzave
hahahahahahaha
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Mlinarić je golgeter, samo nije dobio šansu na napadaču. Kod Zekića je vise igrao veznog nego špica, a bojim se da ga nece ni igrat s obzirom da Husref vise forsira klasične sidraše kao sto je Turkešjurisicduska je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:21Jatta Cimirot Ljajic je potencijalno vezni red nemoguce dobar. Taman kako treba. Ova dvojica imaju pluća a nisu loši ni tehnički Adem magija. Vala nemamo se tu šta požaliti. A odbrana ima 804 varijante da se napravi da nije šuplja. Po meni nas jedino ebe taj golgeter.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:28Nikada Cimi u FKS nece doci, pa vi sad prosudite zasto...jurisicduska je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:21Jatta Cimirot Ljajic je potencijalno vezni red nemoguce dobar. Taman kako treba. Ova dvojica imaju pluća a nisu loši ni tehnički Adem magija. Vala nemamo se tu šta požaliti. A odbrana ima 804 varijante da se napravi da nije šuplja. Po meni nas jedino ebe taj golgeter.![]()

Uz Cimirota nam treba i napadac i to je to, ali samo ako je to neko provjereno ime, u tom slucaju se zahvaliti nekim igracima (Buticu/Turkesu/Oliveiri) i na miru ici od utakmice do utakmice.. sto se odbrane tice volio bi nekog igraca umjesto Paskaleva/Bralica/ Pejovica.
-
- Kontakt:
Ima li gdje muška u klubu zaposlenog ? Osim stručnog štaba, to ne računam.bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2025, 20:50Nije Anela, ona je više uključena u SFK. Hena nam vodi cijeli PR i po meni radi solidan posao dok nam je za Shop i Retail zadužena Melisa koja nema pojma šta radi kao mnoge druge žene u klubu![]()
-
- Kontakt:
Ima oružarajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:42Ima li gdje muška u klubu zaposlenog ? Osim stručnog štaba, to ne računam.bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 avg 2025, 20:50Nije Anela, ona je više uključena u SFK. Hena nam vodi cijeli PR i po meni radi solidan posao dok nam je za Shop i Retail zadužena Melisa koja nema pojma šta radi kao mnoge druge žene u klubu![]()
Pa i šef nam place ko treba, ne bi se ja ni tu zalijetao...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E j.bi ga sad.Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:28Nikada Cimi u FKS nece doci, pa vi sad prosudite zasto...jurisicduska je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:21Jatta Cimirot Ljajic je potencijalno vezni red nemoguce dobar. Taman kako treba. Ova dvojica imaju pluća a nisu loši ni tehnički Adem magija. Vala nemamo se tu šta požaliti. A odbrana ima 804 varijante da se napravi da nije šuplja. Po meni nas jedino ebe taj golgeter.![]()
-
- Kontakt:
Sta da ti pricam, koliko si se puta i sam do sad uvjerio da je ovo sto sam napisao istina, da ne nabrajam sve igrace koji su vec bili jednom nogom u klubu, a nakon najava pojedinaca sve je propalo...fks74 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:52E j.bi ga sad.Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:28Nikada Cimi u FKS nece doci, pa vi sad prosudite zasto...jurisicduska je napisao/la: ↑13 avg 2025, 21:21Jatta Cimirot Ljajic je potencijalno vezni red nemoguce dobar. Taman kako treba. Ova dvojica imaju pluća a nisu loši ni tehnički Adem magija. Vala nemamo se tu šta požaliti. A odbrana ima 804 varijante da se napravi da nije šuplja. Po meni nas jedino ebe taj golgeter.![]()
-
- Kontakt:
Taman smo tad nekad i bili prvaci …
-
- Kontakt:
Aha, "tad smo bili prvaci", samo što je te sezone, 2015/16, prvak bio Zrinjski. Ali dobro, sitnica…
Evo i oni tebe selame!
Kako mi je sad drago što je Husref trener. Zbog ovih kvazistručnjaka, što žalopojke pucaju za prevarom ZZ kao da je on je on tu došao bi ovaj, došao bi onaj. Ja ne znam od kud taj narativni mlad, moderan trener. Po čemu moderan, šta to stariji ljudi se ne mogu edukovat i usporediti stari sistem sa novim i naći neki balans u profilu igrača. Šta po njima Gasperini, Raznijeti, Alđeloti nisu dobri treneri jer nisu poderani kao ZZ. Ne znam kako je samo uspio Gasperini da preuzme Romu pored ZZ.... 

Trenutno korisnika/ca: boki86, feniksptica, Google Adsense [Bot], keli, Mahalac7, napoleon72, NazorUso, skoJaa i 77 gostiju.