Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Elegant » 26 jun 2015, 16:11

Da ih nema trebalo bi ih izmisliti, kone drage. :wave:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2015, 16:38

Heller je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kad se sjetim pitarskih najava Bilbija najbolji napadac lige, 20 golova minimum. :lol:

A onda se pojavio Rijad Bajic.
Tu je doktor Leon.
Mrsko mi skorlat citavu tekmu jel ima gdje onaj potez Bilbija-Pirić :mrgreen:
:?: ovo?

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 16:50

E to, jedan od najjacih poteza sezone Nemanjin šut i Pirijno vađenje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 jun 2015, 16:52

Skver je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ahmetovic je igrac koji bi nekada dao 30 golova u nasoj ligi ali nije mogao igrati ni drugu ligu ni kazahstansku jednostavno isluzen i potrosen igrac koji moze dati jedno 5-6 golova u sezoni.
Imao momak rijetku "bolest" koja se zove "qurcobolja" i za kazahstansku i ovu Premiership ligu.....i kao takav je medju 5...cuo sam da se naljutio i da je obeco' da ce se ozbiljnije pozabaviti davanju golova u PL.
Ne bih ja rekao da je rijetka. Šta više, u Premijer ligi veći broj igrača boluje od nje. :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jun 2015, 17:00

Heller je napisao/la:E to, jedan od najjacih poteza sezone Nemanjin šut i Pirijno vađenje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bas je ova sezona bila puna nekih lijepih poteza i golova. Poslije svakog kola naslovi " taj i taj postigao pogodak kakav se rijetko vidja na nasim terenima ! " :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2015, 17:08

ZZtop10 je napisao/la:
Heller je napisao/la:E to, jedan od najjacih poteza sezone Nemanjin šut i Pirijno vađenje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bas je ova sezona bila puna nekih lijepih poteza i golova. Poslije svakog kola naslovi " taj i taj postigao pogodak kakav se rijetko vidja na nasim terenima ! " :D
Najbolji kojih se ja mogu sjetit je onaj Saidov iz mrtvog ugla i onaj Stanicev, a i Zeba je imo gotvnih poteza ove sezone protiv Zeljeznicara i Sarajeva je uvalio golcine
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 26 jun 2015, 17:16

Jedan od ljepsih golova.
[youtube][/youtube]

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jun 2015, 17:23

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
akcija i gol oko 2:00
[youtube][/youtube]
Ovog se sjecam ovako na prvu, a ima tu jos dosta odlicnih poteza kao sto je gol Zebe pitarima, ona akcija mladosti VO :mrgreen: koju nikako ne mogu da nadjem itd..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 jun 2015, 22:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:de ba ljudi malo realnosti: Sarajevo, Zrinjski i Siroki u jaci od nas.. Zeljo, Olimpic, mi i Celik smo bara-bara...sigurno je da ce neko podbaciti, ali mislim da ce sitnice odluciti izmedju ovih timova ko ce zavrsiti 3. ili 4., a ko 7. ili 8.

prvo treba sacekati da mi zavrsimo sva ova pojacanja (slucaj Skahic itd itd), pa vidimo kako to stoji na terenu, pa vidimo hoce li jos ko doci itd itd

ako bi sve ove igrace sto treniraju s nama zavrsili na pravi nacin i doveli jos jednog vrhunskog igraca na desnu stranu onda bi opravdano imali velika ocekivanja...nas najveci adut je taj vezni red..Amer Ordagic je igrac kojeg bi svi u ligi voljeli vidjeti u svom timu, Zajko Zeba usuti 25.000 ljudi na najefikasniji nacin koji sam ikad vidio, a znaju navijaci Zrinjskog koliko je kvalitetan igrac Stjepanovic.

a sto se tice Ahmetovica najjace mi ja kad neko kaze kako nije dokazan igrac koji je uzeo najmanje milion u svojoj karijeri, a dokazan je neko ko se citavu karijeru lomata po PL BiH za par hiljada mjesecno heheheh...smao je stvar motiva i zelje, treba mu pokazat sta se misli o njemu, da se jos vise naljuti hahah..za Bajica se ne zna, mlad je i veliki potencijal , mozda zavrsi u ligi 5,a mozda flopira ko jos neki kojima se predvidjala liga 5 (Stanic, Kvesic, Zolotic, Svraka, Adilovic)

al porediti ga sa nekim drugim igracima koji nisu maknuli iz BiH a covjek toliku lovu digao u Rusiji u kontinuitetu je malo smijesno..to je isto sutra Dragan Mrdja dodje u PL BIH, jbg nije to dokazan PL igrac, bolji Uros Stojanov :mrgreen:

ŠIROKI VIŠE NIJE. MISLIM NA EKIPU.DUGOVI SU DRUGA PRIČA.
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jun 2015, 14:22

Pappy je napisao/la:Ne bih ja rekao da je rijetka. Šta više, u Premijer ligi veći broj igrača boluje od nje. :D
U pravu si....ne znam zasto me to ne cudi :D.....ovdje je skoro sve kvazi...od kvazi igraca do kvazi menadjera koji ih vode i govore sta trebaju raditi u pojedinim utakmicama :).......kvazi fudbalski savez koji kazni covjeka na 6 mjeseci sto je rekao istinu......a ne kazni nekog brku koji namjesta utakmice...sve kvazi :D.....i onda nam izadje klub u Evropu i sluzi ko kanta za napucavanje.
🔴⚫️

SarajlijaTM

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jun 2015, 09:32

Skver je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ne bih ja rekao da je rijetka. Šta više, u Premijer ligi veći broj igrača boluje od nje. :D
U pravu si....ne znam zasto me to ne cudi :D.....ovdje je skoro sve kvazi...od kvazi igraca do kvazi menadjera koji ih vode i govore sta trebaju raditi u pojedinim utakmicama :).......kvazi fudbalski savez koji kazni covjeka na 6 mjeseci sto je rekao istinu......a ne kazni nekog brku koji namjesta utakmice...sve kvazi :D.....i onda nam izadje klub u Evropu i sluzi ko kanta za napucavanje.
Bas vala,treba ga kazniti sto gomila krivoustih,ljubomornih glavonja sa dobro ukorijenjenim kompleksima tako misli.
Sve isto kao i predhodnih godina,imena igraju i osvajaju,a liga nije ni pocela.
I pitari i olimpic godinama dovode "imena",pa im se tek sad posrecilo,da se niko ne uvrijedi.
Samo vi otpisujte Želju,to nam odgovara i to vam je vazda najbolja taktika bila

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 jun 2015, 10:05

OSjećamo strah od otpisanog Želje :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 28 jun 2015, 11:00

Kad se izvlace parovi za novu sezonu?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 jun 2015, 11:01

Fudbal je napisao/la:Kad se izvlace parovi za novu sezonu?
10.07.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jun 2015, 11:12

Pazi lafe,lako je suknuti,pogotovo ako imas godine iskustva,a teze je biti realan,pogotovo navijacu. Ne sumnjam ja da se sloboda pojacava,sarajevo pojacava,zrinski,vjerovatno ce i siroki,ali mi iskustvo govori da su predvidjanja u ovom periodu,godinama promasene price.
Evo recimo,nakon poraza od borusie,prosle god sarajevo ste svi otpisivali,zelju niko spominjao nije,vrtila se prica o zrinskom i sirokom,kao nedodirljivima,velez je najavljivao borbu za sam vrh,bar navijaci,na ovom forumu i sta bi?
Jel nekome ovdje palo na pamet,stanje terena na kojima se igra bh liga? Jel nekome palo na pamet,da se moze desiti (ne dao bog nikome) povreda?
Jel vam jasno da ce ovih 18 kola biti zestoko zeznuto? A ako neko misli da ce 6 ekipa skinuti gace,dobro se vara. Postoji kontinuitet,tempo ili ritam,na koji su neki navikli,neki nisu,a neki tek trebaju da pokusaju.
Zajko je ako se ne varam godinu mladji od mene,znaci ima 32-33g,nisu to vise ta koljena,kao nekad,a iskustvo uci da nije odigrao 2 dobre polusezone ima 3-4g. a on je tuzlacima motor ekipe,mozak,dzaba husref,dzaba vlasnik,zajko je mozak,spomenut cete me sigurno.
Olimpic niko vise nece uzimati neozbiljno,sigurno,a to im je bio jedan od aduta ove godine. To sto je stana dosao,moze da znaci samo onome ko nikad nije vidio igraca koji se oporavlja/oporavio od povrede koljena,nebitno,oni najbolje znaju.
Evo pitari npr,uvjek imaju imena,bombe transfera,pa su mnogi proslogodisnji "bombasticni" izasli ovih dana uz malu ili nikakvu medijsku popracenost. sta hocu reci,da "pojacanje",ne mora nuzno biti "pojacanje". Po meni,njihov nedostatak u prvim tekmama ce biti,ako ode,delac i neuigranost odbrane,ostatak sezone ce se vidjeti
E sad mi,ovo je ekipa koja nije porazena od derbija na grbavici:
slika
Uz dodatak blagojevića,umjesto hasanovica i klupu koja,ako neko nije primjetio,skoro pa da nije postojala,sto nam je i bio najveci hendikep.
A ove sezone,nase minuse vidim u eventualnoj prodaji Memije i Bajica ili jednog i opet(ne kao prosle god),ali neadekvatnim zamjenama. Nas plus je Oda,ovih par mladica koji imaju sezonu iza sebe vise,bolje uigrana zadnja linija,pojacana veza i po prvi put u zadnjih 6-7 godina DA U EVROPU I LIGU IDEMO SA GOLMANOM KOJI JE BRANIO SEZONU! Sto ce vjerovatno biti jedan od odlucucjucih faktora i pored malog amira,kojeg vec svi hvale,zapamtite ime Dzenis Beganovic ;)
Sad nas slobodno mozete otpisati,ucinite nam uslugu kao i prosle godine :thumbup:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jun 2015, 11:20

RN87 je napisao/la:OSjećamo strah od otpisanog Želje :mrgreen:
I treba da se osjeti, jer evo vec godinama slusamo kako se Zeljo raspada, kao nema vise europe, kako Sarajevo nakon 18. kola osigurava duplu sa + 20, Sloboda rednovo igra europu ... i slicne nebuloze ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 28 jun 2015, 12:01

mene zivo interesuje, kako ce se mladost snaci u novoj sezoni, jer usli su u premijer ligu u momentu kad je to najnezahvalnije... dok rudar ima iskustva igranja premijer lige i zapravo zna kako da se spasi od ispadanja (mada ce sad biti dosta teze nego lani), mladost ulazi kao novajlija i oni pojma nemaju sta ih ceka naredne sezone... mozda nakon jeseni odustanu od projekta premijer liga pa pocnu da prodaju bodove, mozda ipak iznenade pa zavrse kao 10. (ne vjerujem licno), mozda igraju za cast, pa sta bude bude... dok preostalih 15 timova mozes nekako staviti u odredjenu ladicu i sta im je cilja naredne godine, mladost ostaje enigma... i zapravo sto su se tako trudili da udju u premijer ligu bas prosle sezone...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2015, 12:11

jovanmaksimovic je napisao/la:mene zivo interesuje, kako ce se mladost snaci u novoj sezoni, jer usli su u premijer ligu u momentu kad je to najnezahvalnije... dok rudar ima iskustva igranja premijer lige i zapravo zna kako da se spasi od ispadanja (mada ce sad biti dosta teze nego lani), mladost ulazi kao novajlija i oni pojma nemaju sta ih ceka naredne sezone... mozda nakon jeseni odustanu od projekta premijer liga pa pocnu da prodaju bodove, mozda ipak iznenade pa zavrse kao 10. (ne vjerujem licno), mozda igraju za cast, pa sta bude bude... dok preostalih 15 timova mozes nekako staviti u odredjenu ladicu i sta im je cilja naredne godine, mladost ostaje enigma... i zapravo sto su se tako trudili da udju u premijer ligu bas prosle sezone...
Kroje igracki kadar na nacin da dovode igrace sa velikim iskustvom igranja u PLBIH, takodje i velikim iskustvom u borbama za opstanak unazad godinama. Prica se da su finansijski stabilni i fino potkovani, ja licno mislim da im treba jos minimum tri iskusna i dosta dobra igraca da se sutaju za opstanak. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 28 jun 2015, 14:03

jovanmaksimovic je napisao/la:mene zivo interesuje, kako ce se mladost snaci u novoj sezoni, jer usli su u premijer ligu u momentu kad je to najnezahvalnije... dok rudar ima iskustva igranja premijer lige i zapravo zna kako da se spasi od ispadanja (mada ce sad biti dosta teze nego lani), mladost ulazi kao novajlija i oni pojma nemaju sta ih ceka naredne sezone... mozda nakon jeseni odustanu od projekta premijer liga pa pocnu da prodaju bodove, mozda ipak iznenade pa zavrse kao 10. (ne vjerujem licno), mozda igraju za cast, pa sta bude bude... dok preostalih 15 timova mozes nekako staviti u odredjenu ladicu i sta im je cilja naredne godine, mladost ostaje enigma... i zapravo sto su se tako trudili da udju u premijer ligu bas prosle sezone...
Mozda jer im je ovo bio zadnji voz da upadnu u PL. Sad kad ispadne 6 klubova iz PL (vecinom standardni) ovim klubovima ce biti nepojmljivo teze plasirati se u vrh tabele 1 lige. Mozda Mladost i iznenadi, ja ih licno ne otpisujem.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 jun 2015, 14:07

Je li Joco Stokić zvanično otišao u Afriku? Pisalo se ali nisam upratio jel zvanično?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.