Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Okrecu ovo komsinice.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Prikatelju ti si opako bolestan, opako!!! Idi lijeci se dok jos ima nadebhfanatic14 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:15Muftic reprezentativni golmangledaj dresova kelme sto je vico krme nabavio rudaru. Kao u borca i u repke slucajno, srpska mafija okrece lovu preko bosne i hercegovine.

- ASD
- Kontakt:
Šošić sam igra.
A što je krah BH fudbala..što su sarajevski klubovi puni nepotizma,kriminala,što peru lovu preko raznih menadžera,trenera,igrača,što ih sela školuju...nije to krah nego nije zabranjeno ni manjim sredinama da napreduju,da se bore,pa liga se igra bez,Čelika,bez Slobode,igrala se bez Veleža pa nije bio krah...iskreno da Vam kažem komplet BiH boli quratz i za Željom i za Sarajevom..liga se igra i ako nas sve sramote...
-
- Kontakt:
Ja znam sto ti neznas u tome je stvar. Ne pisem ja u prazno ko ti nego sve provjerene istine. Znam i ko drzi kelme za balkan i kako im vico puni dzepove sa raspalim klubovima vasim i sa repkom nasom bosna herceg. Neznam jel vi tamo znate ko su plavo zuti zmajevi.MikiPirs je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:21Prikatelju ti si opako bolestan, opako!!! Idi lijeci se dok jos ima nadebhfanatic14 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:15Muftic reprezentativni golmangledaj dresova kelme sto je vico krme nabavio rudaru. Kao u borca i u repke slucajno, srpska mafija okrece lovu preko bosne i hercegovine.
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
bh fudbal,smatram bosanskohercegovačkih klubova,onih sto stpje iza te zastave.Da su bogdo i celik i sloboda tu i da smo svi jaki, a da su ovi drugi u problemima u kojima smo mi.to zelim reci. Dok pisem 1-1 je, pobjedit ce Zeljo nije to problem nikakav i treba da pobjedi, ali sustina je nesto drugacija. Ali hajde bit ce, nadocemo vec nekadaqarius je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:25A što je krah BH fudbala..što su sarajevski klubovi puni nepotizma,kriminala,što peru lovu preko raznih menadžera,trenera,igrača,što ih sela školuju...nije to krah nego nije zabranjeno ni manjim sredinama da napreduju,da se bore,pa liga se igra bez,Čelika,bez Slobode,igrala se bez Veleža pa nije bio krah...iskreno da Vam kažem komplet BiH boli quratz i za Željom i za Sarajevom..liga se igra i ako nas sve sramote...
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 09 avg 2025, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Generation74
- Kontakt:
U mnogo čemu nam je takva situacija. Jako smo korumpirani, volimo lahke pare, ništa ne znamo raditi, varamo žene, a vodimo sve što se voditi može...od stranaka, klubova, firmi, itd. i sve uništimo u dogledno vrijeme. Dobar svijet je nažalost u manjini i ništa se ne pita. Iza nas ostaju samo zgarišta. Nije čudo da i privatni sektor polako diže sidra. Dolazi vrijeme kada će samo raditi kladionice i apoteke jer će narod uvijek kupovati lažnu nadu i zdravlje.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:13Ali kakav jad od glavnog grada od rata pa no ovamo, u jednom danu te guze Doboj i Prijedor, u kosarci te dugo guzilo selo od Sirokog Brijega, pa preuzeo sad Aleksandrovac, u rukometu kara Ljubuski, u fudbalu najtrofejniji klub sa 200 navijaca sa otetim stadionom
neka izgubimo ako ce Adzem vec veceras biti bivsi
Ovo pronađoh u svojoj arhivi postova od 16.05.2021. godine, citiranje na komentar: Sport u gradu Sarajevu je pred umiranjem.
Četiri godine poslije stanje se ne mijenja...
To su one iste istine i saznanja sto si pisao da ce se navlaciti Borcu pa osim sto je Borac ostecen nismo vidijeli neko navlacenje.
P.S. Juventa sport Banjaluka je uvoznik i distributer Kelme za BIH
P.S. Juventa sport Banjaluka je uvoznik i distributer Kelme za BIH

Nema Amar volje da ikoga vodi, a i realno ko bi imao kad mu duguju tolike pare a on samo ceka taj dan.
Bolje mu ovako ispijat kafe svakodnevno sa rajom i uzivat u zivotu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ostecen je velez, cist crveni karton za kvrzica. Necemo o tome znamo kakvi ste vi,nakon sto ste pokrali cijelu ligu dolazite vamo opravdavate i zelite nekog pravit budalom pored zdravih ociju. Vjeruj meni pravda uvijek na kraju pobjedi nemas pojma kako je jaka. Karma svasta ce radit.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- ASD
- Kontakt:
Rudar ima solidnu ekipu. Samo što nisu uigrani i imaju disbalans po pozicijama, puno su bolji naprijed nego nazad.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 09 avg 2025, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
A i ka sam budala kada sa djetetom diskutujem… opet ce naci razlog da budu zrtve 

Derbi u zadnjem kolu ce odlucivati ko ostaje u ligi

Suljo u 88'
Sarajevski fudbal dotakao dno.
Dobro bi za nas bilo da okrenu. Rudar nam je konkurencija

-
- Kontakt:
Od ovoliko sposobnih i skolovanih trenera, Zeljo je sebi dopustio da ga ovaj levat vodi
Volim tebe, više od sebe
Planski se ovo radi ima vec 5-6 godina. Samo sto glupi Bosnjo ne vidi dalje od nosa . Mi smo sami sebi najveci dušmani.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Pratimo trendove. Vodi nas čovjek koji je aktivan na društvenim mrežama. To pokazuje da možda i neko od nas sa foruma bude sljedeći trener.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:44Od ovoliko sposobnih i skolovanih trenera, Zeljo je sebi dopustio da ga ovaj levat vodi
Ovo što se dešava na Grbavici ne viđa se ni na seoskim turnirima. Ovdje nema ni p od profesionalizma. Kakve katastrofalne greške, preskakanje igre, vezni red ne postoji, da je bilo koja druga ekipa osim Rudara, tj. jaca, Zelji bi nastradao. U napad odu i ostanu, ostave 3-4 igraca nazad kao da je igrica a ne ligaski mec
Muftic danas ocajan.

Muftic danas ocajan.
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 10 gostiju.