Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 10 avg 2025, 00:22

goGlobal je napisao/la:
10 avg 2025, 00:10
NoProfit je napisao/la:
10 avg 2025, 00:02
goGlobal je napisao/la:
09 avg 2025, 23:57
Hajmo malo i realni bit.. tonemo, ali makar to cinimo skupa bratski, sarajevski. Idemo se sad malo prepucavat ciji camcic brze vodu prima. Kad smo debili i dozvoljavamo debilima da manipulisu nama. Treba da prepisamo ligu u svim segmentima i da se mi medjusobno borimo za titule i kupove, ko ce koga vise nadigrati a nad nama vrse egzodus, oducavaju nas od fudbala seoske ekipe, koje do jucer nisu imale markera na treninzima a tome smo iskljucivo krivi samo mi, jednako Sarajevo i Zeljeznicar jer smo dozvolili da se medjusobno krvimo i lajemo dok karavane s podsmjehom prolaze. Mozemo se mrziti i ne postivati kao klubovi i navijaci koliko okolnosti dozvoljavaju ali primat glavnog grada i prijesvega timova koji su bili pojam i uvijek medju fudbalakom elitom bivse drzave ne smijemo olahko ostaviti po strani. Jeb.. trenere, jeb.. uprave, klubovi su iznad svega i tu treba da kazemo i jedni i drugi idite svi u pm i uprave, treneri i igraci ima da igrate il vam je igranka predodredjena, koga vise sramotite. Fkt smo nisko pali.
Kakve to veze ima s našim porazom u Doboju i njihovim remijem na svom stadionu protiv najgore ekipe u prvenstvu?
Ima jako velike i veze i poveznice. Mi smo sebi najveci dusmani. Hajmo se osvrnuti na ligu od uvezivanje zakednicke lige, ne samo na proteklih deset sezona.
**** maxima Modrica, Leotar, Siroki i ini su osvajali ligu bili, neki i vise puta, sad ti dominira Zrinjski s Borcem ligom, uz protekciju ili ne ali ljudi osvajaju a mi se medjusobno prepucavamo kao da smo nepobjedivi i dodju ti ekipe poput Radnika, Rudara, nekad Mladosti i slicnih ( ne podcjenjujem ih ali su seoske ekipe u svim pogledima da ne navodim sad cinjenice) i mi se borimo za bod i **** remi ili nas otresu ko slinu kod kuce da se nismo ni pocesali. Jel po tebi realno da je toliki amozitet medju klubovima iz Sarajeva dok se drugu nasladjuju i lopataju nas ko djubre po njivi. Daj ba, osvjestimo se malo. Moraju igrat svaku kao da je zadnja i svaku srcem igrat prije svega. Pa Sarajevo u poslednjih 5 sezona ne znam da je uvezalo deset utakmica da su odigrali pozrtvovano i srcano, sve nesta na ho ruk i onda nas spuste na zemlju da ne znamo jesmo li posli ili dosli. Dosta vise galaktisanja i realisanja, hajmo bit Sarajevo i igrat kako dolikuje klubu naseg renomea, ovo isto vrijedi za komsije. Nemamo mi nista od tog sto ce komsiji krava crknuti ako cemo vazda igrat toplo hladno. Mene ovo jede. U **** Prijedoru nema 100 gledalaca na stadionu i taove ekipe da nas uce fudbalu. Ne ide.
Niko od navijača ili iz kluba FK Željezničar nije nama kriv što smo se danas obrukali u Doboju ili prošlo kolo kući protiv Radnika, a isto tako niko od nas nije njima kriv što su se večeras i prvo kolo obrukali na Grbavici protiv Rudara i Radnika. :thumbup: Ne razumijem šta je poenta tvog posta, trebamo postati bratski klubovi? :)

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 10 avg 2025, 00:26

NoProfit je napisao/la:
10 avg 2025, 00:22
goGlobal je napisao/la:
10 avg 2025, 00:10
NoProfit je napisao/la:
10 avg 2025, 00:02

Kakve to veze ima s našim porazom u Doboju i njihovim remijem na svom stadionu protiv najgore ekipe u prvenstvu?
Ima jako velike i veze i poveznice. Mi smo sebi najveci dusmani. Hajmo se osvrnuti na ligu od uvezivanje zakednicke lige, ne samo na proteklih deset sezona.
**** maxima Modrica, Leotar, Siroki i ini su osvajali ligu bili, neki i vise puta, sad ti dominira Zrinjski s Borcem ligom, uz protekciju ili ne ali ljudi osvajaju a mi se medjusobno prepucavamo kao da smo nepobjedivi i dodju ti ekipe poput Radnika, Rudara, nekad Mladosti i slicnih ( ne podcjenjujem ih ali su seoske ekipe u svim pogledima da ne navodim sad cinjenice) i mi se borimo za bod i **** remi ili nas otresu ko slinu kod kuce da se nismo ni pocesali. Jel po tebi realno da je toliki amozitet medju klubovima iz Sarajeva dok se drugu nasladjuju i lopataju nas ko djubre po njivi. Daj ba, osvjestimo se malo. Moraju igrat svaku kao da je zadnja i svaku srcem igrat prije svega. Pa Sarajevo u poslednjih 5 sezona ne znam da je uvezalo deset utakmica da su odigrali pozrtvovano i srcano, sve nesta na ho ruk i onda nas spuste na zemlju da ne znamo jesmo li posli ili dosli. Dosta vise galaktisanja i realisanja, hajmo bit Sarajevo i igrat kako dolikuje klubu naseg renomea, ovo isto vrijedi za komsije. Nemamo mi nista od tog sto ce komsiji krava crknuti ako cemo vazda igrat toplo hladno. Mene ovo jede. U **** Prijedoru nema 100 gledalaca na stadionu i taove ekipe da nas uce fudbalu. Ne ide.
Niko od navijača ili iz kluba FK Željezničar nije nama kriv što smo se danas obrukali u Doboju ili prošlo kolo kući protiv Radnika, a isto tako niko od nas nije njima kriv što su se večeras i prvo kolo obrukali na Grbavici protiv Rudara i Radnika. :thumbup: Ne razumijem šta je poenta tvog posta, trebamo postati bratski klubovi? :)
Nije, to si u pravu. Ne trebamo postati bratski klubovi ali se trebamo osvjestiti, prepucavamo se i naglabamo ciji je veci dok nas oducavaju od fudbala prethodno spomenute ekipe. To je moje licno misljenje i jede me sto se desava oko i sa sarajevskim klubovima. Mozda ne mozes razumjeti ali smatram da moramo bolje i vise pokazati u ligi. Inda ne duljimo dalje na tu temu, ovo je moje vidjenje, mozda grijesim i nadam se da grijesim i da ce posebice Sarajevo odskociti i poceti da dominira ligom, imamo preduvjete haman pa sve. Zivio!
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 10 avg 2025, 00:29

goGlobal je napisao/la:
10 avg 2025, 00:26
Nije, to si u pravu. Ne trebamo postati bratski klubovi ali se trebamo osvjestiti, prepucavamo se i naglabamo ciji je veci dok nas oducavaju od fudbala prethodno spomenute ekipe. To je moje licno misljenje i jede me sto se desava oko i sa sarajevskim klubovima. Mozda ne mozes razumjeti ali smatram da moramo bolje i vise pokazati u ligi. Inda ne duljimo dalje na tu temu, ovo je moje vidjenje, mozda grijesim i nadam se da grijesim i da ce posebice Sarajevo odskociti i poceti da dominira ligom, imamo preduvjete haman pa sve. Zivio!
S ovim ni u halu. :thumbup:
ritam21 je napisao/la:
01 avg 2025, 00:06
Eh kako cu lijepo zaspat znajuci da su hotonjasi zijanili
Sweet dreams. :ljepota:

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 10 avg 2025, 00:33

Zrinjski ne igra nikako i opet ih mi ne mozemo stici :rol:

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 10 avg 2025, 00:45

Sloga, Rudar, Radnik za sad rade odlican posao. Cisti se pit Borcu da se na miru potuce sa Zrinjom za titulu. Lijepo lijepo

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 10 avg 2025, 00:47

Zigazaga je napisao/la:
09 avg 2025, 23:07
Combattente87 je napisao/la:
09 avg 2025, 23:03
Zigazaga je napisao/la:
09 avg 2025, 22:59
Nije sviran čist penal na kraju utakmice za Rudar,od strane golmana Želje. I ovi sa Arene nijednom nisu reprizirali to .
Upravu si, golman uopšte nije ni došao do lopte, pokosio je igrača a loptu nije ni dohvatio.....
Ko suza penal. Sramota .
Ispravka, faul nad Troupeom u istom napadu.
Fk Željezničar.

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 10 avg 2025, 01:01

Pablo11 je napisao/la:
10 avg 2025, 00:47
Zigazaga je napisao/la:
09 avg 2025, 23:07
Combattente87 je napisao/la:
09 avg 2025, 23:03

Upravu si, golman uopšte nije ni došao do lopte, pokosio je igrača a loptu nije ni dohvatio.....
Ko suza penal. Sramota .
Ispravka, faul nad Troupeom u istom napadu.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 10 avg 2025, 01:08

Adzem nakon remija protiv Rudara: Sarajevo je izgubilo u Doboju, Radnik je otkinuo dva boda na Koševu.

Nema dalje :tokralju: :tokralju: :tokralju:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 10 avg 2025, 01:15

Na ovom terenu krv vrije, protivnici blijede.

slika
The saddest thing in life is wasted talent.

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 10 avg 2025, 01:21

Dva penala i crveni karton! VICINE KUJE!!!!

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 10 avg 2025, 01:29

Najprvi je napisao/la:
10 avg 2025, 01:21

Hahahah pa sto postavi video, sam sebe demantovo. Prvi ga fulio nogom, drugi proklizo pored njega poslije suta i momak usto odma. Da si samo napisao mozda bi ti i neko povjerovao.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 10 avg 2025, 01:49

:mrgreen: Pišite vi šta hoćete,nema bolje lige u Europi.. Uvijek se nesto događa,niko nije siguran...Svi strijepe za opstanak
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 10 avg 2025, 01:59

rishovski je napisao/la:
10 avg 2025, 01:49
:mrgreen: Pišite vi šta hoćete,nema bolje lige u Europi.. Uvijek se nesto događa,niko nije siguran...Svi strijepe za opstanak
Najjaca na svijetu, kod nas se raja nervira a isto nam se desava 7/8 godina samo druge karikature na terenu. Kakvi englezi i bakraci. :bih:
Fk Željezničar.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 10 avg 2025, 02:09

Čuj seoska ekipa Široki gospodin navede, a taj Široki 25 godina, dvadeset i pet slovima, ima bolji međusobni skor od obe sarajevske ekipe, spustite se na zemlju.
Samo jedno ime

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 10 avg 2025, 02:19

Predatod je napisao/la:
10 avg 2025, 01:29
Najprvi je napisao/la:

Hahahah pa sto postavi video, sam sebe demantovo. Prvi ga fulio nogom, drugi proklizo pored njega poslije suta i momak usto odma. Da si samo napisao mozda bi ti i neko povjerovao.
KUJE :puke:

Prvi start djonom u glavu je za zatvora. Cist crveni i najmanje 6 mjeseci suspenzije.
Drugi start penal i crveni plus 3 utakmice suspenzije.
Ali vi ste vicini, vico je vas. :salut:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2025, 02:33

Da li je Čelik jedini klub sa ljiljanom na grbu a svi drugi su se odrekli istog?

Ne računam Tuzlu City, čekam samo kad će javit da je ugašen klub.

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 10 avg 2025, 02:42

Neutral je napisao/la:
10 avg 2025, 02:33
Da li je Čelik jedini klub sa ljiljanom na grbu a svi drugi su se odrekli istog?

Ne računam Tuzlu City, čekam samo kad će javit da je ugašen klub.
Mislim da jes i svaka mu cast. Jedini ostali doslijedni, svi ostali gledaju da se sto dublje uvuku u shupak ustaskocetnickoj gamadi.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 10 avg 2025, 02:46

Najprvi je napisao/la:
10 avg 2025, 02:19
Predatod je napisao/la:
Najprvi je napisao/la:

Prvi start djonom u glavu je za zatvora. Cist crveni i najmanje 6 mjeseci suspenzije.
Reanimirali su ga na stadionu, nerealno je da za ovakav start nista nije dobio. Unutrasnje krvarenje.
Fk Željezničar.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 10 avg 2025, 02:59

penke je napisao/la:
10 avg 2025, 02:09
Čuj seoska ekipa Široki gospodin navede, a taj Široki 25 godina, dvadeset i pet slovima, ima bolji međusobni skor od obe sarajevske ekipe, spustite se na zemlju.
Nego šta je nego seoska ekipa.. A i sredina u kojoj moraš biti katolik da bi igrao za klub.. Zatucani do vražije matere..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 10 avg 2025, 03:10

Pablo11 je napisao/la:
10 avg 2025, 02:46
Najprvi je napisao/la:
10 avg 2025, 02:19
Predatod je napisao/la:

Reanimirali su ga na stadionu, nerealno je da za ovakav start nista nije dobio. Unutrasnje krvarenje.
Neda vico cure svoje male plave :ljepota: :beba:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], HyperOS, rishovski i 18 gostiju.