Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prvi servis % je Mirzi bio 80% a drugi 60% dobijenih poena. Sa takvim servisom moze se daleko dogurati.bhsport je napisao/la:Tada je Mirza rasuo Jazirija 6-0 prvi set.Biki je napisao/la:Bravo, Mirza! Prava osveta za francuski poraz od Hrvata. Pametno s mocnim servisom koji ga danas nije izdao ni jednom! Sada se osvetimo (vjerovatno) i za tijesan poraz na RG Jaziriju! Idemo napasti i prvu ch titulu!
Danas rutinski preko dobrog servera, ima šanse i protiv Kudle ili Jazirija.
2/3 danas, šteta za Tomu ali ide i on dalje.
Gdje nalazis te rasporede :pUnofficialpage je napisao/la:Mirza sutra igra drugi meč na centralno terenu, bit' će stream. Po svemu sudeći finale je u subotu. Možda zbog kvala za Wimbledon koje počinju sljedeće sedmice.
Hvala tebraUnofficialpage je napisao/la:Ovdje, odabereš turnir i pod schedule
http://www.protennislive.com/LSHD/main. ... lengertour
esprit24 je napisao/la:Ljudi mozda cete me smatrati ludim al ja ocekujem Mirzu u TOP 100 do kraja godine![]()
![]()
![]()
A nemoj ga ovo mu je jedini vid zabave u zivotuCashMan je napisao/la:Ti više nisi član ovog foruma...
Aferim.CashMan je napisao/la:Ti više nisi član ovog foruma...
Na Mirzi je da glasaUnofficialpage je napisao/la:Kako bi to odlično bilo. Mislim da nijedn naš igrač nije dobio WC za neki veći turnir, najviše se pričalo da će Damir dobit za Barcelonu.![]()
Ako ima kakvo glasanje ko će dobit WC da izdominiramo?
To mi je bas nevjerovatno da Mirza uspije, ali nikad se sa njim ne zna. Idemo zapeti danas, pa sta bude.Forster je napisao/la:Na Mirzi je da glasaUnofficialpage je napisao/la:Kako bi to odlično bilo. Mislim da nijedn naš igrač nije dobio WC za neki veći turnir, najviše se pričalo da će Damir dobit za Barcelonu.![]()
Ako ima kakvo glasanje ko će dobit WC da izdominiramo?![]()
Praksa je da se pobjednicima ovih Challengera prije Wimbledona daju pozivnice, ostale su još dvije da se podijele, najvjerovatnije za Ebdena i pobjednika ovog turnira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.