NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 31 avg 2014, 21:45

lovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
pravo poslozena ekipa i kulturna bez prigovora bez valjanja po terenu. pobjeda zasluzena.sretno u nastavku

a ako je boris gavran novi trener onda yebi ga
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 31 avg 2014, 22:27

juniori Slavija - Zvijezda 1:1 (Stojanović 75' / Čolić 2')

kako sam malo prije cuo jucer na tribinama je bio i anid travancic
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 sep 2014, 00:04

nedžad je napisao/la:juniori Slavija - Zvijezda 1:1 (Stojanović 75' / Čolić 2')

kako sam malo prije cuo jucer na tribinama je bio i anid travancic
Utakmica prekinuta par minuta prije kraja, mali Čolić jako udario našeg golmana u želji da dodje do lopte.

Inače kakvi su vam juniori i kadeti uopšte ? Prošle sezone nisu bili nešto kada sam gledao.

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 01 sep 2014, 00:09

:tokralju: Dori covjek je veliki borac dao je sve od sebe. Ne treba ni zamjerit ovim igracima sto su tu njih 4 ili 5 vrijede nesto al nisu ni oni krivi sto ne znaju igrat. Po meni jedini krivac je uprava pa u ove 2 godine tj 4 polusezone otislo je more igraca i dolazilo jos vise da se iz svake polusezone ostavljalo po 3 igraca za 2 godine bi imali ekipu top. Mnogo je tu nepravde i svega a mi i dalje sutimo i samo preko foruma pametujemo jos jednom bravo doro svi znamo da se od govana pita ne pravi

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 sep 2014, 06:23

Trenutna situacija se ne popravlja identifikujući krivca u proslosti.Svi znamo,bili,prosli i otisli.Nama ostaje da zbijemo i konsuldujemo redove,nađemo adekvatnog trenera i po mogućnosti pojačanja.Što se tiče Travančića,to bi mogao biti onaj crni gavran koji je bio na ćevapima u subotu :D ,tako da od tog pojačanja nema nista.Trebali smo vidjeti sinoć kako su igrali glavni konkureti za opstanak Travnik :thumbup: ,Mladost :thumbup: ,Drina :thumbup: ,Radnik :thumbup: ,Vitez :thumbup: ....mada nisu svi pobijedili ali su pokazali zavidnu spremu,borbenost i lijepu igru,na kraju krajeva igru dostojnu za P.L.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 01 sep 2014, 08:48

zmaj348 je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
Slavija bila puno opasnija,konkretnija i u više navrata prijetila našem golu,sasvim zaslužena pobjeda,malo je sudac ponovo bio na vašoj strani ali ništa što bi uticalo na tok utakmice,zaslužena pobjeda...Nego za simpatizere Zvijezde vidim da nije niko napisao da je novi šef struke Boris Gavran?
Boris Gavran :puke: :puke: :puke:

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 01 sep 2014, 11:58

moranjak je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Slavija bila puno opasnija,konkretnija i u više navrata prijetila našem golu,sasvim zaslužena pobjeda,malo je sudac ponovo bio na vašoj strani ali ništa što bi uticalo na tok utakmice,zaslužena pobjeda...Nego za simpatizere Zvijezde vidim da nije niko napisao da je novi šef struke Boris Gavran?
Boris Gavran :puke: :puke: :puke:
Nije Gavran, nego Kemal Alispahic. Ako nemate provjerene informacije onda radije nemojte ništa pisat. :tralala:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 01 sep 2014, 12:13

a koliko je tacna ta informacija da je Kemal Alispahic novi trener jer po meni bolji je izbor on nego boris gavran
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 01 sep 2014, 12:22

nedžad je napisao/la:a koliko je tacna ta informacija da je Kemal Alispahic novi trener jer po meni bolji je izbor on nego boris gavran
U avazu pise najblizi za trenera Zvijezde Husnija Arapovic dali su ovi nasi normalni spominjati njegovo ime sramote se dzaba po novinama :wtf:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 sep 2014, 12:54

ja sam čuo od čovjeka koji je dugo god. igrao za Zvijezdu i jako je blizak sa ovima u klubu,po meni je bolje da nije istina jer objektivno nije Gavran sada neko trenersko ime ko će ove naše dovesti u red...

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 01 sep 2014, 12:57

pametnije dovesti nekog mladog ambicioznog trenera , koji je zeljan dokazivanja nego ovi sto samo lete za lovom... Toliko je slobodnih trenera za PRO Licencom u nas , pa nemate ionako sta izgubiti nit Je Gavran neko ime , a bgm ni Arapovic... Ono sto vama treba po mom je neko ko nije iz Gradacca , i ko moze u nosi neke nove vrijednosti i nacin rada

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 01 sep 2014, 14:00

ne znam koliko je tacno ali malo prije sam cuo da se spominje dalibor kozic kao novi golman zvijezde
http://www.transfermarkt.co.uk/dalibor- ... ler/190820
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2014, 15:16

Kemo je pravi izbor!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 01 sep 2014, 15:21

bistrikboy je napisao/la:Kemo je pravi izbor!
Nadamo se da ce nas izvuc iz krize ,bas me zanima koji stil igre preferira kemo

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 sep 2014, 15:44

nedžad je napisao/la:ne znam koliko je tacno ali malo prije sam cuo da se spominje dalibor kozic kao novi golman zvijezde
http://www.transfermarkt.co.uk/dalibor- ... ler/190820
Kozić ukolilo bi došao ne bi imao pravo nastupa do narednog prijelaznog roka jer je nastupao za Rudar u zvaničnim utakmicama nakon što je zatvoren prijelazni rok u BiH

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 01 sep 2014, 16:25

Ja vam kažem da je Kemal Alispahic novi trener Zvijezde, znači nije nikakvo nagađanje... Čovjek je pristao voditi Zvijezdu, samo što Zvijezda neće to objaviti dok Kemal ne stigne u Gradacac. Sve ostalo što pročitate znajte da nije tačno.

EDIT: Samo još da dodam da se mjesto prvo nudilo Taletu i Durgutu. Kemo je već duže vrijeme u kontaktu sa našim klubom, već se ranije radilo na njegovom dolasku.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 01 sep 2014, 18:47

Valjda bude kakve fajde od ovog Travancica, za razliku od Sarajeva i Zenice i nemamo mu bas sta za ponuditi, bar sto se nocnog zivota tice :D pa se nadam da bi to nam mogao biti od koristi.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 01 sep 2014, 18:53

Brezovac je napisao/la:Valjda bude kakve fajde od ovog Travancica, za razliku od Sarajeva i Zenice i nemamo mu bas sta za ponuditi, bar sto se nocnog zivota tice :D pa se nadam da bi to nam mogao biti od koristi.
On ako se dohaviza , moze stvarno postati odlican igrac.Ima fin dribling i sut , ali on maksimalno ima snage za 25 minuta.On poslije toga ni hodati ni disati ne može.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 sep 2014, 22:27

imamo dobre sanse da se izvucemo iz krize.imamo par utakmica kuci i par na strani gdje moramo ubiljeziti bodove. nadam se povratku povrijedenih i dolasku golmana i anida.uz cvrstu ruku keme moramo poceti pobjedivati.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 02 sep 2014, 01:16

znalo se odavno da ce doci kemo alispahic za sefa ima u mojim postovima proslim.....travancic isto....trebao je doci djelmic ...zec...a sada od golmana dva su u opciji jedan je bio bolji po izboru sporta novina od karica u prvoj ligi federacije kad je zvijezda billa tamo joj kakanj ...gusari a drugi je po meni naj jaci gollman u drzavi po mom ukusu basss...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.