Zoran Zekić.

Jeste , nadoknadio 4 minute a trebao 10 !
Veoma glup potez je njegov odlazak iz kluba , uprava mu je trebala dozvoliti sve da ostane, bili bi prvi favoriti za titulu i sad su ako im dodje Husref. Sve ostalo je prevara.
To je to.Direktorcic je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:50Guliashvili na pocetku ove sezone na nivou Andrije Drlje
Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:54Za kakvog smo im igrača uzeli pola miliona marakaNe kažem da je Mlinarić loš igrač ali da je samo neko iz Sarajeva pogledao kompletne utakmice Veleža iz proljetnog dijela skontao bi da je momak imao sretnu sezonu koju neće ponoviti za deset sljedećih. Uzeli pola miliona i doveli boljeg Dominika Dogana. Šta kaže onaj mosarajvo83 Mirvićev bot oni rade dobar posao
![]()
Sloga je proslu sezonu igrala skroz ok. Poceli davati bodove kad su skontali da od Evrope nema nista.Generation74 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:10Na momente smo izgledali odlično. Kombinatorika i voljni momenat takođe, ali nam je sa druge strane bio strašan protivnik.
Kad se sve sabere, dobra utakmica. Do kraja smo se dobro držali i sigurno da ova ekipa može više.
Ma standardno, pokradeni. Bacis tolike milione na ekipu i treba ti sudijska protekcija da bi pobijedio, svi su im krivi i godinama tako ooo daj okreni taj ringispil u mojoj glavi
Sta pricas ti bolan a vi bi ko za titulu mogli ni mi, ni vi nismo za titule u ovome trenutku, pustiti ljudima koji hoce da igraju srcem za svoje klubove neka se bore, a kod nas go jad i picke!!
KosevoZove je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:17Sta pricas ti bolan a vi bi ko za titulu mogli ni mi, ni vi nismo za titule u ovome trenutku, pustiti ljudima koji hoce da igraju srcem za svoje klubove neka se bore, a kod nas go jad i picke!!