-
NoProfit
-
Kontakt:
goGlobal je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:10
NoProfit je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:02
goGlobal je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:57
Hajmo malo i realni bit.. tonemo, ali makar to cinimo skupa bratski, sarajevski. Idemo se sad malo prepucavat ciji camcic brze vodu prima. Kad smo debili i dozvoljavamo debilima da manipulisu nama. Treba da prepisamo ligu u svim segmentima i da se mi medjusobno borimo za titule i kupove, ko ce koga vise nadigrati a nad nama vrse egzodus, oducavaju nas od fudbala seoske ekipe, koje do jucer nisu imale markera na treninzima a tome smo iskljucivo krivi samo mi, jednako Sarajevo i Zeljeznicar jer smo dozvolili da se medjusobno krvimo i lajemo dok karavane s podsmjehom prolaze. Mozemo se mrziti i ne postivati kao klubovi i navijaci koliko okolnosti dozvoljavaju ali primat glavnog grada i prijesvega timova koji su bili pojam i uvijek medju fudbalakom elitom bivse drzave ne smijemo olahko ostaviti po strani. Jeb.. trenere, jeb.. uprave, klubovi su iznad svega i tu treba da kazemo i jedni i drugi idite svi u pm i uprave, treneri i igraci ima da igrate il vam je igranka predodredjena, koga vise sramotite. Fkt smo nisko pali.
Kakve to veze ima s našim porazom u Doboju i njihovim remijem na svom stadionu protiv najgore ekipe u prvenstvu?
Ima jako velike i veze i poveznice. Mi smo sebi najveci dusmani. Hajmo se osvrnuti na ligu od uvezivanje zakednicke lige, ne samo na proteklih deset sezona.
**** maxima Modrica, Leotar, Siroki i ini su osvajali ligu bili, neki i vise puta, sad ti dominira Zrinjski s Borcem ligom, uz protekciju ili ne ali ljudi osvajaju a mi se medjusobno prepucavamo kao da smo nepobjedivi i dodju ti ekipe poput Radnika, Rudara, nekad Mladosti i slicnih ( ne podcjenjujem ih ali su seoske ekipe u svim pogledima da ne navodim sad cinjenice) i mi se borimo za bod i **** remi ili nas otresu ko slinu kod kuce da se nismo ni pocesali. Jel po tebi realno da je toliki amozitet medju klubovima iz Sarajeva dok se drugu nasladjuju i lopataju nas ko djubre po njivi. Daj ba, osvjestimo se malo. Moraju igrat svaku kao da je zadnja i svaku srcem igrat prije svega. Pa Sarajevo u poslednjih 5 sezona ne znam da je uvezalo deset utakmica da su odigrali pozrtvovano i srcano, sve nesta na ho ruk i onda nas spuste na zemlju da ne znamo jesmo li posli ili dosli. Dosta vise galaktisanja i realisanja, hajmo bit Sarajevo i igrat kako dolikuje klubu naseg renomea, ovo isto vrijedi za komsije. Nemamo mi nista od tog sto ce komsiji krava crknuti ako cemo vazda igrat toplo hladno. Mene ovo jede. U **** Prijedoru nema 100 gledalaca na stadionu i taove ekipe da nas uce fudbalu. Ne ide.
Niko od navijača ili iz kluba FK Željezničar nije nama kriv što smo se danas obrukali u Doboju ili prošlo kolo kući protiv Radnika, a isto tako niko od nas nije njima kriv što su se večeras i prvo kolo obrukali na Grbavici protiv Rudara i Radnika.

Ne razumijem šta je poenta tvog posta, trebamo postati bratski klubovi?

-
goGlobal
-
Kontakt:
NoProfit je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:22
goGlobal je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:10
NoProfit je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:02
Kakve to veze ima s našim porazom u Doboju i njihovim remijem na svom stadionu protiv najgore ekipe u prvenstvu?
Ima jako velike i veze i poveznice. Mi smo sebi najveci dusmani. Hajmo se osvrnuti na ligu od uvezivanje zakednicke lige, ne samo na proteklih deset sezona.
**** maxima Modrica, Leotar, Siroki i ini su osvajali ligu bili, neki i vise puta, sad ti dominira Zrinjski s Borcem ligom, uz protekciju ili ne ali ljudi osvajaju a mi se medjusobno prepucavamo kao da smo nepobjedivi i dodju ti ekipe poput Radnika, Rudara, nekad Mladosti i slicnih ( ne podcjenjujem ih ali su seoske ekipe u svim pogledima da ne navodim sad cinjenice) i mi se borimo za bod i **** remi ili nas otresu ko slinu kod kuce da se nismo ni pocesali. Jel po tebi realno da je toliki amozitet medju klubovima iz Sarajeva dok se drugu nasladjuju i lopataju nas ko djubre po njivi. Daj ba, osvjestimo se malo. Moraju igrat svaku kao da je zadnja i svaku srcem igrat prije svega. Pa Sarajevo u poslednjih 5 sezona ne znam da je uvezalo deset utakmica da su odigrali pozrtvovano i srcano, sve nesta na ho ruk i onda nas spuste na zemlju da ne znamo jesmo li posli ili dosli. Dosta vise galaktisanja i realisanja, hajmo bit Sarajevo i igrat kako dolikuje klubu naseg renomea, ovo isto vrijedi za komsije. Nemamo mi nista od tog sto ce komsiji krava crknuti ako cemo vazda igrat toplo hladno. Mene ovo jede. U **** Prijedoru nema 100 gledalaca na stadionu i taove ekipe da nas uce fudbalu. Ne ide.
Niko od navijača ili iz kluba FK Željezničar nije nama kriv što smo se danas obrukali u Doboju ili prošlo kolo kući protiv Radnika, a isto tako niko od nas nije njima kriv što su se večeras i prvo kolo obrukali na Grbavici protiv Rudara i Radnika.

Ne razumijem šta je poenta tvog posta, trebamo postati bratski klubovi?
Nije, to si u pravu. Ne trebamo postati bratski klubovi ali se trebamo osvjestiti, prepucavamo se i naglabamo ciji je veci dok nas oducavaju od fudbala prethodno spomenute ekipe. To je moje licno misljenje i jede me sto se desava oko i sa sarajevskim klubovima. Mozda ne mozes razumjeti ali smatram da moramo bolje i vise pokazati u ligi. Inda ne duljimo dalje na tu temu, ovo je moje vidjenje, mozda grijesim i nadam se da grijesim i da ce posebice Sarajevo odskociti i poceti da dominira ligom, imamo preduvjete haman pa sve. Zivio!
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
NoProfit
-
Kontakt:
goGlobal je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:26
Nije, to si u pravu. Ne trebamo postati bratski klubovi ali se trebamo osvjestiti, prepucavamo se i naglabamo ciji je veci dok nas oducavaju od fudbala prethodno spomenute ekipe. To je moje licno misljenje i jede me sto se desava oko i sa sarajevskim klubovima. Mozda ne mozes razumjeti ali smatram da moramo bolje i vise pokazati u ligi. Inda ne duljimo dalje na tu temu, ovo je moje vidjenje, mozda grijesim i nadam se da grijesim i da ce posebice Sarajevo odskociti i poceti da dominira ligom, imamo preduvjete haman pa sve. Zivio!
S ovim ni u halu.
ritam21 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 00:06
Eh kako cu lijepo zaspat znajuci da su hotonjasi zijanili
Sweet dreams.

-
Najprvi
-
Kontakt:
Zrinjski ne igra nikako i opet ih mi ne mozemo stici

-
Resolute
-
Kontakt:
Sloga, Rudar, Radnik za sad rade odlican posao. Cisti se pit Borcu da se na miru potuce sa Zrinjom za titulu. Lijepo lijepo
-
Pablo11
-
Kontakt:
Zigazaga je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:07
Combattente87 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:03
Zigazaga je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:59
Nije sviran čist penal na kraju utakmice za Rudar,od strane golmana Želje. I ovi sa Arene nijednom nisu reprizirali to .
Upravu si, golman uopšte nije ni došao do lopte, pokosio je igrača a loptu nije ni dohvatio.....
Ko suza penal. Sramota .
Ispravka, faul nad Troupeom u istom napadu.
Fk Željezničar.
-
Najprvi
-
Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:47
Zigazaga je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:07
Combattente87 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:03
Upravu si, golman uopšte nije ni došao do lopte, pokosio je igrača a loptu nije ni dohvatio.....
Ko suza penal. Sramota .
Ispravka, faul nad Troupeom u istom napadu.

-
Najprvi
-
Kontakt:
Adzem nakon remija protiv Rudara: Sarajevo je izgubilo u Doboju, Radnik je otkinuo dva boda na Koševu.
Nema dalje

-
scholsey
-
Kontakt:
Na ovom terenu krv vrije, protivnici blijede.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
Najprvi
-
Kontakt:
Dva penala i crveni karton! VICINE KUJE!!!!
-
Predatod
-
Kontakt:
Najprvi je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:21
Hahahah pa sto postavi video, sam sebe demantovo. Prvi ga fulio nogom, drugi proklizo pored njega poslije suta i momak usto odma. Da si samo napisao mozda bi ti i neko povjerovao.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
rishovski
-
Kontakt:

Pišite vi šta hoćete,nema bolje lige u Europi.. Uvijek se nesto događa,niko nije siguran...Svi strijepe za opstanak
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Pablo11
-
Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:49

Pišite vi šta hoćete,nema bolje lige u Europi.. Uvijek se nesto događa,niko nije siguran...Svi strijepe za opstanak
Najjaca na svijetu, kod nas se raja nervira a isto nam se desava 7/8 godina samo druge karikature na terenu. Kakvi englezi i bakraci.

Fk Željezničar.
-
penke
-
Kontakt:
Čuj seoska ekipa Široki gospodin navede, a taj Široki 25 godina, dvadeset i pet slovima, ima bolji međusobni skor od obe sarajevske ekipe, spustite se na zemlju.
Samo jedno ime
-
Najprvi
-
Kontakt:
Predatod je napisao/la: ↑10 avg 2025, 01:29
Hahahah pa sto postavi video, sam sebe demantovo. Prvi ga fulio nogom, drugi proklizo pored njega poslije suta i momak usto odma. Da si samo napisao mozda bi ti i neko povjerovao.
KUJE
Prvi start djonom u glavu je za zatvora. Cist crveni i najmanje 6 mjeseci suspenzije.
Drugi start penal i crveni plus 3 utakmice suspenzije.
Ali vi ste vicini, vico je vas.

-
Neutral
-
Kontakt:
Da li je Čelik jedini klub sa ljiljanom na grbu a svi drugi su se odrekli istog?
Ne računam Tuzlu City, čekam samo kad će javit da je ugašen klub.
-
Najprvi
-
Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:33
Da li je Čelik jedini klub sa ljiljanom na grbu a svi drugi su se odrekli istog?
Ne računam Tuzlu City, čekam samo kad će javit da je ugašen klub.
Mislim da jes i svaka mu cast. Jedini ostali doslijedni, svi ostali gledaju da se sto dublje uvuku u shupak ustaskocetnickoj gamadi.
-
Pablo11
-
Kontakt:
Najprvi je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:19
KUJE
Prvi start djonom u glavu je za zatvora. Cist crveni i najmanje 6 mjeseci suspenzije.
Reanimirali su ga na stadionu, nerealno je da za ovakav start nista nije dobio. Unutrasnje krvarenje.
Fk Željezničar.
-
rishovski
-
Kontakt:
penke je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:09
Čuj seoska ekipa Široki gospodin navede, a taj Široki 25 godina, dvadeset i pet slovima, ima bolji međusobni skor od obe sarajevske ekipe, spustite se na zemlju.
Nego šta je nego seoska ekipa.. A i sredina u kojoj moraš biti katolik da bi igrao za klub.. Zatucani do vražije matere..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Najprvi
-
Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:46
Najprvi je napisao/la: ↑10 avg 2025, 02:19
KUJE
Reanimirali su ga na stadionu, nerealno je da za ovakav start nista nije dobio. Unutrasnje krvarenje.
Neda vico cure svoje male plave