Prvo niko ti nije psovao,sta god da si mislio pod to miran budi,prenesi svom nekom,kod mene nije ni tata,ni tajo,nego babo,eto da znas.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
Ja da sam ga zaposlio i dao mu sve u ruke,kao sto su mu dali,nakon onakve dvije blamaze morao je proci brifing
Samo Sarajevo
Babuka,kanarinac je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:25Prvo niko ti nije psovao,sta god da si mislio pod to miran budi,prenesi svom nekom,kod mene nije ni tata,ni tajo,nego babo,eto da znas.
Eto husre, sad ces imat info iz prve ruke kao nekada. Kada si ovde dijelio podatke ko od igraca ima koliku platu.
Nisam.bio sa Husrefa,ali bolje on nego ovi stranci koji,nagomilaju svojih panjeva uzmu pare,i tek tako odu
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Daj ba nemoj citirati plavog vanago,onda moram da citam sta pise jer je na bloku,vidis d amu niko nije odgovarao osim tebe.kanarinac je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:25Prvo niko ti nije psovao,sta god da si mislio pod to miran budi,prenesi svom nekom,kod mene nije ni tata,ni tajo,nego babo,eto da znas.
Nakon trojice garavih dolazi u srijedu iz Francuske u B ekipu Oumar Kamara sad objavio Lorenzo Lepore
Sve po mjeri našeg brata Morte. 

On trenutno igra u Ceskoj drugoj, ali momak prosao Lensovu skolu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kad bi jedan od ove trojice afrikanaca bio kao jatta, vec su se isplatili. Sretno momcima 

Vrijeme je za tri boda, idemo bordo-bijeli!
-
- Kontakt:
Uprava se pokušava rijesiti Mamasa a umjesto njega zele dovesti Cimirota koji je slobodan igrač. U toku su pregovori
Strategija. Vizija.Homelander je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:05Uprava se pokušava rijesiti Mamasa a umjesto njega zele dovesti Cimirota koji je slobodan igrač. U toku su pregovori

Pa što ga dovedoše e Bože sačuvaj...Homelander je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:05Uprava se pokušava rijesiti Mamasa a umjesto njega zele dovesti Cimirota koji je slobodan igrač. U toku su pregovori

Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 11 avg 2025, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ima istine, super.Homelander je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:05Uprava se pokušava rijesiti Mamasa a umjesto njega zele dovesti Cimirota koji je slobodan igrač. U toku su pregovori
Je l' ono i Mamasa Zekić odvratni doveo pu pu pu
- feniksptica
- Kontakt:
Kojim navijacima ???
Koji ga optuzise za namjestanje ???
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cuj doveli ga i hoce da ga se rijese ???
I kaze sto je trener otisao hahaha
Sad ce mantra da ga je Zekic doveo

I kaze sto je trener otisao hahaha
Sad ce mantra da ga je Zekic doveo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nije riječ o raskidu ugovora nego posudbi sa opcijom otkupa gdje bi ta ekipa preuzela polovinu njegovih primanja.
Koliko je blizu Cimirot?Homelander je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:29Nije riječ o raskidu ugovora nego posudbi sa opcijom otkupa gdje bi ta ekipa preuzela polovinu njegovih primanja.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Zašto dovoditi igrača od 32. godine, koji nije game-changer? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Grbavac, HyperOS, kogmagie46, laznokrilo, Venom i 63 gosta.