SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
ponosan što sam dio ovog tima
Zasto ismijavas covjeka kad je bilo namjesteno da ispadnu ili oni ili mi? Da nisam klasa kakva jesam sada bismo mi bili u barazu. Jedina pozitivna stvar je sto Delfini nisu uspjeli osvojiti.Mokes je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:13Nafako, da nije otkazan Tottenham, sad bi bili u baražu, ovako kao da gledam biće Atletico 2-0 i opet ćeš se izvući.legenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:11Grizzlies-Delfin 2:1
Green Dragons-Ljuta Krajina 0:1
Hoce li najveci baxuzi lige do prvog trofejaaa
EDIT, ipak ste već sad u baražu.
RANG NIŽE, SVE JE BLIŽE!!!
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kakva sezona Krajine od zacelja na polusezoni,do titule u zadnjem kolu na spektakularan nacin, cast Delfinima ali steta bi bilo da ovo nismo dobili, nakon ovakvog povratka.
Nakon trece lige, pa dvije druge, dosla je i ova najznacajnija prvoligaska. Jedna od rijetki ekipa sa osvojene sve tri lige.
Bravo Goalgetter!
Bravo LjumanM95!
Na ovakvoj sezoni!
Titula se ponovo slavi u Gorazdu
, cestitke mrskom domacinu, na dobrom domacinastvu
.
Nakon trece lige, pa dvije druge, dosla je i ova najznacajnija prvoligaska. Jedna od rijetki ekipa sa osvojene sve tri lige.
Bravo Goalgetter!
Bravo LjumanM95!
Na ovakvoj sezoni!
Titula se ponovo slavi u Gorazdu
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Prvo pitanje koga ismijavam, drugo kojeg čovjeka.
Mučna sezona u svakom slučaju. Pozitivno je i gol na oproštaju. Nadam se da si spremio kvalitetnu zamjenu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I hvala svakako sada već zaboravljenom Sarmelu, on je nekad bio dio FK Formula u najkonzervativnijem triu, koji je bio osuđen na neuspjeh bad boysi ss.ba lige: Heller, Sarmel i Coelho
- Goalgetter
- Kontakt:
Padovan je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:54Kakva sezona Krajine od zacelja na polusezoni,do titule u zadnjem kolu na spektakularan nacin, cast Delfinima ali steta bi bilo da ovo nismo dobili, nakon ovakvog povratka.
Bravo Goalgetter!
Bravo LjumanM95!
Na ovakvoj sezoni!
Titula se ponovo slavi u Gorazdu, cestitke mrskom domacinu, na dobrom domacinastvu
.
Ne prihvatam povlacenje. Imas ugovor i za iducu sezonu i ocekujem da ga odradis. Osim ako sam ne pronadjes kvalitetnu zamjenu.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:13Posla nas Atletiko u baraz
A nafake Formuli, Bilderi napuste ligu, Totenhama odgode, gdje su oni sadaku dijelili?
Kme kme kme
Cestitke mojim saigracima na uspjesnoj sezoni, zabavnom druzenju, Formula ce iduce sezone ici u najvisi rang, to je obecanje.
I nisam zaboravio onu kradju kod registracije utakmice, proizvoljno tumačenje pravila, sramota.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 30 dec 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vidi se da u Formuli igraju igraci koji vole Bajern.
Sklanjaju im se ekipe, samo da drzavni projekat pobijedi
Da nije bilo debilnih Bildera, ne bi ni imali priliku da nas stignete
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- legenda reala
- Kontakt:
Dragonsi iako ispadaju iz lige i dalje ostaju najtrofejnija i najbolja ekipa lige 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ekipa @Zadnjaklupa suvereno osvaja prvo mjesto u 3.ligi i ostaje zapamcena kao ekipa koja je primila najmanje golova u svim ligama. 2.liga, spremite se, stizemo i ne planiramo se zadrzavati dugo
Sve cestitke @bazinga i @Ustanik kojeg nema posljednja tri kola i za kojeg cemo nazalost morati pronaci zamjenu nakon nove godine.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- CROtorious
- Kontakt:
Topnici nisu uspjeli pobjedit 3vs1 i sa 0:0 im dosta da ostanu u ligi. Posto sam vecinu sezone odigrao sam mislim da cu od iduce sezone potrazit drugi klub.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
- legenda reala
- Kontakt:
Eto postavi baraž
Green Dragons-Blue Train
Topnici-Stolac Hercegovina
Crotorius pređi kod mne
Green Dragons-Blue Train
Topnici-Stolac Hercegovina
Crotorius pređi kod mne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- CROtorious
- Kontakt:
Ja cu napustit Joint i neka Konjicboy bude kapetan posto je jedini aktivan ostao. Kontaktirali su me iz Zadnje klupe pa cu kod njih od iduce sezone.
Zadnja Klupa
- legenda reala
- Kontakt:
Postavi subota-nedeljaMig_Mig je napisao/la: ↑30 dec 2020, 23:16Uradjeni su rezultati. Prijavite greske, cekamo od Deye tabelu pa da imamo sve crno na bijelo. Uglavnom 99% stvari se zna. Cestitam sampionima i ekipama koje su napredovale u veci rang. Posebna cestitka sampionima prva lige, koji su napravili epski preokret. Od mene kao dijela saveza i licno cestitke saigracima u Potkovici Edi i Saltu, savrsena sezonaKrece napad na titulu u prvoj! Sto se tice baraza, isti je na programu 02.01.2021 i sutra do 13:00 izbacujem parove. bice nezgodno jer su englezi pod upitnikom zbog Covida ali se nadamo da ce svi postsvljeni parovi biti odigrani. Poslije toga ide nova sezona, vrlo brzo idu noviteti, nacin postavljanja parova, dupli bonus, izmjena odredjenih pravila itd.. Na kraju molim kapitene koji imaju probleme sa saigracima da u saradnji sa savezom regulisemo to, te nadjemo nove aktivne igrace.
Njemce,Spance,Talijane ako su Englezi upitni
Prijavljujemo @bazingu kao novog kapitena ekipe @Zadnjaklupa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Formula - Zadnja klupa je 2-2, a na rezultatima pise 2-0. Ispravite to, hvala.
Ne volim Legendu, ali tuzno da se jedan od kvalitetnijih igraca izbaci iz prve lige na ovako prljav nacin.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Idemo prva liga lagano.
Cestitke legendi na ispadanju iz lige 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.