Prije 2 noci smo imali jedan stream, fola u HD-u, ali je slika bila odlicna, pa nek nam neko proba naci isti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma skontao sam ja otici u diskoteku poslije 1 i kupit cigara. Benzinska je daleko, ne moze se ici.BegAx je napisao/la:Zato se uvijek u steku mora imati nesto duhana, masinica i par filtera.Sabinho je napisao/la:Sretnice, ja imam jos jednuMozambik je napisao/la:Ja dosao iz grada maksuz zbog Mirze. Ostalo mi jos 7 cigara, nadam se da nece biti napeta utakmicaZa krizne situVacije.
ako dobije vcrs ulazi u glavni zrijeb prvog grand slem turnira aus opensikirica je napisao/la:Igrao sam Mirzu over hahah![]()
Valjda cu dobiti na kladionici, treba mi kes za izlaza xD
Moze li mi neko objasniti sto je vazan mec za Dzumhura? Ne pratim mnogo tenis.
Ukoliko pobjedi Belgijanca ulazi u glavni zrijeb Australian Opena, a niko od nasih tenisera nije pod nasom zastavom ulazio u main draw nekog grand slamasikirica je napisao/la:
Moze li mi neko objasniti sto je vazan mec za Dzumhura? Ne pratim mnogo tenis.
Ne kaze se vise dobar dan nego dobar tan, toliko je popularanmirza1243 je napisao/la:Koliko vidim po ovim avatarima Vincent Tan postao bas popularan![]()
Yeben jaranesikirica je napisao/la:Aha, pa kakav je taj Belgijanac, je li "tezak zalogaj" ?
Sorry na off-u, ali zanima me i naravno sretno Damiru.
Najbolje sopcast...irh je napisao/la:Jedna molba. Prijatelju riknuo komp i treba link da gleda tekmu na mobitelu. Ako neko ima, bio bih zahvalan.
PPsikirica je napisao/la:Aha, pa kakav je taj Belgijanac, je li "tezak zalogaj" ?
Sorry na off-u, ali zanima me i naravno sretno Damiru.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, TripleThreat i 10 gostiju.