NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Uvijek nam nesto fali.Godinama nam je falio napadač,sada kada ga imamo fali nam na drugim pozicijama nekoliko kvalitetnih igrača.Doro,ovim putem pokazao o kakvom se čovjeku radi,naravno u pozitivnom kontekstu.Nije lako voditi ekipu koja se pati i muči a ti prvi čovjek ekipe.Zapravo,to bi isto bilo kada bi hirurg perisao svoje dijete,jos ako mu ne mozes pomoći to je bas bolno.Hvala Doro.
Ne pljujte po Dori, niko sigurno vise od njega dobra Zvijezdi nije htjeo od svih prethodnih trenera. Ljudi tesko je sa ovakvim igracima ikakav rezultat napravit, tesko je, fali jos tu najmanje 5 dobrih igraca, pocevsi od golmana pa nadalje.. Doro svaka cast, ovo je ljudski sto si podnio ostavku, ali nije do tebe!

Pročitaj malo bolje pa vidi da li je ko sta protiv Dore napisao.GradacacC je napisao/la:Ne pljujte po Dori, niko sigurno vise od njega dobra Zvijezdi nije htjeo od svih prethodnih trenera. Ljudi tesko je sa ovakvim igracima ikakav rezultat napravit, tesko je, fali jos tu najmanje 5 dobrih igraca, pocevsi od golmana pa nadalje.. Doro svaka cast, ovo je ljudski sto si podnio ostavku, ali nije do tebe!![]()
![]()
![]()

Dinamo je miljama iznad ostalih klubova u Hrvatskoj, pa opet imaju te prijateljske klubove, u Srbiji isto tako Zvezda i Partizan, pa i Sarajevo trazi neki prijateljski klubzmajevac je napisao/la:Nevaljajte gluposti,Sarajevo je privatizovan klub i u njega se ulaze i mogu kupiti sada sve sto valja od igraca u pl,po igri pariraju pojedinim europskim klubovima i sad treba de se spuste na taj nivo da stimaju utakmice u nasoj ligi.Oni su vec uspostavili saradnju sa Bosnom Visoko i formirali vlastitu akademiju za omladinski pogon.Garfield je napisao/la:Jedna zanimljivost, za sve koje nisu znali.
Kada je naša ekipa otputovala u Sarajevo na utakmicu protiv istoimenog kluba direktor Abdulah Ibraković nudi je Zvijezdi jedan dogovor. Sarajevo je Zvijezdi ponudili "partnerstvo" tj. da im budemo prijateljska ekipa na koju mogu računati uvijek. Dogovor je sadržio nekoliko stavki.
1. stavka - Zvijezda daje bodove Sarajevo kada je to potrebno.
2. Igrači koji se svide Sarajevo iz redova našeg kluba idu kod njih.
3. Ekipe koje su direktni konkurenti za titulu protiv njih moramo gristi, znači uradit sve što treba da pomognemo Sarajevu.
4. Kad je potrebno Sarajevo će pritisnuti savez da se postavi sudija koji će pogurati Zvijezdu.
5. Igrači koji nisu u prvom planu Sarajevo dolazit' će kod nas na posudbe.
Naša uprava odbila je ovaj prijedlog, iako ja lično mislim da se ovo moralo prihvatiti.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
zao mi je sto je do ovoga doslo malo nam je falilo. bili smo blizu pobjede protiv travnika pa onda jos blize pobjedi protiv olimpika i sad na kraju ovo sa slavijom.ako nista sreca je da je pauza i trebalo bi sto prije imenovati trenera da se proba uraditi nesto sa ekipom.imamo jos tri realno lagana domacinstva koja ce biti prioritet.
doro hvala ti za sve vratices se ti opet na mjesto trenera akobogda ..
sve je ovo kriva bivsa uprava koja je klub dovela do samog dna
doro hvala ti za sve vratices se ti opet na mjesto trenera akobogda ..
sve je ovo kriva bivsa uprava koja je klub dovela do samog dna
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ne kazem da je doslo, nego da ne bi doslo slucajnovatreni je napisao/la:Pročitaj malo bolje pa vidi da li je ko sta protiv Dore napisao.GradacacC je napisao/la:Ne pljujte po Dori, niko sigurno vise od njega dobra Zvijezdi nije htjeo od svih prethodnih trenera. Ljudi tesko je sa ovakvim igracima ikakav rezultat napravit, tesko je, fali jos tu najmanje 5 dobrih igraca, pocevsi od golmana pa nadalje.. Doro svaka cast, ovo je ljudski sto si podnio ostavku, ali nije do tebe!![]()
![]()
![]()

Kao prvo,osim novog trenera,pod hitno tražiti golmana.U tri utakmice primiti 9.golova je isto kao da ti brani neko od igrača a ne golman.Vidi se da čovjek ima toliko ispada nevezano za dr.gol protiv Olimpika i danas prvi posebno.Jednostavno nema dometa za PL.Bolji je od njega penzioner Tripić,iako bez refleksa ne bi pravio one gluposti.Nije ni on mlad da se kaze treba vremena,ima i mlađih pa bolje brane.Neko reče nas je,ma da je babo moj ili moj sin ako će primat onakve golove ili praviti gluposti nije za Zvijezde....A tu jos fale tri,četiri dobra igrača da bi bio u borbi za opstanak,ovako ćao PL 

Cisto sumnjam u ovo , iskreno ne vjerujem, al svasta danas ima pa i ovog sigurno, ako je istina, a niste ovo prihvatili onda nista normalnizmajevac je napisao/la:Nevaljajte gluposti,Sarajevo je privatizovan klub i u njega se ulaze i mogu kupiti sada sve sto valja od igraca u pl,po igri pariraju pojedinim europskim klubovima i sad treba de se spuste na taj nivo da stimaju utakmice u nasoj ligi.Oni su vec uspostavili saradnju sa Bosnom Visoko i formirali vlastitu akademiju za omladinski pogon.Garfield je napisao/la:Jedna zanimljivost, za sve koje nisu znali.
Kada je naša ekipa otputovala u Sarajevo na utakmicu protiv istoimenog kluba direktor Abdulah Ibraković nudi je Zvijezdi jedan dogovor. Sarajevo je Zvijezdi ponudili "partnerstvo" tj. da im budemo prijateljska ekipa na koju mogu računati uvijek. Dogovor je sadržio nekoliko stavki.
3. Ekipe koje su direktni konkurenti za titulu protiv njih moramo gristi, znači uradit sve što treba da pomognemo Sarajevu.
4. Kad je potrebno Sarajevo će pritisnuti savez da se postavi sudija koji će pogurati Zvijezdu.
Naša uprava odbila je ovaj prijedlog, iako ja lično mislim da se ovo moralo prihvatiti.
I ja sam cuo za tu pricu, samo sto si zaboravio reci da je Ibrakadabraka u svom onom s.r.a.n.j.u oko pocetka utakmice,hocel se igrat ili ne, ponudio zvijezdi i jednu svoticu(bezobavezna pozajmica) u iznosu od 15 000 KM, kako bi sakupila pare za isplatu u slucaju Ordagic. Velika greska Zvijezdine uprave(FK Sarajevo ce od ove godine postati BOSANSKI DINAMO i ko nije snama crno mu se pise),jer u ovoj ligi svako igra za nekog kao sto za Zelju igra Radnik,ili sto su igrali Leotar, Rudar P.Garfield je napisao/la:Jedna zanimljivost, za sve koje nisu znali.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
sada moramo dovest dobrog trenera naravno najbolje rijesenje je Ninkovic,ako dovedu trenera tipa Arapovic ili onaj sto se spominjo na pocetku sezone ja derem godisnju kartu odmah
- Crni gavran
- Kontakt:
@moranjak, crvenobijeli i NK Zvijezda Gradacac, hvala vam na uputama, grad vam je prelijep, cevapi kod Turbica prva liga, Bosna nije radila, ako je to ta Bosna na koju sam ja mislio(odmah preko puta ulaza na kulu), odnosno preko puta parkinga...
Gradacac jec prelijep grad i stvarno sam odusevljen gradom.
Sto se fudbala tice, zelim vam sportsku rehabilitaciju i svako dobro, zao mi je zbog tog vaseg poraza juce, jbg bice bolje ako Bog da
Veliki pozdrav iz Zenice
Sto se fudbala tice, zelim vam sportsku rehabilitaciju i svako dobro, zao mi je zbog tog vaseg poraza juce, jbg bice bolje ako Bog da
Veliki pozdrav iz Zenice
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ajmo Ćiru dovesti da on ove manekene dovede ured.Jest da je u godinama,al bi on mogao biti spasitelj ovakve Zvijezde.
- theboss_RD07
- Kontakt:
$$$$$$$$$ ?vatreni je napisao/la:Ajmo Ćiru dovesti da on ove manekene dovede ured.Jest da je u godinama,al bi on mogao biti spasitelj ovakve Zvijezde.
⭐
Ma kakav ciro on nezna gdje mu je guzica a gdje glava,on je samo marketinski trik sada,nama je potreban trener fajter tipa Ratka Ninkovica i jedno 5 igraca.Doru treba zadrzat u omladinskom pogonu,iz razloga dok je radio sa djecom postao je i sam zrtva predhodnog sistema kluba i pojedinih kolega,mislim da sad ima bolje uslove za rad sa djecom.vatreni je napisao/la:Ajmo Ćiru dovesti da on ove manekene dovede ured.Jest da je u godinama,al bi on mogao biti spasitelj ovakve Zvijezde.
HvalaCrni gavran je napisao/la:@moranjak, crvenobijeli i NK Zvijezda Gradacac, hvala vam na uputama, grad vam je prelijep, cevapi kod Turbica prva liga, Bosna nije radila, ako je to ta Bosna na koju sam ja mislio(odmah preko puta ulaza na kulu), odnosno preko puta parkinga...
Veliki pozdrav iz Zenice
-
- Kontakt:
Je li Karavdic dobio 2 zuta ili zuti pa direktni crveni ?
dobio 2 zuta. jucerasnja utakmica jedno veliko razocarenje ne znam sta da kazem i koga da krivim. igraci protiv Olimpica pokazali da znaju i mogu, ono jucer u poredjenju s tom utakmicom je jedno veliko nista. treba maksimalno iskoristit ovu pauzuzabranjeni je napisao/la:Je li Karavdic dobio 2 zuta ili zuti pa direktni crveni ?
Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
Slavija bila puno opasnija,konkretnija i u više navrata prijetila našem golu,sasvim zaslužena pobjeda,malo je sudac ponovo bio na vašoj strani ali ništa što bi uticalo na tok utakmice,zaslužena pobjeda...Nego za simpatizere Zvijezde vidim da nije niko napisao da je novi šef struke Boris Gavran?lovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
Hvala kralju...puno srece u nastavku...zmaj348 je napisao/la:Slavija bila puno opasnija,konkretnija i u više navrata prijetila našem golu,sasvim zaslužena pobjeda,malo je sudac ponovo bio na vašoj strani ali ništa što bi uticalo na tok utakmice,zaslužena pobjeda...Nego za simpatizere Zvijezde vidim da nije niko napisao da je novi šef struke Boris Gavran?lovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.