FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dva vezana poraza u CL to se nije desilo 100 godina,Kompany ubleho yebo te onaj ko te doveo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve u svemu dobro ste prošli, mogli su vas i ozbiljnije unakaziti. Visoki presing na protivničkoj polovici teško je igrat sa ova dva tupana i promajom na golu. Promaja inače vuče 20 milki po sezoni pa si vi mislite.
-
- Kontakt:
100%
Najslabija karika ove sezone, teško će se moći nešto više sa njim postići, problem je što nemamo i adekvatne zamjene. Večeras timska igra nula bodova, samo skupina individualaca
Hajd makar je ovo izazvalo pozornost

Nije mi bila namjera, nego sam stvarno mislio.
Hudi navijač.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Prije dva mjeseca sam rekao da će izgubiti od Barcelone. Ko zna znaBundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:32a mislim da će protiv Barcelone po prvi puta u Boga pitaj koliko godina izgubiti utakmicu.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tako se i redovni klovn foruma često citira.Bundesliga je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:14Prije dva mjeseca sam rekao da će izgubiti od Barcelone. Ko zna znaBundesliga je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:32a mislim da će protiv Barcelone po prvi puta u Boga pitaj koliko godina izgubiti utakmicu.![]()
Izbaci tu naviku
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Inače, mala Mindža prekuco igricu, kakav igrač, fantazija.
-
- Kontakt:
@armando
Ma ovo je prvi put. Čisto da objasnim pojedinim forumskim neznalicama koliko pojma nemaju o fudbalu.
Ma ovo je prvi put. Čisto da objasnim pojedinim forumskim neznalicama koliko pojma nemaju o fudbalu.
Realno Flikck nam pokazao sta smo zeljeli ali nemozes s Temua naruciti trenera i dobiti to.
A igraci mislim da je jasno zasto su ganjali Taha cjelo ljeto.
Sane Coman brate ja bi sad potpisao da idu...ako vec imamo neku izgradnju tima onda daj Tela daj Ibrahimovica daj nekoga ne ova dva idiota....
Palinha jedva sam.cekao veceras da vidim tog razbijaca napada i zid ispred odbrane ....brate moj ne da nije
Nazalost nasa uprava ima jednu vwliku razliku u odnosu na Real koji se rjesi Ronalda Varana Casemira kada vidi da to nije to kod nas razmisljaju da produze sa Nouerom i Mullerom.
Svaka im cast legende kluba posebno Muller bez mrlje karijera Bavarac ali brate gotovo je ...treba nam kreacije trrba nam.tehnike treba nam kapiten kao sto su bili Svajni iEffenberg.
Brate u ovoj ekipi world klass Kejn
Potencijal da bude Musiala
Nema dalje sve je ispod onoga sto se ocekuje
Rralno zamazan nam.oci pobjedama protiv malih klubova i to je to.
Ne kazem ja da je ovo kraj ali brate ljudi sa 3 4 igraca od 17 godina dedom Lewom razbili ovaj kao super Bayern.
Aston Vila nas dobila
Frankfurt Levwrkuzen remi
U biti pobjedjujemo dosta slabije one koji imaju kvalitet remi poraz oni jaci ne nadaj se
A igraci mislim da je jasno zasto su ganjali Taha cjelo ljeto.
Sane Coman brate ja bi sad potpisao da idu...ako vec imamo neku izgradnju tima onda daj Tela daj Ibrahimovica daj nekoga ne ova dva idiota....
Palinha jedva sam.cekao veceras da vidim tog razbijaca napada i zid ispred odbrane ....brate moj ne da nije
Nazalost nasa uprava ima jednu vwliku razliku u odnosu na Real koji se rjesi Ronalda Varana Casemira kada vidi da to nije to kod nas razmisljaju da produze sa Nouerom i Mullerom.
Svaka im cast legende kluba posebno Muller bez mrlje karijera Bavarac ali brate gotovo je ...treba nam kreacije trrba nam.tehnike treba nam kapiten kao sto su bili Svajni iEffenberg.
Brate u ovoj ekipi world klass Kejn
Potencijal da bude Musiala
Nema dalje sve je ispod onoga sto se ocekuje
Rralno zamazan nam.oci pobjedama protiv malih klubova i to je to.
Ne kazem ja da je ovo kraj ali brate ljudi sa 3 4 igraca od 17 godina dedom Lewom razbili ovaj kao super Bayern.
Aston Vila nas dobila
Frankfurt Levwrkuzen remi
U biti pobjedjujemo dosta slabije one koji imaju kvalitet remi poraz oni jaci ne nadaj se
Pepunov učenik došao da nas uništi.Neka ga opet nazovu i pitaju za savjet.Bayern have lost three Champions League away games in a row for the first time in the competition's history
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kada vidim igrace,trenera,ljude kako vode klub postajemo man utd
Ocekivao sam puno vise od ove utakmice, prije svega zbog cinjenice da bi nam ta otvorena igra Barce trebala odgovarati, al kako sam se prevario.
Ljepota je gledati ekipu koja zna sta zeli i kako do tog doci, evo protivniku i posjed i dodavanja i taj neki privid dominacije, a mi cemo samo golove davat. Tako je to Barca uradila nama veceras.
Zato je ovo prije svega trenerov poraz, ponavljam se ali covjek nema plan B i to je najveci problem. Ide se ho-ruk, na silu pa ako prodje dobro i jest. Danas nije proslo i zato smo imali situaciju da se 25min prije kraja ekipa prakticno predala, nisu vise imali ideju kako doci do gola.
To sto igraju Upa i Kim a De Liht je prodan je meni sad vec savrseno jasno. De Liht bi u ovom sistemu bio 10x gori jer stoperi ogroman dio terena pokrivaju, moraju biti brzi i svaka greska moze biti kardinalna. Upa i Kim jesu brzi ali su zato itekako podlozni greskama, pogotovo kad ovako visoko stoje.
Sad mi je jasno i zasto je Palinja bio na klupi, s njima dvojicom ovako visoko i njegov uticaj na igru je sveden na minimum, jednostavno je beskoristan.
Cestitke Barceloni, danas nam je ocitala lekciju kao mi njima 2020, iako nikad ne bih mijenjao onu pobjedu za ovu, Hansi pokazao da je kilometrima daleko od naseg strucnjaka, iako sam prije utakmice mislio da su tu negdje oni po pameti.
Ljepota je gledati ekipu koja zna sta zeli i kako do tog doci, evo protivniku i posjed i dodavanja i taj neki privid dominacije, a mi cemo samo golove davat. Tako je to Barca uradila nama veceras.
Zato je ovo prije svega trenerov poraz, ponavljam se ali covjek nema plan B i to je najveci problem. Ide se ho-ruk, na silu pa ako prodje dobro i jest. Danas nije proslo i zato smo imali situaciju da se 25min prije kraja ekipa prakticno predala, nisu vise imali ideju kako doci do gola.
To sto igraju Upa i Kim a De Liht je prodan je meni sad vec savrseno jasno. De Liht bi u ovom sistemu bio 10x gori jer stoperi ogroman dio terena pokrivaju, moraju biti brzi i svaka greska moze biti kardinalna. Upa i Kim jesu brzi ali su zato itekako podlozni greskama, pogotovo kad ovako visoko stoje.
Sad mi je jasno i zasto je Palinja bio na klupi, s njima dvojicom ovako visoko i njegov uticaj na igru je sveden na minimum, jednostavno je beskoristan.
Cestitke Barceloni, danas nam je ocitala lekciju kao mi njima 2020, iako nikad ne bih mijenjao onu pobjedu za ovu, Hansi pokazao da je kilometrima daleko od naseg strucnjaka, iako sam prije utakmice mislio da su tu negdje oni po pameti.
Nema brige, sad ćete potaracat Bochuma i Paulanere i pjevat će se hvalospjevi ko i prije. I tako sve do četvrfinala CL, onda bi opet moglo bit po glavi stanovnika.
A srece i veselja kao da su na lotu dobili ovi tzv navijaci Bayerna, rekli prije dva mjeseca itd, itd. Fudbal je to idioti, eto proslu 4:0 Stutgarta, a Stutgart u pojam ubio Juventusa, Dinama 9:2 a oni ispred nas. Oba trenera samoubilacki krenula na sve ili nista, njima je ovaj put upalilo i to je to, dosta smo ih i trali. Iskreno, pitanje je i da li Bayern ima bolje igrace od Barce, nisam ih odavno gledao i nisam znao da su ovako dobri...kad sam vidio odbranu, reko naribacemo ih samo tako, a oni skoro pa perfektni narocito dva beka, ustopali Oliesea kao da je amater. Palija zesci promasaj na zimu uzeti sta para ako ko ponudi, covjek u brzoj igri ne zna gdje je uopste a kamoli da stvori neku prednost kao kreativac na sredini...tacno sam ovo znao (sto rekla ona Bundesliga) kad sam vidio onaj pad Pavlovica, a ima budala sto su se radovale. Musiala nam je trebao kod 1:1 kao kisa u pustinji, nismo imali brzog igraca koji bi solo prodorom nesto ucinio jer su postavili odbranu na taj nacin da kad im izbacis jednog udjes u sah mat poziciju. Nista, nastaviti dalje, nailazi jedna period laksih utakmica da se malo somopouzdanje nabilda.
Jedini spas u ovom propalom timu.Bayern@heart je napisao/la: ↑23 okt 2024, 22:24Kad se sjetim ljetos kao imali razgovor sa Flickom da se vrati. Covjek se pisa po nama. Nadsm se da ce belgijanac uskoro biti bivsi. Henes iz stutgarta je trebao doci ljetos
Nojer se mora pislat u penziju
Prethodnih godina smo inače čekali mart da nam bude jasno da klempu uzeti nećemo. Ove sezone osjećaj nešto poranio, već u oktobru se nazire da će još jedno finale na Allianz Areni osvojiti neko drugi.
- Centre forward
- Kontakt:
Dobili smo četiri komada od tima koji je u ovo globalno doba bonluka ukin'o kantinu i prodaje komade stadiona na kilo za svadbe i sahrane.
Hoće li iko za to odgovarat' ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Još jedan dokaz koliko uprava Bayerna nema pojma. Pričaju o nekakvom atraktivnom fudbalu protiv fakin Kiela i Dinamo Zagreba. Opet će oni pjevati hvalospjeve odmah sutra, i pripisivati ovaj poraz lošoj večeri, indisponiranosti igrača. A ono problem nešto potpuno drugo. E Flick im nije bio dovoljno dobar, a Kompany jesteledar je napisao/la:Nema brige, sad ćete potaracat Bochuma i Paulanere i pjevat će se hvalospjevi ko i prije. I tako sve do četvrfinala CL, onda bi opet moglo bit po glavi stanovnika.

Pa normalno, a sta drugo da navijaci rade...samo to cetvrtfinale nije realnost da si rekao polufinale i da se povrati primat u BL, koji je ona nakaza posle deceniju izgubila prosle sezone pa hajde. Ja ocekujem laganicu u BL i finale na AA!
-
- Kontakt:
Ma ko će odgovarati kolega moj dobri? Imamo 2 NPC-a u vidu Hainera i Dreesena koji samo ponavljaju generične izjave kao papagaji. Onda imaš senilnog starca Hoenessa koji se bruka iz jednog intervjua u drugi. A vrijeme mu davno bilo da se okani fudbala i uživa. Rumeni isto nije previše involviran, što je razumljivo. Na kraju će zaplatiti ona dvojica Lolek i Bolek, kada ode Kompany i oni će za njim.Centre forward je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:35Dobili smo četiri komada od tima koji je u ovo globalno doba bonluka ukin'o kantinu i prodaje komade stadiona na kilo za svadbe i sahrane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.