RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ibro je pun pogodak definitivno.
A po pitanju prica da ga uprava mora podrzat - pa uprava ga je i dovela, ta nismo ga mi s foruma doveli. Ako se sjecate sami kad je Dzafa bio trener, trazeno je bilo da Velezovi ljudi da vode Velez - tako je to klub objasnio. Pa kada sa Dzafom nije uspjelo, doveden je Rahimic. I odma je prica bila "jao bruke, Rahimic trener", "Rahimic vaki naki" , "pu **** ti klub vaki" itd itd itd - covjek je vec bio popljuvan nije ni usao u klub. Ali je i tada iz kluba dosao odgovor da ce se Velez vodit tako da Velezovi ljudi vode Velez, da Velezovi treneri treniraju Velez, da se Velezovi igraci grade i prodaju, to jest da se klub gradi na svom temelju. Ali nekima ovdje to nije pilo vode - nego je trebalo hrakat malo i po Rahimicu.
Ocigledno Rahimic se ispostavio kao pogodak - cim je imao priliku da se pokaze
Da li ce Velez do godine u Evropu? Zavisi, ali je definitivno da je krupnim koracima krenuo unaprijed nego li prethodnih i da se nesto radi dobro u klubu.
PS... mada mi smo samo 6 bodova iznad zone ispadanja - a 4 su kola ostala. Jos mi nismo sigurni.
A po pitanju prica da ga uprava mora podrzat - pa uprava ga je i dovela, ta nismo ga mi s foruma doveli. Ako se sjecate sami kad je Dzafa bio trener, trazeno je bilo da Velezovi ljudi da vode Velez - tako je to klub objasnio. Pa kada sa Dzafom nije uspjelo, doveden je Rahimic. I odma je prica bila "jao bruke, Rahimic trener", "Rahimic vaki naki" , "pu **** ti klub vaki" itd itd itd - covjek je vec bio popljuvan nije ni usao u klub. Ali je i tada iz kluba dosao odgovor da ce se Velez vodit tako da Velezovi ljudi vode Velez, da Velezovi treneri treniraju Velez, da se Velezovi igraci grade i prodaju, to jest da se klub gradi na svom temelju. Ali nekima ovdje to nije pilo vode - nego je trebalo hrakat malo i po Rahimicu.
Da li ce Velez do godine u Evropu? Zavisi, ali je definitivno da je krupnim koracima krenuo unaprijed nego li prethodnih i da se nesto radi dobro u klubu.
PS... mada mi smo samo 6 bodova iznad zone ispadanja - a 4 su kola ostala. Jos mi nismo sigurni.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Ibro je pun pogodak definitivno.
Nemas se zasto sekirati ,Velez ostaje u ligi,prije cemo mi ispasti,ako nam bude trebalo 3 boda u zadnjem kolu ocekujem da cete nam vi kao susjedi-komsije pomoci u tome !

Jednom vam se '' pomoglo'' i grdno smo se zaebali. Mane više toga, desi li se prodaja neka idu onda svi u 3 pm.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Desi li se prodaja?
Pa pratis li ti GOSKove rezultate u zadnje 3-4 utakmice? Gosk uzeo Zrinjskog 0:3 u gostima.
Uzeo Sirokog i Leotara na svom terenu i u gostima uzeo bod Radniku.
A prije toga, u 15 kola uzeli 8 bodova, i sad odjednom u 4 kola uzeli 13.
Pa pratis li ti GOSKove rezultate u zadnje 3-4 utakmice? Gosk uzeo Zrinjskog 0:3 u gostima.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
kako cujem ovdje kod nas u gradaccu,da je vec velez izgubio u gradaccu,zna li neko nesto o tome,dali je zvijezda kupila utakmicu.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Pusti šuplju,dolazimo po pobjedu i nastavak nizacrvenobijeli je napisao/la:kako cujem ovdje kod nas u gradaccu,da je vec velez izgubio u gradaccu,zna li neko nesto o tome,dali je zvijezda kupila utakmicu.....

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mislim da ovaj Velež ... istina je da smo i mi navijači zaneseni nizom nepobjedivosti koji još uvijek traje, htio sam reći, da ovaj Velež neće nikome prodavati utakmice, i da će se boriti do zadnje kapi krvi za svaki bod.
Same izjave trenera i igrača sugerišu nešto potpuno drugo. Vidjeti ćemo, ja se nadam da će obje ekipe ući normalno u utakmicu, i neka pobjedi bolji, na sportski način naravno.
Sretno i vama, i nama. Forzza Velež !
Same izjave trenera i igrača sugerišu nešto potpuno drugo. Vidjeti ćemo, ja se nadam da će obje ekipe ući normalno u utakmicu, i neka pobjedi bolji, na sportski način naravno.
Sretno i vama, i nama. Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eh kako bi nam upala pobjeda protiv Zvijezde. 
Mislim da smo realno izjednačeni sa njima, tako da će ovo biti utakmica koju će odlučiti jedan potez.

Mislim da smo realno izjednačeni sa njima, tako da će ovo biti utakmica koju će odlučiti jedan potez.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ako bude Zrinjskom za nešto trebalo, a da ovi naši prodaju. O tome pričamo. Ostali i me i ne zanimaju nešto previše pa znam da nema nijedan klub u BiH čist ali volio bih da to bude svedeno na minimum a pogotovo kad se radi o utakmicama sa mrskim rivalima.MostaracVelezovac je napisao/la:Desi li se prodaja?
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Jarane ja jesam malo popio (a vjerujem da si i ti bio kad si pisao ovo), al nemoj me zezat da je GPSK uzeo 13 bodova u 4 kolaMostaracVelezovac je napisao/la:Desi li se prodaja?

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma nema nikakve prodaje pod ibrom, ide se na produzenje serije bez poraza do kraja sezone! a znaju u upravi kad bi u tom slucaju prodali komsijama da bi sve pozitivno sto je uradjeno u zadnje 2 godine propalo i da se nikad nebi oprostilo od raje! mada neznam sto se o ovom ikako prica, nema sanse da ni mi ni komsije ispadnemo, mogucnost za to je mozda 0,001%! da bi to ikako bila opcija travnik i gosk bi morali dobit sve preostale tekme do kraja dok bi komsije pa eto i mi morali izgubit sve do kraja! nismo ni onda kaknju pustili kad su komsije trebale ispast! scenario bio mi pustimo kaknju u vrapcicima komsije ispadaju, mi dobijemo kakanj komsije ostaju a kakanj ispada! tako i bi na kraju, uzeli kakanj i komsije ostale u ligi!Goodison je napisao/la:Ako bude Zrinjskom za nešto trebalo, a da ovi naši prodaju. O tome pričamo. Ostali i me i ne zanimaju nešto previše pa znam da nema nijedan klub u BiH čist ali volio bih da to bude svedeno na minimum a pogotovo kad se radi o utakmicama sa mrskim rivalima.MostaracVelezovac je napisao/la:Desi li se prodaja?
-
- Kontakt:
Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...
admir vladavic se nece naci u autobusu za gradacac jer je namjestena utakmica..
ovo je sve tanino maslo !

-
- Kontakt:
Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...![]()
![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
ako nas sutra nepustite i necemo vas pobijedit to je sigurnomujoisuljo je napisao/la:Velež ima dobre odnose sa Zvijezdom i mislim da je to u pitanju.Nevjerujem da su ikakve pare radile.Realno je da ne zapinjemo protiv prijateljskog kluba kad svi drugi štele.Da bi opstao u ovoj bari krokodila moraš se sa svime služiti, žalosno ali istinito.brato brato je napisao/la:Ljudi samo da znate ... utakmica je prodata sad ne znam kako ili 3 za 3 il u parama
al znam sigurno da ce velez izgubit sutra...![]()
![]()
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
zvijezda mi je jedan od najdražih klubova u PLBiH
..ali budimo realni, pričati o nekoj prodaji ovdje javno je smiješno, a evo zašto? zato što ni VELEŽ nije siguran u opstanak, jer 4 kola prije kraja prvenstva bježi tom famoznom GOŠK-u 6 bodova...ako to što kažete je tačno, onda trebate znati da ni VELEŽ nije glup, iz razloga što će se u gradačcu osluškivati rezultat iz zenice i iz travnika, jer ako GOŠK izgubi, moguće je da VELEŽ I ZVIJEZDA odigraju miroljubivo x, ako dobije, onda je sve moguće, jer bi u tom slučaju i VELEŽ bio ugrožen, a zaboravljamo da nam za vikend Željo dolazi. jedan od zvijezdaša je napisao da je VELEŽ vratio Zvijezdi uslugu kada je njima trebalo za opstanak, nakon što su oni nas spasili, a ako je to tačno onda su i jedni i drugi kvit....mada mislim da će biti x, ali ko zna...možda široki sutra zapne kontra travnika i dobije ih onda su definitivno ispali, jer imaju 2 uzastopna gostovanja...
zvijezda bi opstanak mogla potvrditi u subotu kontra leotara, koji je rasterećen, i da tu riješe sve dileme...
bez obzira na sve kalkulacije ZVIJEZDA opstaje....

zvijezda bi opstanak mogla potvrditi u subotu kontra leotara, koji je rasterećen, i da tu riješe sve dileme...
bez obzira na sve kalkulacije ZVIJEZDA opstaje....

Nismo ni mi u poziciji da pustamo utakmice. GOSK i Travnik pobjede,mi izgubimo, sta onda?
velež ne smije rizikovati, jer hvala bogu još ne zavisi od drugih ekipa, zato moraju igrati prvo za sebe, inače će biti drame pred kraj sezone, a to nam ne treba... 

ma kanit se suplji prica, ja nevjerujem u nikakve stele dok mi se nedokaze. realno svak moze dobit svakog u fudbalu, takav je sport! 90% uvijek dobija favorit ali imas i onu gdje nekad izgubi, protivniku se posreci, neka kontra nesto i dobiju! a mi smo svakako favorit u ovoj tekmi, ocekuje se barem bod ili sva tri od veleza jer smo realno kvalitetnija ekipa! e ja cu tek vjerovat u neke stele ako zijanimo i jos uz to se na snimcima vidi sklanjanje od lopte i nezalaganje nasi igraca! ali ja vjerujem da se to nece desit i da cemo nastavit seriju danas!AlemC85 je napisao/la:velež ne smije rizikovati, jer hvala bogu još ne zavisi od drugih ekipa, zato moraju igrati prvo za sebe, inače će biti drame pred kraj sezone, a to nam ne treba...
Kakve gluposti se pišu na ovom topicu nakon što je sve krenulo ka boljem, to je naprosto nevjerovatno.
A sada, ajmo tražiti logiku u ovom postu
samo se unosi nemir i pišu gluposti. Ni Velež nije siguran 100 % u svoj opstanak, i sigurno neće sutra pustiti Zvijezdi, ako pobjede na sportski način, kapa dole.
A sada, ajmo tražiti logiku u ovom postu
utakmica je prodata sad ne znam kako

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ljudi nasi jesu manekeni ali kad hoce mogu odigrat dobru utakmicu a ovu sutra moraju nismo ni mi toliko losi sto ce se vidjet sutra nek sve bude fer i korektno i nek pobjedi bolji to je moja zelja a mi ako sutra ne pobjedimo vas lose nam se pise. pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.