Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenu

Yebo ti pas mater uzpeovsku

Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenu
Tko je ljutio kerčića malog?robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
Yebo ti pas mater uzpeovsku![]()
Zaista ne znam kako administracija dopusta ovakvo pisanje bilo koje strane.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
Ja mislim da žele, čak je izgledno da je poželjno s obzirom da se tolerišu i ovaj i tokmak iz Gabele i Tobe i izvjesni boatenk.Evander je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:11Zaista ne znam kako administracija dopusta ovakvo pisanje bilo koje strane.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
Ovo je na nivoi krezavog neandertalca iz najzaostalije prapizdine.
@Admin je li zelite da vam ovako izgleda sportski forum?
Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:21Ja mislim da žele, čak je izgledno da je poželjno s obzirom da se tolerišu i ovaj i tokmak iz Gabele i Tobe i izvjesni boatenk.Evander je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:11Zaista ne znam kako administracija dopusta ovakvo pisanje bilo koje strane.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:40
Majmune sta ti gleda juce jel utakmicu ili dokumentarac o ustaskim zlocinima na terenuigranje rukom kod prvog gola, faul nad jovicem prije penala
Ovo je na nivoi krezavog neandertalca iz najzaostalije prapizdine.
@Admin je li zelite da vam ovako izgleda sportski forum?
[/quot
Tokmak ti je onaj krmak sto te napravi
Da si ti sinoc bio na grbavici, napisali bi 9000.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:07Nesretnici ako ne kukaju na sudije, obavezno prebace spin i cmizdrenje na pricu o posjeti![]()
IzdrziHyperOS je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:10Da si ti sinoc bio na grbavici, napisali bi 9000.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:07Nesretnici ako ne kukaju na sudije, obavezno prebace spin i cmizdrenje na pricu o posjeti![]()
Ma da, navlacilo se juce se za Borac preko Sloge i Rudara, to se bas vidibordobijeli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:58Normalno da je počelo ovaj penal što je svirnuo za slogu protiv Sarajeva nikad ni u snu neće pomisliti protiv Borca svirati . Da ne pričamo o kriterijima faula i nadoknadi vremena 3 minute u Doboju i Grbavici produžetka a realno po 8 minuta. Degutantno je vise pricati koliko se šilji protiv sarajevskih klubova . Na stranu sad loš ulazak u sezonu to je drugi par opanaka al ono što je konstanta to je da FKS I FKŽ nemaju nikakav status i respekt od sudija . Zamisli u Srbiji da su Tsc i Radnički zasticeni od cz I partizan ili da se u Hrv šilji protiv Hajduka i Dinama to nije moguće.
Apsolutno kritika ide za igrace Sarajeva I svjesni smo svega . Isto tako nismo glupi da ne vidimo da nam sudije ne daju dignuti glave iz blata ,gledam 70% utakmica naše lige i vidim kako se odnose sudije prema igračima sarajeva ,željezničara a kako prema igračima borca ,kako var provjerava,kriteriji prekrsaja, produzetak utakmice,kazne zbog skandiranja itd itd .MikiPirs je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:16Ma da, navlacilo se juce se za Borac preko Sloge i Rudara, to se bas vidibordobijeli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:58Normalno da je počelo ovaj penal što je svirnuo za slogu protiv Sarajeva nikad ni u snu neće pomisliti protiv Borca svirati . Da ne pričamo o kriterijima faula i nadoknadi vremena 3 minute u Doboju i Grbavici produžetka a realno po 8 minuta. Degutantno je vise pricati koliko se šilji protiv sarajevskih klubova . Na stranu sad loš ulazak u sezonu to je drugi par opanaka al ono što je konstanta to je da FKS I FKŽ nemaju nikakav status i respekt od sudija . Zamisli u Srbiji da su Tsc i Radnički zasticeni od cz I partizan ili da se u Hrv šilji protiv Hajduka i Dinama to nije moguće.(sta ke bolesnih mozgova i stvaranja izmisljenih slika)
Zeljeli smo fer i korektno sudjenje, u ova tri kola smo to i dobili (uz manje greske, ove nadkonade i crveno Velezu sto nike sviran), zato cutite i uticite na vase balerine da treniraju i igraju u skladu sa tim koliko su placeni.
Potencijalni crveni za Zorana kvrzica "belog" . VAR ostaje nijem. Majkl majkl ko vas ne zna ....
I odma su kažnjeni debelo ti iz Var sobe . Andjusicu slome nogu u BL Valjic kaže dovoljna kazna zuti , pjeva se ratnim zločinima nema kazne. Itd itd. Sarajevo igra loše i zato i imamo 1 bod i prosle sezone gdje god nismo bili pravi otkinuli su nam bodove . Zrinjski,Borac i da igraju loše dobiju poguranac i pobjede i još ima sigurne bodove radnik, rudar ,sloga . Jednostavno nemaju svi iste uslove za igru .
Vrlo vjerovatno, ni za to VAR nije zvao. Poenta je ta da nije tacno da se Sarajevo i Zeljo guraju u blato za rad Borca. Ali ako vam je lakse da si pravdate milione (mislim da ove iz Sarajeva) samo se i dalje zavaravajte.Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:38Evo ja cu reci,kao sto sam i rekao da je crveni ko kuca za Velez,sad ti meni reci jel kvrzic isto trebao dobiti drugi zuti?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Direktorcic, NazorUso i 22 gosta.