FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bi probao sa Tatarom,Serbecicem,oni znaju nas mentalitet,brzo ce da se uklope.
Treba li očekivati Oremuša i Mustedanagića?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E cuj doveli Mamasa i hoce da ga se riješe.
Steta sto nije kupljen preko Teleshopa, pa da imaš pravo povrata artikla nakon mjesec dana.

Steta sto nije kupljen preko Teleshopa, pa da imaš pravo povrata artikla nakon mjesec dana.
Cimirot bi bio top pojacanje.
-
- Kontakt:
Kakav Serbecic svake 4 tekme povrijedjen.
Eno baloteli bez kluba,taman za nas
Eno baloteli bez kluba,taman za nas

-
- Kontakt:
Kakva primaža na lika kojem je četvrti post insajderska.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Povreda prepona. Može trajati od dva do šest mjeseci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:09Ja sam se apostrofirao na Mamasa konkretno. Ima li igdje info nekog iz kluba sta je s njim? Ja je nisam našao.
Premier kapital je počeo da kapa u Zrinjski. Treba sad pametno do kraja ovog prelaznog da ne bi opet borba za 4. mjesto bila.
I ko će uzet takvog lika od kojeg eto nema koristi dva mjeseca, znači ništa.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:12Povreda prepona. Može trajati od dva do šest mjeseci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:09Ja sam se apostrofirao na Mamasa konkretno. Ima li igdje info nekog iz kluba sta je s njim? Ja je nisam našao.
Nek ide u 3 pm nespremne, gdje nas vazda nekakvi polumrtvi zapadnu
Istinu zbori glavni lik The Boysa
Trebalo je vjerovati onom bratu što je rekao da ga je tužnog sreo u gradu. To je bilo proročanstvo u rangu Mirvinog fildžana kod Seje.
Sa Tatarom se slavila dupla. Zaboravljas brzo jbg. Treba probat sa Carevicemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:54Ja bi probao sa Tatarom,Serbecicem,oni znaju nas mentalitet,brzo ce da se uklope.

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sta ce biti goooooool jeeeeeeee!!!!!!!!!!
Je li to Serbecic!???
Ne! -Mirko Oremus je strijelac, Sarajevo vodi 1-0!
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jbte lik nije povrede imao zadnjih par godina, dodje kod nas i odmah out na par mjeseci, e jesmo naopaki u pm
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa ako mu se diktira sastav zašto je odradio pripreme i ušao u novu sezonu. Eto hajde reći ćemo Rumuni krupan zalogaj ali blamaža protiv Radnika je samo njegov kiks jer nije adekvatno reqgovao na 3:0 i postavci igre.PapakIzSa je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:43sve je top, odlican trener, zao mi je sto je otisao, ali zar se nije moglo reci bar hvala navijacimaHordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:32Zasto se danima okrece prica da je Zekic nekakv picic i da nas je izradio? Kad neces da ti neko diktira sastave i namece svasta nesto to se zove obraz i samopostovanje.
Husrefu podrska od mene ali nemojte da prekrajamo i spinujemo bar ne blizu proslost. Ne prolazi to.
On je nama bio dužan izvinjenje a ne mi njemu. Lično sam bio viče za Feđu Dudića ali ide podrška i Husrefu, zbog ljubavi prema aklubu a ne pojedincima!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hvala brate, ali da me ne shvatiš pogrešno, zar nije tužno da se za takve info saznaje na forumu?tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:12Povreda prepona. Može trajati od dva do šest mjeseci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:09Ja sam se apostrofirao na Mamasa konkretno. Ima li igdje info nekog iz kluba sta je s njim? Ja je nisam našao.
Evo pogledaj zvaničnu stranicu kluba, nigdje se ne navodi na koliko je potpisan ugovor s Husrefom.
-
- Kontakt:
Ma ja ba,da opet podere dres,pobijegne iz kluba. Nego nesto te nije bilo dok nisu Husa imenovali,vama je preci trener nego klub,mada zaostao si kao i nasa kasaba i drzava da bi skontao sta pricam,do tada hebo Vico balije,siluj ih za bolje nisu kao i sto Dodik radi a dok balije cute i gutaju.keli je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:27Sa Tatarom se slavila dupla. Zaboravljas brzo jbg. Treba probat sa Carevicemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:54Ja bi probao sa Tatarom,Serbecicem,oni znaju nas mentalitet,brzo ce da se uklope.![]()
vizionar nas