FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 29 okt 2015, 21:01

Nagradna igra HIFA grupacije za članove FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/nagradna-igra-h ... car/17237/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 29 okt 2015, 21:02

cruz40 je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Kakve to veze ima. Nije u konkurenciji jer nije spreman.
Ma on je bivsi , nek ziv i zdrav i nek igra negdje drugo. Nema od njega nista.
Ja mislim da nije. Istina je da ti sto trce s strane trce jer su ih doveli ovi sto su otjerani, a sad ce igrati ovi od koji drugi imaju vise koristi. To se kaze licni interesi. Vidjet cemo sta ce biti..

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 29 okt 2015, 21:15

Hahah znaci neciji licni interes da ne igraju Joco I Diatta ( ovakvi kakvi su trenutno ) I Livaja ..a da igraju Tiago npr ili Mujagic I ostali koji doprinose igri I rezultatima
Hahahaha I to da procitam

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 29 okt 2015, 21:19

Sema1988 je napisao/la:Hahah znaci neciji licni interes da ne igraju Joco I Diatta ( ovakvi kakvi su trenutno ) I Livaja ..a da igraju Tiago npr ili Mujagic I ostali koji doprinose igri I rezultatima
Hahahaha I to da procitam
Jedno je kad svi zajedno treniraju i bore se za prvi tim. A drugo je kad trcis okolo dok drugi treniraju, ali ne mozes ti to skontati bitno je da napises nesto.

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 29 okt 2015, 21:21

kuci ih vodi ako ti valjaju
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 okt 2015, 21:28

Ima ljudi koji nose nadimak muzickog instrumenta, neki svuraju neki muzicki instrument, a ima i ona mahalska ima onih koji q... sviraju. E sad ovi prvi i pvi treci mogu zajedno po forumima i kafanama svirati q... Srecom pa od sada ima iignor...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 29 okt 2015, 21:30

Sličnost mene, Joce i Ronalda je ta da smo dali isto golova za Želju. Znači tri amatera!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 29 okt 2015, 21:34

jaludovolimte je napisao/la:Sličnost mene, Joce i Ronalda je ta da smo dali isto golova za Želju. Znači tri amatera!
:lol: :lol:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 okt 2015, 21:34

Ne znam zašto, ali ja još nisam odustao od Stokića. I dalje mislim da bi on njega moglo biti nešto, mada bih razumio ako bi mu raskinuli ugovor.

Diatta je dobar igrač za klupu i ako on sam nema ništa protiv te uloge, onda za njega ima mjesta u Želji.

Livaja je priča za sebe, on baš nije kvalitet za Želju i mislim da bi pošteno bilo da nas u januaru napusti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 29 okt 2015, 21:35

Cast izuzetcima pola vas ne ide na utakmice a najvise znate. Ko je kakav, kako igra, a utakmicu pogledate na pregledu. Cast izuzetcima.

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 29 okt 2015, 21:42

Ne mozes bolan spominjat da je neciji licni interes to sto oni trckaraju okolo
Od te trojice nabrojanih , svi se slazu (ili barem 90%) da Joco ne moze igrat , ni potrcat kako treba na utakmici (mozda ne moze ni na treninzima pa zato trckara okolo samo :D ), da Livaja nema nikakvog ali bas nikakvog kvaliteta za Želju , jedini Buba mozda moze nesto doprinijet
A da je neciji licni interes sto su oni na "hladjenju" , to nikako ne moze bit istina

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 29 okt 2015, 21:55

Hajmo reci da si ti u pravu. Evo da ti postavim jedno logicko pitanje posljednju utakmicu na Grbavici ulazi Hodzurda a Uzelca nema na mapi ? Hoces da kazes da je bolji od njega ?

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 okt 2015, 22:01

milanribar je napisao/la:Hajmo reci da si ti u pravu. Evo da ti postavim jedno logicko pitanje posljednju utakmicu na Grbavici ulazi Hodzurda a Uzelca nema na mapi ? Hoces da kazes da je bolji od njega ?
Zato si ti tu momcino ,reci nam o cemu se radi?mislis da je Uzelac bolji ;) aldine nemoj samo napdati reci sta mislis ali I objasni zasto tako mislis!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 29 okt 2015, 22:04

aldin zna bolje od edisa... edise odlazi, aldine ti na njegovo mjesto !
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 29 okt 2015, 22:05

Vidis , sve se moze kad se hoce :)
Aa to za Hodzurdu recimo od lika napravise kloca kao da je Livaja , a za 3.eg ili 4.og stopera sasvim fino rjesenje
Za Uzelca fakat nemam pojma, ali pitanje je ko je njega doveo ? Meni je djelovao kao solidan igrac , sad sto ne igra ne bih znao reci, ali je cinjenica da se ni kod Odovica nije puno naigrao, je li tako ?

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 okt 2015, 22:15

Nije ni Uzelac loš.. Imao je problema sa nekim sitnijim povredama.. Odigrao je nešto na lijevom beku i nije se pokazao što je očekivano jer on ni pod razno nije bek.. U ovom momentu ne može konkurisati za prvih 11 jer imamo dva bolja stopera..
BUDI ŽELJO !!!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 29 okt 2015, 22:16

Sema1988 je napisao/la:Vidis , sve se moze kad se hoce :)
Aa to za Hodzurdu recimo od lika napravise kloca kao da je Livaja , a za 3.eg ili 4.og stopera sasvim fino rjesenje
Za Uzelca fakat nemam pojma, ali pitanje je ko je njega doveo ? Meni je djelovao kao solidan igrac , sad sto ne igra ne bih znao reci, ali je cinjenica da se ni kod Odovica nije puno naigrao, je li tako ?
Pa isto tako neznalice napravise od Joce i Diate levate a sasvim su fino rjesenje trenutno za klupe. Zasto onda trckarati s strane umjesto trenirati svi skupa kao normalan klub. Zato sto licni interesi nisu zadovoljeni. To je poenta svakako, drago mi je sto si se slozio sa mnom.

Sad ce doci pametnjakovic da napise kako ga treba otjerati jer ima platu XX maraka i da je to bolje dati Mujagicu jer oni znaju da je to talenat i uzet ce se XX miliona maraka za njega. Tako u krug citamo gluposti..

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 okt 2015, 22:24

Dobar je Joco za klupe ali kada bi igrao za 1000KM.. On dobija puno više a ničim to nije opravdao.. Nije potrebno biti neki znalac da bi vidio da Diata, Livaja i Joco ništa nisu pokazali kako su došli u Želju.. Joco nije ni na treningu zabio do sad.. Niko nije rekao da je on loš igrač ali njegov učinak je ravan nuli i to je jedino mjerodavno.. I Brazilac je došao nespreman pa nam je za kratko vrijeme postao haman jedan od glavnih igrača.. Sve se može kada se ima volje i motiva.. Kod Joce toga nema..
BUDI ŽELJO !!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 okt 2015, 22:29

po prikazanom u dresu Zelje taj Joco je 0 igrac, nista bolji od Livaje ( lik bas nista nije pokazao, najbolje je odigrao u Vitezu gdje je fulao sve zivo)... e sad drugi je par carapa sto mi znamo da je on kvalitetan igrac i sto smo kontali da smo dobili super pojacanje i nadali se u njega- ali igre 0 bodova DOSAD, ja se jos uvijek nadam da ce pokazat ono sto zna i moze ( ako vec nije prekrizen)
pratil ko treninge, mozda lik ima posebne treninge da se fizicki nadopuni pa mozda bude pojacanje na proljece
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 29 okt 2015, 22:30

Kad ce te vise prestati pare stavljati u isti kos s kvalitetom. Pa treba onda samo juniore ubaciti i mirna Bosna. Poenta je bas u tome sto interesi Zubanovica i kompanije nisu u Joci nego da ubace nekog juniora da ga mogu talnut u Tursku da kupe sebi stan.

Logicno i niko nije rekao da Joco nije pokazao ono sta zna, ali isto tako adaptacija igraca u nekoj sredini nije ista. Nekome treba vise vremena, nekome manje. Ocigledno je da njemu treba dati vremena da se uklopi a najlakse je otjerati igraca, za to ne moras biti veliki znalac.Iako ja dalje mislim da on nece ici nigdje, ali to trckanje okole je debilno za klub kakav je Zeljo.

Casti izuzetcima opet ponavljam ali ovdje pola ljudi niti idu na utakmice, niti prate. Udu na forum vide sta pise masa od 20 ljudi i po automatizmu to postaje njihovo misljenje, i opleti...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, lakilone i 49 gostiju.