drug nebi ti injekcije - Azojurisicduska je napisao/la:Ja vam govorih biće injekcija.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
drug nebi ti injekcije - Azojurisicduska je napisao/la:Ja vam govorih biće injekcija.
joker90 je napisao/la:drug nebi ti injekcije - Azojurisicduska je napisao/la:Ja vam govorih biće injekcija.
joker90 je napisao/la:drug nebi ti injekcije - Azojurisicduska je napisao/la:Ja vam govorih biće injekcija.
Hejteri ce reci da je fotosop.MACMUDAN je napisao/la:
Dosta, dosta realnije. Ne zasluzuje prvi ni toliko ali je odlican i realan 'pad'.Zukanovic je napisao/la:Evo vam cijene za nasa Bekica dva.
Almir Bekic 850.000 >> 550.000
Amer Bekic 650.000 >>> 400.000
Sanjao sam Mijailovic i Mrzljak drze sredinu, izlazi Dulja a Said ceka da udje i ono skace uvis da se zagrije...ThrillerHz je napisao/la:Ja bi doveo jednog dobrog veznog fudbalera, makar do Antalije i to je to, ne treba nam niko vise.
Trebao si onda postavit od Dugmeta "Sanjao sam noćas da te nemam"DenchiNL je napisao/la:Sanjao sam Mijailovic i Mrzljak drze sredinu, izlazi Dulja a Said ceka da udje i ono skace uvis da se zagrije...ThrillerHz je napisao/la:Ja bi doveo jednog dobrog veznog fudbalera, makar do Antalije i to je to, ne treba nam niko vise.![]()
![]()
![]()
Postoji li neki kriterij za postavljanje cijene nekog igrača iz PL na TM, ili to određena grupa ljudi radi "od oka"?Zukanovic je napisao/la:Evo vam cijene za nasa Bekica dva.
Almir Bekic 850.000 >> 550.000
Amer Bekic 650.000 >>> 400.000
Nije problem staviti milion al realnost je naci kupca i dobiti te pare!Memara je napisao/la:Bravo Zuka, pusti ti Hilmu ove cijene su sasvim realne za nas klub! Pa nisu kod nas plate 1000-2000k kao sto su npr. u Slobodi, Mladosti ili Zeljkanu, ipak smo mi Sarajevo! Mislim da si trebao Novakovicu i Crnkicu povecati za jedno 200-300k € ostalo je sve OK.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, SamoDaKazeem i 56 gostiju.