joker90 je napisao/la:Bošnjački Ronaldo!Septerra je napisao/la:Sta je ovo Dulja uradio od sebe?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Bošnjački Ronaldo!Septerra je napisao/la:Sta je ovo Dulja uradio od sebe?
Septerra je napisao/la:Sta je ovo Dulja uradio od sebe?
Ne bih rekao da je smrsao, samo je dodatno ucvrstio misicnu masu. Koliko je to pametno ne znam, ali sigurno je to radio prema necijim instrukcijama.Septerra je napisao/la:Sta je ovo Dulja uradio od sebe?
JesLakoste je napisao/la:U ponedjeljak prva tekma.
Priprema se Dulja za ino ligu. Neka, da hajrujemo od njega što više. Sad mu ne mogu više spočitavati da je debeljucaSabinho je napisao/la:Ne bih rekao da je smrsao, samo je dodatno ucvrstio misicnu masu. Koliko je to pametno ne znam, ali sigurno je to radio prema necijim instrukcijama.Septerra je napisao/la:Sta je ovo Dulja uradio od sebe?
Znaci da je nas, samo da dobro prodje utakmica u ponedjeljak a trebala bi, ipak je treceligas u pitanju.Septerra je napisao/la:Priprema se Dulja za ino ligu. Neka, da hajrujemo od njega što više. Sad mu ne mogu više spočitavati da je debeljucaSabinho je napisao/la:Ne bih rekao da je smrsao, samo je dodatno ucvrstio misicnu masu. Koliko je to pametno ne znam, ali sigurno je to radio prema necijim instrukcijama.Septerra je napisao/la:Sta je ovo Dulja uradio od sebe?
.
Dobar intervju Ahmeta sinoć. Sarajevo se ne odbija a najjača prednost ekipe je kohezija.
Vidim ne može nijedna slika ni video proći bez Liivaka. Znači li to nešto?
Ja bi njega otjerao da mogu, isplatiti sto je ostalo za ugovor, dogovoriti se i to je to.Septerra je napisao/la:Neka. Ako SŠ bude zadovoljan a uslovi budu pristupačni biće mi drago ako ga kaparišemo. Čini mi se kao pristojan dečko posvećen svom pozivu.
Lelić mi se čini kao igrač željan dokazivanja. Samo da ne izjavi kao Hodžić da mu je Sarajevo usputna stanica u karijeri.
Ima smisla ovo sto pricas. Samo jednog extra kvalitetnog veznog igraca i to je to,jer cini mi se da nam je jedan takav igrac neophodan u ovom momentu,ali da je bas dobar i da je u formi,a ne samo neko ko ima 'ime',a nije takmicarske utakmice odigrao godinu dana.Lakoste je napisao/la:Ljudi, shvatite da je atmosfera u ekipi jedan od najvaznijih faktora za rezultate na terenu. Ne zaboravite kakvu smo ekipu imali sa Robertom Jarnim pa nismo mogli da pokazemo to na terenu. Cimirot, Jajalo, Bilbija, Stojcev, Velkoski, Delac pa smo na terenu bili uzasni. Dodje Uscuplic, popravi atmosferu i osvojimo kup, a prije toga nismo opucali po golu Rudar Prijedoru, nismo dali gol 2-3 utakmice. Slicna situacija je bila i u sezoni kad smo osvojili titulu. Atmosfera je velike vaznosti jer tim je jedna porodica. Sa Calom, Zijom i Tosom dobili smo koheziju u ekipi i navijaci su to prepoznali. Svaki igrac kaze da je atmosfera najbolja moguca, nema ljubomore izmedju igraca i svi su kao braca u ekipi, sto se vidi na treninzima, slikama ali i sami igraci to stalno potenciraju. Ne zaboravite, kako smo igrali kad su pojedini igraci haman pa bojkotovali Benku na terenu. Dakle, red, rad i disciplina i pozitivna atmosfera u ekipi. Kad igras sa 120% mogucnosti u ovoj ligi, i kad svaki igrac osjeca drugog igraca kao svog brata moze se daleko dogurati. Ne treba nama toliko igraca koliko se ovdje potencira.
Na golmanskoj poziciji smo popunjeni. Desnog beka mogu igrati Advan i Dusan. Na stoperu imas Balica, Marka, Novakovica, Kovacevica i Pericu koji moze pokriti tu poziciju. Lijevo imas Bekica i Pericu ali i Balica koji je kroz karijeru u reprezentaciji igrao lijevog bocnog. Klasicni defanzivni vezni je Rustemovic, s tim da to moze odigrati odlicno i Marko kao u masu utakmica ove sezone, ali i Kova koji je znao odigrati veliki broj utakmica na toj poziciji. Ne zaboravite ni Pericu koji moze pokriti i tu poziciju. Veoma zahvalan igrac. U vezi tu jos imas Radovca, Sarica i Herica. Saric je medju najboljim centralnim veznim igracima lige, ko kaze drugacije taj ne prati premiership BiH. Radovac je mozda bio klinicki mrtav igrac ali vjerujem da se moze vratiti uz podrsku sa tribina, ima decko taj zadnji pas. Heric je potencijal, i ako nije otisao na posudbu znaci da ravnopravno konkurise za mjesto u prvi tim. Na krilima smo odlicno popunjeni. Crnkic, Hebibovic, Lelic, Duljevic, Andjusic i Liivak(abd). Said moze odigrati i na desetci i na krilu, kao i Duljevic, zavisi kako ce ih koristiti strucni stab. U napadu Ahmetovic, suvisno je bilo sta reci o njemu, ko god da dodje sad tesko bi se izborio za prvo mjesto u napadu. Slazem se da malo kaskamo sa drugim napadacem jer Amer Bekic mi je malo grohno ali vidjecemo, mozda ga povrati strucni stab. Ako se nadje dobar napadac za klupe dobro je, ako ne, nije smak svijeta. Ne treba ni atmosferu kvariti nekim sumnjivim igracima. Ekipa moze dosta toga ako navijaci budu tu vjetar u ledja. Ono sto znam poznavajuci Calu i Ziju da nece nikad odustati od trofeja dok god postoji sansa, mada ni sa Evropom necu biti razocaran ako vidim da je borba na terenu kao u finisu prvenstva.
A mi, navijaci, malo bi vise trebali da se potrudimo da radimo ono sto nam je u opisu posla. Da se ne zamaramo mahalskim informacijama, ne glumimo racunovodje kluba, bavimo se zutom stampom i gledamo ko je cija cura. Nase je da dolazimo na utakmice i pratimo Sarajevo ako smo u mogucnosti. Porazavajuce je citati kad se vratim(o) sa Koseva a na temi veliki broj forumasa iz Sarajeva kako se bori za stream umjesto da na Kosevu pruze podrsku timu, jer objektivno mogu i to im je primarna funkcija ako su iskreni navijaci. Sve ostalo je prdimahovina.
sve ja na mjestu, samo i dalje stoji da nam treba vezni igrac. Saric je bio jedan od najboljih veznih dok je igrao za Slobodu, ovdje je bio ispodprosjecan. Rustemovic je ocigledno zadovoljio svaku struku do sad, ali navijace nije. Ako je zadovoljio Calu, ja cu ga trpit, ako ništa. Radovac je sam sebi kriv za ovakvu situaciju, jedino da propiša krv može biti igrač od njeg, do tad, ništa. I molim te da prestaneš sa tim stream navijačima, niko ne piše na forumu ko ne voli Sarajevo, samo je pitanje koliko je ko u mogućnostima da dolazi na utakmice.Lakoste je napisao/la:Ljudi, shvatite da je atmosfera u ekipi jedan od najvaznijih faktora za rezultate na terenu. Ne zaboravite kakvu smo ekipu imali sa Robertom Jarnim pa nismo mogli da pokazemo to na terenu. Cimirot, Jajalo, Bilbija, Stojcev, Velkoski, Delac pa smo na terenu bili uzasni. Dodje Uscuplic, popravi atmosferu i osvojimo kup, a prije toga nismo opucali po golu Rudar Prijedoru, nismo dali gol 2-3 utakmice. Slicna situacija je bila i u sezoni kad smo osvojili titulu. Atmosfera je velike vaznosti jer tim je jedna porodica. Sa Calom, Zijom i Tosom dobili smo koheziju u ekipi i navijaci su to prepoznali. Svaki igrac kaze da je atmosfera najbolja moguca, nema ljubomore izmedju igraca i svi su kao braca u ekipi, sto se vidi na treninzima, slikama ali i sami igraci to stalno potenciraju. Ne zaboravite, kako smo igrali kad su pojedini igraci haman pa bojkotovali Benku na terenu. Dakle, red, rad i disciplina i pozitivna atmosfera u ekipi. Kad igras sa 120% mogucnosti u ovoj ligi, i kad svaki igrac osjeca drugog igraca kao svog brata moze se daleko dogurati. Ne treba nama toliko igraca koliko se ovdje potencira.
Na golmanskoj poziciji smo popunjeni. Desnog beka mogu igrati Advan i Dusan. Na stoperu imas Balica, Marka, Novakovica, Kovacevica i Pericu koji moze pokriti tu poziciju. Lijevo imas Bekica i Pericu ali i Balica koji je kroz karijeru u reprezentaciji igrao lijevog bocnog. Klasicni defanzivni vezni je Rustemovic, s tim da to moze odigrati odlicno i Marko kao u masu utakmica ove sezone, ali i Kova koji je znao odigrati veliki broj utakmica na toj poziciji. Ne zaboravite ni Pericu koji moze pokriti i tu poziciju. Veoma zahvalan igrac. U vezi tu jos imas Radovca, Sarica i Herica. Saric je medju najboljim centralnim veznim igracima lige, ko kaze drugacije taj ne prati premiership BiH. Radovac je mozda bio klinicki mrtav igrac ali vjerujem da se moze vratiti uz podrsku sa tribina, ima decko taj zadnji pas. Heric je potencijal, i ako nije otisao na posudbu znaci da ravnopravno konkurise za mjesto u prvi tim. Na krilima smo odlicno popunjeni. Crnkic, Hebibovic, Lelic, Duljevic, Andjusic i Liivak(abd). Said moze odigrati i na desetci i na krilu, kao i Duljevic, zavisi kako ce ih koristiti strucni stab. U napadu Ahmetovic, suvisno je bilo sta reci o njemu, ko god da dodje sad tesko bi se izborio za prvo mjesto u napadu. Slazem se da malo kaskamo sa drugim napadacem jer Amer Bekic mi je malo grohno ali vidjecemo, mozda ga povrati strucni stab. Ako se nadje dobar napadac za klupe dobro je, ako ne, nije smak svijeta. Ne treba ni atmosferu kvariti nekim sumnjivim igracima. Ekipa moze dosta toga ako navijaci budu tu vjetar u ledja. Ono sto znam poznavajuci Calu i Ziju da nece nikad odustati od trofeja dok god postoji sansa, mada ni sa Evropom necu biti razocaran ako vidim da je borba na terenu kao u finisu prvenstva.
A mi, navijaci, malo bi vise trebali da se potrudimo da radimo ono sto nam je u opisu posla. Da se ne zamaramo mahalskim informacijama, ne glumimo racunovodje kluba, bavimo se zutom stampom i gledamo ko je cija cura. Nase je da dolazimo na utakmice i pratimo Sarajevo ako smo u mogucnosti. Porazavajuce je citati kad se vratim(o) sa Koseva a na temi veliki broj forumasa iz Sarajeva kako se bori za stream umjesto da na Kosevu pruze podrsku timu, jer objektivno mogu i to im je primarna funkcija ako su iskreni navijaci. Sve ostalo je prdimahovina.
Pa brate akademija, ljudi nisu ni igrali.. jedino treninzi i juniorska liga.paulus je napisao/la:Imam pitanje kratko Rastoder i Gljiva , kakvi su kvalitet mislim ko ih je gledao malo cesce ?
Trenutno korisnika/ca: worchester i 4 gosta.