u lukavici za 1-1 prije onog poraza 0-3 na grbavici od širokog. mislim da je to to i da više nije.adnan6595 je napisao/la:Kad vec spominjes Ramica sjecam se da je dao gol kad smo pobjedili Zvijezdu 1-0,msm da je dao jos koji gol,solidno od njega,Joco dođe kao neko pojacanje pa ne zabija nikako,a od Ramica nisi ni ocekivao previseGator je napisao/la:Neil Wood
Dilaver nije bolji ni od jednog našeg napadača(Stokica nesmatram našim više).
Kako nije dobar skautig, valja iskopati Basu, Baljica, Ramica, Yoshidu, PerakaNe može ni to svako
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdrav plavoj naciji.

- milanribar
- Kontakt:
Treba otjerat Jocu i Dilavera dovest.
-
- Kontakt:
Znam da je @aldin ironičan ali ja bih fakat pokušao sa Jocom malo porpičati, sjesti, dati mu još jednu šansu.
Uh dobro je pa nisam jedini koji tako misli. Koliko sam ja puta ovdje prizivao njegov gol vise me i stid. Steta sto ne igra onako kako zna i moze.zaboljisportuBiH je napisao/la:Znam da je @aldin ironičan ali ja bih fakat pokušao sa Jocom malo porpičati, sjesti, dati mu još jednu šansu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ma kad se nekom ne igra mozes mu ti davati sto sansi.. Joco je vec bivsi i ne treba se puno osvrtati na njega.. Uzeo za par mjeseci Amirovu godisnju platu, nista nije uradio i to je to..
BUDI ŽELJO !!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
To je neko moje mišljenje, ako je neko vidio Bašu kao igrača Želje ne vidim zašto ja ne bih vidio Dilavera. Mislim da od ovog novca što imamo, ako imamo trebamo dovesti lijevog beka, fazon igrača poput Kvese da može napraviti nešto naprijed. Bureković/Merajić možda ne znam da li ima dobar lijevi bek u našoj ligi. Dovesti Redzica iz Borca pod hitno, Osmankovica ubaciti u prvi tim, dati mu neku minutazu kada imamo dobar rezultat. Zericu dati vise prostora. Produziti ugovor s Đelmom, dovesti nekog starijeg golmana, Antoli se zahvaliti, a Vecu staviti u prvih 11
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
pa nije sad da je neko bašu doveo da bude pojačanje. bio je na probi, pa je potpisao ako šta bude - bude. ne dolaze svi pod istim okolnostima, istim očekivanjima niti za iste pare.
- milanribar
- Kontakt:
Joco nigdje ne ide ko god vam je to rekao slagao vas je. Na zimu kad prode pripreme on ce dobro zaigrati.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 16 nov 2015, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
- milanribar
- Kontakt:
Kakve to veze ima. Nije u konkurenciji jer nije spreman.
Ma on je bivsi , nek ziv i zdrav i nek igra negdje drugo. Nema od njega nista.milanribar je napisao/la:Kakve to veze ima. Nije u konkurenciji jer nije spreman.
- themaniaks
- Kontakt:
Mi imamo dobar kostur ekipe,po meni bi valjalo jedno krilo umjesto Kokota i bek da zamjeni MLadenovica a ova dvojica na klupu a zadrzati sve prvotimce,zahvaliti se Livaji i mozda probati dovesti tog destruktivca kojeg odavno nemamo i bek da uleti umjesto Memije u slucaju suspenzije povrede.
I btw meni je taj Basa izgledao kao da zna lopte igrati i mozda smo ga se brzo otarasili a nije ni dobio pravu priliku.
I btw meni je taj Basa izgledao kao da zna lopte igrati i mozda smo ga se brzo otarasili a nije ni dobio pravu priliku.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nema u ovoj ligi napadača da valja a da ga mi možemo dovesti, sad baš gledam. I taj Obradović kojeg pominjete odigrao 14 utakmica i dao 3 gola. Jedino valja ovaj Ahmetović, ali on već ima inostranih ponuda a i da nema teško da bi došao kod nas, pored toga ima i ugovor do kraja sezone, a mi i obeštećenje nebo i zemlja.
Bolji je i Junfer na aparatima nego bilo ko iz ove lige, neka ga na klupi. Valjda će sve biti dobro sa Dženisom, neka on igra, bolje nego dovoditi neke propale polovnjake. Pored njih, ima i ovaj mali što je gol dao, pa Tiago, Kokot, neka ih rotiraju. Nama su bekovi potrebniji, Memija može i krilo. Pored toga, jedan kvalitetan veznjak, po mogućnosti da može i ofanzivno, polušpica igrati po potrebi.
Bolji je i Junfer na aparatima nego bilo ko iz ove lige, neka ga na klupi. Valjda će sve biti dobro sa Dženisom, neka on igra, bolje nego dovoditi neke propale polovnjake. Pored njih, ima i ovaj mali što je gol dao, pa Tiago, Kokot, neka ih rotiraju. Nama su bekovi potrebniji, Memija može i krilo. Pored toga, jedan kvalitetan veznjak, po mogućnosti da može i ofanzivno, polušpica igrati po potrebi.
Mujagu gurati **** Jocu,Obrade i sta li vec..Malog gurati svaku utakmicu i ima da eksplodira..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Gledam jučer u17 reprezentaciju BiH, lijevi bek Beširević igrao od prve minute za BiH (a i igra u kadetima Želje) i gledam ga onako nije bio loš. Uglavnom ubite me ako ne bi bio bolji od Mladenovića, jest da je još dijete i premlad al' onako kažem...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kad igramo sa Rudarem koji je tacan termin ????
Nedelja 13:30LeoMessi je napisao/la:Kad igramo sa Rudarem koji je tacan termin ????
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jel' najavljen prenos na Moja TV?Okolele je napisao/la:Nedelja 13:30LeoMessi je napisao/la:Kad igramo sa Rudarem koji je tacan termin ????
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.