volimliverpool je napisao/la:"Ovaj" ima svoj nick.
Ima i moderator.volimliverpool je napisao/la:Vidio sam i šta je moderator napisao

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
volimliverpool je napisao/la:"Ovaj" ima svoj nick.
Ima i moderator.volimliverpool je napisao/la:Vidio sam i šta je moderator napisao
Übermensch se pishe :p . Nego, vidim svi smo igrali Medeke.Uh,kako chemo slatko da popadamo..Mancho,Arsenal 3+,Palermo moraju dochi vecheras.Monolog je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:"Ovaj" ima svoj nick.Ima i moderator.volimliverpool je napisao/la:Vidio sam i šta je moderator napisaoDoduše, ja i nisam čovjek, ja sam nadčovjek, Nietzscheov Ubermansch.
mandraX je napisao/la:a jbt...pa svak ziv sumnja u Medvjedesad bi vam malo statistiku pokazao al nemogu jer sam preko moba :/ pa zadnju tekmu ih Medvjedi tukli 7 : 1...Olimpija najgora gostujuca momcad lige...Medvescaku se prije svega vraca NAJBOLJI strijelac...zatim Powers + ako Kristan bude raspolozen na golu Medvjeda, nema Olimpija sta tu traziti...deranje
kako igra Medveščak(gledaš li) ,može li bar na produžetke dobitimandraX je napisao/la:uuu kako bi valjalo kad bi ovaj Frisk Asker dao barem jedan..hhuh
Tako je momci, 4 : 0
KAC 3 : 2
ne gledam brate, kad bi barem izjednačili u 2/3...jbt nemogu da vjerujem da gube od Olimpijelegenda reala je napisao/la: kako igra Medveščak(gledaš li) ,može li bar na produžetke dobiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.