samoFKS je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:49
Niko nije lud da preuzme ekipu selektovanu od prethodnog trenera, sa vec odredjenim pripremama i katastrofalno zapocetim prvenstvom. Niko osim Husrefa, i samo zato zasluzuje postovanje.
Jedino mi se ne svidja, ako je istina, ugovor na 2 godine. Prestar je on za toga. Da mu je dano do kraja sezone + opcija, to bi bilo super.
Koji klub daje odkaz iki trener podnosi ostavku kad je sve uredu, od 10000 slucajeva jednom.
Drugo nije on doso u 23 kolu i zaostatak 15 bodova, ti ako ovaj roster nisi ustanju za 2 sedmice da probudis i ako tebi treba na ovaj roster vise od 2 igraca (to vise za tvoj koncept) ti se mozes popisat na svoju licencu, posebno sto si domaci trener ( nemas jezicnu barijeru) plus bio si tu kao igrac i preko 150 utakmica si vodio taj klub u 5 ciklusa. Sve si naplatio, nikad nisi podnio ostavku, sto znaci zelio si svaki dinar, prema tome ni klub ni navijaci nebi trebali imat nikakvo posebno razumjevanje prema tebi.
Trece niko te nije natjerao primorao da preuzmes klub, znaci dobrovoljno si pristao usao u poso i nemozes sad pocet pricat e necu ja da salujem plocu jer ja nisam narucio pjesak..
Naravno da cu klub podrzat, nebitno koje trener, zvizdat husrefu necu ako pobjedimo, nerjeseno poraz igrace cu ispratit sa aplauzom husrefa sa zvizdukom osim ako podnese ostavku ako se desi remi il poraz protiv posusja nedo bog..
Nemam nista protiv Husrefa volio sam ga branio sam ga kad je plako, branio sam ga i kad je ona uprava mu dala odkaz kad je bio u bolnici, sad ima moje postovanje iskljucivo radi rahmetli VAHIDINA i to je to..
Ovo govorim cisto radi ljubavi prema klubu, jer smatram da treneri koji nemogu nakon 20 godina trenerskog posla da nadje angazman nigdje van bosne, gdje i pobodni gdje trenirao ekipe te ekipe su nestale (sloboda vjerovatno zavrsava ko brotnjo limorad modrica ) nikad nista osvoio nists nuje mimo FK SARAJEVA. Drugo i da Husref ima neki kvalitet mora se prije dovodjenja pogledat kompletan paket.
SIGURAN SAM DA CE 40% ljudi vec 20 minuta prije utakmice pripremit zvizduke i psovke (psovke ne podrzavam)
Drugo ocekivanja ce bit na maks nece mu se ni najmanja greska (50% navijaca) tolerisat
A on nema kvalitet da se moze nisit sa svim tim i da radi dobar posao..
Cosic nije mogo vodit ekipu u kantonalnoj ligi a glavni pomocnik
To je razlog
Naravno HUSREF ako uzme DK normalno opet bi ga zavolio ko amidzu dajdzu
Drugo ovoj ekipi za titulu netreb