RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 maj 2013, 16:30

Ibro je pun pogodak definitivno.

A po pitanju prica da ga uprava mora podrzat - pa uprava ga je i dovela, ta nismo ga mi s foruma doveli. Ako se sjecate sami kad je Dzafa bio trener, trazeno je bilo da Velezovi ljudi da vode Velez - tako je to klub objasnio. Pa kada sa Dzafom nije uspjelo, doveden je Rahimic. I odma je prica bila "jao bruke, Rahimic trener", "Rahimic vaki naki" , "pu **** ti klub vaki" itd itd itd - covjek je vec bio popljuvan nije ni usao u klub. Ali je i tada iz kluba dosao odgovor da ce se Velez vodit tako da Velezovi ljudi vode Velez, da Velezovi treneri treniraju Velez, da se Velezovi igraci grade i prodaju, to jest da se klub gradi na svom temelju. Ali nekima ovdje to nije pilo vode - nego je trebalo hrakat malo i po Rahimicu.

Ocigledno Rahimic se ispostavio kao pogodak - cim je imao priliku da se pokaze
Da li ce Velez do godine u Evropu? Zavisi, ali je definitivno da je krupnim koracima krenuo unaprijed nego li prethodnih i da se nesto radi dobro u klubu.

PS... mada mi smo samo 6 bodova iznad zone ispadanja - a 4 su kola ostala. Jos mi nismo sigurni.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 06 maj 2013, 17:40

MostaracVelezovac je napisao/la:Ibro je pun pogodak definitivno.

A po pitanju prica da ga uprava mora podrzat - pa uprava ga je i dovela, ta nismo ga mi s foruma doveli. Ako se sjecate sami kad je Dzafa bio trener, trazeno je bilo da Velezovi ljudi da vode Velez - tako je to klub objasnio. Pa kada sa Dzafom nije uspjelo, doveden je Rahimic. I odma je prica bila "jao bruke, Rahimic trener", "Rahimic vaki naki" , "pu **** ti klub vaki" itd itd itd - covjek je vec bio popljuvan nije ni usao u klub. Ali je i tada iz kluba dosao odgovor da ce se Velez vodit tako da Velezovi ljudi vode Velez, da Velezovi treneri treniraju Velez, da se Velezovi igraci grade i prodaju, to jest da se klub gradi na svom temelju. Ali nekima ovdje to nije pilo vode - nego je trebalo hrakat malo i po Rahimicu.

Ocigledno Rahimic se ispostavio kao pogodak - cim je imao priliku da se pokaze
Da li ce Velez do godine u Evropu? Zavisi, ali je definitivno da je krupnim koracima krenuo unaprijed nego li prethodnih i da se nesto radi dobro u klubu.

PS... mada mi smo samo 6 bodova iznad zone ispadanja - a 4 su kola ostala. Jos mi nismo sigurni.

Nemas se zasto sekirati ,Velez ostaje u ligi,prije cemo mi ispasti,ako nam bude trebalo 3 boda u zadnjem kolu ocekujem da cete nam vi kao susjedi-komsije pomoci u tome ! :D

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 06 maj 2013, 17:43

Jednom vam se '' pomoglo'' i grdno smo se zaebali. Mane više toga, desi li se prodaja neka idu onda svi u 3 pm.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 maj 2013, 18:16

Desi li se prodaja?

Pa pratis li ti GOSKove rezultate u zadnje 3-4 utakmice? Gosk uzeo Zrinjskog 0:3 u gostima.
Uzeo Sirokog i Leotara na svom terenu i u gostima uzeo bod Radniku.

A prije toga, u 15 kola uzeli 8 bodova, i sad odjednom u 4 kola uzeli 13.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 maj 2013, 19:38

kako cujem ovdje kod nas u gradaccu,da je vec velez izgubio u gradaccu,zna li neko nesto o tome,dali je zvijezda kupila utakmicu.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 06 maj 2013, 20:17

crvenobijeli je napisao/la:kako cujem ovdje kod nas u gradaccu,da je vec velez izgubio u gradaccu,zna li neko nesto o tome,dali je zvijezda kupila utakmicu.....
Pusti šuplju,dolazimo po pobjedu i nastavak niza :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 maj 2013, 20:42

Mislim da ovaj Velež ... istina je da smo i mi navijači zaneseni nizom nepobjedivosti koji još uvijek traje, htio sam reći, da ovaj Velež neće nikome prodavati utakmice, i da će se boriti do zadnje kapi krvi za svaki bod.

Same izjave trenera i igrača sugerišu nešto potpuno drugo. Vidjeti ćemo, ja se nadam da će obje ekipe ući normalno u utakmicu, i neka pobjedi bolji, na sportski način naravno.

Sretno i vama, i nama. Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2013, 21:19

Eh kako bi nam upala pobjeda protiv Zvijezde. :)

Mislim da smo realno izjednačeni sa njima, tako da će ovo biti utakmica koju će odlučiti jedan potez. :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 06 maj 2013, 23:52

MostaracVelezovac je napisao/la:Desi li se prodaja?

Pa pratis li ti GOSKove rezultate u zadnje 3-4 utakmice? Gosk uzeo Zrinjskog 0:3 u gostima.

Ako bude Zrinjskom za nešto trebalo, a da ovi naši prodaju. O tome pričamo. Ostali i me i ne zanimaju nešto previše pa znam da nema nijedan klub u BiH čist ali volio bih da to bude svedeno na minimum a pogotovo kad se radi o utakmicama sa mrskim rivalima.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 maj 2013, 00:57

Jarane ja jesam malo popio (a vjerujem da si i ti bio kad si pisao ovo), al nemoj me zezat da je GPSK uzeo 13 bodova u 4 kola :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 07 maj 2013, 02:01

Goodison je napisao/la:

Ako bude Zrinjskom za nešto trebalo, a da ovi naši prodaju. O tome pričamo. Ostali i me i ne zanimaju nešto previše pa znam da nema nijedan klub u BiH čist ali volio bih da to bude svedeno na minimum a pogotovo kad se radi o utakmicama sa mrskim rivalima.
ma nema nikakve prodaje pod ibrom, ide se na produzenje serije bez poraza do kraja sezone! a znaju u upravi kad bi u tom slucaju prodali komsijama da bi sve pozitivno sto je uradjeno u zadnje 2 godine propalo i da se nikad nebi oprostilo od raje! mada neznam sto se o ovom ikako prica, nema sanse da ni mi ni komsije ispadnemo, mogucnost za to je mozda 0,001%! da bi to ikako bila opcija travnik i gosk bi morali dobit sve preostale tekme do kraja dok bi komsije pa eto i mi morali izgubit sve do kraja! nismo ni onda kaknju pustili kad su komsije trebale ispast! scenario bio mi pustimo kaknju u vrapcicima komsije ispadaju, mi dobijemo kakanj komsije ostaju a kakanj ispada! tako i bi na kraju, uzeli kakanj i komsije ostale u ligi!

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2013, 08:26

Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra... :evil: :evil:
admir vladavic se nece naci u autobusu za gradacac jer je namjestena utakmica..
ovo je sve tanino maslo !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 maj 2013, 09:15

brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 07 maj 2013, 09:42

mujoisuljo je napisao/la:
brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.
ako nas sutra nepustite i necemo vas pobijedit to je sigurno
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2013, 10:30

zvijezda mi je jedan od najdražih klubova u PLBiH ;) ..ali budimo realni, pričati o nekoj prodaji ovdje javno je smiješno, a evo zašto? zato što ni VELEŽ nije siguran u opstanak, jer 4 kola prije kraja prvenstva bježi tom famoznom GOŠK-u 6 bodova...ako to što kažete je tačno, onda trebate znati da ni VELEŽ nije glup, iz razloga što će se u gradačcu osluškivati rezultat iz zenice i iz travnika, jer ako GOŠK izgubi, moguće je da VELEŽ I ZVIJEZDA odigraju miroljubivo x, ako dobije, onda je sve moguće, jer bi u tom slučaju i VELEŽ bio ugrožen, a zaboravljamo da nam za vikend Željo dolazi. jedan od zvijezdaša je napisao da je VELEŽ vratio Zvijezdi uslugu kada je njima trebalo za opstanak, nakon što su oni nas spasili, a ako je to tačno onda su i jedni i drugi kvit....mada mislim da će biti x, ali ko zna...možda široki sutra zapne kontra travnika i dobije ih onda su definitivno ispali, jer imaju 2 uzastopna gostovanja...

zvijezda bi opstanak mogla potvrditi u subotu kontra leotara, koji je rasterećen, i da tu riješe sve dileme...

bez obzira na sve kalkulacije ZVIJEZDA opstaje.... ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 maj 2013, 14:26

Nismo ni mi u poziciji da pustamo utakmice. GOSK i Travnik pobjede,mi izgubimo, sta onda?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2013, 14:39

velež ne smije rizikovati, jer hvala bogu još ne zavisi od drugih ekipa, zato moraju igrati prvo za sebe, inače će biti drame pred kraj sezone, a to nam ne treba... ;)

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 07 maj 2013, 14:51

AlemC85 je napisao/la:velež ne smije rizikovati, jer hvala bogu još ne zavisi od drugih ekipa, zato moraju igrati prvo za sebe, inače će biti drame pred kraj sezone, a to nam ne treba... ;)
ma kanit se suplji prica, ja nevjerujem u nikakve stele dok mi se nedokaze. realno svak moze dobit svakog u fudbalu, takav je sport! 90% uvijek dobija favorit ali imas i onu gdje nekad izgubi, protivniku se posreci, neka kontra nesto i dobiju! a mi smo svakako favorit u ovoj tekmi, ocekuje se barem bod ili sva tri od veleza jer smo realno kvalitetnija ekipa! e ja cu tek vjerovat u neke stele ako zijanimo i jos uz to se na snimcima vidi sklanjanje od lopte i nezalaganje nasi igraca! ali ja vjerujem da se to nece desit i da cemo nastavit seriju danas!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 maj 2013, 16:50

Kakve gluposti se pišu na ovom topicu nakon što je sve krenulo ka boljem, to je naprosto nevjerovatno.

A sada, ajmo tražiti logiku u ovom postu
utakmica je prodata sad ne znam kako
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...
:lol: samo se unosi nemir i pišu gluposti. Ni Velež nije siguran 100 % u svoj opstanak, i sigurno neće sutra pustiti Zvijezdi, ako pobjede na sportski način, kapa dole.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 07 maj 2013, 18:16

ljudi nasi jesu manekeni ali kad hoce mogu odigrat dobru utakmicu a ovu sutra moraju nismo ni mi toliko losi sto ce se vidjet sutra nek sve bude fer i korektno i nek pobjedi bolji to je moja zelja a mi ako sutra ne pobjedimo vas lose nam se pise. pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.