ja sam protiv ovog Špehara, ne znam što..MortemHz je napisao/la:Zrinjski i Željezničar su se solidno pojacali, eno i Jamaka u Zrinjskom. Jedva cekam prve nastupe u ponedjeljak Lelića, Liivaka i Špehara ako dođe.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
zagorski je napisao/la:Ima smisla ovo sto pricas. Samo jednog extra kvalitetnog veznog igraca i to je to,jer cini mi se da nam je jedan takav igrac neophodan u ovom momentu,ali da je bas dobar i da je u formi,a ne samo neko ko ima 'ime',a nije takmicarske utakmice odigrao godinu dana.Lakoste je napisao/la:Ljudi, shvatite da je atmosfera u ekipi jedan od najvaznijih faktora za rezultate na terenu. Ne zaboravite kakvu smo ekipu imali sa Robertom Jarnim pa nismo mogli da pokazemo to na terenu. Cimirot, Jajalo, Bilbija, Stojcev, Velkoski, Delac pa smo na terenu bili uzasni. Dodje Uscuplic, popravi atmosferu i osvojimo kup, a prije toga nismo opucali po golu Rudar Prijedoru, nismo dali gol 2-3 utakmice. Slicna situacija je bila i u sezoni kad smo osvojili titulu. Atmosfera je velike vaznosti jer tim je jedna porodica. Sa Calom, Zijom i Tosom dobili smo koheziju u ekipi i navijaci su to prepoznali. Svaki igrac kaze da je atmosfera najbolja moguca, nema ljubomore izmedju igraca i svi su kao braca u ekipi, sto se vidi na treninzima, slikama ali i sami igraci to stalno potenciraju. Ne zaboravite, kako smo igrali kad su pojedini igraci haman pa bojkotovali Benku na terenu. Dakle, red, rad i disciplina i pozitivna atmosfera u ekipi. Kad igras sa 120% mogucnosti u ovoj ligi, i kad svaki igrac osjeca drugog igraca kao svog brata moze se daleko dogurati. Ne treba nama toliko igraca koliko se ovdje potencira.
Na golmanskoj poziciji smo popunjeni. Desnog beka mogu igrati Advan i Dusan. Na stoperu imas Balica, Marka, Novakovica, Kovacevica i Pericu koji moze pokriti tu poziciju. Lijevo imas Bekica i Pericu ali i Balica koji je kroz karijeru u reprezentaciji igrao lijevog bocnog. Klasicni defanzivni vezni je Rustemovic, s tim da to moze odigrati odlicno i Marko kao u masu utakmica ove sezone, ali i Kova koji je znao odigrati veliki broj utakmica na toj poziciji. Ne zaboravite ni Pericu koji moze pokriti i tu poziciju. Veoma zahvalan igrac. U vezi tu jos imas Radovca, Sarica i Herica. Saric je medju najboljim centralnim veznim igracima lige, ko kaze drugacije taj ne prati premiership BiH. Radovac je mozda bio klinicki mrtav igrac ali vjerujem da se moze vratiti uz podrsku sa tribina, ima decko taj zadnji pas. Heric je potencijal, i ako nije otisao na posudbu znaci da ravnopravno konkurise za mjesto u prvi tim. Na krilima smo odlicno popunjeni. Crnkic, Hebibovic, Lelic, Duljevic, Andjusic i Liivak(abd). Said moze odigrati i na desetci i na krilu, kao i Duljevic, zavisi kako ce ih koristiti strucni stab. U napadu Ahmetovic, suvisno je bilo sta reci o njemu, ko god da dodje sad tesko bi se izborio za prvo mjesto u napadu. Slazem se da malo kaskamo sa drugim napadacem jer Amer Bekic mi je malo grohno ali vidjecemo, mozda ga povrati strucni stab. Ako se nadje dobar napadac za klupe dobro je, ako ne, nije smak svijeta. Ne treba ni atmosferu kvariti nekim sumnjivim igracima. Ekipa moze dosta toga ako navijaci budu tu vjetar u ledja. Ono sto znam poznavajuci Calu i Ziju da nece nikad odustati od trofeja dok god postoji sansa, mada ni sa Evropom necu biti razocaran ako vidim da je borba na terenu kao u finisu prvenstva.
A mi, navijaci, malo bi vise trebali da se potrudimo da radimo ono sto nam je u opisu posla. Da se ne zamaramo mahalskim informacijama, ne glumimo racunovodje kluba, bavimo se zutom stampom i gledamo ko je cija cura. Nase je da dolazimo na utakmice i pratimo Sarajevo ako smo u mogucnosti. Porazavajuce je citati kad se vratim(o) sa Koseva a na temi veliki broj forumasa iz Sarajeva kako se bori za stream umjesto da na Kosevu pruze podrsku timu, jer objektivno mogu i to im je primarna funkcija ako su iskreni navijaci. Sve ostalo je prdimahovina.

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Pa to i pitam jel ih ko gledao u toj juniorskoj , jel odskacu , posudjeni Bosni sad citam , ja sam odrastao u Visokom , prvih skoro 20 god pa pratim Bosnu i sad i imaju konacno vrhunsku upravu , kad sam zadnji put bio zijanio sam se . Od rugla od stadiona su napravili ma da ne vjerujes , Repke muske i zenske im treniraju tamo imaju skoro sve uslove za PLMortemHz je napisao/la:Pa brate akademija, ljudi nisu ni igrali.. jedino treninzi i juniorska liga.paulus je napisao/la:Imam pitanje kratko Rastoder i Gljiva , kakvi su kvalitet mislim ko ih je gledao malo cesce ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Septerra je napisao/la:Priprema se Dulja za ino ligu. Neka, da hajrujemo od njega što više. Sad mu ne mogu više spočitavati da je debeljucaSabinho je napisao/la:Ne bih rekao da je smrsao, samo je dodatno ucvrstio misicnu masu. Koliko je to pametno ne znam, ali sigurno je to radio prema necijim instrukcijama.Septerra je napisao/la:Sta je ovo Dulja uradio od sebe?
.
Dobar intervju Ahmeta sinoć. Sarajevo se ne odbija a najjača prednost ekipe je kohezija.
Vidim ne može nijedna slika ni video proći bez Liivaka. Znači li to nešto?

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro, neko umjesto njega onda mada je izvjesno da ce on doci u Čitluk. Jedno novo ce ime biti u Čitluku koliko ja znam, ne mora znaciti da ce to biti on, vidjet cemo sve u ponedjeljak i srijedu.zlo87 je napisao/la:ja sam protiv ovog Špehara, ne znam što..MortemHz je napisao/la:Zrinjski i Željezničar su se solidno pojacali, eno i Jamaka u Zrinjskom. Jedva cekam prve nastupe u ponedjeljak Lelića, Liivaka i Špehara ako dođe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@zlo
Svaki navijac koji je u Sarajevu i moze otici na utakmicu a ne ode je obicni stream navijac. Takvih ovdje na forumu ima veliki broj i pravo da ti kazem zaboli me neka stvar hoce li se oni naljutiti ili ne.
Svaki navijac koji je u Sarajevu i moze otici na utakmicu a ne ode je obicni stream navijac. Takvih ovdje na forumu ima veliki broj i pravo da ti kazem zaboli me neka stvar hoce li se oni naljutiti ili ne.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam da si odrastao tamo. Iskreno ono sto sam gledao obicni su prosjek, vjerovatno nikada nece zaigrati u Sarajevu kao sto ce Hadžić, Kadušić i ostali. Vidi se da ima nesto u njima ali nisu za prvog tima, makar ne jos jer se nikad ne zna koliko neko moze napredovati. Mogli bi pomoci Bosni Visoko jer se igra ''slabiji'' fudbal u drugoj ligi, tu cemo zapravo i vidjeti kakvi su i od cega su momci, ja im svakako zelim sve najbolje. Cuo sam to za Luke, i neki krov kao sad imaju, samo neka napreduju, dobro je to i za Sarajevo.paulus je napisao/la:Pa to i pitam jel ih ko gledao u toj juniorskoj , jel odskacu , posudjeni Bosni sad citam , ja sam odrastao u Visokom , prvih skoro 20 god pa pratim Bosnu i sad i imaju konacno vrhunsku upravu , kad sam zadnji put bio zijanio sam se . Od rugla od stadiona su napravili ma da ne vjerujes , Repke muske i zenske im treniraju tamo imaju skoro sve uslove za PLMortemHz je napisao/la:Pa brate akademija, ljudi nisu ni igrali.. jedino treninzi i juniorska liga.paulus je napisao/la:Imam pitanje kratko Rastoder i Gljiva , kakvi su kvalitet mislim ko ih je gledao malo cesce ?
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Ma dobro, neko umjesto njega onda mada je izvjesno da ce on doci u Čitluk. Jedno novo ce ime biti u Čitluku koliko ja znam, ne mora znaciti da ce to biti on, vidjet cemo sve u ponedjeljak i srijedu.zlo87 je napisao/la:ja sam protiv ovog Špehara, ne znam što..MortemHz je napisao/la:Zrinjski i Željezničar su se solidno pojacali, eno i Jamaka u Zrinjskom. Jedva cekam prve nastupe u ponedjeljak Lelića, Liivaka i Špehara ako dođe.
Nece niko (vrlo vjerovatno cak mogu reci i izgledno) dolaziti u Citluk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto nisi bio na treningu momcino, falio si nam.Lakoste je napisao/la:@zlo

Nisam to rekao, rekao sam ako neko nema mogućnost, tj. ne znamo ni ti ni ja ima li neko ili nema.Lakoste je napisao/la:@zlo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Super transfer politika konkurencije,fala bogu pa "nemamo para" pa nas fulise ova "pojacanja".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MortemHz__Covjece ja nisam bio par godina ko kad sam odselio bio sam al ne na stadionu i cuo price i odem . Sta su ljudi napravili od bukvalno rupetine , ne znam odakle im pare ?! Al mlada im je uprava ,zasukali rukave ,grade. Imaju reflektore na pomocnom na kojem vjeruj prije ako padnes nose te na presadjivanje koze .Sad je plasticna trava sa reflektorima .Glavni teren se navodnjava iz rjeke koja je blizu , ne trose gradsku vodu ko prije ,trava izgleda predobro , nove stolice na glavnom , nadkriven jedan dio tribine , nove svlacionice itd. Da sad ne nabrajam. Na proljece prave istocnu tribinu ispod kojih ce bit sve svlacionice i ostali ***** palci . Ja moje Sarajevo vazda tjeram u pravcu Dinama . Oni imaju Lokomotivu koja im valja para . Mi bi mozda mogli imat Bosnu jer tamo je pun **** hordasa.Ja se izvinjavam sto je nevezano za temu forumasima.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 20 jan 2017, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vratio se gramaticki nered
Budi mi pozdravljen

Budi mi pozdravljen
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bili smo mi potpisali sa njima da ce nam biti partneri, ne znam je l' to jos uvijek aktuelno posto su sklonili to sa nase stranice prije mozda pola godine..paulus je napisao/la:MortemHz__Covjece ja nisam bio par godina kokad sam odselio bio sam al ne na stadionu i cuo price i odem , sta su ljudi napravili od bukvalno rupetine , ne znam odakle im pare . Al mlada im uprava zasukali rukave grade imaju reflektore pomocni n a kojem vjeruj prije ako padnes nose te na resadjivanje koze sad je plasticna trava sa reflektorima , Glavni teren se navodnjava iz rjeke trava izgleda predobro , nove stolice na glavnom , natkriven jedan dio tribine , nove svlacionice itd da ne nabrajam na proljece prave istocnu tribinu ispod kojih ce bit sve svlacionice i ostali kurci palci . Ja moje Sarajvo vazda tjeram u pravcu Dinama . ni imaju Lokomotivu koja im valja para . Mi bi mozda mogli imat Bosnu jer tamo je pun **** hordasa.Ja se izvinjavam sto je nevezano za temu forumasima.
Edit: Kod njih jos uvijek stoji da smo mi njihovi partneri.
- HordasOdFojnice
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Ljudi, shvatite da je atmosfera u ekipi jedan od najvaznijih faktora za rezultate na terenu. Ne zaboravite kakvu smo ekipu imali sa Robertom Jarnim pa nismo mogli da pokazemo to na terenu. Cimirot, Jajalo, Bilbija, Stojcev, Velkoski, Delac pa smo na terenu bili uzasni. Dodje Uscuplic, popravi atmosferu i osvojimo kup, a prije toga nismo opucali po golu Rudar Prijedoru, nismo dali gol 2-3 utakmice. Slicna situacija je bila i u sezoni kad smo osvojili titulu. Atmosfera je velike vaznosti jer tim je jedna porodica. Sa Calom, Zijom i Tosom dobili smo koheziju u ekipi i navijaci su to prepoznali. Svaki igrac kaze da je atmosfera najbolja moguca, nema ljubomore izmedju igraca i svi su kao braca u ekipi, sto se vidi na treninzima, slikama ali i sami igraci to stalno potenciraju. Ne zaboravite, kako smo igrali kad su pojedini igraci haman pa bojkotovali Benku na terenu. Dakle, red, rad i disciplina i pozitivna atmosfera u ekipi. Kad igras sa 120% mogucnosti u ovoj ligi, i kad svaki igrac osjeca drugog igraca kao svog brata moze se daleko dogurati. Ne treba nama toliko igraca koliko se ovdje potencira.
Na golmanskoj poziciji smo popunjeni. Desnog beka mogu igrati Advan i Dusan. Na stoperu imas Balica, Marka, Novakovica, Kovacevica i Pericu koji moze pokriti tu poziciju. Lijevo imas Bekica i Pericu ali i Balica koji je kroz karijeru u reprezentaciji igrao lijevog bocnog. Klasicni defanzivni vezni je Rustemovic, s tim da to moze odigrati odlicno i Marko kao u masu utakmica ove sezone, ali i Kova koji je znao odigrati veliki broj utakmica na toj poziciji. Ne zaboravite ni Pericu koji moze pokriti i tu poziciju. Veoma zahvalan igrac. U vezi tu jos imas Radovca, Sarica i Herica. Saric je medju najboljim centralnim veznim igracima lige, ko kaze drugacije taj ne prati premiership BiH. Radovac je mozda bio klinicki mrtav igrac ali vjerujem da se moze vratiti uz podrsku sa tribina, ima decko taj zadnji pas. Heric je potencijal, i ako nije otisao na posudbu znaci da ravnopravno konkurise za mjesto u prvi tim. Na krilima smo odlicno popunjeni. Crnkic, Hebibovic, Lelic, Duljevic, Andjusic i Liivak(abd). Said moze odigrati i na desetci i na krilu, kao i Duljevic, zavisi kako ce ih koristiti strucni stab. U napadu Ahmetovic, suvisno je bilo sta reci o njemu, ko god da dodje sad tesko bi se izborio za prvo mjesto u napadu. Slazem se da malo kaskamo sa drugim napadacem jer Amer Bekic mi je malo grohno ali vidjecemo, mozda ga povrati strucni stab. Ako se nadje dobar napadac za klupe dobro je, ako ne, nije smak svijeta. Ne treba ni atmosferu kvariti nekim sumnjivim igracima. Ekipa moze dosta toga ako navijaci budu tu vjetar u ledja. Ono sto znam poznavajuci Calu i Ziju da nece nikad odustati od trofeja dok god postoji sansa, mada ni sa Evropom necu biti razocaran ako vidim da je borba na terenu kao u finisu prvenstva.
A mi, navijaci, malo bi vise trebali da se potrudimo da radimo ono sto nam je u opisu posla. Da se ne zamaramo mahalskim informacijama, ne glumimo racunovodje kluba, bavimo se zutom stampom i gledamo ko je cija cura. Nase je da dolazimo na utakmice i pratimo Sarajevo ako smo u mogucnosti. Porazavajuce je citati kad se vratim(o) sa Koseva a na temi veliki broj forumasa iz Sarajeva kako se bori za stream umjesto da na Kosevu pruze podrsku timu, jer objektivno mogu i to im je primarna funkcija ako su iskreni navijaci. Sve ostalo je prdimahovina.

Svaka čast na komentaru!
...ja volim volim volim samo tebe, i samo tebi tebi dajem sve...
Sarajevu bi dobro dosao klub koji im moze provjeravati igrace , poklonit bodove kad treba , mislim ne mora to bit bukvalno ko lokomotiva koja ja ne znam jel ikad dobila Dinamo odkad postoje u smislu da budu dinamo 2 . Vec uzajamna korist za oba kluba . Kazem ti svaki derbi vidim po Visokog na IstokuMortemHz je napisao/la:Bili smo mi potpisali sa njima da ce nam biti partneri, ne znam je l' to jos uvijek aktuelno posto su sklonili to sa nase stranice prije mozda pola godine..paulus je napisao/la:MortemHz__Covjece ja nisam bio par godina kokad sam odselio bio sam al ne na stadionu i cuo price i odem , sta su ljudi napravili od bukvalno rupetine , ne znam odakle im pare . Al mlada im uprava zasukali rukave grade imaju reflektore pomocni n a kojem vjeruj prije ako padnes nose te na resadjivanje koze sad je plasticna trava sa reflektorima , Glavni teren se navodnjava iz rjeke trava izgleda predobro , nove stolice na glavnom , natkriven jedan dio tribine , nove svlacionice itd da ne nabrajam na proljece prave istocnu tribinu ispod kojih ce bit sve svlacionice i ostali kurci palci . Ja moje Sarajvo vazda tjeram u pravcu Dinama . ni imaju Lokomotivu koja im valja para . Mi bi mozda mogli imat Bosnu jer tamo je pun **** hordasa.Ja se izvinjavam sto je nevezano za temu forumasima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa normalno.paulus je napisao/la:Sarajevu bi dobro dosao klub koji im moze provjeravati igrace , poklonit bodove kad treba , mislim ne mora to bit bukvalno ko lokomotiva koja ja ne znam jel ikad dobila Dinamo odkad postoje u smislu da budu dinamo 2 . Vec uzajamna korist za oba kluba . Kazem ti svaki derbi vidim po Visokog na IstokuMortemHz je napisao/la:Bili smo mi potpisali sa njima da ce nam biti partneri, ne znam je l' to jos uvijek aktuelno posto su sklonili to sa nase stranice prije mozda pola godine..paulus je napisao/la:MortemHz__Covjece ja nisam bio par godina kokad sam odselio bio sam al ne na stadionu i cuo price i odem , sta su ljudi napravili od bukvalno rupetine , ne znam odakle im pare . Al mlada im uprava zasukali rukave grade imaju reflektore pomocni n a kojem vjeruj prije ako padnes nose te na resadjivanje koze sad je plasticna trava sa reflektorima , Glavni teren se navodnjava iz rjeke trava izgleda predobro , nove stolice na glavnom , natkriven jedan dio tribine , nove svlacionice itd da ne nabrajam na proljece prave istocnu tribinu ispod kojih ce bit sve svlacionice i ostali kurci palci . Ja moje Sarajvo vazda tjeram u pravcu Dinama . ni imaju Lokomotivu koja im valja para . Mi bi mozda mogli imat Bosnu jer tamo je pun **** hordasa.Ja se izvinjavam sto je nevezano za temu forumasima.
miky_hz je napisao/la:Super transfer politika konkurencije,fala bogu pa "nemamo para" pa nas fulise ova "pojacanja".

@lakoste
Aj lav ju
Aj lav ju

- TobeYarabi
- Kontakt:
npr, kao sto zrinjski ima zeljupaulus je napisao/la: Sarajevu bi dobro dosao klub koji im moze provjeravati igrace , poklonit bodove kad treba , mislim ne mora to bit bukvalno ko lokomotiva koja ja ne znam jel ikad dobila Dinamo odkad postoje u smislu da budu dinamo 2 . Vec uzajamna korist za oba kluba . Kazem ti svaki derbi vidim po Visokog na Istoku

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.