Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 11 sep 2011, 17:17

Steta sto se Cleverley povrijedi bas uoci "jacih" utakmica, Chelsea i Benfica, jer me bas zanimalo kako ce se u takvoj igri snaci, steta.

@Valencia

A meni niko nije vjerovao kada sam rekao da ce Jones biti najvece pojacanje za United.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 sep 2011, 17:35

Povrede su nezaobilazne ali svaki put kad nam se neki veznjak povrijedi to je strepnja. Možda povreda Clevsa bude veći udarac nego povrede Vidića i Ria, ili recimo Welbecka. Prošle sezone smo imali problema sa krilnim igračima, ove sa veznjacima. Ali za nadati se da se neće toliko osjetiti Tomov izostanak jer se potpuno oporavio Fletch. Tu naravno imamo još Carricka i Giggsa a može još uvijek uskočiti i Gibson, niste ga valjda zaboravili, još je naš. :mrgreen: :D
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 11 sep 2011, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 11 sep 2011, 17:36

Pravi test i za ManU i za Chelsea ce biti sljedeci vikend!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 sep 2011, 18:49

Rooney88 je napisao/la:Steta sto se Cleverley povrijedi bas uoci "jacih" utakmica, Chelsea i Benfica, jer me bas zanimalo kako ce se u takvoj igri snaci, steta.
Znači nisi gledao utakmicu kontra Citya , Spursa i Arsenala ?
A Valenica car si . Navratiš bacit diskusiju o tomitom igraču a svako kolo nas prosvijetliš da il' nisi gledao utakmicu , ili si samo poluvrijeme uspio sastavit ili se uključiš zadnjih dvajst minuta . Kako uopšte da pričamo bilo šta ? Kako da stav koji imaš prema određenim igračima , recimo Andersonu možeš graditi na ponekad ogledanoj utakmici gdje možda potrefiš čovjekov loš dan ... Nemoj batje priki .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 sep 2011, 18:52

A gdje si ti prika da nam kažeš jesi odgledao jučerašnju utakmicu jer je mali Meksikanac bio u početnom sastavu, i ako jesi kako ti se činio?

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 sep 2011, 19:05

Prika nije gledao direktno tekmu jer je imao svoju . Ipak sam pogledao snimak i moram reći da je pružio korektnu igru , naravno igru u polju . Lažno kretanje i tap-inanje je odlika malca i to ne treba pominjati uopće ali ono što treba popraviti je baš sinoć radio i to ga čini barem 40% boljim igračem nego se misli . A kakve nas muke čekaju sa Carrickom u ekipi bogtejebo . Pa dva igrača koja su uz Andersona i ovakvog Rooneya zaslužna za iole ležerniju i ljepšu igru sa dosta produktivnosti su vanka mjesec dana . Dobro Welbeck nešto manje ali teško da će se neosjetit izostanak .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2011, 19:12

Sir Matt je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Steta sto se Cleverley povrijedi bas uoci "jacih" utakmica, Chelsea i Benfica, jer me bas zanimalo kako ce se u takvoj igri snaci, steta.
A Valenica car si . Navratiš bacit diskusiju o tomitom igraču a svako kolo nas prosvijetliš da il' nisi gledao utakmicu , ili si samo poluvrijeme uspio sastavit ili se uključiš zadnjih dvajst minuta . Kako uopšte da pričamo bilo šta ? Kako da stav koji imaš prema određenim igračima , recimo Andersonu možeš graditi na ponekad ogledanoj utakmici gdje možda potrefiš čovjekov loš dan ... Nemoj batje priki .
Zar neko cita postove tog pametnjakovica? Pise najduze tekstove, a sa najmanje argumenata.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 sep 2011, 19:19

Aha , njega i još par vas . Ima stvari koje slično tumačimo , takođe dosta stvari gdje čitam u KBKK modeu ali i onih gdje ne mogu prešutjeti da ako ne voli nekog piše crap . Idem jest čokolino .

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 sep 2011, 19:26

Pa nije valjda da ste svi zaboravili Fletchera i Gibsona, ne mora značiti da će igrati Carrick? :D

A posljednja utakmica koju nismo pobijedili bila je ona protiv Barce u finalu LP.
Od tada, 6 pobjeda u pripremnim utakmicama, pobjeda protiv Cityja u Shieldu i četiri ligaška trijumfa. Ukupno 11 utakmica.

Sljedeća je sa Benficom u srijedu, prvi put ove sezone igrat ćemo zvaničnu utakmicu u novim gostujućim dresovima.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 sep 2011, 20:13

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 sep 2011, 20:19

Ovaj faking kontrast odnosno sharpen stile bi trebao značiti šta tačno ? Pa uveliko su ružniji pobogu . Dobro , ne brojim Berbatova . :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 sep 2011, 20:51

Sir Matt je napisao/la:
Protiv Citya je igrao poluvrjeme ali u utakmici gdje je igrala samo jedna ekipa. Onaj City nije napadao sekunde i djelovao je krajnje izgubljeno na terenu. Tottenham takodjer kao i Arsenal. Ja sam mislio da vidim Cleverleya u utakmicama gdje se timovi ne boje napasti. Sva 3 tima sto si nabrojao nisu previse kidisali na nas gol. Nema svrhe navoditi utakmicu protiv Arsenala kao argument. Napisao sam jacih ekipa (jacih utakmica) a onaj Arsenal je bio zaista preslab za ista vise.

P.S: Da, gledao sam sve i protiv Citya i Tottenhama i Arsenala. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 sep 2011, 21:46

Rooney88 je napisao/la: Protiv Citya je igrao poluvrjeme ali u utakmici gdje je igrala samo jedna ekipa. Onaj City nije napadao sekunde i djelovao je krajnje izgubljeno na terenu. Tottenham takodjer kao i Arsenal. Ja sam mislio da vidim Cleverleya u utakmicama gdje se timovi ne boje napasti. Sva 3 tima sto si nabrojao nisu previse kidisali na nas gol. Nema svrhe navoditi utakmicu protiv Arsenala kao argument. Napisao sam jacih ekipa (jacih utakmica) a onaj Arsenal je bio zaista preslab za ista vise.
Protiv Citya je uveliko Cleverley zaslužan što City nije imao priliku da napada jer je zajeedno sa Andersonom držao sredinu . Djelovao je odlično iako je City igrao trougao na sredini , znači snalazio se sa viškom čuvara a to nije jednostavno . Tottenham je napadao , kao i Arsenal . Tačnije napadali su koliko im je United omogućio . Daleko od tog da su došli branit neki rezultat ili štajaznam . Svi su igrali otvoreno i sve te ekipe su ultra jake , ništa slabije od Chelsea . Možda Spursi , ali i to možda . Dakle Cleverley je pokazao da može nositi se protiv jake sredine . Ništa jača nije Chelseaova sa Mikelom , onom kokoši od Ramiresa i pomalo uspavanim i tromim Lampardom . I baš pratim Carricka na snimci . Lik igra sa dva dodira cijelu utakmicu . Sa dva jeeebena dodira . Da se radi o sustavu Barce nekako bi mogao uskočiti umjesto Busqetsa i takva igra bi onda imala smisla ali kod nas se mora preuzeti odgovornost , praviti višak , više se nuditi i više davati .
Nani vjerovatno ispada već u srijedu iz tima jer se Valenica treba gurnut utakmicu prije Chelsea da se noge dogovore sa loptom od pauze . Treba nam taj marker na Coleu .

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 sep 2011, 22:14

Nani je, ja mislim, kupio sebi startnu postavu bar još neko vrijeme partijom protiv Boltona i dvije upisane asistencije koje se od njega najviše i očekuju.
Valencia bi mogao početi protiv Benfice ili će skoro pa sigurno ući ali za domaće prvenstvo i tekmu s Chelseajem Nani bi trebao startati a Ekvadorac na klupi čekati, ko zapeta puška, eventualni podbačaj Nanija ili Younga.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 11 sep 2011, 23:53

jel igra itko PES i jeste li probali PES 2012, ovaj prvi demo?

zašto je kvragu Manchester (OPET) tako loš (Kad kažem loš, mislim na to da je Man Utd iza Barce daleko najbolja ekipa u europi zadnje 3-4 godine, a u igrici je jedva u prvih 10)? Chicharito ima ocjenu ukupnu 72.. :O, Welbecka i Cleverleya nema nikako, a ako ih i bude imat ce ocjene vjerojatno 50-55, a Jones, Smalling nula bodova, samo je Young (relativno) pristojan, al nista posebno, opet losiji od (ionako jako podcjenjenog na igrici) Nanija.

Samo za usporedbu, Milan ima sve ocjene A, dok Man Utd ima jedno A (brzina) i sve ostalo B, znaci Milan je bolji u 5 od 6 kategorija. Smiješno. Da igraju međusobno, Milan bi u 2 utakmice izgubio sa 5 razlike min.

Zna li itko imaju li ti likovi iz Konamija ikakvu namjeru to popravljati ili je to to?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2011, 23:55

imas pesstatsdatabase.com i tu momci raspravljaju o ocjenama i vecinom su realne, imas i patcheve pa instaliras i bude sve ok..
Celik!3,2,2.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 sep 2011, 08:24

eric_cantona je napisao/la:jel igra itko PES i jeste li probali PES 2012, ovaj prvi demo?

zašto je kvragu Manchester (OPET) tako loš (Kad kažem loš, mislim na to da je Man Utd iza Barce daleko najbolja ekipa u europi zadnje 3-4 godine, a u igrici je jedva u prvih 10)? Chicharito ima ocjenu ukupnu 72.. :O, Welbecka i Cleverleya nema nikako, a ako ih i bude imat ce ocjene vjerojatno 50-55, a Jones, Smalling nula bodova, samo je Young (relativno) pristojan, al nista posebno, opet losiji od (ionako jako podcjenjenog na igrici) Nanija.

Samo za usporedbu, Milan ima sve ocjene A, dok Man Utd ima jedno A (brzina) i sve ostalo B, znaci Milan je bolji u 5 od 6 kategorija. Smiješno. Da igraju međusobno, Milan bi u 2 utakmice izgubio sa 5 razlike min.

Zna li itko imaju li ti likovi iz Konamija ikakvu namjeru to popravljati ili je to to?
Znam da nije temaPES ali eto kad je već spomenut Manchester da je loše urađen, ja neki dan uzeo baš Manchester, pa čovječe što sam god opucao s Rooneyem ušlo je - ali doslovno sve :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 sep 2011, 08:48

vejn aga runi trpa li trpa :D
SAF kralj... frajer godinama gradi, nadograđuje i uvijek ekipa za najviše domete..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 12 sep 2011, 16:56

Francuski internacionalac Patrice Evra smatra da će njegov saigrač iz Manchester City Wayne Rooney biti bolji od Lionela Messija.
Rooney je sa tri gola ponovo predvodio svoju ekipu do pobjede u gostima kod Boltona.

kakva greska novinara na ss.ba :lol:
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 sep 2011, 16:58

necko_gradacac je napisao/la:Francuski internacionalac Patrice Evra smatra da će njegov saigrač iz Manchester City Wayne Rooney biti bolji od Lionela Messija.
Rooney je sa tri gola ponovo predvodio svoju ekipu do pobjede u gostima kod Boltona.

kakva greska novinara na ss.ba :lol:
NACITANI su oni ovdje :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.