BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Kakva bi to satisfakcija za Mirzu bila, prvi osvojen challenger i WC za najveci GS. Ajde Sela dobijaj to ccc
Onda Britanska Teniska Federacija bira među igračima koji su ostvarili dobre rezultate, npr Kudla je igrao finale već na jednom turniru, Saville također, a nešto mi se čini da bi oni uvijek dobili pozivnicu prije Mirze.bhsport je napisao/la:To mi je bas nevjerovatno da Mirza uspije, ali nikad se sa njim ne zna. Idemo zapeti danas, pa sta bude.Forster je napisao/la:Na Mirzi je da glasaUnofficialpage je napisao/la:Kako bi to odlično bilo. Mislim da nijedn naš igrač nije dobio WC za neki veći turnir, najviše se pričalo da će Damir dobit za Barcelonu.![]()
Ako ima kakvo glasanje ko će dobit WC da izdominiramo?![]()
Praksa je da se pobjednicima ovih Challengera prije Wimbledona daju pozivnice, ostale su još dvije da se podijele, najvjerovatnije za Ebdena i pobjednika ovog turnira
Sta se desava da npr Dodig dobije Mirzu u finalu, a Dodig je svakako u MD?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Hajde Mirza naostri reket i ubi ga servom

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Jel' to nema stream-a? :/
Edit. Našao sam stream
Edit. Našao sam stream

Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 18 jun 2015, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Slazem se, nista probati sve pa sta bude, ne trebamo se puno nadati.Forster je napisao/la:
Onda Britanska Teniska Federacija bira među igračima koji su ostvarili dobre rezultate, npr Kudla je igrao finale već na jednom turniru, Saville također, a nešto mi se čini da bi oni uvijek dobili pozivnicu prije Mirze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
http://livestream.com/ATP/ilkley2015centrecourtVedad87 je napisao/la:Jel' to nema stream-a? :/
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Hvala drugForster je napisao/la:http://livestream.com/ATP/ilkley2015centrecourtVedad87 je napisao/la:Jel' to nema stream-a? :/
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Odma servis izgubi...
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Izgubi brejk i odigra drugi gem loše. Ali evo sad je ovaj dobro odigrao. Imao je i as.
Ovaj zna igrati na travi a i dosadasnji rezultati u karijeri to govore i Mirza mora ponuditi vise od jucerasnjeg izdanja da prodje dalje. Ukrajinac je primjer sta znaci igrati pod americkom zastavom, puno WC i turnira na americkom tlu. Bez velikih rezultata, s 22 godine vec ima 758 000 dolara zaradjenih!
Nestrpljiv je, kao da mu se poslije 6 izmjena ne igra pa odvali slajs u mrezu. Meni su ove djevojcice sto kupe loptice sega, sad lopta na metar i po od ove jedne nece da pruzi ruku vec trci ova s druge strane

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Dobro, ovo je pravi test, jer ovakve igrace ce dobiti u kvalama za Wimbledon.
Neka se navikne.
Neka se navikne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ode prvi set 6 3
Zasluzeno je izgubio prvi set
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše, vrlo loše. Teško može do preokreta, Kudla je bolji teniser.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Konstantno gura lopticu, ko zna kad je zadnji put udario forhend kako treba
Mozda par ovakvih poena promjeni situaciju
Moze ovo Mirza okrenuti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.